çok tesekkurler tatlım esim zaten uzun zamandır mesai halınde o şikayetçi değil aslında gozu bizim üstümüzde Allah razı olsun sabah bana sen olmasan ben ne yapardım diyr asıl o olmasa ben ne yapardım Allah onların yoklugunu gostermesin burda kımsem yok esım tek destegimGelmis gecmis olsun canim hersey olur dinlene dinlene yaparsin esine mesai gozukuyor sen bol bol dinlen
Benim cok renkli biseyim yoktu krem beyaz bir makina pembeler bir makina yaptim bir tane tek kirmizili beyazli pantolon kaldi onu elimde yikiycam o kesin boya verir :))Kızlar biraz önce bebis kıyafetlerini elden geçirdim makinede renkleri birbirine karışmasın diye ilk ana rengi çıksın diye, kalıp sabunu rendeleyip sicak suda leğende yikadim tek tek. Iyikide yapmışım inanılmaz boya çıktışimdi balkonda kurusunlar daha sonrada makineye aticam dalan roxy nin toz sabununu almayi düşünüyorum
Benim cok renkli biseyim yoktu krem beyaz bir makina pembeler bir makina yaptim bir tane tek kirmizili beyazli pantolon kaldi onu elimde yikiycam o kesin boya verir :))
Gelecek olanlar tehlikeli onlarda her renk vardi ama onlarda dogumda gelecek daha :-/
günaydın güzel anneler :))) yine bir saçma sapan uyku ve wc seansı sonrası sabah oldu çok şükür. bebişlerimize bir gün daha yaklaştık. dün oğlum karnıma elini koyup kardeşiyle konuştu dakikalarca. isim bulmaya çalışıyoruz. hangi isme tekme atıcak diye bekledik durduk. hiçbirini sevmedi :) iki çocuklu olmak nasıl olucak çok merak ediyorum. tek çocuklu hayat çok güzeldi inşallah iki çocuk için de aynısını düşünürüm. gerçi gelmişim 31 haftaya düşünmek için biraz geç ama olsun :) bebişi gelince ikinciyi de yapıyım diyen var mı aranızda?
Benimkiler hic solmamisti iyi yapmissin oyleyse ilk rengi gitmis olduKızlar biraz önce bebis kıyafetlerini elden geçirdim makinede renkleri birbirine karışmasın diye ilk ana rengi çıksın diye, kalıp sabunu rendeleyip sicak suda leğende yikadim tek tek. Iyikide yapmışım inanılmaz boya çıktışimdi balkonda kurusunlar daha sonrada makineye aticam dalan roxy nin toz sabununu almayi düşünüyorum
Kızlar biraz önce bebis kıyafetlerini elden geçirdim makinede renkleri birbirine karışmasın diye ilk ana rengi çıksın diye, kalıp sabunu rendeleyip sicak suda leğende yikadim tek tek. Iyikide yapmışım inanılmaz boya çıktışimdi balkonda kurusunlar daha sonrada makineye aticam dalan roxy nin toz sabununu almayi düşünüyorum
Ben ben ben..
Daha ilkini kucağıma almadan ikincinin hayellerini kurmaya başladım. Alırken ikinci cocukta da kullanırım diyerek bi çok şeyi unisex seçiyorum. Hatta aralarında fazla yaş farkı olmasın diye bebeğim 6 aylıkken kardeşine hamile kalabilirim. Maddiyatı bile ona göre düşünüyorum. Çocuklar okula baslamadan büyük borçları bitirmeyi falan düşünüyorum. Tabi allah nasip ederse.. Çevredekiler her ne kadar sen bi ilkini doğur ben seni o zaman görcem dese de ben çocuğumu kardeşsiz bırakmak yalnız büyümesine göz yummak istemiyorum. Hatta aradan 2 yıl daha geçsin belki 3.yü bile doğururum. Çok isterdim ikizlerim olsun ama genlerimde yok malesef
Renk koruyucu mendillerden alsaydın keşke.. Benim kenarlarda olan renkler boya çıkarmış hepsini de toplamıştı mendil. 2 tane atmıştım pembe pembe çıktı :)
İkinci çocuk konusunda endişeli arkadaşlara şı sıralar daha bir katılıyorumiki buçuk yaşında bir kızım var nasıl yapıcaz ilk zamanlarımız nasıl geçecek kızımın hala gece uyanıp süt içmeleri devam ederken bebişle nasıl olacak içime korkular düşmeye başladı. Her zaman su akar yolunu bulur diyen bir insanım ama sanırım gün yaklaştıkça bu tür düşünceler sarmaya başlıyor. Hormonlardandır değil mi
Ben daha hazir degilim ya,bugun bile eksikliklerimi aliyorum.Haftaya yikama,utuleme fasli olacak.Soyle kaygisiz kaygisiz bacaklarimi uzatip yatamadim daha.Ayy benim 33 oldu heyecan artiyor artik saka maka bitiyordu geliyordu kizim :)))
30dan sonra tekmeler daha guclu hic hissetmedigin kadar net hissedeceksin
Bebekler icin olan camasir torbalarindan aldim ben de gerci renk cikarma konusunda bir etkisi olmaz.Onu nerden bulabilirimki canm. Makineye henüz atmadım nasıl olsa
Onu nerden bulabilirimki canm. Makineye henüz atmadım nasıl olsa
Migosta whatsonsta ve rossmanda var canım. Renk koruyucu mendil diye geçiyor
2.5 yaşında baya büyümüş olmuyor mu ? Ama kıskançlık krizlerine baslayacak işte
ben hazirim :) Ama hastane cantami hazirlamadim daha. Bi pijama ile onu da halledersem tamamdir avize hali hala yok onlari dert etmiyorum :) Nasilsa odayi sadece kendim icin yaptim yanimda sepet besikte yatacak :)Ben daha hazir degilim ya,bugun bile eksikliklerimi aliyorum.Haftaya yikama,utuleme fasli olacak.Soyle kaygisiz kaygisiz bacaklarimi uzatip yatamadim daha.
Kızlar biraz önce bebis kıyafetlerini elden geçirdim makinede renkleri birbirine karışmasın diye ilk ana rengi çıksın diye, kalıp sabunu rendeleyip sicak suda leğende yikadim tek tek. Iyikide yapmışım inanılmaz boya çıktışimdi balkonda kurusunlar daha sonrada makineye aticam dalan roxy nin toz sabununu almayi düşünüyorum
ben hazirim :) Ama hastane cantami hazirlamadim daha. Bi pijama ile onu da halledersem tamamdir avize hali hala yok onlari dert etmiyorum :) Nasilsa odayi sadece kendim icin yaptim yanimda sepet besikte yatacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?