Hangi marka nasıl bir yatak aldın canım? Ben hala araştırıyorum.
Bugün olmadi cok sukur. Doktorumda devam etmiyorsa gelme dedi. Masallah bebisimde hareketli agrim sancimda yok. Zaten ay dönümlerine denk geliyordu en son 4. Ay sonunda olmustu ama gene oldu iste fazla yordum kendimi... Tesekkhr ederimBalinmaz senin kanaman nasıl oldu ?
Aslında daha farklı şeyler yapilabilir. Ben biraz zorlandim cok yorgunum zaten bir an evvel yapayim bitsin istedim. Birde makaslarım zor kesti kumaşı çıldırcaktım tavsiyem once keskin bir makas bulman :) kumaş boyasıyla yazanda var harfleri ben keçe kullandım. Yine normalde uyduğun bir konsept varsa genel olarak ona uydurabilirsin. Jüt kumaşım çok arttı lavanta keseside yapicam insallah biraz dinleneyimde..Bana da denebunu dan gelmişti mendiller kullanamamıştım ama işe yarıyor demekki,hangi markaydı canım senİn mendiller?memnun kalmayanlar vardı çünkü.
Maşallah ya harika olmuş hepsi.jüt kumaştan banner ben de yapmayı düşünüyorum.var mı tavsiyen şöyle yap böyle yap gibi
Malesef bitmiyor, daha da gordukce heves ediyoruz. Aslinda bunlar hep para tuzagi farkindayim ama hem uğraş olsun hem anı kalsın diyorum. Birde bi yandan da ikinci çocuğa yapabilecek miyim acaba korkusu var ayrımcılık yapmak olmaz malum...ii geceler herkese....ne kadar çok hazırlıklar yapılıyor dimi ....terliği tacı geceliği bez torbası kıyafet torbası.hediyelikleri daha neler var kim bilir...
24.haftada perinatolog 5,8 mm demişti. Bugün kendi doktorumuz mm söylemedi.Kaç mm acaba üst limit 10 mm demişti bnö doktorum?
Keskin makasım hatta makaslarım var resmen makas koleksiyonu yapıyorum sorun olmaz inşallah:) bo konsept belirlemedim en cok da buna sıkılıyo canımBugün olmadi cok sukur. Doktorumda devam etmiyorsa gelme dedi. Masallah bebisimde hareketli agrim sancimda yok. Zaten ay dönümlerine denk geliyordu en son 4. Ay sonunda olmustu ama gene oldu iste fazla yordum kendimi... Tesekkhr ederim
Aslında daha farklı şeyler yapilabilir. Ben biraz zorlandim cok yorgunum zaten bir an evvel yapayim bitsin istedim. Birde makaslarım zor kesti kumaşı çıldırcaktım tavsiyem once keskin bir makas bulman :) kumaş boyasıyla yazanda var harfleri ben keçe kullandım. Yine normalde uyduğun bir konsept varsa genel olarak ona uydurabilirsin. Jüt kumaşım çok arttı lavanta keseside yapicam insallah biraz dinleneyimde..
bENİM BEŞİK DE BUNDAN. 70X120YE ALDIM. İçine konulan yatağı sormuştum:)) Ben ebebekten pamuk yatak aldım ama çok ince geldi gözüme. Altına tekrar yatak alacağım.Agashi Classy yazıyor canm ama, civilimden aldık indirimdeydi o zaman 199a, şimdi 229 olmuş. Çivisiz vidasiz kolay kurulumu var.
Ben tekerli istiyordum onu bulmuştum, hem sallanan hem sabit kalan. Iki katlı kullanabiliyorsun. Biz eşimle beğendik ama tabi zevk meselesi http://www.civilim.com/agashi-classy-60x120-moduler-bebek-besigi-ags-003
Benimde oluyor o kuzum sertlik@selo86 hayırlı olsun canım ancak yazabildim bizim evde baya popülersin seni anlatıyorum hep masallah sana ve güclü bebisine
Kanaması olan arkadasım ve hastanede yatan arkadasım size de gecmıs olsun cok cok
Kızlar ben de kasılma mı oluyor bilmiyorum ama cok takılmamaya calısıyorum aksam eve gelince yatıyorum koltuga bır yerde toparlanıyor gobusum.bazende rahmimde yanma gibi bir his oluyor cız eder gibi böyle ollunca korkuyorum yürüyüs iyi diyorlar ama işyerinde ogle arası yürüyorum krnımı ellıyorum semsert korkuyorum yine...annelik endiselenmekmis sürekli
Bende bu beşikten aldım joker mağazasına gidip aldım görüp :) gercktn çok pratik ben kelebekli olanından aldım senin ki bu resmdekinn aynısımı cnmAgashi Classy yazıyor canm ama, civilimden aldık indirimdeydi o zaman 199a, şimdi 229 olmuş. Çivisiz vidasiz kolay kurulumu var.
Ben tekerli istiyordum onu bulmuştum, hem sallanan hem sabit kalan. Iki katlı kullanabiliyorsun. Biz eşimle beğendik ama tabi zevk meselesi http://www.civilim.com/agashi-classy-60x120-moduler-bebek-besigi-ags-003
Hangi marka nasıl bir yatak aldın canım? Ben hala araştırıyorum.
Cnm ben bu beşiğe ortapedik yatak aldım ful ortapedk yatak kalın .. Sünger falan alma en iyisi bu ortapedıklermişbENİM BEŞİK DE BUNDAN. 70X120YE ALDIM. İçine konulan yatağı sormuştum:)) Ben ebebekten pamuk yatak aldım ama çok ince geldi gözüme. Altına tekrar yatak alacağım.
Bizim beşiğe göre tam oldu canm ama. Boyutları yazıyor zaten istersen bir bak bakalm. Beşiğin boyutuna göre seçersin yatağıda
bENİM BEŞİK DE BUNDAN. 70X120YE ALDIM. İçine konulan yatağı sormuştum:)) Ben ebebekten pamuk yatak aldım ama çok ince geldi gözüme. Altına tekrar yatak alacağım.
Bende bu beşikten aldım joker mağazasına gidip aldım görüp :) gercktn çok pratik ben kelebekli olanından aldım senin ki bu resmdekinn aynısımı cnm
merhaba arkadaşlar.
ben büyüyen beşiklerden aldım. 20 gün sonra gelecek .
eni 79 cm. boyu 184 cm olarak yazıyor.
ama şuan kullanılacak olan beşiğin
Benim annanem 13 dogum yapmis hepsini de alaturka tuvalette oturma pozisyonunda dogurmus,dogum yaparken biri o hemoroid olacak kisma bastirirmis.13 dogumda hic hemoroud,yirtilma yok.Kendisi 150 boyunda kucucuk bir kadin.Bunlar kadim bilgiler.Bize en kotu pozisyonda yatarak dogum yaptirtiyorlar zaten drlar normal d. yaptirmaktan da korkuyor.Kızlar bizimde bugün kursumuz vardı.. nefes alma tekniklerini öğrettiler.. sancılarınız başladıysa derin nefes alıp "f" harfini çıkartarak nefesimizi parça parça veriyoruz.. hergün alıştırma yaparak nefesinizi açabilirsiniz.. doğumdada yine derin nefes alıp, "au" diye bağırarak nefesimizi veriyoruz.. bi de normal doğumda değişik doğurma pızisyonları gösterdiler.. onları göstererek anlatmam lazım..hele bi tanesi köpek gibi dört ayak üzerinde durup, bi kaç garip hareket yapıp doğuruyoruz.. en zor olanı yatarak yapılan doğummuş..bilginize
Benim eskiden kalma yaylı yatağım var çok güzel havuzluhandan almıştım da beşik lazım 70x120 olacak ölçüm bu sen bu yatağı nerden aldın ki bu ölçüdebENİM BEŞİK DE BUNDAN. 70X120YE ALDIM. İçine konulan yatağı sormuştum:)) Ben ebebekten pamuk yatak aldım ama çok ince geldi gözüme. Altına tekrar yatak alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?