En doğrusu da o zaten canım. Ben içmiyoum pekmez yalan yok :) canım tatlı bir şey istediğinde tahine 1 tatlı kaşığı karıştırıyorum o kadar :) sütü de akşam içiyorum dediğin gibi. Bir ara gripken pekmez yedim resmen kilo aldım daha yemem öyle kaşıkla :)
Merhaba hanımlar park yatak mı yoksa beşik mi tercih ettiniz , park yatağı nerden alsam bilemedim
Masallah canim iyilesmene sevindi. Gule gule kullan hepsini el emegi cok guzel :)Bunlarda bugün elimden çıkanlar :)
Aman allahım nasıl bi hamarat annesin sen keşke benim elimden de böyle şeyler gelse. Ama başta hevesim yok bi kere nasıl bir ruh halim varsa
Eger öyleyse çok daha mutlu olurum cnm, dualarım hep sizinle. Rabbim doğru zamanda, saglikla bir çırpıda kurtarıversin insAllah.Bir-Yolcu canım senin doğumun bizlere normal doğum için çok örnek ve umut oldu,cesaret verdi elhamdülillah.Sen de bize dua et.Rabbim hepimize kolaylaştırsın doğumlarımızı.Sağ salim kavuştursun miniklerimize
Aman canim ne hamarati hic elimden gelmezdi boyle seyler videolara baka baka yaptim işte malzemeyi al yapistir :) tesekkur ederiz :)Aman allahım nasıl bi hamarat annesin sen keşke benim elimden de böyle şeyler gelse. Ama başta hevesim yok bi kere nasıl bir ruh halim varsa
Sağol canim inşallah güzel günlerde de kullaniriz hepimizMasallah canim iyilesmene sevindi. Gule gule kullan hepsini el emegi cok guzel :)
InsAllah cnm, bugün söyledim mama vermeyinde beni emsin diye, çünkü bebek emdikce onun ihtiyacına göre gelecek. Goguste biliyor valla makinayla sagmakla kandıramıyorum :) Emebiliyor ama tok olunca devam ettirmiyor.Insaallah yaparsin canim. Steel tea cay, galactago damla cok ise yariyor ben oglumda bunlarla cogalttm sutumu insaallah senin bol bol sutun olur yedigin ictigin sut olsun insaallahhhb
Bizimde böbrek genişlemesi vardı büyüdükçe geçer erkek bebeklerde görğlür dedi prof bu hafta 31+2 de doktor genişleme görünmüyor geçmiş dedi inşallah sixinfe geçerİdrar torbasına da dolu ve büyük dedi doktoru, acaba gerçekten çişini mi tutuyor, yapmıyor bu sıpa. İnşallah senin oğluşun gibi sadece tuttuğu için öyledir canım. Sonradan düzeldi oğlun değil mi ? Ne yaptılar, nasıl takip etmişlerdi peki ? Şimdi Prof. yine bakana kadar rahat etmem zor görünüyor. Yine de içimi biraz rahatlattın çok sağol teyzesi.
Geçmiş olsun canimsaol tatlım evet serum aldık çok sukur sonra zaten gozlerımı tutamadım sızmısız
İnşallah darısı başımıza teyzesi , siz iyi atlatmışsınız maşallah. Bize 24 . haftada ayrıntılıda ikisinde hafif büyüklük var geçebilir ama demişlerdi, bugün 30+1 de sağdaki büyük gibi dedi yine uzmana gideceğiz . Bari soldaki böbrek düzelmiş olsa keşkeBizimde böbrek genişlemesi vardı büyüdükçe geçer erkek bebeklerde görğlür dedi prof bu hafta 31+2 de doktor genişleme görünmüyor geçmiş dedi inşallah sixinfe geçer
Kanım düşük olmasa ağzıma sürmem tatlı şeylerle aram yok. Şerbetli tatlıları sevmem. Reçel cikolata sekerli çay kahve kola falan lugatımda yok. Sadece meyvelerdeki tadı tatlı bilirim. Ama hamilelikte sırf bebeğimin hareketlerini hissetmek için çok çikolata yedim. Birde işte pekmez içiyorum bi kaşık o kadar.
Ben 0-4 yaş arası ahşap sallanan beşik aldım, tekerli olandan istediğim zaman istediğim yere cekebilirim.. İçine uyku seti ve nevresim takimida almistim, son olarak yatak kalmıştı o da bugün geldi kargoyla tamamlamis olduk
Ben 0-4 yaş arası ahşap sallanan beşik aldım, tekerli olandan istediğim zaman istediğim yere cekebilirim.. İçine uyku seti ve nevresim takimida almistim, son olarak yatak kalmıştı o da bugün geldi kargoyla tamamlamis olduk
Merhaba hanımlar park yatak mı yoksa beşik mi tercih ettiniz , park yatağı nerden alsam bilemedim
Bertilda yatağı nerden aldın?? Beşik aldım içine yatak lazım??? Herkesten arıyorum sizde varmı diye satıldığını bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?