Masallah oglusuna.. Insallah bobrektede bir sorun cikmaz canim.30+1 iz bugün. Nst de sancı çıkmadı, rahim ağzı kapalı, suyu plasentası falan iyi. Sağ böbreği büyük gibi görünüyor dediYine uzmana yönlendirdi. tüm damarlarına herşeyine ayrıntılı baksın dedi . 23 ünde kendi randevu verdi ama uzmandan alabildiğim rendevu tarihi de 24 ü.
42cm ,1600 gr olmuş, doğum pozisyonunu almış civcivim. Doktor teyzesi tam haftasına göre büyük diyordu ki o lafın üstüne tekme yedi oğlumdan. 15 kilo almamı laf bile etmedi :) Bol su içmemi önerdi.El ayak şişlerime yukarda tut sadece dedi.Eğer bacakta şiş olursa çok önemli yoksa normal korkma dedi. Bizden böyle teyzeler.
Kızlar iyi şükür ben haberleştim işleri var ondan giremiyor. Kanama tekrarlarsa gel demiş doktor oda şükür tekrarlamamış.
Amin.. hoşgeldin canımmerhaba sevgili anne adayları Allah herkesi sağ salim ve hayırlı bi şekilde yavrularımıza kavuştursun bende hamileyim nasipse temmuzda bi oğlum daha olacak bende size katılmak isterim
hoş bulduk canım teşk ederimAmin.. hoşgeldin canım
Masallah.3,5 kilo ustu iyi diyorlar.Yeni dogani gece uyanip iki kere beslemek yeterliymis,guclu oluyor,iyi emiyormus.Sen nasil emzirdin,gece kalktin mi yojsa o yyaninca mi meme verdin?Nasip olursa 3 uncu olcak ilk 4.3kg ikinci 3.7kg idi 3 uncu de oğlan nasip olursa
İlkinde doktor emzir dedi rahatsızlığın vardı çok şükür atlattım ikincisi uyanınca emzirdim bunda da kasiklarim çok agriyo dizinde oluyomu bide kalkarken karnımı yırtarak gibi canımı acıtıyorMasallah.3,5 kilo ustu iyi diyorlar.Yeni dogani gece uyanip iki kere beslemek yeterliymis,guclu oluyor,iyi emiyormus.Sen nasil emzirdin,gece kalktin mi yojsa o yyaninca mi meme verdin?
İkinci çocuğum 1 ay felan besikde kaldı sonra kucağımda uyudu hep uyanınca emziriyodum da elim iyice sogdu ilki 16 ikici 11 yaşında şimdide korkuyom nasıl olcak diye kg fazla almıştım ama karnımı gören yarın doğum yapacak gibisin diyo her sabah bu su bardağı sütle bir çay bardağı pekmezi karıştırıp içerim zorlada olsaMasallah.3,5 kilo ustu iyi diyorlar.Yeni dogani gece uyanip iki kere beslemek yeterliymis,guclu oluyor,iyi emiyormus.Sen nasil emzirdin,gece kalktin mi yojsa o yyaninca mi meme verdin?
amin canim.. Hosgeldin ..merhaba sevgili anne adayları Allah herkesi sağ salim ve hayırlı bi şekilde yavrularımıza kavuştursun bende hamileyim nasipse temmuzda bi oğlum daha olacak bende size katılmak isterim
Sut tamamda pekmez cok degil mi :-/ Ben 1 tatli kasigi iciyordum o bile agir geliyor.İkinci çocuğum 1 ay felan besikde kaldı sonra kucağımda uyudu hep uyanınca emziriyodum da elim iyice sogdu ilki 16 ikici 11 yaşında şimdide korkuyom nasıl olcak diye kg fazla almıştım ama karnımı gören yarın doğum yapacak gibisin diyo her sabah bu su bardağı sütle bir çay bardağı pekmezi karıştırıp içerim zorlada olsa
hoş bulduk canım teşk ederimamin canim.. Hosgeldin ..
İkinci çocuğum 1 ay felan besikde kaldı sonra kucağımda uyudu hep uyanınca emziriyodum da elim iyice sogdu ilki 16 ikici 11 yaşında şimdide korkuyom nasıl olcak diye kg fazla almıştım ama karnımı gören yarın doğum yapacak gibisin diyo her sabah bu su bardağı sütle bir çay bardağı pekmezi karıştırıp içerim zorlada olsa
Ben evle hic ugrasmiyorum esim yoksaAnnem gelince artik el elden hemen evi duzenleriz nevresimlerimi utulemem lazim misafir icin ama gucum yok nasilsa gelen yabanci degil diye yikadim katladim.
gözün aydın annesi masallah bebişine de bazen anlık gorunumler bıle olabılıyor sorun yapma sakın bi sıkıntı çıkmaz kokrma canım30+1 iz bugün. Nst de sancı çıkmadı, rahim ağzı kapalı, suyu plasentası falan iyi. Sağ böbreği büyük gibi görünüyor dediYine uzmana yönlendirdi. tüm damarlarına herşeyine ayrıntılı baksın dedi . 23 ünde kendi randevu verdi ama uzmandan alabildiğim rendevu tarihi de 24 ü.
42cm ,1600 gr olmuş, doğum pozisyonunu almış civcivim. Doktor teyzesi tam haftasına göre büyük diyordu ki o lafın üstüne tekme yedi oğlumdan. 15 kilo almamı laf bile etmedi :) Bol su içmemi önerdi.El ayak şişlerime yukarda tut sadece dedi.Eğer bacakta şiş olursa çok önemli yoksa normal korkma dedi. Bizden böyle teyzeler.
2li yaşlar riskli çünkü çocukların 2 yaş sendromları oluyor ve zor bir dönem gerçekten. Ya 2den önce ya da 3ten sonra en iyisi... Hoş benim aradan 7 yıl geçti
Sen erken evlenmissin canim.Iki cocuk buyutmussun,sen korkarsan ben napayim :)İkinci çocuğum 1 ay felan besikde kaldı sonra kucağımda uyudu hep uyanınca emziriyodum da elim iyice sogdu ilki 16 ikici 11 yaşında şimdide korkuyom nasıl olcak diye kg fazla almıştım ama karnımı gören yarın doğum yapacak gibisin diyo her sabah bu su bardağı sütle bir çay bardağı pekmezi karıştırıp içerim zorlada olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?