2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kasiklarimda agri oluyor ayakta kaldigimda bir de sabahlari.Bugun de yurudumm cok az dizlerimin arkasi eklem yerlerimdeki damarlar patlayacak sandim.Sanki tasiyamiyor beni.

Insaallah yaparsin canim. Steel tea cay, galactago damla cok ise yariyor ben oglumda bunlarla cogalttm sutumu insaallah senin bol bol sutun olur yedigin ictigin sut olsun insaallahhhb

Ilk oglumda ckmisti bi bobrek biraz buyuktu fakat idrarini tutmus yapmamia onun icinmis. Takip et mutlaka tabi umarm birsey yoktur senin bebis cisini tutmustur yapar annesi :)

Reactions: SGd
Masallah.3,5 kilo ustu iyi diyorlar.Yeni dogani gece uyanip iki kere beslemek yeterliymis,guclu oluyor,iyi emiyormus.Sen nasil emzirdin,gece kalktin mi yojsa o yyaninca mi meme verdin?
Yenidogan her bebek 2 saatte bir mutlaka emzirilir sarilik olmamasi icin uyuyorsada uyandirilir canim sarilik olma tehlikesi gecene kadar yani 40 gun civari.

Ben de kaymaga azicik recel damlatip yiyorum cok guzel oluyor da iyi degil.

Kizzz o kadarciktan nolucakk:)) ben kucuklugumden beri tatlilara karşı bi zaafım var evimde herzaman kek pasta eksik olmaz asla hayır diyemem hamileliğim boyuncada hep yedim, evde yapmadiysam mutlaka bisküvi falan alır yerim
Tabikide sizler ben gibi yapmayin ama bende içten gelen bisey bu

Parmak arasi terlik yapmis inciden allahim ne tatli :)) emzigide taslarla suslemis oda guzel ama tehlikeli bi tas dusse hemen yerler
Ben de emzik saklama kutusunu taşlarla süslemeye bakıyordum,hobi dünyasında.Bakıyorum ama sadece,erkek bebişe taşlı tuşlu şeyler yapamam:)Emzikten taşlar düşebilir bence de.Onun yerine çok istersen süslü emzik alırsın.Kız bebişlere ne tatlı şeyler var ya,bakınca dayanamıyorum,ısırasım geliyor :)

Ohh afiyet olsun,ben yiyemiyorum sen ye bari çok yeme ama.Karatay geçen gün tv de yine bağırınıyordu :)

Ah kızlar zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz tesadüfen gebelik testimi buldum sanki daha dün yapmıs gibi o gün geldi aklıma nekadar cok zaman geçmiş dayanamayıp erken gebelik testi almıstı eşim güya bukez ilk öğrenip süpriz yapıcaktım bi yandan deli gibi korkuyor bi yandanda heyecanlı sonucu bekliyorum yok dedim ağlıcam belli etmiyorum yemeğe oturmustuk aklım hep testte gidip geliyorum 5dakikada kac kez gittiğimi hatırlamıyorum bide ne göreyim silik çizgi apartopar gece acile gittik kanda görmemiz lazım eşimle birbirimize kimseye söylemek yok diyoruz ben ablamlara yazıyorum o annesini arıyor sonuc 9.5 ti iki günde bir acilde değeri kontrol ettiriyoduk kese kalp atısı derken ya kalbi durursa korkusu hep endişeli geçmişti yeni yeni keyfini cıkarmaya basladım ama az zamanımız kaldı bir bedende iki can olmaya bazen cok uzun yorucu yıpratıcı bir yolculuk gibi geliyor ama sonunu düşününce insanı sevinçten cılgına ceviriyor bizde eşimle ikinci cocuk için acaba en uygun zaman nezaman olur ikisi içinde diye konuşuyoruz bazen tekrar bir cocuk düşüncesi ürkütüyor acı bir kayıp ardından gelen bebek haberiyle geçmişin korkusu geleceğin endişesiyle psikolojik olarak yorucu bir süreçti bizimki ama tek cocuk olmasını istemem cok zor yakınlarını kaybederken insan kardeş istiyor yanında kücük yasta annemi kaybettiğimde üç kardeş birbirimize sarılıp ayağa kalkmıstık babam tek cocuktu en yakınlarını kaybederken yanlızdı kardeş bambaska oluyor ay buarada cok uzun yazdımÖzür dilerim kızlar hava kapalı yağmurlu olunca elime geçen testle hüzünlendim içimi döktüm buarada yarın sabah kontrolümüz var zaman geçmiyor inşallah iyi haberlerle döneriz aranıza

Evet orasi öyle erkek olunca sade kiz olunca taş tuş ☺ Birde elbiseler yok mu insan gorunce cildiriyor :)
Erkek bebislerede erkek gibi giyinmek cok yakisiyo gomlek pantolon ☺

Yenidogan her bebek 2 saatte bir mutlaka emzirilir sarilik olmamasi icin uyuyorsada uyandirilir canim sarilik olma tehlikesi gecene kadar yani 40 gun civari.
Bilmiyorum ki canım biz 3,5 kilo üstü doğmuşuz,annem sadece uyanınca emzirirmiş,sarılık falan da olmamışız.Kız kardeşimin bebekleri 3 kilonun altında doğdu dediğin gibi 2 saatte bir uyanıp emziriyordu.Şimdi dr a sorsan her biri farklı şey söyleyecek.Okuduğum bir kiatpta 3,5 kilonun üstüyse gece iki kez kalk emzir diyor.Kilo düştükçe emzirme sıklaşıyor.Senin bebiş kaçıncı?İlki kaç kilo doğdu?

gözün aydın annesi masallah bebişine de bazen anlık gorunumler bıle olabılıyor sorun yapma sakın bi sıkıntı çıkmaz kokrma canım
Sağol güzel teyzesi, 24.haftada ayrıntılıda da böbrekler biraz büyük, zamanla düzelebilir, kendi doktorunuz takip etsin bunu demişti Prof. Şimdi kendi doktorum yine prof.a gönderdi . Bir sıkıntı var gibi ama düzelir inşallah canım . Sol düzeldi sağdaki mi hala büyük, yada sağdaki daha mı büyüdü anlamadım. İnşallah doğana kadar üstesinden gelir minik civciv bunun. Canım sıkıldı biraz ama elimden birşey gelmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…