Ben evle hic ugrasmiyorum esim yoksaBenim de aslında herşey hazır gibi ama aslında hiç birşeyimiz de yok gibi hissediyorum
Kızımın herşeyi yıkandı ütülendi ama hurçlarda dolabına yerleşmeyi bekliyor, ben hala diğer odaların dolap içleri baza altlarıyla uğraşıyorum
@balinmaz canım geçmiş olsun.Nasılsınız?Gittin mi doktora? Mesajlara baktım doktora gidip gitmediğini göremedimKizlar bu aksam 9dan sonra kanamam olmaya basladi. Pembe renkli her zamanki olan ğibi. Daha bugün doktordaydim. Doktorum anormal bi durumdan bahsetmedi.. şaşırdım kaldim. Yorgunluğum yuzunden mi oldu neden oldu anlayamadimm. doktora gitsemmi onu da bilemedim daha dün geldin der mi acaba. Ustelik kanaman var mi dedi yok dedim bende ve aksamina basladi cok saskinim
Bebek kıyafetleri neden boya çıkarır ki hiç anlamam
Benim çoğu krem ve pudraydı onları ayrı ayrı yıkadım, bir kaç parça koyu renk vardı onları bir makina yıkadım, ama Zaradan aldığımız kot sweet renk vermiş çok sevdiğim havlusunu boyamış çok üzüldüm, bir iki kez tekrar yıkadım baya azalmış ama tam çıkmamış olmadı koslayla yıkayıp sonra tekrar dalanroxy ile yıkayıp kaldırıcam
2li yaşlar riskli çünkü çocukların 2 yaş sendromları oluyor ve zor bir dönem gerçekten. Ya 2den önce ya da 3ten sonra en iyisi... Hoş benim aradan 7 yıl geçti
Bebek kıyafetleri neden boya çıkarır ki hiç anlamam
Benim çoğu krem ve pudraydı onları ayrı ayrı yıkadım, bir kaç parça koyu renk vardı onları bir makina yıkadım, ama Zaradan aldığımız kot sweet renk vermiş çok sevdiğim havlusunu boyamış çok üzüldüm, bir iki kez tekrar yıkadım baya azalmış ama tam çıkmamış olmadı koslayla yıkayıp sonra tekrar dalanroxy ile yıkayıp kaldırıcam
Evet çocuk 3 yaşındayken doğum yapmak en güzel doktorlarda yaş fark olsun diyorlar tabi nasip bu işler
H hanya canım bebişini emzirmeyi düşünüyorsan 6 ay sonra 2.bebiş için çok erken olabilir.Yine de sen bilirsin tabi.Nasip bir de.Allah hayırlısını versin.Hem bebiş emzirildiği müddetçe bazı anneler adet görmüyor.Gebe de kalmıyor.Süt koruyor halk arasındaki tabirle.Ben ben ben..
Daha ilkini kucağıma almadan ikincinin hayellerini kurmaya başladım. Alırken ikinci cocukta da kullanırım diyerek bi çok şeyi unisex seçiyorum. Hatta aralarında fazla yaş farkı olmasın diye bebeğim 6 aylıkken kardeşine hamile kalabilirim. Maddiyatı bile ona göre düşünüyorum. Çocuklar okula baslamadan büyük borçları bitirmeyi falan düşünüyorum. Tabi allah nasip ederse.. Çevredekiler her ne kadar sen bi ilkini doğur ben seni o zaman görcem dese de ben çocuğumu kardeşsiz bırakmak yalnız büyümesine göz yummak istemiyorum. Hatta aradan 2 yıl daha geçsin belki 3.yü bile doğururum. Çok isterdim ikizlerim olsun ama genlerimde yok malesef
saol tatlım evet serum aldık çok sukur sonra zaten gozlerımı tutamadım sızmısız
Benim perde,halı yok.Sadece zebra var.Perdeyi annemle seçmeliyim,halı da çapa şeklinde istedim,tasarım yaptıracağım ama bayağı maliyetli çıktı,babaya daha söylemedim:)Her şey bitsin alıştıra alıştıra söylerim.O da doğumdan sonraya mevlitten önceye kalır.ben hazirim :) Ama hastane cantami hazirlamadim daha. Bi pijama ile onu da halledersem tamamdir avize hali hala yok onlari dert etmiyorum :) Nasilsa odayi sadece kendim icin yaptim yanimda sepet besikte yatacak :)
@selo86 canım senin doğumun bizlere normal doğum için çok örnek ve umut oldu,cesaret verdi elhamdülillah.Sen de bize dua et.Rabbim hepimize kolaylaştırsın doğumlarımızı.Sağ salim kavuştursun miniklerimizeDoğum olayı tamamen kendi başına gerceklesebilen bir mucize cnm, hiç korkmayın. Sadece biteceğini ve finalini düşünün ozaman dahada kolaylaşıyor... Artık heyecanla sizlerin haberlerini bekleyeceğim :)
Malesef canım haziran 15 den önce gelemiyor.. bu gidişle annemi karşılamaya kızla gitcez gibi gözüküyorKuzum aman diyim dikkat et herşey yapılır dert etme. Annenin erken gelme ihtimali yok mu?
Tabi canım yabancı değil,yabancı da olsa kusura bakmasın artık.Ben evle hic ugrasmiyorum esim yoksaAnnem gelince artik el elden hemen evi duzenleriz nevresimlerimi utulemem lazim misafir icin ama gucum yok nasilsa gelen yabanci degil diye yikadim katladim.
İyi ki söyledin,sona bırakmanın iyi tarafı tavsiye alıyorsun.Ben de anlamış değilim maalesef.. Renk koruyucu mendil tavsiye ederim canım o ufak detayları bile boyasını verebiliyor ne yazık ki. O yüzden her zaman mendilleri kullanıyorum ben çok memnunum valla.. Siz de alın bence yoksa böyle oluyor ve gerçekten sinir bozucu
Arkadaşlar @balinmaz dan haber var mı? İnşallah bebeği de kendisi de iyidir
Herkesten bişi öğreniyorsun,sosyal çevrenin geniş olması da büyük avantaj.Malesef şehir,ülke değişikliği gibi sebeplerle görüştüğün çok insan olmayınca bu paylaşım alanları çok iyi oluyor.Akıl akıldan üstündür dedikleri bu olsa gerek.. ne güzel bilgi alışverişi yapıyoruz.. bende kıyafetleri yıkamaya başlıcaktım, yıkamadan önce elde bi ön yıkama yaparım yada renk koruyucu mendil kullanırım..çok tşk kızlar ya yoksa ben doldurur makineye yıkardım.. renginin atıp atmayacağı hiç aklıma bile gelmemişti.. hava bi güneş açsa herşeyi yıkayıp bahçeye sercem amasürekli yağmur ve hava karanlık..
Cnm nettw stok bitmişti bende alamadım görmeden de almak istemedim pek evett arkadaş paylaştı sağolsun düşünmen yeterT Toprakliyagmur canım hani civildeki bebe çantasını soruyordun ya aldın mı çantanı? Ben sipariş verdim gelecek paylaşırım demiştim ama kargoda bir sıkıntı oldu çok geç geldi.Paylaşamadım kusura bakma. Hem @aceranne paylaşmıştı zaten çantayı .O yüzden tekrar yollamadım sana fotoları
Arkadaşlar @balinmaz dan haber var mı? İnşallah bebeği de kendisi de iyidir
Kızlar iyi şükür ben haberleştim işleri var ondan giremiyor. Kanama tekrarlarsa gel demiş doktor oda şükür tekrarlamamış.Bende merak ediyorum canım. Bebişte kendisi de iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?