- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Benim de kasiklarimda agri oluyor ayakta kaldigimda bir de sabahlari.Bugun de yurudumm cok az dizlerimin arkasi eklem yerlerimdeki damarlar patlayacak sandim.Sanki tasiyamiyor beni.İlkinde doktor emzir dedi rahatsızlığın vardı çok şükür atlattım ikincisi uyanınca emzirdim bunda da kasiklarim çok agriyo dizinde oluyomu bide kalkarken karnımı yırtarak gibi canımı acıtıyor
Ben de kaymaga azicik recel damlatip yiyorum cok guzel oluyor da iyi degil.Sut tamamda pekmez cok degil mi :-/ Ben 1 tatli kasigi iciyordum o bile agir geliyor.
Insaallah yaparsin canim. Steel tea cay, galactago damla cok ise yariyor ben oglumda bunlarla cogalttm sutumu insaallah senin bol bol sutun olur yedigin ictigin sut olsun insaallahhhbCnm benim oglanlarda da hafif derecede hemofili var gerçi biz kan tahlili yaptirana kadar hiç anlamadik. Sünnetleri ni 6, 7 yaşlarında kendi istekleriyle, Ankara da Kadir Mutlu beye yaptırdık. Local anestezi ile hepimiz yanındayken, çocuk sevdiği oyunu oynarken o yapıyor. Ilk defa bu kadar rahat Sünnetleri tanıştım.
Daha cok ben hep onun yanındayım cnm, vücut Isisi için kuvez de kalıyor. Kontrol altında, hemencecik buyur ıns. Süt çoğaltma çabaları içerisindeyim şuan :) küçük olduğundan çok ememiyor. Hedef koydum bu hafta sonuna kadar 2 kilo yapacağım diye :) bakalim
Ilk oglumda ckmisti bi bobrek biraz buyuktu fakat idrarini tutmus yapmamia onun icinmis. Takip et mutlaka tabi umarm birsey yoktur senin bebis cisini tutmustur yapar annesi :)30+1 iz bugün. Nst de sancı çıkmadı, rahim ağzı kapalı, suyu plasentası falan iyi. Sağ böbreği büyük gibi görünüyor dediYine uzmana yönlendirdi. tüm damarlarına herşeyine ayrıntılı baksın dedi . 23 ünde kendi randevu verdi ama uzmandan alabildiğim rendevu tarihi de 24 ü.
42cm ,1600 gr olmuş, doğum pozisyonunu almış civcivim. Doktor teyzesi tam haftasına göre büyük diyordu ki o lafın üstüne tekme yedi oğlumdan. 15 kilo almamı laf bile etmedi :) Bol su içmemi önerdi.El ayak şişlerime yukarda tut sadece dedi.Eğer bacakta şiş olursa çok önemli yoksa normal korkma dedi. Bizden böyle teyzeler.
Yenidogan her bebek 2 saatte bir mutlaka emzirilir sarilik olmamasi icin uyuyorsada uyandirilir canim sarilik olma tehlikesi gecene kadar yani 40 gun civari.Masallah.3,5 kilo ustu iyi diyorlar.Yeni dogani gece uyanip iki kere beslemek yeterliymis,guclu oluyor,iyi emiyormus.Sen nasil emzirdin,gece kalktin mi yojsa o yyaninca mi meme verdin?
aman onu ye ne olaack :)) Yarasin oglusuna sifa olsunBen de kaymaga azicik recel damlatip yiyorum cok guzel oluyor da iyi degil.
Halasi almis incili ayakkabi :)) Bakayim bi bendeAl_pi bu sitede incili bebek ayakkabısı yapmayı anlatıyor.Düz beyaz ayakkabıyı inci ile süsleyebilirsin de.
https://mimuu.com/incili-bebek-ayak...irim&utm_campaign=mimuu&utm_medium=one_signal
Parmak arasi terlik yapmis inciden allahim ne tatli :)) emzigide taslarla suslemis oda guzel ama tehlikeli bi tas dusse hemen yerlerAl_pi bu sitede incili bebek ayakkabısı yapmayı anlatıyor.Düz beyaz ayakkabıyı inci ile süsleyebilirsin de.
https://mimuu.com/incili-bebek-ayak...irim&utm_campaign=mimuu&utm_medium=one_signal
Ben mi acamiyorum yoksa bu sayfa kullanilmiyor yaziyorKızlar bebek için şablon araştırması yaparken http://bulutsmom.kadinlarkulubu.com/2014/06/kral-prens-tac-dogumgunu-banner-afis-su.html?m=1 bu sayfayı buldum banner çikolata etiketi filan bir çok şablon var nasıl yapılması ve bastırılması gerektiğini anlatmış belki işinize yarar
Ben de kaymaga azicik recel damlatip yiyorum cok guzel oluyor da iyi degil.
Ben de emzik saklama kutusunu taşlarla süslemeye bakıyordum,hobi dünyasında.Bakıyorum ama sadece,erkek bebişe taşlı tuşlu şeyler yapamam:)Emzikten taşlar düşebilir bence de.Onun yerine çok istersen süslü emzik alırsın.Kız bebişlere ne tatlı şeyler var ya,bakınca dayanamıyorum,ısırasım geliyor :)Parmak arasi terlik yapmis inciden allahim ne tatli :)) emzigide taslarla suslemis oda guzel ama tehlikeli bi tas dusse hemen yerler
Ohh afiyet olsun,ben yiyemiyorum sen ye bari çok yeme ama.Karatay geçen gün tv de yine bağırınıyordu :)Kizzz o kadarciktan nolucakk:)) ben kucuklugumden beri tatlilara karşı bi zaafım var evimde herzaman kek pasta eksik olmaz asla hayır diyemem hamileliğim boyuncada hep yedim, evde yapmadiysam mutlaka bisküvi falan alır yerim
Tabikide sizler ben gibi yapmayin ama bende içten gelen bisey bu
Evet orasi öyle erkek olunca sade kiz olunca taş tuş ☺ Birde elbiseler yok mu insan gorunce cildiriyor :)Ben de emzik saklama kutusunu taşlarla süslemeye bakıyordum,hobi dünyasında.Bakıyorum ama sadece,erkek bebişe taşlı tuşlu şeyler yapamam:)Emzikten taşlar düşebilir bence de.Onun yerine çok istersen süslü emzik alırsın.Kız bebişlere ne tatlı şeyler var ya,bakınca dayanamıyorum,ısırasım geliyor :)
Bilmiyorum ki canım biz 3,5 kilo üstü doğmuşuz,annem sadece uyanınca emzirirmiş,sarılık falan da olmamışız.Kız kardeşimin bebekleri 3 kilonun altında doğdu dediğin gibi 2 saatte bir uyanıp emziriyordu.Şimdi dr a sorsan her biri farklı şey söyleyecek.Okuduğum bir kiatpta 3,5 kilonun üstüyse gece iki kez kalk emzir diyor.Kilo düştükçe emzirme sıklaşıyor.Senin bebiş kaçıncı?İlki kaç kilo doğdu?Yenidogan her bebek 2 saatte bir mutlaka emzirilir sarilik olmamasi icin uyuyorsada uyandirilir canim sarilik olma tehlikesi gecene kadar yani 40 gun civari.
Evet cnm yazarken elim degmiş ondanBen mi acamiyorum yoksa bu sayfa kullanilmiyor yaziyor
Tamam canim ordan bakayim reklam diye kabul etmiyordur site ..Evet cnm yazarken elim degmiş ondan
Diye düşündüm ama site izin vermiyor google a veya facebooka bulutsmom yazarsanız çıkıyo
Sağol güzel teyzesi, 24.haftada ayrıntılıda da böbrekler biraz büyük, zamanla düzelebilir, kendi doktorunuz takip etsin bunu demişti Prof. Şimdi kendi doktorum yine prof.a gönderdi . Bir sıkıntı var gibi ama düzelir inşallah canım . Sol düzeldi sağdaki mi hala büyük, yada sağdaki daha mı büyüdü anlamadım. İnşallah doğana kadar üstesinden gelir minik civciv bunun. Canım sıkıldı biraz ama elimden birşey gelmiyor maalesefgözün aydın annesi masallah bebişine de bazen anlık gorunumler bıle olabılıyor sorun yapma sakın bi sıkıntı çıkmaz kokrma canım
bilmem ninemin dediklerini yapiyomBen de kaymaga azicik recel damlatip yiyorum cok guzel oluyor da iyi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?