Evet aynen olmaz nasılsa deyip kafaya takılmıyor yeni bebeğin de mutluluğu varken ikinciye kalıveriyorlar :)) allahın işiKizlar tup bebek yaptiripta ikicinin normal yolla geldigini cok duyuyorum arkadaslarimdada var. kafaniz rahat olacak stres olmicak o yuzden karamsar olmayin..Rabbim ol dedikten sonra her turlu olur..
Bu mucizeleri bize yasatan rabbime sonsuz sukurler olsun..
Lohusa sepetinde aldığım iki tacı bende geri yolladım kocamandı çok kötü nerden alacam bunu bilmiyorum
Kizlar tup bebek yaptiripta ikicinin normal yolla geldigini cok duyuyorum arkadaslarimdada var. kafaniz rahat olacak stres olmicak o yuzden karamsar olmayin..Rabbim ol dedikten sonra her turlu olur..
Bu mucizeleri bize yasatan rabbime sonsuz sukurler olsun..
Teşekkür ederim canım tekrardan.Benimki bir taneydi,seninki set olduğu için mi gelmedi acaba?Sen terliği nereye yaptrdın yoksa aldın mı?canım ben soylemıstım. rica ederimben de sıparıs verdım ama benım kı daha kargolanmadı bıle. senınkı ne cabuk ulasmıs. begenmene cok sevındım. ben de anne - kız seklınde sıparıs verdım bakalım nası olcak :)
doktorum 31.haftda gel sezeryan olacagı ıcın demıstı ama ısyerınde sordum kıms oyle bısey yapmamıs zaten ızın saglıkta calısıyorum sacmaladı bence 32 de almam gerek oyuzden randevumu bır hafta uzatcam tam 30 mayısta 32.haftaya ayrılcam ınsallah cok ısterdım aktarayım ama rıske atmak ıstemıorm bebegımı yollarda falan bısey olursa dıye arrtık dogum ıznı bıtınce heyet almaya calıscam ne de sanssınız ohal de bıtmedı ve uzayacak ınsallah buluruz bı yolCanım izne ne zaman ayrılacaksın?
Canim tup bebekten sonra tup bebek yaptirman gerekmez ki bir bakmissin dogal yolla kendiliginden olmus :)) Dogumdan sonra hamile kalmak daha kolay derler ustelik Yeter ki rabbim vermek istesin ..Hayırlı kandiller hepimize insallah bugun butun edılen dularımız hayırlısıyla kabul olur bebeklerımızı allah saglıkla kucagımıza verir kalan gunlerımızde sorunsuz bır hamilelik yasarız.. ben arTık ıyıce agırlastım galıba yatınca nefes alamıyorum sagıma yatınca nefesım kesılıyor hep sola yatmaktan uyamıyorum zaten dun işten eve gelırken bebegı cok asagıda hıssettım baskı yaptı asagıya yuruyemedim karnımı tutarak yurudum 2 gundur cok asagıda doktora gecen soyledıgımde normal dedı ama normal gıbı gelmıo bana dogurmasam barı erkenden bır de heryerım pişik olmus popom bacaklarm çok kılo almamdan bırden ve sıcaklardan ayy artık cok yoruldum gercekten rabbıme sukurler olsun ama cıdden cok zormuş..belkı bugunlerı de ararım bırgun 2.cocuk olmuycak cunku tup bebektı bırdaha tup bebek yapmaya ne maddı gucum ne de manevı gucum var
Ben lohusa sepetindekini yollamadım keşke yollasaydım.İlk önce bu da böyle olsun dedim sonra içime sinmedi,saçımda komik duruyordu.Fön çektireyim de saçımdaki halini atarım buraya.Beğenirsen sen de yaptırırsın.Lohusa sepetinde aldığım iki tacı bende geri yolladım kocamandı çok kötü nerden alacam bunu bilmiyorum
Amin inşallah canım.Bugün dua et bol bol Rabbim bir yol,çözüm çıkartır karşına.Hem hamişlerin duası kabul olurmuş.doktorum 31.haftda gel sezeryan olacagı ıcın demıstı ama ısyerınde sordum kıms oyle bısey yapmamıs zaten ızın saglıkta calısıyorum sacmaladı bence 32 de almam gerek oyuzden randevumu bır hafta uzatcam tam 30 mayısta 32.haftaya ayrılcam ınsallah cok ısterdım aktarayım ama rıske atmak ıstemıorm bebegımı yollarda falan bısey olursa dıye arrtık dogum ıznı bıtınce heyet almaya calıscam ne de sanssınız ohal de bıtmedı ve uzayacak ınsallah buluruz bı yol
Teşekkür ederim canım tekrardan.Benimki bir taneydi,seninki set olduğu için mi gelmedi acaba?Sen terliği nereye yaptrdın yoksa aldın mı?
insallah canm benım allah verıcekse kendılıgınden versın kabulum hayırlsıysa tabi zaten bır sorunumuz yoktu sebepsız olmuyordu yada bılınmıyordu bılmıyorum allah bana bır tane bunu nasıp ettı ya gözüm yok aslında hıc cocugum olmayacak gıbı gelıyordu cunku mucızem benım bu allah ısteyen olmayan herkese nasıp etsın ıstıyorum su kandıl gununde dualarımız kabul olsunCanim tup bebekten sonra tup bebek yaptirman gerekmez ki bir bakmissin dogal yolla kendiliginden olmus :)) Dogumdan sonra hamile kalmak daha kolay derler ustelik Yeter ki rabbim vermek istesin ..
Kırmızı üstüne kırmızı çiçek gibi açacaksın yani:) Kırmızı üstüne krem de zarif olur,her şey kırmızı göz yorabilir.Kendin de yapabilirsin.O kalın jüt dantellerden alıp çiçek seçeceksin,kendine uygun dizaynını yapacaksın ve yapıştıracaksın sadece.Kendim yapmak istedim ama yerimden pek kalkamıyorum.Annem biz ağırlaşmayız,en son ana kadar enerjik oluruz demişti.Annem,kardeşim gibi olurum sandım ama olmadı.Lohusa tacı işi benimde kaldı bulamadım bi türlü istediğim gibi. Geceliğim kırmızı ona uygun kırmızı istiyorum ama ya gereksiz bi pahalılık var yada modellerini beğenmiyorum.Sizin var mı tavsiye edebileceğiniz bi yer
Tabi biraz büyük ama hala gece uyanmaları, bezlenmesi devam ediyor, bir de iki buçuk yaş çok laftan anlayan bir yaş değil dur kızım dediğinde ya da bekle kardeşi uyutayım dediğinde ne yazık ki duracak gibi değil ... Kıskançlığı yok Allah'tan çok sevecen bir çocuk, bebek aşığı ama işte nihayetinde çocuk =)
Onlar taç şeklinde değil ip gibi ya benim kafamda durmuyor onlar kayar sert baya taç olması lazımBen lohusa sepetindekini yollamadım keşke yollasaydım.İlk önce bu da böyle olsun dedim sonra içime sinmedi,saçımda komik duruyordu.Fön çektireyim de saçımdaki halini atarım buraya.Beğenirsen sen de yaptırırsın.
Bende senin gibiyim canim tup bebek yapmadan once 3 asilama yapalim demistik ilkini yaptim sonra ara verdim 6 ay sonra ikincisine niyetlenirken kendiliginden geldi :) O yuzden diyorum ya Rabbimin isi hic belli olmaz bi bakmissin olmus bebisinin kardesi gelmisinsallah canm benım allah verıcekse kendılıgınden versın kabulum hayırlsıysa tabi zaten bır sorunumuz yoktu sebepsız olmuyordu yada bılınmıyordu bılmıyorum allah bana bır tane bunu nasıp ettı ya gözüm yok aslında hıc cocugum olmayacak gıbı gelıyordu cunku mucızem benım bu allah ısteyen olmayan herkese nasıp etsın ıstıyorum su kandıl gununde dualarımız kabul olsun
Ben kizimla köse kapmaca oynuyorum tam igneyi göbege batiriyorum geliyor :)) O gelincede ayagina batiracagim kac diyorum hem guluyorum hem korkudan hizli hizli yapiyorum :))Günaydın, hayırlı kandiller annişler. Benim kolum iğneden şişti yine acıyo, 55 gün kaldı ya sabır. .Hepimizin dualarinin kabul olduğu güzel bir gün olsun.
Bilemedim simdi krem filan buldum guzel kokos kokos hatta kirmizisida varmis ama bilemedim simdi ne yapsam. Kendim ugrasmak istrmiyorum eylulde sinavim var su an ona yogunlastim agirlasmadan calisabildigim kadar calismak istiyorum. Sizin dediginiz yere bakayim bi de. Senin tacinda cok guzelmis resim atarsan durusu fikir olur bizedeKırmızı üstüne kırmızı çiçek gibi açacaksın yani:) Kırmızı üstüne krem de zarif olur,her şey kırmızı göz yorabilir.Kendin de yapabilirsin.O kalın jüt dantellerden alıp çiçek seçeceksin,kendine uygun dizaynını yapacaksın ve yapıştıracaksın sadece.Kendim yapmak istedim ama yerimden pek kalkamıyorum.Annem biz ağırlaşmayız,en son ana kadar enerjik oluruz demişti.Annem,kardeşim gibi olurum sandım ama olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?