2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biraz önce bebis kıyafetlerini elden geçirdim makinede renkleri birbirine karışmasın diye ilk ana rengi çıksın diye, kalıp sabunu rendeleyip sicak suda leğende yikadim tek tek. Iyikide yapmışım inanılmaz boya çıktı şimdi balkonda kurusunlar daha sonrada makineye aticam dalan roxy nin toz sabununu almayi düşünüyorum

Gelmis gecmis olsun canim hersey olur dinlene dinlene yaparsin esine mesai gozukuyor sen bol bol dinlen
çok tesekkurler tatlım esim zaten uzun zamandır mesai halınde o şikayetçi değil aslında gozu bizim üstümüzde Allah razı olsun sabah bana sen olmasan ben ne yapardım diyr asıl o olmasa ben ne yapardım Allah onların yoklugunu gostermesin burda kımsem yok esım tek destegim

Benim cok renkli biseyim yoktu krem beyaz bir makina pembeler bir makina yaptim bir tane tek kirmizili beyazli pantolon kaldi onu elimde yikiycam o kesin boya verir :))
Gelecek olanlar tehlikeli onlarda her renk vardi ama onlarda dogumda gelecek daha :-/

Kesinlikle ilk önce elde yıka derim aman allahm aldığım herşey mafolcakmis

Ben ben ben..
Daha ilkini kucağıma almadan ikincinin hayellerini kurmaya başladım. Alırken ikinci cocukta da kullanırım diyerek bi çok şeyi unisex seçiyorum. Hatta aralarında fazla yaş farkı olmasın diye bebeğim 6 aylıkken kardeşine hamile kalabilirim. Maddiyatı bile ona göre düşünüyorum. Çocuklar okula baslamadan büyük borçları bitirmeyi falan düşünüyorum. Tabi allah nasip ederse.. Çevredekiler her ne kadar sen bi ilkini doğur ben seni o zaman görcem dese de ben çocuğumu kardeşsiz bırakmak yalnız büyümesine göz yummak istemiyorum. Hatta aradan 2 yıl daha geçsin belki 3.yü bile doğururum. Çok isterdim ikizlerim olsun ama genlerimde yok malesef

Benimkiler hic solmamisti iyi yapmissin oyleyse ilk rengi gitmis oldu

Renk koruyucu mendillerden alsaydın keşke.. Benim kenarlarda olan renkler boya çıkarmış hepsini de toplamıştı mendil. 2 tane atmıştım pembe pembe çıktı :)

Bende şimdiden 2. Çocuğu düşünüyorum:)) annem sanmıyorum normal doğum yaparsan korkarsın diyor ama bende kardeşsiz bırakmak istemiyorum:)

2.5 yaşında baya büyümüş olmuyor mu ? Ama kıskançlık krizlerine baslayacak işte

Ayy benim 33 oldu heyecan artiyor artik saka maka bitiyordu geliyordu kizim :)))
30dan sonra tekmeler daha guclu hic hissetmedigin kadar net hissedeceksin
Ben daha hazir degilim ya,bugun bile eksikliklerimi aliyorum.Haftaya yikama,utuleme fasli olacak.Soyle kaygisiz kaygisiz bacaklarimi uzatip yatamadim daha.

Ben çoğu şeyi aldım jokerden ayrıca hepsi buradadan fiyatlara baktık oradayken hangisi ucuzsa onu aldık şimdi habire kargo gelir :))

2.5 yaşında baya büyümüş olmuyor mu ? Ama kıskançlık krizlerine baslayacak işte

2li yaşlar riskli çünkü çocukların 2 yaş sendromları oluyor ve zor bir dönem gerçekten. Ya 2den önce ya da 3ten sonra en iyisi... Hoş benim aradan 7 yıl geçti

Yalnız hiç yorulmaya gelmiyor ya biraz bacaklarımla ilgileneyim dedim kuaföre gitmeye değecekKadar yok hem de utanıyorum ama iki büklüm Zor durabildim şimdi çok yoruldum karnım sertleşti hemen size de böyle oluyor mu

Ben daha hazir degilim ya,bugun bile eksikliklerimi aliyorum.Haftaya yikama,utuleme fasli olacak.Soyle kaygisiz kaygisiz bacaklarimi uzatip yatamadim daha.
ben hazirim :) Ama hastane cantami hazirlamadim daha. Bi pijama ile onu da halledersem tamamdir avize hali hala yok onlari dert etmiyorum :) Nasilsa odayi sadece kendim icin yaptim yanimda sepet besikte yatacak :)

Bebek kıyafetleri neden boya çıkarır ki hiç anlamam
Benim çoğu krem ve pudraydı onları ayrı ayrı yıkadım, bir kaç parça koyu renk vardı onları bir makina yıkadım, ama Zaradan aldığımız kot sweet renk vermiş çok sevdiğim havlusunu boyamış çok üzüldüm, bir iki kez tekrar yıkadım baya azalmış ama tam çıkmamış olmadı koslayla yıkayıp sonra tekrar dalanroxy ile yıkayıp kaldırıcam

ben hazirim :) Ama hastane cantami hazirlamadim daha. Bi pijama ile onu da halledersem tamamdir avize hali hala yok onlari dert etmiyorum :) Nasilsa odayi sadece kendim icin yaptim yanimda sepet besikte yatacak :)

Benim de aslında herşey hazır gibi ama aslında hiç birşeyimiz de yok gibi hissediyorum
Kızımın herşeyi yıkandı ütülendi ama hurçlarda dolabına yerleşmeyi bekliyor, ben hala diğer odaların dolap içleri baza altlarıyla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…