2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mobilya alırken koku sorunu olmamasına dikkat et.Bizimkinin geleli bir ay oldu hala kimyasal kokuyor.Bize 2 ay havalanacak dediler.

ben de bugun sıparıs versem 1 ay sonra gelır dedıler. ve kokusu ıcın 1 ay havalanması lazım dedıler. ama ben bebegı yanımda yatıracagım ıcın odayla pek ısı olmaz dıye dusunuyorum. odayı aslında ılk basta daha cok kendım ıcın yapıyorum :)

Ben de yanımda yatıracağım ama bu sefer de kıyafetlerini odaya koyamadım koku siner diye.Yıkayıp ütüleyip oturma odasına koyacağım,üzerini de çarşafla falan örteceğim.Evdeki dağınıklık yerleştirene kadar bitmeyecek malesef.Biz babayla yatak odasında yaşıyoruz.İşten gelince yatakta izler tvyi,öyle dinleniyor.Bebeğin yanında tv izletmem.Biz yatana kadar yanıma alamam yani.Oğlum uyurken günde 3-4 saati odasında geçirecek.

Hayırlı kandiller hepimize insallah bugun butun edılen dularımız hayırlısıyla kabul olur bebeklerımızı allah saglıkla kucagımıza verir kalan gunlerımızde sorunsuz bır hamilelik yasarız.. ben arTık ıyıce agırlastım galıba yatınca nefes alamıyorum sagıma yatınca nefesım kesılıyor hep sola yatmaktan uyamıyorum zaten dun işten eve gelırken bebegı cok asagıda hıssettım baskı yaptı asagıya yuruyemedim karnımı tutarak yurudum 2 gundur cok asagıda doktora gecen soyledıgımde normal dedı ama normal gıbı gelmıo bana dogurmasam barı erkenden bır de heryerım pişik olmus popom bacaklarm çok kılo almamdan bırden ve sıcaklardan ayy artık cok yoruldum gercekten rabbıme sukurler olsun ama cıdden cok zormuş..belkı bugunlerı de ararım bırgun 2.cocuk olmuycak cunku tup bebektı bırdaha tup bebek yapmaya ne maddı gucum ne de manevı gucum var

Canım izne ne zaman ayrılacaksın?

ben de uyurken yatagında ya da ana kucagında yatırmayı dusunuyorum tv acıp ızlıycek pek vaktım olmaz heralde bebegım uyurken ben de onunla uyurum ya da ev ıslerıyle ılgılenırım. ılk baslarda annem babam yanımda olucagı ıcın bebekle ben daha cok ılgılenıcem onlar evle ılgılenırler. dınlemeye fırsatım daha cok olur dıye dusunuyorum. bebegın kıyafetlerı ıcın kendı odam da yer yaptım ılk basta odamda dururlar. buyuk kıyafetlerını kaldırıcam zaten. zamanla odasına yerlestırırım artık.

Günaydın arkadaşlar, Herkesin kandili mübarek olsun. Bu gecede Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah. Hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. 2-3 haftadır takip edemiyordum forumu. Annem geldi yanıma bebişimizin tüm hazırlıklarını tamamladık çok şükür. Beşiğini kurduk. Uyku setini yıkayıp yerleştirdik. Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerlerine yerleştirdik. Ve en önemlisi çantalarımızı hazırladık. Kendime orta boy valiz bebek için de bakım çantasını ayarladım. Hastane çıkışlarını çeyizimden kalma keselere yerleştirdik. Evin bi köşesinde hazır doğumu bekliyorAyrıca bugün görüş günümüzdü. Kızım 3 gün ileride çıktı. Doktromumuz normal dedi. 1599 gr ve 40 cm olmuşuz. Doktor teyzemizi beklerken o da heyecan yaptı galiba kıpır kıpırdı. Ultrasona başladığımızda uyumuş yüzünü net göstermedi bize. Herşeyimiz iyiymiş suyumuz rahim ağzı plesanta vs. Baş aşağı pozisyona da geçmiş. Umarım ilerleyen haftalarda dönmez. Zira normal doğum istiyorum sezeryandan aklım çıkıyorAma kafama takılan doktorumuz biraz aceleci davrandı bugün soruları bile sanki zoraki cevapladı. Kan tahlili de istemedi Sizler her kontrolde kan tahlili yaptırıyormusunuz? Birde artık 2 haftada bir gidecekmişiz bebeğimizi görmeye en güzel tarafı bu oldu
Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın baya birikmiş. Umarım herkes çok iyidir sayfalar 100 lerce biriktiği için okuyamadım.

Tüp bebek çok zor maddi manevi bedensel beyinsel buna çok şükür pisiklerin için niveanin pisikkremi süper mutlaka dene çok yoğun sürdüğü kolay kolay silinmiyor ve sürekli yat tehlikeli aylar 6 hafta daha sabret

2.5 yaşında baya büyümüş olmuyor mu ? Ama kıskançlık krizlerine baslayacak işte
Tabi biraz büyük ama hala gece uyanmaları, bezlenmesi devam ediyor, bir de iki buçuk yaş çok laftan anlayan bir yaş değil dur kızım dediğinde ya da bekle kardeşi uyutayım dediğinde ne yazık ki duracak gibi değil ... Kıskançlığı yok Allah'tan çok sevecen bir çocuk, bebek aşığı ama işte nihayetinde çocuk =)

Canm benim yaa gittikçe ağırlaşiyoruz, sağa yatmak benimde nefesimi kesiyor.
Dün gece ne güzel sağımda uyurken birden bire kalkmamla kendimi eşimin üzerine atmam bir oldu napim bi an nefesim kesildi ölüyom sandim tabi esimin gozleri yuvalarindan fırladı elini kalbine koydu derin derin nefes alip verdi bi kac dakka sonra bisey olmamis gibi geri yatti
Soluma yatmaktanda kalcalarima agrilar giriyor neyseki son zamanlarimiz Rabbim hepimize kolaylik versin

Lina Tasarimi soyleyen arkadasi hatirlamiyorum ama tesekkur ederim.Lohusa sepetinde almistim terlik tac takimini,tac kocaman bisi geldi.Hic hos olmadi.Linadan siparis verdim,twrligime uygun yapti,cok begendim.Eki Görüntüle 1993573

canım ben soylemıstım. rica ederim ben de sıparıs verdım ama benım kı daha kargolanmadı bıle. senınkı ne cabuk ulasmıs. begenmene cok sevındım. ben de anne - kız seklınde sıparıs verdım bakalım nası olcak :)

Kizlar tup bebek yaptiripta ikicinin normal yolla geldigini cok duyuyorum arkadaslarimdada var. kafaniz rahat olacak stres olmicak o yuzden karamsar olmayin..Rabbim ol dedikten sonra her turlu olur..
Bu mucizeleri bize yasatan rabbime sonsuz sukurler olsun..

Lohusa sepetinde aldığım iki tacı bende geri yolladım kocamandı çok kötü nerden alacam bunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…