- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Mobilya alırken koku sorunu olmamasına dikkat et.Bizimkinin geleli bir ay oldu hala kimyasal kokuyor.Bize 2 ay havalanacak dediler.
E bebekten aldim canim. Tekerlekli model. Evde kendimiz kurduk. Ic yatagini 60×120 alacagim ben. Bu olcude yatak bulamadim.
Ben de yanımda yatıracağım ama bu sefer de kıyafetlerini odaya koyamadım koku siner diye.Yıkayıp ütüleyip oturma odasına koyacağım,üzerini de çarşafla falan örteceğim.Evdeki dağınıklık yerleştirene kadar bitmeyecek malesef.Biz babayla yatak odasında yaşıyoruz.İşten gelince yatakta izler tvyi,öyle dinleniyor.Bebeğin yanında tv izletmem.Biz yatana kadar yanıma alamam yani.Oğlum uyurken günde 3-4 saati odasında geçirecek.ben de bugun sıparıs versem 1 ay sonra gelır dedıler. ve kokusu ıcın 1 ay havalanması lazım dedıler. ama ben bebegı yanımda yatıracagım ıcın odayla pek ısı olmaz dıye dusunuyorum. odayı aslında ılk basta daha cok kendım ıcın yapıyorum :)
Hoşgeldin canimhoş bulduk canım
Canım izne ne zaman ayrılacaksın?Hayırlı kandiller hepimize insallah bugun butun edılen dularımız hayırlısıyla kabul olur bebeklerımızı allah saglıkla kucagımıza verir kalan gunlerımızde sorunsuz bır hamilelik yasarız.. ben arTık ıyıce agırlastım galıba yatınca nefes alamıyorum sagıma yatınca nefesım kesılıyor hep sola yatmaktan uyamıyorum zaten dun işten eve gelırken bebegı cok asagıda hıssettım baskı yaptı asagıya yuruyemedim karnımı tutarak yurudum 2 gundur cok asagıda doktora gecen soyledıgımde normal dedı ama normal gıbı gelmıo bana dogurmasam barı erkenden bır de heryerım pişik olmus popom bacaklarm çok kılo almamdan bırden ve sıcaklardan ayy artık cok yoruldum gercekten rabbıme sukurler olsun ama cıdden cok zormuş..belkı bugunlerı de ararım bırgun 2.cocuk olmuycak cunku tup bebektı bırdaha tup bebek yapmaya ne maddı gucum ne de manevı gucum var
Ben de yanımda yatıracağım ama bu sefer de kıyafetlerini odaya koyamadım koku siner diye.Yıkayıp ütüleyip oturma odasına koyacağım,üzerini de çarşafla falan örteceğim.Evdeki dağınıklık yerleştirene kadar bitmeyecek malesef.Biz babayla yatak odasında yaşıyoruz.İşten gelince yatakta izler tvyi,öyle dinleniyor.Bebeğin yanında tv izletmem.Biz yatana kadar yanıma alamam yani.Oğlum uyurken günde 3-4 saati odasında geçirecek.
Tüp bebek çok zor maddi manevi bedensel beyinsel buna çok şükür pisiklerin için niveanin pisikkremi süper mutlaka dene çok yoğun sürdüğü kolay kolay silinmiyor ve sürekli yat tehlikeli aylar 6 hafta daha sabretHayırlı kandiller hepimize insallah bugun butun edılen dularımız hayırlısıyla kabul olur bebeklerımızı allah saglıkla kucagımıza verir kalan gunlerımızde sorunsuz bır hamilelik yasarız.. ben arTık ıyıce agırlastım galıba yatınca nefes alamıyorum sagıma yatınca nefesım kesılıyor hep sola yatmaktan uyamıyorum zaten dun işten eve gelırken bebegı cok asagıda hıssettım baskı yaptı asagıya yuruyemedim karnımı tutarak yurudum 2 gundur cok asagıda doktora gecen soyledıgımde normal dedı ama normal gıbı gelmıo bana dogurmasam barı erkenden bır de heryerım pişik olmus popom bacaklarm çok kılo almamdan bırden ve sıcaklardan ayy artık cok yoruldum gercekten rabbıme sukurler olsun ama cıdden cok zormuş..belkı bugunlerı de ararım bırgun 2.cocuk olmuycak cunku tup bebektı bırdaha tup bebek yapmaya ne maddı gucum ne de manevı gucum var
Tabi biraz büyük ama hala gece uyanmaları, bezlenmesi devam ediyor, bir de iki buçuk yaş çok laftan anlayan bir yaş değil dur kızım dediğinde ya da bekle kardeşi uyutayım dediğinde ne yazık ki duracak gibi değil ... Kıskançlığı yok Allah'tan çok sevecen bir çocuk, bebek aşığı ama işte nihayetinde çocuk =)2.5 yaşında baya büyümüş olmuyor mu ? Ama kıskançlık krizlerine baslayacak işte
Hayırlı kandiller hepimize insallah bugun butun edılen dularımız hayırlısıyla kabul olur bebeklerımızı allah saglıkla kucagımıza verir kalan gunlerımızde sorunsuz bır hamilelik yasarız.. ben arTık ıyıce agırlastım galıba yatınca nefes alamıyorum sagıma yatınca nefesım kesılıyor hep sola yatmaktan uyamıyorum zaten dun işten eve gelırken bebegı cok asagıda hıssettım baskı yaptı asagıya yuruyemedim karnımı tutarak yurudum 2 gundur cok asagıda doktora gecen soyledıgımde normal dedı ama normal gıbı gelmıo bana dogurmasam barı erkenden bır de heryerım pişik olmus popom bacaklarm çok kılo almamdan bırden ve sıcaklardan ayy artık cok yoruldum gercekten rabbıme sukurler olsun ama cıdden cok zormuş..belkı bugunlerı de ararım bırgun 2.cocuk olmuycak cunku tup bebektı bırdaha tup bebek yapmaya ne maddı gucum ne de manevı gucum var
AMinnnnnnnHayirli kandiller kizlar hayirli dogumlar nasip olsun cumlemize saglikla kavusalim evlatlarimiza..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Vardır ya kenarlarında boşluk kalır gerçi kenarlık takınca bişey olmaz herhaldeE bebekten aldim canim. Tekerlekli model. Evde kendimiz kurduk. Ic yatagini 60×120 alacagim ben. Bu olcude yatak bulamadim.
Lina Tasarimi soyleyen arkadasi hatirlamiyorum ama tesekkur ederim.Lohusa sepetinde almistim terlik tac takimini,tac kocaman bisi geldi.Hic hos olmadi.Linadan siparis verdim,twrligime uygun yapti,cok begendim.Eki Görüntüle 1993573
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?