2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebişine canım, benim de dr.um önce eliyle bakıyor karnıma, önceden ultrason yoktu elle muayene ediyorduk dedi..riskinin olmamasına da sevindim canım. .Ben de merak ediyorum acaba kızım saçlı mı doğacak, inşallah öyle olur.

ballikaymakli Masallah kizina sizlerin kiloyu duyunca benim kizim bana cok zayif geliyor :)) Bakalim biz kac kilo olduk cok merak ediyorum..
Senin kiza bugun koca kafali demedi mi doktor :))) Saclarini yerim onun hemen al iki toka bak yazin sicak olur toplarsin

masallah canım bebısıne tam bi tosbik geliyo desene :) benim de cuma kontrol bakalım kac kılo olmus melegım. ben kucuklugumden beri keltoş bebeklere bayılırım ama ben de babası da saclı domusuz kızım da bıze benzerse saclı olucak. annesi şimdiden sac bantlarını aldı bıle sen de al. hatta aliexpreste cok guzel bantlar var ben ordan aldım. gelmedı henuz ama :)

Maşallah ne yediysen biz de yiyeyim :)Hem bir kilo aldın hem de kuzucuğa maşallah.Elle hiç muayene edilmedim.

Bende de bugünlerde hemoroid sorunu var.Hergun tuvalete az az çıkıyorum ama her seferinde hemoroid beni rahatsız ediyor. Muz yemeye korkuyorum kabız olcam diye.
Dr a gidip gösterince utançtan geçiyor canım :)Şaka bir yana bana krem verdi üç çeşit onları kullandım.Sıcak suya her gün oturmalısın.Bir de at kestanesi kremi kullanıyorum.Aktarlarda satılıyor.Şu an için indi.

Selam anneler bir kontrol günümüzde şükür güzel geçti 2 haftada ben 800 gram almısımn 565 gram da kızım almıs 2228 kg 46 cm olmusuz bi elini alnına dayamıs bacak bacak üstüne atmıs keyfi iyidi bol bol poz verdi bize benim sattan 1 hafta geriydi basından beri 29 haftada yavas yavas yakalıyorduk simdi yakalamısız tam günüyle daha önce 38 de almayı düşünüyordu simdi 20 haziran 39 haftada dedi etrafımdaki herkes o gününden önce gelir kız bebekler cok beklemiyor diye korkutuyor olsada beni sağlıkla gelsin yeter iki hafta sonra bir sonraki kontrolümüz darısı sizlerin basına

Maşallah minik kuzuya annesi .

Maşallah minik civcive annesi

geçmiş olsun canım salgın var diyorlar dikkat et bol su iç leblebi lapa falan ye

Sağ olun kızlar. Kusma da başladı maalesef doktora gidip tahlil yaptırıcam

Utandigimdan yıllardır gitmedim zaten canım:)) O kadar alttan muayene kürtaj oldum ama hemoroid için daha çok utanıyorum. Dr.um bana da krem yazmıştı ama kullanmadım. Hamileyken sıcak suya oturmak sakıncalı değil mi?

bende heves ediyorum ama hiç böyle şeyler hazırlamadım...elimde yakışmaz nasıl yapılır ve malzeme almak için burada tuhafiye bile yok...kızımda dayısına buzdolabı süsü yaptırmıştım şimdide sadece çikolata düşünüyorum...biz bu kadar emek verirken alanlar biraz bakıp atıyorlar....
ne güzel senin elin becerikli sanırm kendin mi tasarlıyorsun yoksa birileri yardımcı oluyor mu???
sadece şu kıyafet keselerinden yaptıtmak istiyorum onu da ilk kıyafetlerini saklamak için biri bana ölçüleri yazar mı ???

Dr hamile olduğumu biliyordu,otır dedi.Sakıncası olsa söylemezdi heralde.İç basur diye bir şey varmış,ben film çekecek zannettim ama iç tarafı kontrol için çok kötü aklıma o an bile gelmeyen yöntemi söyledi,hamile olduğum için yapamayacağını da,olmasaydım da yaptırmazdım zaten.Zor bir şey gerçekten.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…