2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkurler tatlım ıyı gelsi serum gece tamamen normale donmustuk aksam 12 ye kadar ara ara devam etti sukur evımıze gidicez

Günaydın doktor önde gidiyor dedi dün adete göre 28 ultrasona göre 29+4 normalmiki birde hiç iri çocuk dogurdunmu diye sordu
canim 1 hafta ileri geri normal bunu dusunme cogu kisinin onde gidiyor burda benim bir hafta geriden geliyor. Kacinci cocugun ki doktor iri bebek dogurdun mu dedi..
Bu doktorlar iyice zivanadan cikmis ha

Günaydın hanimlar
bugün 30 haftalık olduk bizde cok şükür, rüyamda doğum yaptığımı gördüm cok güzeldi gece hic uyutmadi tekmeleriyle sarsildm durdum bazen balık gibi kayiyor sert bi şekilde o an neye uğradığımı sasiriyorm birde normal doğum istiyorum tekmesiyle bagirtan çocuğu normal nasıl dogurcaksam

günaydın güzel gebişler biz iyiyiz şükür evimizin yolu gorundu hersey yolunda herkese de çok tesekkur ederiz bu arada eve gıder gıtmez canta hazırlıcam saka gıbı bense henuz beklemedeydım daha kızımın odası boyanacak esyaları gelmedi temızlık yapılacak bı an da hersey ne kadar buyudu gozumde

Ayy benim 33 oldu heyecan artiyor artik saka maka bitiyordu geliyordu kizim :)))
30dan sonra tekmeler daha guclu hic hissetmedigin kadar net hissedeceksin

Hadi hersey yolundaymış şükür canm
Tabikide başla artık, şahsen bende bu kadar erken baslamayi dusunmuyordm ama gözüm korktu bir bir hastanelere gider olduk sonra sap gibi kala kalasım yok

Ayy benim 33 oldu heyecan artiyor artik saka maka bitiyordu geliyordu kizim :)))
30dan sonra tekmeler daha guclu hic hissetmedigin kadar net hissedeceksin

Hay maşallah hangi ara geldikki biz 30. Haftayaa:))) hatirliyorumda kalp atışı varmi kese varmi içinde embriyo varmi plasentasi varmı derken 30. Haftalara gelmişiz şükür heran sende dogurabilirsin hazirlikli ol şaka bi yana inşallah vaktinde gelir kuzular

Resmini at bize canım ya sorun olmazsa minigikizi görelim tam kaç haftalik dogdu

canim 1 hafta ileri geri normal bunu dusunme cogu kisinin onde gidiyor burda benim bir hafta geriden geliyor. Kacinci cocugun ki doktor iri bebek dogurdun mu dedi..
Bu doktorlar iyice zivanadan cikmis ha
Nasip olursa 3 uncu olcak ilk 4.3kg ikinci 3.7kg idi 3 uncu de oğlan nasip olursa

Kizlar burdaki en kilolu hamis benim herhalde 95 le basladim 100.4 dum gecen haftaki boyumda kisadir..bebekler asagi yukari 3 kiloyu geciyo.dr.dan bir kere duymadim kilolu hamile kaldinda wah wah tuh diye..
Tek ogutledigi karbonhidrattan uzak dur yiceksende nefsini korelt ve gercekten cesitli rahatsizliklarim ciktigi haldeki hayatimda tatlidan vazgecemedigim halde baski yapmadigi icin hep cok rahat geldim bu zamana..dr yaklasimi cok cok onemli ne gicik dr.lar var.

Ayy masallah canim ya boyle su gibi anlatiyorsun tabi deneyimlisin cok guzel akip gecsin bir an once buyusun annesinin kucagina geliversin..masallah bebisimize rabbim nazarlardan korusun :)

Gelmis gecmis olsun canim hersey olur dinlene dinlene yaparsin esine mesai gozukuyor sen bol bol dinlen

Daha pijamam bile yok Ama artik hazirlik yapmam lazim valizi cikarayim bende nasilsa pijama bi sekilde hallolur :))
Masallah hepimize insallah 37 den once gelmesin minik kuzular

Nasip olursa 3 uncu olcak ilk 4.3kg ikinci 3.7kg idi 3 uncu de oğlan nasip olursa
Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun canim zaten ilkide 4.3 dogmus masallah yani cok cok buda öyle dogar .. hic kafana takma

inşallah güzel olur. ben çok özenirdim iki çocuklu ailelere. kıskanmazdım ama özenirdim. yıllarca eşime dedim ikinciyi de yapalım diye. hiç istemedi. evin kredisi bitsin, borçlar bitsin, o bitsin, bu bitsin dedi. tabi bunlar bitmedi... ama hiç beklemediğim anda Hamile oldugumu öğrendim. kısmet işte... inşallah güzel olur..

Allah razı olsun cnm, tatlılığı güzelliği zorluğundan fazla. Yeter ki sabır olsun, sağlık olsun. Geçeceğini biliyorsan bu günlerin, hatta özleyeceğini bile inan zor gelmiyor. Rabbim hepimize kolaylığıni verecek ıns. :)
Ayy masallah canim ya boyle su gibi anlatiyorsun tabi deneyimlisin cok guzel akip gecsin bir an once buyusun annesinin kucagina geliversin..masallah bebisimize rabbim nazarlardan korusun :)

Hayır bende senle aynıyım canım. Bende 94le hamile kaldım şuan 101 ama ödemim hala var tam geçmedi. Bana da kilon var dikkat et bu ikinci çok alma diyor. Hep dediği kiloya dikkat ediyoruz o kadar.bir ara fazla aldım neden çok demedi bile. Oğlumda 30 kilo aldım dedim ona o yüzden uyarıyor ki istediğim oydu :) valla böyle yapıp sinir etse bende onu sinir eder değiştirirdim yani.

☝Bende varım ah ah bende tek olduğumu düşünüyordum yanlız değilmişim bende 94 ile hamile kaldım şuan 100.4 benımde doktorum kilolu kaldığım icin bişey demedi iki haftada 2 kilo almıstım biraz dikkat et son zamanlarda daha da alıcaksın diye o dönemde cok karbonhidrat tüketmiştim sonra protein ağırlıklı beslendim 2 haftada 300-400 gram almaya basladım hiç takmıyorum kafaya kiloyu doktorda dese takmam yeterki bebekler sağlıklı olsun doğumdan sonda Allah nasip ederse bol emzirme bol su tüketimi hareket derken gider onlar aynen bazı doktorlar gamsız oluyorlar dillerinin kemiği olmuyor

Kızlar bende 97 ile hamile kaldım( ama şu an hiç te dikkat edemiyorum yeterli bebeğim sağlıklı doğsun sonra kilo veririz zaten emzirirken çok kilo veriliyormuş

İkinci çocuk konusunda endişeli arkadaşlara şı sıralar daha bir katılıyorum iki buçuk yaşında bir kızım var nasıl yapıcaz ilk zamanlarımız nasıl geçecek kızımın hala gece uyanıp süt içmeleri devam ederken bebişle nasıl olacak içime korkular düşmeye başladı. Her zaman su akar yolunu bulur diyen bir insanım ama sanırım gün yaklaştıkça bu tür düşünceler sarmaya başlıyor. Hormonlardandır değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…