2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah oglusuna.. Insallah bobrektede bir sorun cikmaz canim.

Kızlar iyi şükür ben haberleştim işleri var ondan giremiyor. Kanama tekrarlarsa gel demiş doktor oda şükür tekrarlamamış.

Anladım canım. Çok şükür iyiymiş sevindim valla. İnşallah tekrarlamaz.

Nasip olursa 3 uncu olcak ilk 4.3kg ikinci 3.7kg idi 3 uncu de oğlan nasip olursa
Masallah.3,5 kilo ustu iyi diyorlar.Yeni dogani gece uyanip iki kere beslemek yeterliymis,guclu oluyor,iyi emiyormus.Sen nasil emzirdin,gece kalktin mi yojsa o yyaninca mi meme verdin?

Masallah.3,5 kilo ustu iyi diyorlar.Yeni dogani gece uyanip iki kere beslemek yeterliymis,guclu oluyor,iyi emiyormus.Sen nasil emzirdin,gece kalktin mi yojsa o yyaninca mi meme verdin?
İlkinde doktor emzir dedi rahatsızlığın vardı çok şükür atlattım ikincisi uyanınca emzirdim bunda da kasiklarim çok agriyo dizinde oluyomu bide kalkarken karnımı yırtarak gibi canımı acıtıyor

İkinci çocuğum 1 ay felan besikde kaldı sonra kucağımda uyudu hep uyanınca emziriyodum da elim iyice sogdu ilki 16 ikici 11 yaşında şimdide korkuyom nasıl olcak diye kg fazla almıştım ama karnımı gören yarın doğum yapacak gibisin diyo her sabah bu su bardağı sütle bir çay bardağı pekmezi karıştırıp içerim zorlada olsa

Sut tamamda pekmez cok degil mi :-/ Ben 1 tatli kasigi iciyordum o bile agir geliyor.

Canım sütle içtiğin pekmezin hiçbir faydası yok. Kalsiyum içerdiği için pekmezdeki demiri öldürüyor.. Pekmezi günün başka saatine aktar ya da sütü.. Ayrıca 1 çay bardağı çok. Şeker çıkmasın dikkat et.

Ben evle hic ugrasmiyorum esim yoksa Annem gelince artik el elden hemen evi duzenleriz nevresimlerimi utulemem lazim misafir icin ama gucum yok nasilsa gelen yabanci degil diye yikadim katladim.

Benim de hepsi ütülenmeyi bekliyor azıcık daha beklesin artık yavaş yavaş yapıyorum, sonradan iki kuzuyla uzun bir süre yapamam diye el değmemiş yer bırakmamaya çalışıyorum

gözün aydın annesi masallah bebişine de bazen anlık gorunumler bıle olabılıyor sorun yapma sakın bi sıkıntı çıkmaz kokrma canım

Reactions: SGd
2li yaşlar riskli çünkü çocukların 2 yaş sendromları oluyor ve zor bir dönem gerçekten. Ya 2den önce ya da 3ten sonra en iyisi... Hoş benim aradan 7 yıl geçti

Ben 2den önce olsun çok istedim,
Hatta doğumdan çıktım ilk emzirirken eşim dedi hemen 2.yi yapalım diye hala herkes söyler
Ama gel gör ki nasip kısmet, kıyamadım oğluma azıcık daha büyüsün istedim belki yankış ama arada kalsın istemedim, şimdi 4yaşında bence güzel zamanları ama babaya göre çok geç kaldık

Geçen gün burada konuşulmuştu ıslak mendili yıkayıp kullanma konusu dün bir doktorun pişik yazısında gördüm. "Bebeklerin pişik olmaması için ıslak mendili (yıkayarak da olsa) kullanmayın" yazıyordu. Ben ilk çocuğumda sadece pamuk kullandım. Suyu da hep taze olarak doldurup ıslatıp kullandım. Hiç pişik kremi kullanmadım. Sık sık değiştirildiği ve nemli bırakılmadığı sürece pişik olmuyor o zaman.

Bu arada çocukların arasının 4 yaş olması en güzeliymiş. Erken olması biraz sorun olabiliyormuş. En azından Adem Güneşin kitabında öyle diyordu.

Doğum yapan arkadaşa gözün aydın diyorum. Hastanedekilere geçmiş olsun zamanlı ve sağlıkla gelsin bebisler... Herkese iyi günler.

Sen erken evlenmissin canim.Iki cocuk buyutmussun,sen korkarsan ben napayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…