- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ben biraz oğluş için biraz da kendim için yapıyorum galiba.Ellerine saglik canim cok guzel olmus :) Ben daha fazla abartmamak adina kendimi durduruyorum ama annem gelince ne olur bilemiyorum :))))
Ben geçen ay 2kg almıştım.doktora gideli bir hafta oldu ve şimdiye kadar da yarım kg almışım.12 kg oldu toplamda benimde.iki ay önce abartmıştım ben de ama durdurdum hemenKızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum
Harikasin canim eline saglik :)Eki Görüntüle 1993843
Kendi çapımda yapıyorum herşeyi.hayatımda hiç dikiş dikmediğim halde videolardan izledim ve bugün bi kese diktim.bütün gün uğraştım ama oldu sanırım.sadece tavşanın kuyruğu kaldı.ponpon dikilecek oraya dabi kese daha var ama onu dikmedim daha.biraz dinleneyim onu da dikerim Eki Görüntüle 1993841 Eki Görüntüle 1993841
Rabbim tez zamanda minik kuzunla kavusmani nasip etsin canim tum dualarim sizinleHayırlı kandiller cnm, şuan göğsümde uzandık. Çok şükür durumu çok çok iyi. Günde 8 saat göğsümde yatırıyorum. Doyamiyorum bırakamıyorum. Aklıma siz geliyorsunuz. Kızların içinde böyle bir bebek var diyorum. Tek fark icerde değil disarda büyüyor bizim oğlan. Burada Yusuf Akif im için yaptıkları birşey yok sadece, gözaltında tutuyorlar haftası çok düşük olduğu için. Yanımızda 36. Haftada gelen bebekler var ama durumları daha problemli. Kilo almaya'da başladı şükür. Yarın ben eve geçeceğim, gunduzleri buraya gelip gideceğim artık. Gideyim ona minnak elbiseler alayım :) bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim hepimize yardım eylesin ıns.
Teşekkür ederim canım :)Harikasin canim eline saglik :)
Ayy hala göbeğe mi yapıyorsun sen canım. Ben 1 ay filan yaptım, sonra zaten kendim yapamadım, başkasına da gobegimden yaptiramadim, kolumdan eşime yaptiriyorum eşim olmayınca sağlık ocağında yaptiriyorum. Kollarim mosmor, görenler dayak yedim saniyo:))
Eline sağlık çok güzel olmuş,Eki Görüntüle 1993843
Kendi çapımda yapıyorum herşeyi.hayatımda hiç dikiş dikmediğim halde videolardan izledim ve bugün bi kese diktim.bütün gün uğraştım ama oldu sanırım.sadece tavşanın kuyruğu kaldı.ponpon dikilecek oraya dabi kese daha var ama onu dikmedim daha.biraz dinleneyim onu da dikerim Eki Görüntüle 1993841 Eki Görüntüle 1993841
Adıyla yaşasın canım. Maşallah çok cesur ve güçlü bir bebek. İnşallah tüm hayatında böyle güçlü mizacı olur.Hayırlı kandiller cnm, şuan göğsümde uzandık. Çok şükür durumu çok çok iyi. Günde 8 saat göğsümde yatırıyorum. Doyamiyorum bırakamıyorum. Aklıma siz geliyorsunuz. Kızların içinde böyle bir bebek var diyorum. Tek fark icerde değil disarda büyüyor bizim oğlan. Burada Yusuf Akif im için yaptıkları birşey yok sadece, gözaltında tutuyorlar haftası çok düşük olduğu için. Yanımızda 36. Haftada gelen bebekler var ama durumları daha problemli. Kilo almaya'da başladı şükür. Yarın ben eve geçeceğim, gunduzleri buraya gelip gideceğim artık. Gideyim ona minnak elbiseler alayım :) bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim hepimize yardım eylesin ıns.
sen de gule gule kullan canim, kucuk sehirdeyim, internetten baktikkarim da pahali.canım ben marlyn ın besıktastakı magazasından aldım lohusa takımı hem günlük hem şık birer pijama takımı bir de gecelik aldım. bi tane de sabahlık toplam 190 tl tuttu. ındırımdeydı. magazadakı normal pıjama takımlarından daha uyguna geldı bana acıkcası. tek alt ve ya ustu 30-35 e satıyolar. ben bı pıjama takımına 45 - 50 gıbı bısey odedım
eline saglik canim, ben de kiyafet kesesi dikmeye calisiyorum bugunlerde. Buradan ogrendikce biz de nasipleniyirz iste :)Eki Görüntüle 1993843
Ne dedi de yönlendirdi yani şekerin mi çıkıyorkızlar dün doktora gitmiştim ya beni tekrar iç hastalıklarına yönlendirdi onada devam et dedi şeker muhabbetinden dolayı tekrar yükleme fln mı yapılcak nasıl tedavi ilerliyor ki?
O titreme bende de var şiddetli birde hayır ne yapıyorda öyle oluyor anlayamadımSelam annişler. Ay 2 gün girmedim 200küsür mesaj birikniş oku oku bi hal oldum:) rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. İlk annemizde iyiymiş ve 2.anne henüz yok anladığım kadarıyla :) dün yeğenimin mevlüdü vardı sanki bebek bendim :) bir nazarlanmışım kafamı kaldıramadım resmen. Bugün çok enerjiktim çamaşır, pazar, market, yemek derken zaman nasıl geçti zerre bişey anlamadım:) bu arada herkese hayırlı kandiller dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Benim kız çok afacan oldu öyle hareket ediyorki cumadan beri haftasonu doktora gitmemiş olsam arıcam sorcam doktora o derece. Titreyip duruyo içimde :)
Neler yıyorsun canım nasıl azaldı kılo alımınBen geçen ay 2kg almıştım.doktora gideli bir hafta oldu ve şimdiye kadar da yarım kg almışım.12 kg oldu toplamda benimde.iki ay önce abartmıştım ben de ama durdurdum hemen
Y Yellu aynı durum bende de var az once kasılması iteklemedi yuzunden agliycaktim ramak kaldi. Bu kızlar daha mı yaramaz ne! Benimde cumt kont var 32 olucaz rapor gunu geldi almayayim hazirani gorelim diyordum ama zorluyor artik. Allah hepimizin yardimcisi olsunO titreme bende de var şiddetli birde hayır ne yapıyorda öyle oluyor anlayamadım
ABlam denk geldi titrerken şok oldu :) bilmiyorum ne yapıyor ama ayvayı yedin dedi bana :)O titreme bende de var şiddetli birde hayır ne yapıyorda öyle oluyor anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?