2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah maşallah

Onlar taç şeklinde değil ip gibi ya benim kafamda durmuyor onlar kayar sert baya taç olması lazım
Arkadan bağlarsın canım.Normal taç alıp da sen yapabilirsin.
Atarım cnm,ne sınavın var eylülde?Hamile kafasıyla iyi çalışıyorsun.

Arkadan bağlarsın canım.Normal taç alıp da sen yapabilirsin.

Atarım cnm,ne sınavın var eylülde?Hamile kafasıyla iyi çalışıyorsun.
Yabanci dil sinavi kpss atamalari icin kasim atamalrina yetistirmem lazim ayin 20 sinde de kursum basliyor simdilik cok iyiyim sukur ama insallah fazla agirlasmam.

Ooo maşallah iki kilolara geldikmi yahu:)))

bebegimizin resmini istedik bugun doktordan ama pek net bi kare cikmadi. Ayrintilida cok guzel cikmisti daha minicikken. bi daha o kadar net goremedik, herhalde ultrason farki.

Kızlar lohusa tac setınde benım hosuma bu gıtmıstı ama set almayı ıstemedıgım ıcın lına tasarımdan sadece taç sıparısı verdım. Set arayanlara fıkır olur belkı.

Eklentiler

• IMG_6531.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 81
ben lohusa tacini yapabilirsem kendim yaparim. O süslü terliklerden kullanmam herhalde.

Biz drdan geldik kızlar,
Kızım rutini bozmadı, yüzünü sakladı bizden, elleri kollarıyla ama nasıl büyümüş, saçlarını gördük saçlı bir kızımız olacağını söyledi drumuz
Gelişimimiz iyiymiş, 2200gr 43cm olmuşuz, kafasına göre 35haftalık görünüyor ama heran değişebilir dedi, ben 1kilo almışım bu ay, yediklerimin hepsi kuzuma gitmiş sanırım, ne yiyorsan aynen devam dedi
Karnımı ultrasondan önce eliyle muayene etti, çok şaşırdım daha önce hiç duymamıştım, size yapıldı mı?
Tam istediğimiz gibi yumuşak bir karın dedi,
Benim için en önemlisi preeklampsi riskim gözükmüyormuş, 10gün sonra kontrole çağırdı, kan idrar tahlilleri istedi bu haftalarda mutlaka baktırılmalı dedi, kan sulandırıcıya da 34e kadar devam edicekmişiZ

Hayırlı kandiller kızlar. Afedersiniz ama 3-4 gündür geçmeyen ishal var bende. Böyle sorun yaşayan oldu mu haplardan mı oluyor acaba?

canım geçmiş olsun. ben de geçen hafta 2 gün yaşadım. 4. ayda da 1 hafta geçirmiştim çok zor gerçekten. bu seferki kısa sürdü çünkü ben sabah kahvaltıda sadece peynir zeytin ve beyaz ekmek yedim sonra bir muz, sürekli leblebi, haşlanmış patates ve yoğurt, az yağlı pilav ve akşam yatmadan önce bir muz daha yedim iki gün boyunca. bir de arada kuru kahve ve limon bir çay kaşığı yapıp içtim. şekerli ve yağlı hiç birşey tüketme. bir de çookk su iç. tekrar geçmiş olsun inşallah hemen geçer.

Olur canim hic kafaya takma benimde arkadaslarim hatta kuzenlerim yillarca ugrasip tup yaptilar 2-3 yil sonra arkasi hep tedavisiz geldi.. ilk yildan olup sonra 6-7 sene bekleyenlerde var..artik tamamen kismet isi kafa rahatligi..

Ben kizimla köse kapmaca oynuyorum tam igneyi göbege batiriyorum geliyor :)) O gelincede ayagina batiracagim kac diyorum hem guluyorum hem korkudan hizli hizli yapiyorum :))
200.ignemi cuma gunu yapacagim bi pasta keserim kendime artik
Ayy hala göbeğe mi yapıyorsun sen canım. Ben 1 ay filan yaptım, sonra zaten kendim yapamadım, başkasına da gobegimden yaptiramadim, kolumdan eşime yaptiriyorum eşim olmayınca sağlık ocağında yaptiriyorum. Kollarim mosmor, görenler dayak yedim saniyo:))

Hayırlı kandiller kızlar. Afedersiniz ama 3-4 gündür geçmeyen ishal var bende. Böyle sorun yaşayan oldu mu haplardan mı oluyor acaba?
Geçmiş olsun canım, bana da oldu birkaç kere, ben decavit icince oluyor, ishal ve istifra.Bazi ilaçlar yaramıyor bana.Bir de mesela ben mercimek köftesi ve ıslak kek yiyince oluyorum. Belki ilaçtan belki de yediklerindendir.ishal için muz ve patates iyi geliyor.

Olur canim hic kafaya takma benimde arkadaslarim hatta kuzenlerim yillarca ugrasip tup yaptilar 2-3 yil sonra arkasi hep tedavisiz geldi.. ilk yildan olup sonra 6-7 sene bekleyenlerde var..artik tamamen kismet isi kafa rahatligi..

aynen öyle canım. hele bir ilki saglıkla kucağımıza alalım bakalım. 2. yi düşünmek için erken. o süpriz yapar gelirse başımın üstünde yeri var :)

Bende de bugünlerde hemoroid sorunu var.Hergun tuvalete az az çıkıyorum ama her seferinde hemoroid beni rahatsız ediyor. Muz yemeye korkuyorum kabız olcam diye.

Evet canim hala gobekten yapiyorum cesaretim yok kola bacaga . Benimde morariyor kaniyor sonra geciyor oh diyorum o gun tekrar morariyor :))
Az kaldi hayirlisiyla sonra hepsiiii gcer gider.
Ben baskasina cesaret edip vurdurmam kendim aciyinca yavas yavas sıkıyorum filan alistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…