2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru aslında dimi eskiden elle bakarlarmış hep, oğlumda erken doğduğu halde simsiyah saçlıydı ama sonra hepsi döküldü kel kaldı, sonra açık kahve çıktılar yerine, bakalım bu kız nasıl olucak

25 e 30 cm bez,30 a 35 cm kıyafet kesesi cnm.

Hiç belli olmuyor ki canım, oğlumda da öyle deniyordu preeklampsi olunca durdu gelişimi, hayırla sağlıkla gelsinler de gerisi boş
Ayy Cerrahpaşadaki drdu o koca kafa diyen, kndi drumuzda kibarca ima etti 35haftayla uyumlu başı dedi

Hayali bile güzel onun iki tel saçını toplamanın, doğunca yicem bitiricem sanırım

Bakalım canım sağlıkla zamanını beklerse öyle olucak gibi diyor drumuz ama haft hafta değişir gelişimleri dedi,
Ayy ben felaket saçlı doğmuşum, gözlerim kapalıymış saçla, ama kardeşim kel doğmuş, hiç belli olmuyor yani, bizimkinin tüycüklerini gördük kel olma ihtimali yok sanırım

Doğru diyosun canım, ben sipariş veriyim doğuma gelir anca aliexpressten

Hayirli kandiller fazla sayfa birikmiş okuyamadim pek ama ballikaymakli kizini balla kaymakla besledin herhalde masallah :)

Ay sağolasın canım, balım kaymağım diye diye büyüdü galiba
Aslında doğru düzgün iştahım yok yani normal yiyorum hatta buara boya badana derken dışardan epey yedik birde çok yoruldum üzülüyordum, tek dikkat ettiğim hergün 2yumurta mutlaka yiyorum, ve muzla&süt

Maşallah ne yediysen biz de yiyeyim :)Hem bir kilo aldın hem de kuzucuğa maşallah.Elle hiç muayene edilmedim.

Tüm evi boya badana yaptırıyorsun hiç kilo almıyorsun
Dediğim gibi aslında çok da özenli yemiyorum tek dikkat ettiğim yumurta süt ve muz, birde her gece yatmadan bir magnum

Hayırlı kandiller kızlar. Afedersiniz ama 3-4 gündür geçmeyen ishal var bende. Böyle sorun yaşayan oldu mu haplardan mı oluyor acaba?
Canim uzun suren ishalinde erken dogumu tetikledigi soyleniyor.dr iletisim kur canim genelde kan haplarida yapabiliyor

hstane icin pijama aldim bugun ama lohusa diye satilanlardan degil. onu dugmeli bir beden buyuk bir takim. Lohusa ismiyle satilan her sey gereksiz pahali ve butcem kalmadi artik bu kadar para akitmaya.

hstane icin pijama aldim bugun ama lohusa diye satilanlardan degil. onu dugmeli bir beden buyuk bir takim. Lohusa ismiyle satilan her sey gereksiz pahali ve butcem kalmadi artik bu kadar para akitmaya.

canım ben marlyn ın besıktastakı magazasından aldım lohusa takımı hem günlük hem şık birer pijama takımı bir de gecelik aldım. bi tane de sabahlık toplam 190 tl tuttu. ındırımdeydı. magazadakı normal pıjama takımlarından daha uyguna geldı bana acıkcası. tek alt ve ya ustu 30-35 e satıyolar. ben bı pıjama takımına 45 - 50 gıbı bısey odedım

herkese hayırlı kandiller kızlar. Bir-Yolcu nasılsınız cnm merak ettim sizi bebiş kilo alıyor mu biran önce toparlansin inşallah

Hayırlı kandiller cnm, şuan göğsümde uzandık. Çok şükür durumu çok çok iyi. Günde 8 saat göğsümde yatırıyorum. Doyamiyorum bırakamıyorum. Aklıma siz geliyorsunuz. Kızların içinde böyle bir bebek var diyorum. Tek fark icerde değil disarda büyüyor bizim oğlan. Burada Yusuf Akif im için yaptıkları birşey yok sadece, gözaltında tutuyorlar haftası çok düşük olduğu için. Yanımızda 36. Haftada gelen bebekler var ama durumları daha problemli. Kilo almaya'da başladı şükür. Yarın ben eve geçeceğim, gunduzleri buraya gelip gideceğim artık. Gideyim ona minnak elbiseler alayım :) bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim hepimize yardım eylesin ıns.

Kendi çapımda yapıyorum herşeyi.hayatımda hiç dikiş dikmediğim halde videolardan izledim ve bugün bi kese diktim.bütün gün uğraştım ama oldu sanırım.sadece tavşanın kuyruğu kaldı.ponpon dikilecek oraya da bi kese daha var ama onu dikmedim daha.biraz dinleneyim onu da dikerim

Adida cok guzel masallah adiyla yaşasin.. Minnak minnak kiyafetler al ona sen insallah 1 ay sonra buyuk kiyafetlere gecersiniz :) Bayrama gelecekti bayram sekeri olacakti seninki sabirsiz cikti iyi olsunda bisi olmaz buyur annesi ona bakar

Ellerine saglik canim cok guzel olmus :) Ben daha fazla abartmamak adina kendimi durduruyorum ama annem gelince ne olur bilemiyorum :))))

Adida cok guzel masallah adiyla yaşasin.. Minnak minnak kiyafetler al ona sen insallah 1 ay sonra buyuk kiyafetlere gecersiniz :) Bayrama gelecekti bayram sekeri olacakti seninki sabirsiz cikti iyi olsunda bisi olmaz buyur annesi ona bakar
Amin cnm sagol , elbiselere bakarken hep şaşırırdım küçücük diye bizede nasip olacakmis :) ... Senin kiz, tam bayram şekeri olacak ama biliyorum saglikla gelsinler ıns.

Kızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…