- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Canm ben beşiği civilimden yatağıda gittigidiyor dan aldim. 60x120 boyutlarida yatak 68 liraydı
Hiç canını sıkma dua et sadece ve guzel düşün onlar gelişim evresinde her an hersey değişebilir annesi sen kalbini ferah tutSağol güzel teyzesi, 24.haftada ayrıntılıda da böbrekler biraz büyük, zamanla düzelebilir, kendi doktorunuz takip etsin bunu demişti Prof. Şimdi kendi doktorum yine prof.a gönderdi . Bir sıkıntı var gibi ama düzelir inşallah canım . Sol düzeldi sağdaki mi hala büyük, yada sağdaki daha mı büyüdü anlamadım. İnşallah doğana kadar üstesinden gelir minik civciv bunun. Canım sıkıldı biraz ama elimden birşey gelmiyor maalesef
Kaç mm acaba üst limit 10 mm demişti bnö doktorum?İnşallah darısı başımıza teyzesi , siz iyi atlatmışsınız maşallah. Bize 24 . haftada ayrıntılıda ikisinde hafif büyüklük var geçebilir ama demişlerdi, bugün 30+1 de sağdaki büyük gibi dedi yine uzmana gideceğiz . Bari soldaki böbrek düzelmiş olsa keşke
İnşallah sizinde geçer erkek bebeklerde normal ve dogumdan sonrada geçen bir durum diye duymuştumİnşallah darısı başımıza teyzesi , siz iyi atlatmışsınız maşallah. Bize 24 . haftada ayrıntılıda ikisinde hafif büyüklük var geçebilir ama demişlerdi, bugün 30+1 de sağdaki büyük gibi dedi yine uzmana gideceğiz . Bari soldaki böbrek düzelmiş olsa keşke
Bende de oluyor o ya artık bende korkuyorum valla yürüyüş falan yapmamalı bence ayakta çok durunca bile oluyor@selo86 hayırlı olsun canım ancak yazabildim bizim evde baya popülersin seni anlatıyorum hep masallah sana ve güclü bebisine
Kanaması olan arkadasım ve hastanede yatan arkadasım size de gecmıs olsun cok cok
Kızlar ben de kasılma mı oluyor bilmiyorum ama cok takılmamaya calısıyorum aksam eve gelince yatıyorum koltuga bır yerde toparlanıyor gobusum.bazende rahmimde yanma gibi bir his oluyor cız eder gibi böyle ollunca korkuyorum yürüyüs iyi diyorlar ama işyerinde ogle arası yürüyorum krnımı ellıyorum semsert korkuyorum yine...annelik endiselenmekmis sürekli
Yüksek olmadı iyi olur de mi . Yüksek ni yatak?
Evet canm sk sk emse artar makinanin uyarmasiyla bebeginki ayni olmuyor goguslerini kremle bide onlar yara olmasin.InsAllah cnm, bugün söyledim mama vermeyinde beni emsin diye, çünkü bebek emdikce onun ihtiyacına göre gelecek. Goguste biliyor valla makinayla sagmakla kandıramıyorum :) Emebiliyor ama tok olunca devam ettirmiyor.
Pekmezi kendinizmi yapiyorsunuz sekersiz? Dut üzüm pekmezo bizde yapariz seker koymayiz. Sende oyle yapiyorsan sknti yok ama seker koyuyorsaniz gebelikte skinti o canim yada disaridan aldiginiz pekmezlerde oyle 1 tatli kasigindan fazlasi yarar saglamiyor. Ayrica sut ve pekmez ayni anda olmaz arasinda 2 saat olmasi lazim sut pekmezdeki demir emilimini engeller. Ise yaramazBenim ninemin eskiden ebeymisti bana yedirdigi sabah tarhana çorbası öğlen salatası bol sebze akşam sulu yemek birde 2.5 su her gün bitecek der ara öğünler ya sütle pekmez yada yoğurtla pekmez kendim kilo fazla alamıyorum ama karnımı gören yakın doğumun diyor 55-basladim 64 kg olmuşum 9 kg normalmiki arada mevcut çok yerim ineklerimiz var kaymak yedirir
Bana da denebunu dan gelmişti mendiller kullanamamıştım ama işe yarıyor demekki,hangi markaydı canım senİn mendiller?memnun kalmayanlar vardı çünkü.Renk koruyucu mendillerden alsaydın keşke.. Benim kenarlarda olan renkler boya çıkarmış hepsini de toplamıştı mendil. 2 tane atmıştım pembe pembe çıktı :)
Maşallah ya harika olmuş hepsiBunlarda bugün elimden çıkanlar :)
Bana da denebunu dan gelmişti mendiller kullanamamıştım ama işe yarıyor demekki,hangi markaydı canım senİn mendiller?memnun kalmayanlar vardı çünkü.
Maşallah ya harika olmuş hepsi.jüt kumaştan banner ben de yapmayı düşünüyorum.var mı tavsiyen şöyle yap böyle yap gibi
Bendekiler de beckman :) duruyorlardı öyle işe yaramasına sevindim :)Canım ben rossmanın kendi ürününü alıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Çok renk verenler olunca ya da yeni ve çok renkliyse 2 tane atıyorum. Bu güne kadar sorun yaşamadım ben.. Bir de Dr. Beckmann var o da çok güzel.. İstediğini kullanabilirsin canım.. O sendekilerin markasını bilmiyorum ama bu dediklerim gayet kaliteliö.
Bendekiler de beckman :) duruyorlardı öyle işe yaramasına sevindim :)
Geçen gün banyoyu temizlerken atmışım sanırım az önce gidip baktım da bulamadımO zaman sorun yok canım rahatlıkla kullanabilirsin. Kırmızı ve koyu maviler bol renk verir o zamanlar 2 tane atarsın. Ben bizim çamaşırlara da kullanıyorum da :)
Geçen gün banyoyu temizlerken atmışım sanırım az önce gidip baktım da bulamadımyine bakarım ama.sanki olumsuz yorumlar okumuştum onunla ilgili o yüzden atmıştım galiba
Elbette canım.Çok güzel örneksin önümüzde.Amin... Amin... cümlemizi inşallahEger öyleyse çok daha mutlu olurum cnm, dualarım hep sizinle. Rabbim doğru zamanda, saglikla bir çırpıda kurtarıversin insAllah.
Hangi marka nasıl bir yatak aldın canım? Ben hala araştırıyorum.Ben 0-4 yaş arası ahşap sallanan beşik aldım, tekerli olandan istediğim zaman istediğim yere cekebilirim.. İçine uyku seti ve nevresim takimida almistim, son olarak yatak kalmıştı o da bugün geldi kargoyla tamamlamis olduk
Kendimize özel gelir şeker katmayizPekmezi kendinizmi yapiyorsunuz sekersiz? Dut üzüm pekmezo bizde yapariz seker koymayiz. Sende oyle yapiyorsan sknti yok ama seker koyuyorsaniz gebelikte skinti o canim yada disaridan aldiginiz pekmezlerde oyle 1 tatli kasigindan fazlasi yarar saglamiyor. Ayrica sut ve pekmez ayni anda olmaz arasinda 2 saat olmasi lazim sut pekmezdeki demir emilimini engeller. Ise yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?