2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlarrr,
Bu gece herkesler güzel güzel uyumuş galiba
Bizim bugün kontrolümüz var heyecan yaptım heralde sabahı sabah ettim
Günaydın aynı durum bendede var gece 4 ten beri saat sayıyorum 10 da randevumuz geçmiyor zaman iyi haberlerle döneriz inşallahbuarada herkese hayırlı kandiller bugünde edilen dualarımız kabul olur inş

Hep yanlara yatmaktan kalça kemiğinin yanları ağrıdı ya sırtüstü yatmak istiyorummm

ben de öyleyim canım yarım saat bir tarafa yatınca eziliyor yanlarım resmen. sık sık uyanıp dönüyorum. dönmek de ne dönmek önce kalk otur sonra diğer tarafa tekrar yat baya olay yani:) olsun napalım bir insanın dünyaya gelmesine Allahın izniyle vesile olmak böyle bişy demek. biz de bebeklerimizin yanlarını ısıra ısıra bu günlerin acısını çıkartırız zaten ne kaldı şunun şurasında :)

Aynen çok fena yapacam onu :) Oturup dönemiyorum ben yattığım yerden yavaş yavaş dönüyorum ama sorun olmaz herhalde

Hayrlısı olsun cnm bn 2.bebek için 2yıl sonra yaparm die beşiği tam kız aldım:) oglanda olsa kız kendi yatağında yatacak yası küçük olcagı için daha

Günaydın Herkese..
Bu gece beni hep derinlere götüren bir gece acaba bu senede beraat edebilecekmiyiz..
Bugun 1 sene icinde dogacaklar ve öleceklerin kaderi yaziliyor Rabbim gecen yil bizim defterimize yavrularimizi yazmis bu senede insallah hayirli kaderler yazmistir ..
Sevdiklerimiz bizimle kalsin Insallah beraat eden tarafta oluruz Hayirli Kandiller..

Gunaydıınn hayrlı kandillerrr amiinn inşş cnmn

Amin canım,çok güzel yazmışsın.Allah bize ve yavrularımıza hayırlı kaderler nasip etsin.

günaydın kızlar. herkese hayırlı kandiller.

rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun. bundan sonrasını rahat geçirmeyi nasip etsin rabbim. zaman azaldı artık beni de bi telaş kapladı yetiştiremiycem gibi. tüm evi boyatmaya karar verdik bakalım nası olcak. eşim ilgilenicek artık herşeyle. 3 gun evde olucak haftaya. daha mobılya sıparısı vermedım. kıyafetlerı hazır degıl. hastane cantamı da hazırlamadım ve alıncak eksıklerım var. cuma gunu ızne ayrılıyorum hayırlısıyla. artık halledıcem bı sekılde. el emegı ne guzel seyler yapmıssınız gordukce ozenıyorum valla. normalde benım de elımde yatkındır boyle seylere ama vakıtsızlıkten hıc bısı yapamadım kızıma. örgü dışında. banner yazı, keçeden süslemeler falan ben de yapmak istiyorum. ıns yapabılırım :)

ikinci çocuk konusulmus. ben daha 1. yi nası dogurucam bakıcam onu bılmıyorum ki bazen kendıme guvenım tam oluyo bazen ya yapamazsam dıyorum. bir de zaten tüp bebekle oldu. 2. ıcın tup bebekle ugrasamam gıbı gelıyo. en az 1. yı ıstedıgım kadar ıstemem lazım sanırım tup bebek yapmak ıcın. ama olur da Allah verır hıc ugrasmadan olur o zaman ne zaman ısterse gelsın bı sekılde buyutulur bakılır. benımle kardesımın arasında da 15 ay var annem ıkız gıbı buyutmus o sartlarda daha zorken sımdı her turlu buyutulur.

Aminn canım hayırlı uzun ömürleri oldun inşallah

Bende kalsiyum protein ve sebze ağırlıklı beslenmedeyim. Tahlil verdim D vitamini de istedim bakalım nasıl çıkacak sonuçlar. Baktırmakta fayda var. Umarım demir vs. düzelmiştir.. O kadar kalsiyuma :)

Mobilya alırken koku sorunu olmamasına dikkat et.Bizimkinin geleli bir ay oldu hala kimyasal kokuyor.Bize 2 ay havalanacak dediler.

E bebekten aldim canim. Tekerlekli model. Evde kendimiz kurduk. Ic yatagini 60×120 alacagim ben. Bu olcude yatak bulamadim.
Benim eskiden kalma yaylı yatağım var çok güzel havuzluhandan almıştım da beşik lazım 70x120 olacak ölçüm bu sen bu yatağı nerden aldın ki bu ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…