2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk oglumda ckmisti bi bobrek biraz buyuktu fakat idrarini tutmus yapmamia onun icinmis. Takip et mutlaka tabi umarm birsey yoktur senin bebis cisini tutmustur yapar annesi :)
İdrar torbasına da dolu ve büyük dedi doktoru, acaba gerçekten çişini mi tutuyor, yapmıyor bu sıpa. İnşallah senin oğluşun gibi sadece tuttuğu için öyledir canım. Sonradan düzeldi oğlun değil mi ? Ne yaptılar, nasıl takip etmişlerdi peki ? Şimdi Prof. yine bakana kadar rahat etmem zor görünüyor. Yine de içimi biraz rahatlattın çok sağol teyzesi.

Merhaba hanımlar park yatak mı yoksa beşik mi tercih ettiniz , park yatağı nerden alsam bilemedim
Ahsap besik aldik,Tahterevalli markali,kayin agaci,sonra pisman olduk,kullanimi pratik degil, bir de seyahat park yatagi aldik.En iyisi park yatak.Biz yolculukta,annelerde falan kullanacagimiz icin ucuz yollu bir park yatak aldik jokerden,markasi tripperdi sanirim.Sadece park yatak alacaksan kaliteli bisi al.

merhaba arkadaşlar.
ben büyüyen beşiklerden aldım. 20 gün sonra gelecek .
eni 79 cm. boyu 184 cm olarak yazıyor.
ama şuan kullanılacak olan beşiğin boyutu yazmıyor.
yatağını hangi ölçülerde almalıyım. bilen var mı?

Canım gitmen lazım doktora.. Bir şey demez niye diye.. Gerçi yazalı sen çok olmuş. Naptın gittin mi

Git canım muhakkak benimde oldu 2hafta once leke geldi sadecd peceteye hemen alttan bakti nst ye soktu progestan kullandim

Amine Busra canım geçmiş olsun.Nasılsınız?Gittin mi doktora? Mesajlara baktım doktora gidip gitmediğini göremedim
Sağolun kizlar. Merak etmissiniz kusuruma bakmayin. Cok.sukur sabahtan beri kanama olmadi doktorumla gorustum kanama devam etmezse gelmene gerek yok dedi. Kendimi bugun kapi susu banner yaparken kaybettim giremedim buraya :)

Evt canım duymuştum. Sütün koruma etkisi varmış. Bebeklerinin arasında 11 ay fark olan bi hocam vardı. O da çok ikiz istemiş olmayınca peşpeşe doğurmuş. Ihtiyaclari birebir aynı olmasa da ikisine de birden bakmaya çalışmak İkizlere bakmak gibi derdi. Büyüdükçe de çok rahat ettim derdi. Peşpeşe okula gittiler. Birçok eşyayı ortak kullandılar simdi de arkadaş gibiler. Ikisi de lisede okuyor. Benimde gönlümde olan bu ama tabi ki rabbim nasıl uygun görürse öyle olsun.

Kiloya gore degil dogum yaptiginiz hastanede bebek hemsiresi zaten bilgilendirir 3.550 dogdu oglum. Standart 2 saatte bir emzirmek gerekiyor eskileri bilemiycem. Ilk oglum suan 2.ye hamileym.

Merhaba hanımlar park yatak mı yoksa beşik mi tercih ettiniz , park yatağı nerden alsam bilemedim
Oda takımı dışında , bakım ebesi ve Doğum hazırlık kursundaki hoca ilk aylar bizim yanımızda yatması gerektiğini söylediler, o yüzden chicco next2 me dream anne yanı da aldık ilk ayları için. Taşıma çantası var, kurulumu çok kolay, stabil duruyor. Ana yatağa sabitlenebiliyor, yada evde işin varsa yatağı çek başka yere koy, sallanma ayarı da var . Seyehate gideceksen yer kaplamıyor, ağır değil. Biz çok beğendik. Tavsiye ederim canım

Hic skinti olmadi canim tekrar kontrole gittigimde duzelmisti. Idrar torbasi genisti ve bobrek buyuklugu sinirdaydi gittigim diger kontrolde cisini yaptigi icin duzelmisti. Senin yaramaz cisini tutmus dedi drumuz. Sonra hrr gittigimde bakti sorun ckmadi bazen boyle bebkler cislerini tutabilir dedi. Sknti etme annesi cisini tutmustur :)

Reactions: SGd

Bizimki de çok istedi ama kısmet bugüneymiş.. 28 yaşındayım daha bence benim için zaman iyi :))) evet aradaki yaş farkımız bizim çok 2010 mayıs doğumlu ama olsun bence tam abiliği anlayacak zamanı :) seninki de arası iyi anlayacak yaşta en azından zarar vermez bebişe :) 2 yaşta zarar verebiliyoeir çünkü 2 yaş sendromunu bilirsin

Ben park yatak aldim sallanandan almadigim icin cok pisman oldum. Ben e bebekten joie bi modelini aldim.ana kucakli alt degistirmeli cok memnunum ama keske sallansaydi.

Ben süt korumasina pek inanmiyorum ilk bir senede tetikte olurum diye dusunuyorum. Ama sonra korunmam cunku zaten tedaviyle oldu. Süt korumasina inanmamin sebebi kayinvalidem en kucuk cocugunda 40 çıktıktan sonra hamile kalmış ve bebeği aldırmış. Ben aldırmamda doğururum ama çocuklarin arasinda 9-10 ay olur mesela Allah korusun :) ben kızımın hakkından çalmış gibi olmak istemiyorum..

Bu arada kardesimle aramizda tam 23 ay var. Annem cok zorlandi, ustelik kardesim rahatsizdi da mecburen ilgisi hep ona kaydı ve ben çok yalnız buyudum. Birseyim eksik olmadi, manevi açlığım sevgiye cok fazla. Kizimla yasamak istiyorum bu sevgiyi doya doya..

Bir çay bardagı pekmez fazla değil mi yaa ben bir bardak sütün yanında bir kaşık pekmezi zor yiyorum.

Bunlarda bugün elimden çıkanlar :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-09-18-11-23.webp
    3 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2017-05-09-18-11-29.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2017-05-09-18-11-36.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2017-05-09-18-11-44.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 95

Park yatak kesinlikle.. Oğluma da kullandım çok büyük rahatlıktı valla :)

Sağolun kizlar. Merak etmissiniz kusuruma bakmayin. Cok.sukur sabahtan beri kanama olmadi doktorumla gorustum kanama devam etmezse gelmene gerek yok dedi. Kendimi bugun kapi susu banner yaparken kaybettim giremedim buraya :)

Aman iyi ol da canım sen sorun değil :) inşallah devam etmez zamanında gelir miniğin :)

Ben daha yeni okuyorum mesajları benden önce siz yazmışsınız zaten ben bi saat arayla iciyorum hatta kışın yarım portakal bi kaşık pekmez yerdim is yerinde gidince bi bardak süt icerdim. Havalar ısınalı pekmezi de hergün yiyemiyorum sütü de gece yatarken icmeye çalışıyorum.

En doğrusu da o zaten canım. Ben içmiyoum pekmez yalan yok :) canım tatlı bir şey istediğinde tahine 1 tatlı kaşığı karıştırıyorum o kadar :) sütü de akşam içiyorum dediğin gibi. Bir ara gripken pekmez yedim resmen kilo aldım daha yemem öyle kaşıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…