2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerine saglik canim cok guzel olmus :) Ben daha fazla abartmamak adina kendimi durduruyorum ama annem gelince ne olur bilemiyorum :))))
Ben biraz oğluş için biraz da kendim için yapıyorum galiba. Boş durmayı hiç sevmiyorum çünkü.şimdiye kadar da hediyeliklerle uğraşmaktan kendime pek bişey yapmadım,acısını çıkarıyorum sağlık el verdikçe

Kızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum
Ben geçen ay 2kg almıştım.doktora gideli bir hafta oldu ve şimdiye kadar da yarım kg almışım.12 kg oldu toplamda benimde.iki ay önce abartmıştım ben de ama durdurdum hemen

Slm kızlar nasıl mesajlar birikmiş annemdeyim pek giremiyorum..ağrılarım var benimde kalçamda yürümek zor oluyor..allahtan oğlumla ilgilenen cok oyüzden zorlanmıyorum.. bi ongün daha annemde olucam sonra tek kalıcam ve cok korkuyorum nasıl olcak diye.. hiç eve dönesim yok eşimde oralarda tek yazık onada..doğum yapan varmı acaba msjlrı okuyamadım .. bebişlerin hepsi vaktimde sağlıkla gelsin inş dualarımız kabul olsun bu mübarek günde..

Rabbim tez zamanda minik kuzunla kavusmani nasip etsin canim tum dualarim sizinle

Bende bir kez koluma yaptırmıştım iğneyi acısından ölüyorum zannettim. Bi hafta mosmordu kolum. O yüzden korktum ve hala göbekten yapıyorum. Sanırım sonuna kadar da göbekten devam edicem. Benim kızımda yaptığım yere doğru hemen tekmeler atmaya başlıyor :) ahh allahın izniyle sağlıkla alsak bebişlerimizi kucağımıza

Adıyla yaşasın canım. Maşallah çok cesur ve güçlü bir bebek. İnşallah tüm hayatında böyle güçlü mizacı olur.

sen de gule gule kullan canim, kucuk sehirdeyim, internetten baktikkarim da pahali.

kızlar dün doktora gitmiştim ya beni tekrar iç hastalıklarına yönlendirdi onada devam et dedi şeker muhabbetinden dolayı tekrar yükleme fln mı yapılcak nasıl tedavi ilerliyor ki?

eline saglik canim, ben de kiyafet kesesi dikmeye calisiyorum bugunlerde. Buradan ogrendikce biz de nasipleniyirz iste :)

Benimde bugun mide tarafında garip ağrılar var büyüyor içim galiba sanki böyle esniyor gibi acıyor

Selam annişler. Ay 2 gün girmedim 200küsür mesaj birikniş oku oku bi hal oldum:) rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. İlk annemizde iyiymiş ve 2.anne henüz yok anladığım kadarıyla :) dün yeğenimin mevlüdü vardı sanki bebek bendim :) bir nazarlanmışım kafamı kaldıramadım resmen. Bugün çok enerjiktim çamaşır, pazar, market, yemek derken zaman nasıl geçti zerre bişey anlamadım:) bu arada herkese hayırlı kandiller dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Benim kız çok afacan oldu öyle hareket ediyorki cumadan beri haftasonu doktora gitmemiş olsam arıcam sorcam doktora o derece. Titreyip duruyo içimde :)

O titreme bende de var şiddetli birde hayır ne yapıyorda öyle oluyor anlayamadım

O titreme bende de var şiddetli birde hayır ne yapıyorda öyle oluyor anlayamadım
Y Yellu aynı durum bende de var az once kasılması iteklemedi yuzunden agliycaktim ramak kaldi. Bu kızlar daha mı yaramaz ne! Benimde cumt kont var 32 olucaz rapor gunu geldi almayayim hazirani gorelim diyordum ama zorluyor artik. Allah hepimizin yardimcisi olsun

catterflym bende simdiye kadar 8 kilo aldim canım oyle asiri bi istahim olmadi hic ama daha sık yer oldum migdem kaziniyor 3 saat gecince kilolar dogumda emzirirken gidicek hic dert etme arkadasim saglikla gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…