tesekkurler tatlım ıyı gelsi serum gece tamamen normale donmustuk aksam 12 ye kadar ara ara devam etti sukur evımıze gidicez
canim 1 hafta ileri geri normal bunu dusunme cogu kisinin onde gidiyor burda benim bir hafta geriden geliyor. Kacinci cocugun ki doktor iri bebek dogurdun mu dedi..Günaydın doktor önde gidiyor dedi dün adete göre 28 ultrasona göre 29+4 normalmiki birde hiç iri çocuk dogurdunmu diye sordu
Ayy benim 33 oldu heyecan artiyor artik saka maka bitiyordu geliyordu kizim :)))Günaydın hanimlar
bugün 30 haftalık olduk bizde cok şükür, rüyamda doğum yaptığımı gördüm cok güzeldigece hic uyutmadi tekmeleriyle sarsildm durdum bazen balık gibi kayiyor sert bi şekilde o an neye uğradığımı sasiriyorm birde normal doğum istiyorum tekmesiyle bagirtan çocuğu normal nasıl dogurcaksam
günaydın güzel gebişler biz iyiyiz şükür evimizin yolu gorundu hersey yolundaherkese de çok tesekkur ederiz bu arada eve gıder gıtmez canta hazırlıcam saka gıbı bense henuz beklemedeydım daha kızımın odası boyanacak esyaları gelmedi temızlık yapılacak bı an da hersey ne kadar buyudu gozumde
Ayy benim 33 oldu heyecan artiyor artik saka maka bitiyordu geliyordu kizim :)))
30dan sonra tekmeler daha guclu hic hissetmedigin kadar net hissedeceksin
Resmini at bize canım ya sorun olmazsa minigikizi görelim tam kaç haftalik dogduBen dogum odasından çıkıp direk onun yanına gittim. Kucağıma alıp 1, 2saat oturdum. Emzirmeye çalıştım. Sonra yerine bırakıp odama geldim, arası çok yakın. Hemen pompa isteyip süt sagidim 10ml yapıp 2 saat sonra tekrar gittim bunu verin diye. Yoksa onlar bebege uygun bir mama veriyorlar. İstediğim zaman gidip istediğim kadar kalabiliyorum cnm. Altını değiştirdim, ısısını ölctum. Kan şekerine bakıyorlar. Tansiyonunu olcuyorlar. Kalbi, oksijeni, ısısı hep takip altında. Tek derdim biran önce sütüm çoğalsın ve emsin. Şuan ihtiyacı olduğu herşey benim sütumde ancak öyle sorunsuz buyuyebilecegine inanıyorum. Bu arada ilk kakasınıda biraz önce yapti :)
Benim dikisim olmadığından, normal doğum olduğundan dolayı daha rahatim. Yoksa orada yaninda uzun süre kalmakta zorlanabilirdim.
Benim doktor sık ultrasona karşı canım ondan bilimsel bakıyor olayaParasıyla değilmi karrdeşimm :) allah allah doktora gitmeye korkuyoruz yaw
Nasip olursa 3 uncu olcak ilk 4.3kg ikinci 3.7kg idi 3 uncu de oğlan nasip olursacanim 1 hafta ileri geri normal bunu dusunme cogu kisinin onde gidiyor burda benim bir hafta geriden geliyor. Kacinci cocugun ki doktor iri bebek dogurdun mu dedi..
Bu doktorlar iyice zivanadan cikmis ha
Kizlar burdaki en kilolu hamis benim herhalde 95 le basladim 100.4 dum gecen haftaki boyumda kisadir..bebekler asagi yukari 3 kiloyu geciyo.dr.dan bir kere duymadim kilolu hamile kaldinda wah wah tuh diye..Benim de kilom var her defasında beni uyarır dikkat et diye. Ama asla bebekle ilgili böyle konuşmaaz. Sen kilolusun da bebek ondan şöyle böyle asla demedi. Dese değiştiririm. Bu süreçte moral bozan bir doktorla asla devam etmem yani. Oğlumda kilolu doğdu o doktorum da demedi böyle bir şey. Çok saçma yani gerçekten sinir oldum o doktora.
Ayy masallah canim ya boyle su gibi anlatiyorsun tabi deneyimlisin cok guzel akip gecsin bir an once buyusun annesinin kucagina geliversin..masallah bebisimize rabbim nazarlardan korusun :)Ben dogum odasından çıkıp direk onun yanına gittim. Kucağıma alıp 1, 2saat oturdum. Emzirmeye çalıştım. Sonra yerine bırakıp odama geldim, arası çok yakın. Hemen pompa isteyip süt sagidim 10ml yapıp 2 saat sonra tekrar gittim bunu verin diye. Yoksa onlar bebege uygun bir mama veriyorlar. İstediğim zaman gidip istediğim kadar kalabiliyorum cnm. Altını değiştirdim, ısısını ölctum. Kan şekerine bakıyorlar. Tansiyonunu olcuyorlar. Kalbi, oksijeni, ısısı hep takip altında. Tek derdim biran önce sütüm çoğalsın ve emsin. Şuan ihtiyacı olduğu herşey benim sütumde ancak öyle sorunsuz buyuyebilecegine inanıyorum. Bu arada ilk kakasınıda biraz önce yapti :)
Benim dikisim olmadığından, normal doğum olduğundan dolayı daha rahatim. Yoksa orada yaninda uzun süre kalmakta zorlanabilirdim.
Gelmis gecmis olsun canim hersey olur dinlene dinlene yaparsin esine mesai gozukuyor sen bol bol dinlengünaydın güzel gebişler biz iyiyiz şükür evimizin yolu gorundu hersey yolundaherkese de çok tesekkur ederiz bu arada eve gıder gıtmez canta hazırlıcam saka gıbı bense henuz beklemedeydım daha kızımın odası boyanacak esyaları gelmedi temızlık yapılacak bı an da hersey ne kadar buyudu gozumde
Daha pijamam bile yokHay maşallah hangi ara geldikki biz 30. Haftayaa:))) hatirliyorumda kalp atışı varmi kese varmi içinde embriyo varmi plasentasi varmı derken 30. Haftalara gelmişiz şükür heran sende dogurabilirsin hazirlikli olşaka bi yana inşallah vaktinde gelir kuzular
Hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun canim zaten ilkide 4.3 dogmus masallah yani cok cok buda öyle dogar .. hic kafana takmaNasip olursa 3 uncu olcak ilk 4.3kg ikinci 3.7kg idi 3 uncu de oğlan nasip olursa
inşallah güzel olur. ben çok özenirdim iki çocuklu ailelere. kıskanmazdım ama özenirdim. yıllarca eşime dedim ikinciyi de yapalım diye. hiç istemedi. evin kredisi bitsin, borçlar bitsin, o bitsin, bu bitsin dedi. tabi bunlar bitmedi... ama hiç beklemediğim anda Hamile oldugumu öğrendim. kısmet işte... inşallah güzel olur..Bu duyguyu tek yaşayan ben değilim demek, oğlum doğduktan sonra cennet gibiydi hayat çok sevmiştim zorlanmamıştım annelik mucize gibi gelmişti ama şimdi ne yalan söyliyim 2çocukla nasıl olacak diye gözüm korkuyor
Ayy masallah canim ya boyle su gibi anlatiyorsun tabi deneyimlisin cok guzel akip gecsin bir an once buyusun annesinin kucagina geliversin..masallah bebisimize rabbim nazarlardan korusun :)
Kizlar burdaki en kilolu hamis benim herhalde 95 le basladim 100.4 dum gecen haftaki boyumda kisadir..bebekler asagi yukari 3 kiloyu geciyo.dr.dan bir kere duymadim kilolu hamile kaldinda wah wah tuh diye..
Tek ogutledigi karbonhidrattan uzak dur yiceksende nefsini korelt ve gercekten cesitli rahatsizliklarim ciktigi haldeki hayatimda tatlidan vazgecemedigim halde baski yapmadigi icin hep cok rahat geldim bu zamana..dr yaklasimi cok cok onemli ne gicik dr.lar var.
☝Bende varım ah ah bende tek olduğumu düşünüyordum yanlız değilmişim bende 94 ile hamile kaldım şuan 100.4 benımde doktorum kilolu kaldığım icin bişey demedi iki haftada 2 kilo almıstım biraz dikkat et son zamanlarda daha da alıcaksın diye o dönemde cok karbonhidrat tüketmiştim sonra protein ağırlıklı beslendim 2 haftada 300-400 gram almaya basladım hiç takmıyorum kafaya kiloyu doktorda dese takmam yeterki bebekler sağlıklı olsun doğumdan sonda Allah nasip ederse bol emzirme bol su tüketimi hareket derken gider onlar aynen bazı doktorlar gamsız oluyorlar dillerinin kemiği olmuyorKizlar burdaki en kilolu hamis benim herhalde 95 le basladim 100.4 dum gecen haftaki boyumda kisadir..bebekler asagi yukari 3 kiloyu geciyo.dr.dan bir kere duymadim kilolu hamile kaldinda wah wah tuh diye..
Tek ogutledigi karbonhidrattan uzak dur yiceksende nefsini korelt ve gercekten cesitli rahatsizliklarim ciktigi haldeki hayatimda tatlidan vazgecemedigim halde baski yapmadigi icin hep cok rahat geldim bu zamana..dr yaklasimi cok cok onemli ne gicik dr.lar var.
☝Bende varım ah ah bende tek olduğumu düşünüyordum yanlız değilmişim bende 94 ile hamile kaldım şuan 100.4 benımde doktorum kilolu kaldığım icin bişey demedi iki haftada 2 kilo almıstım biraz dikkat et son zamanlarda daha da alıcaksın diye o dönemde cok karbonhidrat tüketmiştim sonra protein ağırlıklı beslendim 2 haftada 300-400 gram almaya basladım hiç takmıyorum kafaya kiloyu doktorda dese takmam yeterki bebekler sağlıklı olsun doğumdan sonda Allah nasip ederse bol emzirme bol su tüketimi hareket derken gider onlar aynen bazı doktorlar gamsız oluyorlar dillerinin kemiği olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?