2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Balinmaz senin kanaman nasıl oldu ?
Bugün olmadi cok sukur. Doktorumda devam etmiyorsa gelme dedi. Masallah bebisimde hareketli agrim sancimda yok. Zaten ay dönümlerine denk geliyordu en son 4. Ay sonunda olmustu ama gene oldu iste fazla yordum kendimi... Tesekkhr ederim
Aslında daha farklı şeyler yapilabilir. Ben biraz zorlandim cok yorgunum zaten bir an evvel yapayim bitsin istedim. Birde makaslarım zor kesti kumaşı çıldırcaktım tavsiyem once keskin bir makas bulman :) kumaş boyasıyla yazanda var harfleri ben keçe kullandım. Yine normalde uyduğun bir konsept varsa genel olarak ona uydurabilirsin. Jüt kumaşım çok arttı lavanta keseside yapicam insallah biraz dinleneyimde..

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-08-05-16-59.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 68
ii geceler herkese....ne kadar çok hazırlıklar yapılıyor dimi ....terliği tacı geceliği bez torbası kıyafet torbası.hediyelikleri daha neler var kim bilir...
Malesef bitmiyor, daha da gordukce heves ediyoruz. Aslinda bunlar hep para tuzagi farkindayim ama hem uğraş olsun hem anı kalsın diyorum. Birde bi yandan da ikinci çocuğa yapabilecek miyim acaba korkusu var ayrımcılık yapmak olmaz malum...

Pekmez konusu konusulmus. Bende bir ara her sabah 3-4 çay kaşığı yedim bazem gün aşırı. Ananem yapmış gondermiş. Süt gece içtiysem pekmezi sabah yedim. Çakıştırmadım. Son zamanda da tahinle birlikte yedim. Ama bitti ne de güzeldi oysa. Hazir almak istemiyorum
.yine koca kış boyu ara ara hep ballı süt içtim. Normalde hiç içmezdim. Yiyemediğimden içeyim dedim iyide oldu.. bu aralar süt ve ypğurta fazla abancaz bu seferde demir düşecek. İlacimda bitti bakalim kan versek baktirsak iyi olacak yine

Keskin makasım hatta makaslarım var resmen makas koleksiyonu yapıyorum sorun olmaz inşallah:) bo konsept belirlemedim en cok da buna sıkılıyo canım ne begendiysem yaptım galiba.ben de keçe kullanırım muhtemelen.boyama daha emekli olur heralde.bir de hatayi kapatma şansı daha az olur sanki.kumas kac metre aldın canım.

BEn vitamin ve demir hapı içiyorum diye hiç pekmez falan yemiyorum ama geçende aldım yinede arada atıyorum bir tatlı kaşığı migrosta organik keçiboynuzu pekmezi var onu da alabilirsiniz

bENİM BEŞİK DE BUNDAN. 70X120YE ALDIM. İçine konulan yatağı sormuştum:)) Ben ebebekten pamuk yatak aldım ama çok ince geldi gözüme. Altına tekrar yatak alacağım.

Benimde oluyor o kuzum sertlik

Kızlar bizimde bugün kursumuz vardı.. nefes alma tekniklerini öğrettiler.. sancılarınız başladıysa derin nefes alıp "f" harfini çıkartarak nefesimizi parça parça veriyoruz.. hergün alıştırma yaparak nefesinizi açabilirsiniz.. doğumdada yine derin nefes alıp, "au" diye bağırarak nefesimizi veriyoruz.. bi de normal doğumda değişik doğurma pızisyonları gösterdiler.. onları göstererek anlatmam lazım.. hele bi tanesi köpek gibi dört ayak üzerinde durup, bi kaç garip hareket yapıp doğuruyoruz.. en zor olanı yatarak yapılan doğummuş..bilginize

Unuttum ayrıca bebek için biz şu kulaktan, yüzden ölçüm yapan ateşölçer almıştık.. ilk 6 ay bebeğin poposundan ölçecekmişiz atesini.. en sağlıklısı buymuş.. çünkü ilk 6 ay enfeksiyon riskleri oluyormuş.. bebektede "d" ve " k" vitamini çok önemliymiş.. şampuan, pudra, ıslak mendil, bakım yağları kesinlikle kullanılmayacak önerilmiyor.. suyla yapılan temizlik en etkili olanmış..ve en önemlisi bebek neyi istediğini , neyi istemediğini bize zamanla gösteriyormuş.. onun için ilk başta çok alışveriş yapılması gereksiz dediler..

Bende bu beşikten aldım joker mağazasına gidip aldım görüp :) gercktn çok pratik ben kelebekli olanından aldım senin ki bu resmdekinn aynısımı cnm

Hangi marka nasıl bir yatak aldın canım? Ben hala araştırıyorum.
bENİM BEŞİK DE BUNDAN. 70X120YE ALDIM. İçine konulan yatağı sormuştum:)) Ben ebebekten pamuk yatak aldım ama çok ince geldi gözüme. Altına tekrar yatak alacağım.
Cnm ben bu beşiğe ortapedik yatak aldım ful ortapedk yatak kalın .. Sünger falan alma en iyisi bu ortapedıklermiş

Canm bende ilk başta pamuklu yatak almıştım ama dediğin gibi banada çok ince geldi hemen geri iade ettik, yerine gittigidiyor dan ortopedik yatak aldık baya kalın bişey geldi http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-yatagi-60x120-lux-soft-ortopedik-yayli-yatak-279656791 linki burda. Dün yatağı tekrar kurup denedik cok guzel oldu ama:)

Bende bu beşikten aldım joker mağazasına gidip aldım görüp :) gercktn çok pratik ben kelebekli olanından aldım senin ki bu resmdekinn aynısımı cnm

Aynen bu resimdekinin aynısını aldım ben ilerde hem kız hem erkektede kullanabilirim diye düşündüm ama:)

merhaba arkadaşlar.
ben büyüyen beşiklerden aldım. 20 gün sonra gelecek .
eni 79 cm. boyu 184 cm olarak yazıyor.
ama şuan kullanılacak olan beşiğin
Benim annanem 13 dogum yapmis hepsini de alaturka tuvalette oturma pozisyonunda dogurmus,dogum yaparken biri o hemoroid olacak kisma bastirirmis.13 dogumda hic hemoroud,yirtilma yok.Kendisi 150 boyunda kucucuk bir kadin.Bunlar kadim bilgiler.Bize en kotu pozisyonda yatarak dogum yaptirtiyorlar zaten drlar normal d. yaptirmaktan da korkuyor.

Benim eskiden kalma yaylı yatağım var çok güzel havuzluhandan almıştım da beşik lazım 70x120 olacak ölçüm bu sen bu yatağı nerden aldın ki bu ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…