2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben evle hic ugrasmiyorum esim yoksa Annem gelince artik el elden hemen evi duzenleriz nevresimlerimi utulemem lazim misafir icin ama gucum yok nasilsa gelen yabanci degil diye yikadim katladim.

@balinmaz canım geçmiş olsun.Nasılsınız?Gittin mi doktora? Mesajlara baktım doktora gidip gitmediğini göremedim

Hadi yaa kötü olmuş.. Ablamda zamanında cok severek aldığı bebek kıyafetlerini makineye atınca renklerin hepsi birbirine karışmıştı onu dusunerekten ilk önce elde yikamakta fayda var dedim iykide yikamisim yoksa benimkilerde giderdi

2li yaşlar riskli çünkü çocukların 2 yaş sendromları oluyor ve zor bir dönem gerçekten. Ya 2den önce ya da 3ten sonra en iyisi... Hoş benim aradan 7 yıl geçti

Evet çocuk 3 yaşındayken doğum yapmak en güzel doktorlarda yaş fark olsun diyorlar tabi nasip bu işler

Ben de anlamış değilim maalesef.. Renk koruyucu mendil tavsiye ederim canım o ufak detayları bile boyasını verebiliyor ne yazık ki. O yüzden her zaman mendilleri kullanıyorum ben çok memnunum valla.. Siz de alın bence yoksa böyle oluyor ve gerçekten sinir bozucu

H hanya canım bebişini emzirmeyi düşünüyorsan 6 ay sonra 2.bebiş için çok erken olabilir.Yine de sen bilirsin tabi.Nasip bir de.Allah hayırlısını versin.Hem bebiş emzirildiği müddetçe bazı anneler adet görmüyor.Gebe de kalmıyor.Süt koruyor halk arasındaki tabirle.

saol tatlım evet serum aldık çok sukur sonra zaten gozlerımı tutamadım sızmısız
ben hazirim :) Ama hastane cantami hazirlamadim daha. Bi pijama ile onu da halledersem tamamdir avize hali hala yok onlari dert etmiyorum :) Nasilsa odayi sadece kendim icin yaptim yanimda sepet besikte yatacak :)
Benim perde,halı yok.Sadece zebra var.Perdeyi annemle seçmeliyim,halı da çapa şeklinde istedim,tasarım yaptıracağım ama bayağı maliyetli çıktı,babaya daha söylemedim:)Her şey bitsin alıştıra alıştıra söylerim.O da doğumdan sonraya mevlitten önceye kalır.

Doğum olayı tamamen kendi başına gerceklesebilen bir mucize cnm, hiç korkmayın. Sadece biteceğini ve finalini düşünün ozaman dahada kolaylaşıyor... Artık heyecanla sizlerin haberlerini bekleyeceğim :)
@selo86 canım senin doğumun bizlere normal doğum için çok örnek ve umut oldu,cesaret verdi elhamdülillah.Sen de bize dua et.Rabbim hepimize kolaylaştırsın doğumlarımızı.Sağ salim kavuştursun miniklerimize

Ben evle hic ugrasmiyorum esim yoksa Annem gelince artik el elden hemen evi duzenleriz nevresimlerimi utulemem lazim misafir icin ama gucum yok nasilsa gelen yabanci degil diye yikadim katladim.
Tabi canım yabancı değil,yabancı da olsa kusura bakmasın artık.
İyi ki söyledin,sona bırakmanın iyi tarafı tavsiye alıyorsun.

Akıl akıldan üstündür dedikleri bu olsa gerek.. ne güzel bilgi alışverişi yapıyoruz.. bende kıyafetleri yıkamaya başlıcaktım, yıkamadan önce elde bi ön yıkama yaparım yada renk koruyucu mendil kullanırım..çok tşk kızlar ya yoksa ben doldurur makineye yıkardım.. renginin atıp atmayacağı hiç aklıma bile gelmemişti.. hava bi güneş açsa herşeyi yıkayıp bahçeye sercem ama sürekli yağmur ve hava karanlık..

T Toprakliyagmur canım hani civildeki bebe çantasını soruyordun ya aldın mı çantanı? Ben sipariş verdim gelecek paylaşırım demiştim ama kargoda bir sıkıntı oldu çok geç geldi.Paylaşamadım kusura bakma. Hem @aceranne paylaşmıştı zaten çantayı .O yüzden tekrar yollamadım sana fotoları

Herkesten bişi öğreniyorsun,sosyal çevrenin geniş olması da büyük avantaj.Malesef şehir,ülke değişikliği gibi sebeplerle görüştüğün çok insan olmayınca bu paylaşım alanları çok iyi oluyor.

Cnm nettw stok bitmişti bende alamadım görmeden de almak istemedim pek evett arkadaş paylaştı sağolsun düşünmen yeter

30+1 iz bugün. Nst de sancı çıkmadı, rahim ağzı kapalı, suyu plasentası falan iyi. Sağ böbreği büyük gibi görünüyor dedi Yine uzmana yönlendirdi. tüm damarlarına herşeyine ayrıntılı baksın dedi . 23 ünde kendi randevu verdi ama uzmandan alabildiğim rendevu tarihi de 24 ü.
42cm ,1600 gr olmuş, doğum pozisyonunu almış civcivim. Doktor teyzesi tam haftasına göre büyük diyordu ki o lafın üstüne tekme yedi oğlumdan. 15 kilo almamı laf bile etmedi :) Bol su içmemi önerdi.El ayak şişlerime yukarda tut sadece dedi.Eğer bacakta şiş olursa çok önemli yoksa normal korkma dedi. Bizden böyle teyzeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…