2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım benim. Ben iyili işten ayrılmışım dedim gerçekten çok zormuş. Benimde dün göbek deliğimin sol üst tarafı acıyordu yırtılırmışcasına ağlayacaktım neredeyse. Neyseki bugün olmadı

N
Canim uzun suren ishalinde erken dogumu tetikledigi soyleniyor.dr iletisim kur canim genelde kan haplarida yapabiliyor
NAsılsız canim bişey soracam doktorun dogumla ilgili bişey dedimi benim doktor erken gelmezse 35 36 da alırız dedi bide senden benden başka ikiz varmı burda hiç denk gelmedim

Ayyyy maşallah kuzuna geçmiş olsun sanada canim

Neler yıyorsun canım nasıl azaldı kılo alımın
Aşırı kilo aldığım ay 5 kilo almıştım.o zaman çok fazla cips hamur işi falan yemiştim.artık onları kestim.ekmek neredeyse hiç yemiyorum.akşamları bazen acıkıyorum o zaman da yine kahvaltı tabağı hazırlıyorum kendime.peynir zeytin salatalık domates gibi.abur cubur istiyo benim canım çok fazla.onun yerİne de meyve yemeye çalışıyorum.kendime kota koydum günde bir veya iki aburcubur yiyorum o kadar.

Adıyla yaşasın canım. Maşallah çok cesur ve güçlü bir bebek. İnşallah tüm hayatında böyle güçlü mizacı olur.
Amiiin, insAllah cnm. Sagolasin...Hayata popodan merhaba dedi Yusuf Akif deyip gülüyoruz kardeşimle. Rabbim erken gelen bütün bebeklere bu gücü versin inşallah...

Kızlar kan tahlilimde wbc yüksek çıkmış. Hasta değilim grip vs. Göz enfeksiyonum varken yüksekti onu anlıyorum ama şuan öyle bir şey yok ve yüksek. Bir de ne# diye bir değer var o da yüksek.. Acaba protein ve sebze ağırlıklı beslenmem yüzünden mi oldu.. Çok sinir oldum açıkçası görünce.. Yarın sağlık ocağına soracağım.. 22sinde doktoruma gideceğim ... Bilen var mı acaba

Rabbim tez zamanda minik kuzunla kavusmani nasip etsin canim tum dualarim sizinle
InsAllah cnm, bu gece bir buruk içim. İkiye bölünüyor gibi açıyor yüreğim. Hem evdekilerini çok özledim, hem minik kuzuma alıştım bırakamıyorum. Yine doldu gözler bak, Allahım yardımcım olsun... benden sonraki sen olacaksın sanırım cnm. Saglikla gelsin kuzuların insAllah.. Biz Yusufum la evde koyun koyunayken okuyalım guzel haberini buradan :)

Amin cnm sagol , elbiselere bakarken hep şaşırırdım küçücük diye bizede nasip olacakmis :) ... Senin kiz, tam bayram şekeri olacak ama biliyorum saglikla gelsinler ıns.
Bende bir tane kucuk citcitli badi aldim dedim benim kiz zayif bisi olur bi tane olsun :)))
Ay bakalim ya ne zaman gelecek korkuyorum vaktinde gelsinde kilo alsin biraz daha yoksa ben onu tutamam bile kucagimda senin gibi tecrubemde yok ..

Kızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum
Ben bir ay 5 kilo aldim eyvah dedim ondan sonraki ay 2 kilo aldim bu ayda sadece 1 kilo aldim su an 62yim oda sabahlari 61e dusuyorum :))
Hicte kismadim acikcasi ama almiyorum sanirim abarti yemiyorum cok istahli degilim ondan.

N

NAsılsız canim bişey soracam doktorun dogumla ilgili bişey dedimi benim doktor erken gelmezse 35 36 da alırız dedi bide senden benden başka ikiz varmı burda hiç denk gelmedim
Iyiyiz canim gecen hafta dr 32 gorcem dedi onumuzdeki hafta ici gidicem benimkide bundan sonra hazirlikli ol heran suyun patlayabilir gelebilirler dedi.zaten iri bebekler birazda onden gidiyorlar .haftaya daha belirginlesir hersey cani..tam gun verdimi sana canim.aslinda ikizler vardi ama cok takilmiyorlar onlar burda

Emin degilim ama bu degerler tek basina anlamli degil galiba canim yaninda diger bakilan degerlerinde artista olmasi gerekiyor.gecmiste bir enfeksiyondanda kaynakli olabiliir goz demissin bak ondan kalma olabilir icini ferah tut

Benimki de ayin 20 sinde canım kontrol ne diyecek bakalım hakkımızda hayirlisi 35 haftayi görsem yine iyi bence

Emin degilim ama bu degerler tek basina anlamli degil galiba canim yaninda diger bakilan degerlerinde artista olmasi gerekiyor.gecmiste bir enfeksiyondanda kaynakli olabiliir goz demissin bak ondan kalma olabilir icini ferah tut

2 ay oldu canım enfeksiyon geçeli.. Şimdi baktım da wbc değeri doğuma yakın yükselişe geçermiş.. Demek ki doğum yaklaşıyor.. Ama 8 hafta beklesin cadı :)

Hakkimizda hayirlisi canim bende bekliyorum bu hafta ayaklarim felan cok agriyor genel olarakta agirlastim bebislerde topiklesip duruyor surekli yerleri kalmadi kuzucuklarimin.yasayip gorcez :)

Benimki de ayin 20 sinde canım kontrol ne diyecek bakalım hakkımızda hayirlisi 35 haftayi görsem yine iyi bence
34ten sonra korkma diyorlar canim bende kuvez icin endiseliyim arkadasim 28 de dogum yapti hala basinda Allahim yardimcilari olsun tum muvezdeki yavrularin ve annelerinin..
Artik gerisi kismet 40 haftayi doldurmak guzel olurdu ama o bir hayal bizim icin

Hakkimizda hayirlisi canim bende bekliyorum bu hafta ayaklarim felan cok agriyor genel olarakta agirlastim bebislerde topiklesip duruyor surekli yerleri kalmadi kuzucuklarimin.yasayip gorcez :)
Valla benim akşamları gazım oluyor çok artık mesela eğik bükük oturamıyırum hiç tam sağ göğüsüm altı çok acayip batıyor sağ tarafımda kocaman sağda resmen sıkıştırıyor sen iki bebekle nasıl ne yaparsın allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…