2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç canını sıkma dua et sadece ve guzel düşün onlar gelişim evresinde her an hersey değişebilir annesi sen kalbini ferah tut

Reactions: SGd
Kaç mm acaba üst limit 10 mm demişti bnö doktorum?

İnşallah sizinde geçer erkek bebeklerde normal ve dogumdan sonrada geçen bir durum diye duymuştum

Selam temmuz anneleri,
Deniz sezonunu açtınız mı?
Denize ne ile giriyosunuz, normal bikini mi, tankini-mayo falan mı?
Bu hafta deniz sezonunu açayım diyorum ama ne giyeceğimi bilemedim:/

Bende de oluyor o ya artık bende korkuyorum valla yürüyüş falan yapmamalı bence ayakta çok durunca bile oluyor

InsAllah cnm, bugün söyledim mama vermeyinde beni emsin diye, çünkü bebek emdikce onun ihtiyacına göre gelecek. Goguste biliyor valla makinayla sagmakla kandıramıyorum :) Emebiliyor ama tok olunca devam ettirmiyor.
Evet canm sk sk emse artar makinanin uyarmasiyla bebeginki ayni olmuyor goguslerini kremle bide onlar yara olmasin.

Pekmezi kendinizmi yapiyorsunuz sekersiz? Dut üzüm pekmezo bizde yapariz seker koymayiz. Sende oyle yapiyorsan sknti yok ama seker koyuyorsaniz gebelikte skinti o canim yada disaridan aldiginiz pekmezlerde oyle 1 tatli kasigindan fazlasi yarar saglamiyor. Ayrica sut ve pekmez ayni anda olmaz arasinda 2 saat olmasi lazim sut pekmezdeki demir emilimini engeller. Ise yaramaz

Renk koruyucu mendillerden alsaydın keşke.. Benim kenarlarda olan renkler boya çıkarmış hepsini de toplamıştı mendil. 2 tane atmıştım pembe pembe çıktı :)
Bana da denebunu dan gelmişti mendiller kullanamamıştım ama işe yarıyor demekki,hangi markaydı canım senİn mendiller?memnun kalmayanlar vardı çünkü.

Bunlarda bugün elimden çıkanlar :)
Maşallah ya harika olmuş hepsi.jüt kumaştan banner ben de yapmayı düşünüyorum.var mı tavsiyen şöyle yap böyle yap gibi

Canım ben rossmanın kendi ürününü alıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Çok renk verenler olunca ya da yeni ve çok renkliyse 2 tane atıyorum. Bu güne kadar sorun yaşamadım ben.. Bir de Dr. Beckmann var o da çok güzel.. İstediğini kullanabilirsin canım.. O sendekilerin markasını bilmiyorum ama bu dediklerim gayet kaliteliö.

Bendekiler de beckman :) duruyorlardı öyle işe yaramasına sevindim :)

O zaman sorun yok canım rahatlıkla kullanabilirsin. Kırmızı ve koyu maviler bol renk verir o zamanlar 2 tane atarsın. Ben bizim çamaşırlara da kullanıyorum da :)
Geçen gün banyoyu temizlerken atmışım sanırım az önce gidip baktım da bulamadım yine bakarım ama.sanki olumsuz yorumlar okumuştum onunla ilgili o yüzden atmıştım galiba

ii geceler herkese....ne kadar çok hazırlıklar yapılıyor dimi ....terliği tacı geceliği bez torbası kıyafet torbası.hediyelikleri daha neler var kim bilir...

Hangi marka nasıl bir yatak aldın canım? Ben hala araştırıyorum.

Kendimize özel gelir şeker katmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…