Maşallah bebişine canım, benim de dr.um önce eliyle bakıyor karnıma, önceden ultrason yoktu elle muayene ediyorduk dedi..riskinin olmamasına da sevindim canım. .Ben de merak ediyorum acaba kızım saçlı mı doğacak, inşallah öyle olur.Biz drdan geldik kızlar,
Kızım rutini bozmadı, yüzünü sakladı bizden, elleri kollarıyla ama nasıl büyümüş, saçlarını gördük saçlı bir kızımız olacağını söyledi drumuz
Gelişimimiz iyiymiş, 2200gr 43cm olmuşuz, kafasına göre 35haftalık görünüyor ama heran değişebilir dedi, ben 1kilo almışım bu ay, yediklerimin hepsi kuzuma gitmiş sanırım, ne yiyorsan aynen devam dedi
Karnımı ultrasondan önce eliyle muayene etti, çok şaşırdım daha önce hiç duymamıştım, size yapıldı mı?
Tam istediğimiz gibi yumuşak bir karın dedi,
Benim için en önemlisi preeklampsi riskim gözükmüyormuş, 10gün sonra kontrole çağırdı, kan idrar tahlilleri istedi bu haftalarda mutlaka baktırılmalı dedi, kan sulandırıcıya da 34e kadar devam edicekmişiZ
Biz drdan geldik kızlar,
Kızım rutini bozmadı, yüzünü sakladı bizden, elleri kollarıyla ama nasıl büyümüş, saçlarını gördük saçlı bir kızımız olacağını söyledi drumuz
Gelişimimiz iyiymiş, 2200gr 43cm olmuşuz, kafasına göre 35haftalık görünüyor ama heran değişebilir dedi, ben 1kilo almışım bu ay, yediklerimin hepsi kuzuma gitmiş sanırım, ne yiyorsan aynen devam dedi
Karnımı ultrasondan önce eliyle muayene etti, çok şaşırdım daha önce hiç duymamıştım, size yapıldı mı?
Benim için en önemlisi preeklampsi riskim gözükmüyormuş, 10gün sonra kontrole çağırdı, kan idrar tahlilleri istedi bu haftalarda mutlaka baktırılmalı dedi, kan sulandırıcıya da 34e kadar devam edicekmişiZ
Malzemeler gelince emzik zincirini yaptim.
Umarım atanırsın canım,iyi çalışmalar :)Yabanci dil sinavi kpss atamalari icin kasim atamalrina yetistirmem lazim ayin 20 sinde de kursum basliyor simdilik cok iyiyim sukur ama insallah fazla agirlasmam.
Maşallah ne yediysen biz de yiyeyim :)Hem bir kilo aldın hem de kuzucuğa maşallah.Elle hiç muayene edilmedim.Biz drdan geldik kızlar,
Dr a gidip gösterince utançtan geçiyor canım :)Şaka bir yana bana krem verdi üç çeşit onları kullandım.Sıcak suya her gün oturmalısın.Bir de at kestanesi kremi kullanıyorum.Aktarlarda satılıyor.Şu an için indi.Bende de bugünlerde hemoroid sorunu var.Hergun tuvalete az az çıkıyorum ama her seferinde hemoroid beni rahatsız ediyor. Muz yemeye korkuyorum kabız olcam diye.
Hobi dünyasından.Yakında doğum yapacak bir tanıdık var ona da yaptım.Hastane için güzel hediye di mi?canım cok hos olmus. nerden aldın malzemeleri.
Yaptırdığın taca göre değişiyor.Kızlar bu tacların fiyatı nedir
Maşallah minik kuzuya annesi .Herkese hayırlı kandiller Rabbim güzel kaderler nasip etsin iinşallah bir dahaki berat kandiline evlatlarımızla saglıklı şekilde kavuşmak nasip olur. Uçak raporu için doktora gittim bugun şükür bir sıkıntımız yok nstde çok zevkli idi oğluşum tekmeler attıkca sesler arttı :) 46 cm 2260 grm olmuşuz çok şükür.
Maşallah minik civcive annesiSelam anneler bir kontrol günümüzde şükür güzel geçti 2 haftada ben 800 gram almısımn 565 gram da kızım almıs 2228 kg 46 cm olmusuz bi elini alnına dayamıs bacak bacak üstüne atmıs keyfi iyidi bol bol poz verdi bize benim sattan 1 hafta geriydi basından beri 29 haftada yavas yavas yakalıyorduk simdi yakalamısız tam günüyle daha önce 38 de almayı düşünüyordu simdi 20 haziran 39 haftada dedi etrafımdaki herkes o gününden önce gelir kız bebekler cok beklemiyor diye korkutuyor olsada beni sağlıkla gelsin yeter iki hafta sonra bir sonraki kontrolümüz darısı sizlerin basına
geçmiş olsun canım salgın var diyorlar dikkat et bol su iç leblebi lapa falan ye
canım geçmiş olsun. ben de geçen hafta 2 gün yaşadım. 4. ayda da 1 hafta geçirmiştim çok zor gerçekten. bu seferki kısa sürdü çünkü ben sabah kahvaltıda sadece peynir zeytin ve beyaz ekmek yedim sonra bir muz, sürekli leblebi, haşlanmış patates ve yoğurt, az yağlı pilav ve akşam yatmadan önce bir muz daha yedim iki gün boyunca. bir de arada kuru kahve ve limon bir çay kaşığı yapıp içtim. şekerli ve yağlı hiç birşey tüketme. bir de çookk su iç. tekrar geçmiş olsun inşallah hemen geçer.
Sağ olun kızlar. Kusma da başladı maalesefGeçmiş olsun canım, bana da oldu birkaç kere, ben decavit icince oluyor, ishal ve istifra.Bazi ilaçlar yaramıyor bana.Bir de mesela ben mercimek köftesi ve ıslak kek yiyince oluyorum. Belki ilaçtan belki de yediklerindendir.ishal için muz ve patates iyi geliyor.
İhmal etme can serum baglanir gecmis olsun hemen iyiles. Yedigin bisey mi dokundu ne oldukiSağ olun kızlar. Kusma da başladı maalesefdoktora gidip tahlil yaptırıcam
Geçmiş olsun,bize de haber ver.Sağ olun kızlar. Kusma da başladı maalesefdoktora gidip tahlil yaptırıcam
Utandigimdan yıllardır gitmedim zaten canım:)) O kadar alttan muayene kürtaj oldum ama hemoroid için daha çok utanıyorum. Dr.um bana da krem yazmıştı ama kullanmadım. Hamileyken sıcak suya oturmak sakıncalı değil mi?Dr a gidip gösterince utançtan geçiyor canım :)Şaka bir yana bana krem verdi üç çeşit onları kullandım.Sıcak suya her gün oturmalısın.Bir de at kestanesi kremi kullanıyorum.Aktarlarda satılıyor.Şu an için indi.
bende heves ediyorum ama hiç böyle şeyler hazırlamadım...elimde yakışmaz nasıl yapılır ve malzeme almak için burada tuhafiye bile yok...kızımda dayısına buzdolabı süsü yaptırmıştım şimdide sadece çikolata düşünüyorum...biz bu kadar emek verirken alanlar biraz bakıp atıyorlar....Malesef bitmiyor, daha da gordukce heves ediyoruz. Aslinda bunlar hep para tuzagi farkindayim ama hem uğraş olsun hem anı kalsın diyorum. Birde bi yandan da ikinci çocuğa yapabilecek miyim acaba korkusu var ayrımcılık yapmak olmaz malum...
ne güzel senin elin becerikli sanırm kendin mi tasarlıyorsun yoksa birileri yardımcı oluyor mu???Keskin makasım hatta makaslarım var resmen makas koleksiyonu yapıyorum sorun olmaz inşallah:) bo konsept belirlemedim en cok da buna sıkılıyo canımne begendiysem yaptım galiba.ben de keçe kullanırım muhtemelen.boyama daha emekli olur heralde.bir de hatayi kapatma şansı daha az olur sanki.kumas kac metre aldın canım.
Dr hamile olduğumu biliyordu,otır dedi.Sakıncası olsa söylemezdi heralde.İç basur diye bir şey varmış,ben film çekecek zannettim ama iç tarafı kontrol için çok kötü aklıma o an bile gelmeyen yöntemi söyledi,hamile olduğum için yapamayacağını da,olmasaydım da yaptırmazdım zaten.Zor bir şey gerçekten.Allah yardımcın olsun.Utandigimdan yıllardır gitmedim zaten canım:)) O kadar alttan muayene kürtaj oldum ama hemoroid için daha çok utanıyorum. Dr.um bana da krem yazmıştı ama kullanmadım. Hamileyken sıcak suya oturmak sakıncalı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?