Günaydın aynı durum bendede var gece 4 ten beri saat sayıyorum 10 da randevumuz geçmiyor zamanGünaydınlarrr,
Bu gece herkesler güzel güzel uyumuş galiba
Bizim bugün kontrolümüz var heyecan yaptım heralde sabahı sabah ettim
Hep yanlara yatmaktan kalça kemiğinin yanları ağrıdı yasırtüstü yatmak istiyorummm
Aynen çok fena yapacam onu :) Oturup dönemiyorum ben yattığım yerden yavaş yavaş dönüyorum ama sorun olmaz herhaldeben de öyleyim canım yarım saat bir tarafa yatınca eziliyor yanlarım resmen. sık sık uyanıp dönüyorum. dönmek de ne dönmek önce kalk otur sonra diğer tarafa tekrar yat baya olay yani:) olsun napalım bir insanın dünyaya gelmesine Allahın izniyle vesile olmak böyle bişy demek. biz de bebeklerimizin yanlarını ısıra ısıra bu günlerin acısını çıkartırız zaten ne kaldı şunun şurasında :)
Hayrlısı olsun cnm bn 2.bebek için 2yıl sonra yaparm die beşiği tam kız aldım:) oglanda olsa kız kendi yatağında yatacak yası küçük olcagı için dahaCanm bende ilk başta pamuklu yatak almıştım ama dediğin gibi banada çok ince geldi hemen geri iade ettik, yerine gittigidiyor dan ortopedik yatak aldık baya kalın bişey geldi http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-yatagi-60x120-lux-soft-ortopedik-yayli-yatak-279656791 linki burda. Dün yatağı tekrar kurup denedik cok guzel oldu ama:)
Aynen bu resimdekinin aynısını aldım ben ilerde hem kız hem erkektede kullanabilirim diye düşündüm ama:)
Gunaydıınn hayrlı kandillerrr amiinn inşş cnmnGünaydın Herkese..
Bu gece beni hep derinlere götüren bir gece acaba bu senede beraat edebilecekmiyiz..
Bugun 1 sene icinde dogacaklar ve öleceklerin kaderi yaziliyor Rabbim gecen yil bizim defterimize yavrularimizi yazmis bu senede insallah hayirli kaderler yazmistir ..
Sevdiklerimiz bizimle kalsin Insallah beraat eden tarafta oluruz Hayirli Kandiller..
Amin canım,çok güzel yazmışsın.Allah bize ve yavrularımıza hayırlı kaderler nasip etsin.Günaydın Herkese..
Bu gece beni hep derinlere götüren bir gece acaba bu senede beraat edebilecekmiyiz..
Bugun 1 sene icinde dogacaklar ve öleceklerin kaderi yaziliyor Rabbim gecen yil bizim defterimize yavrularimizi yazmis bu senede insallah hayirli kaderler yazmistir ..
Sevdiklerimiz bizimle kalsin Insallah beraat eden tarafta oluruz Hayirli Kandiller..
Aminn canım hayırlı uzun ömürleri oldun inşallahGünaydın Herkese..
Pekmez konusu konusulmus. Bende bir ara her sabah 3-4 çay kaşığı yedim bazem gün aşırı. Ananem yapmış gondermiş. Süt gece içtiysem pekmezi sabah yedim. Çakıştırmadım. Son zamanda da tahinle birlikte yedim. Ama bittine de güzeldi oysa. Hazir almak istemiyorum
.yine koca kış boyu ara ara hep ballı süt içtim. Normalde hiç içmezdim. Yiyemediğimden içeyim dedim iyide oldu.. bu aralar süt ve ypğurta fazla abancaz bu seferde demir düşecek. İlacimda bitti bakalim kan versek baktirsak iyi olacak yine
Mobilya alırken koku sorunu olmamasına dikkat et.Bizimkinin geleli bir ay oldu hala kimyasal kokuyor.Bize 2 ay havalanacak dediler.günaydın kızlar. herkese hayırlı kandiller.
rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun. bundan sonrasını rahat geçirmeyi nasip etsin rabbim. zaman azaldı artık beni de bi telaş kapladı yetiştiremiycem gibi. tüm evi boyatmaya karar verdik bakalım nası olcak. eşim ilgilenicek artık herşeyle. 3 gun evde olucak haftaya. daha mobılya sıparısı vermedım. kıyafetlerı hazır degıl. hastane cantamı da hazırlamadım ve alıncak eksıklerım var. cuma gunu ızne ayrılıyorum hayırlısıyla. artık halledıcem bı sekılde. el emegı ne guzel seyler yapmıssınız gordukce ozenıyorum valla. normalde benım de elımde yatkındır boyle seylere ama vakıtsızlıkten hıc bısı yapamadım kızıma. örgü dışında. banner yazı, keçeden süslemeler falan ben de yapmak istiyorum. ıns yapabılırım :)
ikinci çocuk konusulmus. ben daha 1. yi nası dogurucam bakıcam onu bılmıyorum kibazen kendıme guvenım tam oluyo bazen ya yapamazsam dıyorum. bir de zaten tüp bebekle oldu. 2. ıcın tup bebekle ugrasamam gıbı gelıyo. en az 1. yı ıstedıgım kadar ıstemem lazım sanırım tup bebek yapmak ıcın. ama olur da Allah verır hıc ugrasmadan olur o zaman ne zaman ısterse gelsın bı sekılde buyutulur bakılır. benımle kardesımın arasında da 15 ay var annem ıkız gıbı buyutmus o sartlarda daha zorken sımdı her turlu buyutulur.
Benim eskiden kalma yaylı yatağım var çok güzel havuzluhandan almıştım da beşik lazım 70x120 olacak ölçüm bu sen bu yatağı nerden aldın ki bu ölçüde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?