- 18 Kasım 2016
- 232
- 479
- 23
Maşallah maşallahHerkese hayırlı kandiller Rabbim güzel kaderler nasip etsin iinşallah bir dahaki berat kandiline evlatlarımızla saglıklı şekilde kavuşmak nasip olur. Uçak raporu için doktora gittim bugun şükür bir sıkıntımız yok nstde çok zevkli idi oğluşum tekmeler attıkca sesler arttı :) 46 cm 2260 grm olmuşuz çok şükür.
Arkadan bağlarsın canım.Normal taç alıp da sen yapabilirsin.Onlar taç şeklinde değil ip gibi ya benim kafamda durmuyor onlar kayar sert baya taç olması lazım
Atarım cnm,ne sınavın var eylülde?Hamile kafasıyla iyi çalışıyorsun.Bilemedim simdi krem filan buldum guzel kokos kokos hatta kirmizisida varmis ama bilemedim simdi ne yapsam. Kendim ugrasmak istrmiyorum eylulde sinavim var su an ona yogunlastim agirlasmadan calisabildigim kadar calismak istiyorum. Sizin dediginiz yere bakayim bi de. Senin tacinda cok guzelmis resim atarsan durusu fikir olur bizede
Yabanci dil sinavi kpss atamalari icin kasim atamalrina yetistirmem lazim ayin 20 sinde de kursum basliyor simdilik cok iyiyim sukur ama insallah fazla agirlasmam.Arkadan bağlarsın canım.Normal taç alıp da sen yapabilirsin.
Atarım cnm,ne sınavın var eylülde?Hamile kafasıyla iyi çalışıyorsun.
Herkese hayırlı kandiller Rabbim güzel kaderler nasip etsin iinşallah bir dahaki berat kandiline evlatlarımızla saglıklı şekilde kavuşmak nasip olur. Uçak raporu için doktora gittim bugun şükür bir sıkıntımız yok nstde çok zevkli idi oğluşum tekmeler attıkca sesler arttı :) 46 cm 2260 grm olmuşuz çok şükür.
geçmiş olsun canım salgın var diyorlar dikkat et bol su iç leblebi lapa falan yeHayırlı kandiller kızlar. Afedersiniz ama 3-4 gündür geçmeyen ishal var bende. Böyle sorun yaşayan oldu mu haplardan mı oluyor acaba?
Hayırlı kandiller kızlar. Afedersiniz ama 3-4 gündür geçmeyen ishal var bende. Böyle sorun yaşayan oldu mu haplardan mı oluyor acaba?
Olur canim hic kafaya takma benimde arkadaslarim hatta kuzenlerim yillarca ugrasip tup yaptilar 2-3 yil sonra arkasi hep tedavisiz geldi.. ilk yildan olup sonra 6-7 sene bekleyenlerde var..artik tamamen kismet isi kafa rahatligi..amin canım inş. valla benimde içime öyle doğuyo sanki bebegım daha ufakken kendılıgınden oluvercekmıs gıbı. belki de cok duydugumdam oyle hıssedıyorum. hayırlısıyla olur ıns. kardeşi olsun cok ısterım. ama tüp bebekle değil :) zaten ben tup bebek yapalım desem eşimi ikna etmem cok zor olur heralde. 2. cocugu dusunmuyo bıle para verıp hayatta yapmaz
Ayy hala göbeğe mi yapıyorsun sen canım. Ben 1 ay filan yaptım, sonra zaten kendim yapamadım, başkasına da gobegimden yaptiramadim, kolumdan eşime yaptiriyorum eşim olmayınca sağlık ocağında yaptiriyorum. Kollarim mosmor, görenler dayak yedim saniyo:))Ben kizimla köse kapmaca oynuyorum tam igneyi göbege batiriyorum geliyor :)) O gelincede ayagina batiracagim kac diyorum hem guluyorum hem korkudan hizli hizli yapiyorum :))
200.ignemi cuma gunu yapacagim bi pasta keserim kendime artik
Geçmiş olsun canım, bana da oldu birkaç kere, ben decavit icince oluyor, ishal ve istifra.Bazi ilaçlar yaramıyor bana.Bir de mesela ben mercimek köftesi ve ıslak kek yiyince oluyorum. Belki ilaçtan belki de yediklerindendir.ishal için muz ve patates iyi geliyor.Hayırlı kandiller kızlar. Afedersiniz ama 3-4 gündür geçmeyen ishal var bende. Böyle sorun yaşayan oldu mu haplardan mı oluyor acaba?
Olur canim hic kafaya takma benimde arkadaslarim hatta kuzenlerim yillarca ugrasip tup yaptilar 2-3 yil sonra arkasi hep tedavisiz geldi.. ilk yildan olup sonra 6-7 sene bekleyenlerde var..artik tamamen kismet isi kafa rahatligi..
Evet canim hala gobekten yapiyorum cesaretim yok kola bacaga . Benimde morariyor kaniyor sonra geciyor oh diyorum o gun tekrar morariyor :))Ayy hala göbeğe mi yapıyorsun sen canım. Ben 1 ay filan yaptım, sonra zaten kendim yapamadım, başkasına da gobegimden yaptiramadim, kolumdan eşime yaptiriyorum eşim olmayınca sağlık ocağında yaptiriyorum. Kollarim mosmor, görenler dayak yedim saniyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?