2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kanım düşük olmasa ağzıma sürmem tatlı şeylerle aram yok. Şerbetli tatlıları sevmem. Reçel cikolata sekerli çay kahve kola falan lugatımda yok. Sadece meyvelerdeki tadı tatlı bilirim. Ama hamilelikte sırf bebeğimin hareketlerini hissetmek için çok çikolata yedim. Birde işte pekmez içiyorum bi kaşık o kadar.

Merhaba hanımlar park yatak mı yoksa beşik mi tercih ettiniz , park yatağı nerden alsam bilemedim

Ben 0-4 yaş arası ahşap sallanan beşik aldım, tekerli olandan istediğim zaman istediğim yere cekebilirim.. İçine uyku seti ve nevresim takimida almistim, son olarak yatak kalmıştı o da bugün geldi kargoyla tamamlamis olduk

Eger öyleyse çok daha mutlu olurum cnm, dualarım hep sizinle. Rabbim doğru zamanda, saglikla bir çırpıda kurtarıversin insAllah.

Aman allahım nasıl bi hamarat annesin sen keşke benim elimden de böyle şeyler gelse. Ama başta hevesim yok bi kere nasıl bir ruh halim varsa
Aman canim ne hamarati hic elimden gelmezdi boyle seyler videolara baka baka yaptim işte malzemeyi al yapistir :) tesekkur ederiz :)
Masallah canim iyilesmene sevindi. Gule gule kullan hepsini el emegi cok guzel :)
Sağol canim inşallah güzel günlerde de kullaniriz hepimiz

Insaallah yaparsin canim. Steel tea cay, galactago damla cok ise yariyor ben oglumda bunlarla cogalttm sutumu insaallah senin bol bol sutun olur yedigin ictigin sut olsun insaallahhhb
InsAllah cnm, bugün söyledim mama vermeyinde beni emsin diye, çünkü bebek emdikce onun ihtiyacına göre gelecek. Goguste biliyor valla makinayla sagmakla kandıramıyorum :) Emebiliyor ama tok olunca devam ettirmiyor.

Benim ninemin eskiden ebeymisti bana yedirdigi sabah tarhana çorbası öğlen salatası bol sebze akşam sulu yemek birde 2.5 su her gün bitecek der ara öğünler ya sütle pekmez yada yoğurtla pekmez kendim kilo fazla alamıyorum ama karnımı gören yakın doğumun diyor 55-basladim 64 kg olmuşum 9 kg normalmiki arada mevcut çok yerim ineklerimiz var kaymak yedirir

Bizimde böbrek genişlemesi vardı büyüdükçe geçer erkek bebeklerde görğlür dedi prof bu hafta 31+2 de doktor genişleme görünmüyor geçmiş dedi inşallah sixinfe geçer

Reactions: SGd
Bizimde böbrek genişlemesi vardı büyüdükçe geçer erkek bebeklerde görğlür dedi prof bu hafta 31+2 de doktor genişleme görünmüyor geçmiş dedi inşallah sixinfe geçer
İnşallah darısı başımıza teyzesi , siz iyi atlatmışsınız maşallah. Bize 24 . haftada ayrıntılıda ikisinde hafif büyüklük var geçebilir ama demişlerdi, bugün 30+1 de sağdaki büyük gibi dedi yine uzmana gideceğiz . Bari soldaki böbrek düzelmiş olsa keşke

19.30 da Doğum hazırlık kursu var zerre gitmek istemiyorum, keyfim kaçtı resmen.

Sütlü tatlı severim bende sadece.. Ama hamileyken çikolata delisi oldum fakat çok yemiyorum . pekmezi oldu bitti sevemedim.. Tahini de balla severim aslında da değişiklik olsun diye arada pekmez kanımı etle toparlamaya çalışıyorum ben pekmezi sevmediğimden.

Bertilda yatağı nerden aldın?? Beşik aldım içine yatak lazım??? Herkesten arıyorum sizde varmı diye satıldığını bilmiyordum

Bir-Yolcu hayırlı olsun canım ancak yazabildim bizim evde baya popülersin seni anlatıyorum hep masallah sana ve güclü bebisine

Kanaması olan arkadasım ve hastanede yatan arkadasım size de gecmıs olsun cok cok

Kızlar ben de kasılma mı oluyor bilmiyorum ama cok takılmamaya calısıyorum aksam eve gelince yatıyorum koltuga bır yerde toparlanıyor gobusum.bazende rahmimde yanma gibi bir his oluyor cız eder gibi böyle ollunca korkuyorum yürüyüs iyi diyorlar ama işyerinde ogle arası yürüyorum krnımı ellıyorum semsert korkuyorum yine...annelik endiselenmekmis sürekli

Merhaba hanımlar park yatak mı yoksa beşik mi tercih ettiniz , park yatağı nerden alsam bilemedim

Yatak odasına tahta sallanan besiklerden ..oturma odasınada park yatak bence hem park yatağı başka yere gittiğinden taşıyıp kullanabilirsin çok rahat edersin .mutfağa bile götür yemek yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…