- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Maşallah bebişine canım, benim de dr.um önce eliyle bakıyor karnıma, önceden ultrason yoktu elle muayene ediyorduk dedi..riskinin olmamasına da sevindim canım. .Ben de merak ediyorum acaba kızım saçlı mı doğacak, inşallah öyle olur.
25 e 30 cm bez,30 a 35 cm kıyafet kesesi cnm.bende heves ediyorum ama hiç böyle şeyler hazırlamadım...elimde yakışmaz nasıl yapılır ve malzeme almak için burada tuhafiye bile yok...kızımda dayısına buzdolabı süsü yaptırmıştım şimdide sadece çikolata düşünüyorum...biz bu kadar emek verirken alanlar biraz bakıp atıyorlar....
ne güzel senin elin becerikli sanırm kendin mi tasarlıyorsun yoksa birileri yardımcı oluyor mu???
sadece şu kıyafet keselerinden yaptıtmak istiyorum onu da ilk kıyafetlerini saklamak için biri bana ölçüleri yazar mı ???
ballikaymakli Masallah kizina sizlerin kiloyu duyunca benim kizim bana cok zayif geliyor :)) Bakalim biz kac kilo olduk cok merak ediyorum..
Senin kiza bugun koca kafali demedi mi doktor :))) Saclarini yerim onun hemen al iki toka bak yazin sicak olur toplarsin
masallah canım bebısıne tam bi tosbik geliyo desene :) benim de cuma kontrol bakalım kac kılo olmus melegım. ben kucuklugumden beri keltoş bebeklere bayılırım ama ben de babası da saclı domusuz kızım da bıze benzerse saclı olucak. annesi şimdiden sac bantlarını aldı bıle sen de al. hatta aliexpreste cok guzel bantlar var ben ordan aldım. gelmedı henuz ama :)
Hayirli kandiller fazla sayfa birikmiş okuyamadim pek amaballikaymakli kizini balla kaymakla besledin herhalde masallah :)
Maşallah ne yediysen biz de yiyeyim :)Hem bir kilo aldın hem de kuzucuğa maşallah.Elle hiç muayene edilmedim.
Canim uzun suren ishalinde erken dogumu tetikledigi soyleniyor.dr iletisim kur canim genelde kan haplarida yapabiliyorHayırlı kandiller kızlar. Afedersiniz ama 3-4 gündür geçmeyen ishal var bende. Böyle sorun yaşayan oldu mu haplardan mı oluyor acaba?
Tüm evi boya badana yaptırıyorsun hiç kilo almıyorsun
Dediğim gibi aslında çok da özenli yemiyorum tek dikkat ettiğim yumurta süt ve muz, birde her gece yatmadan bir magnum
hstane icin pijama aldim bugun ama lohusa diye satilanlardan degil. onu dugmeli bir beden buyuk bir takim. Lohusa ismiyle satilan her sey gereksiz pahali ve butcem kalmadi artik bu kadar para akitmaya.
Bebekte bi sıkıntı yok kızlar doktor önceden gelmeliydin dedi serum taktılar şu an tahlil de yapıldı sonuçları beklicez
Insallah sonuclarin iyi cikar bir an once sagliklica taburcu olursunuz canimBebekte bi sıkıntı yok kızlar doktor önceden gelmeliydin dedi serum taktılar şu an tahlil de yapıldı sonuçları beklicez
herkese hayırlı kandiller kızlar.Bir-Yolcu nasılsınız cnm merak ettim sizi bebiş kilo alıyor mu biran önce toparlansin inşallah
Kendi çapımda yapıyorum herşeyi.hayatımda hiç dikiş dikmediğim halde videolardan izledim ve bugün bi kese diktim.bütün gün uğraştım ama oldu sanırım.sadece tavşanın kuyruğu kaldı.ponpon dikilecek oraya dabende heves ediyorum ama hiç böyle şeyler hazırlamadım...elimde yakışmaz nasıl yapılır ve malzeme almak için burada tuhafiye bile yok...kızımda dayısına buzdolabı süsü yaptırmıştım şimdide sadece çikolata düşünüyorum...biz bu kadar emek verirken alanlar biraz bakıp atıyorlar....
ne güzel senin elin becerikli sanırm kendin mi tasarlıyorsun yoksa birileri yardımcı oluyor mu???
sadece şu kıyafet keselerinden yaptıtmak istiyorum onu da ilk kıyafetlerini saklamak için biri bana ölçüleri yazar mı ???
Adida cok guzel masallah adiyla yaşasin.. Minnak minnak kiyafetler al ona sen insallah 1 ay sonra buyuk kiyafetlere gecersiniz :) Bayrama gelecekti bayram sekeri olacakti seninki sabirsiz cikti iyi olsunda bisi olmaz buyur annesi ona bakarHayırlı kandiller cnm, şuan göğsümde uzandık. Çok şükür durumu çok çok iyi. Günde 8 saat göğsümde yatırıyorum. Doyamiyorum bırakamıyorum. Aklıma siz geliyorsunuz. Kızların içinde böyle bir bebek var diyorum. Tek fark icerde değil disarda büyüyor bizim oğlan. Burada Yusuf Akif im için yaptıkları birşey yok sadece, gözaltında tutuyorlar haftası çok düşük olduğu için. Yanımızda 36. Haftada gelen bebekler var ama durumları daha problemli. Kilo almaya'da başladı şükür. Yarın ben eve geçeceğim, gunduzleri buraya gelip gideceğim artık. Gideyim ona minnak elbiseler alayım :) bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim hepimize yardım eylesin ıns.
AHahah banada öyle geldi tatlım :) şaka bi yana inşallah zamanında sağlıkla gelsinMalesef canım haziran 15 den önce gelemiyor.. bu gidişle annemi karşılamaya kızla gitcez gibi gözüküyor
Ellerine saglik canim cok guzel olmus :) Ben daha fazla abartmamak adina kendimi durduruyorum ama annem gelince ne olur bilemiyorum :))))Eki Görüntüle 1993843
Kendi çapımda yapıyorum herşeyi.hayatımda hiç dikiş dikmediğim halde videolardan izledim ve bugün bi kese diktim.bütün gün uğraştım ama oldu sanırım.sadece tavşanın kuyruğu kaldı.ponpon dikilecek oraya dabi kese daha var ama onu dikmedim daha.biraz dinleneyim onu da dikerim Eki Görüntüle 1993841 Eki Görüntüle 1993841
Amin cnm sagol , elbiselere bakarken hep şaşırırdım küçücük diye bizede nasip olacakmis :) ... Senin kiz, tam bayram şekeri olacak ama biliyorumAdida cok guzel masallah adiyla yaşasin.. Minnak minnak kiyafetler al ona sen insallah 1 ay sonra buyuk kiyafetlere gecersiniz :) Bayrama gelecekti bayram sekeri olacakti seninki sabirsiz cikti iyi olsunda bisi olmaz buyur annesi ona bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?