2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dizlerim ve ayaklarimdan cekiyorum yok yer bulamiyorum onlara magnezyum vs gecirmiyor.hakkimizda hayirlisi artik sona dogru geliyoruz sukur yine bugunumuze

Anaaaa evet normalmis cok elleme yaziyordu bu gunlerde ilk sut gelir diye :))

Ciddimisin yaa bende diyorum üzerime bisey döktüm heralde tamda o bölgeye sonra birde baktım ki damla damla akıyor karnima kadar süzüldü korktummu desem yoksa şaşırdım mı desem bilemedim

Canim biraz gec gordum bebisin hayirli ugurlu olsun Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin.

Ciddimisin yaa bende diyorum üzerime bisey döktüm heralde tamda o bölgeye sonra birde baktım ki damla damla akıyor karnima kadar süzüldü korktummu desem yoksa şaşırdım mı desem bilemedim
Okumustum birkac gun once ilk sut gelir diye..azmi cokmu olur onu bilmiyorum sadece uclariyla cok oynama gogus pedin varmi osekilde koysan.drla msjlasabiliyormusun yaz istersen canim..

Bende duydum o süt gelme iişini doğum oluncada mesela yemek yiyordum birgün bebeği emzirme düşüncesi geldi aklıma bir anda ikisi birden şakır şakır almıştı milletin ortasında :) ondan sonra hep oldu zaten göğüs pedsiz gezilmıyor bu yüzden bol bol ped almıştım

Kızlar acil sol göğsümden durmadan süt geliyor bu normalmi ya resmen akıyor
Abuu bi kap koy dolsun :)) Bebis gelmeden sutun geldi sanslisin bizim sutler hemen gelecek mi diye dusunuyoruz :))
Bende takvimde okumustum ilk süt gelir diye. Varsa tulbent koy yapacak bisi yok sanirim ..

Eveeet bende düşündüm acaba ben nasıl emzircem ya sütüm gelmezse yada gelirse hangi ara geliyor acaba bebek doğar doğmaz süt hazirmi olucak diye düşündüm aradan yarım saat geçti en fazla göğsümden süt geldi şoktayım yaaa

Kizlar herkes magnezyum kullaniyormu? Benim dr vermedi bana sadece decavit ve ferro sanol kullaniyorum. Cok fazla agrimda yok aslinda sadece geceleri surekli saga sola yatmaktan kaburgalarim agriyor. Dr a dedigimde normal dedi gecti ilgisiz mi yoksa benmi pimpkrikliyim bilemedim

Abuu bi kap koy dolsun :)) Bebis gelmeden sutun geldi sanslisin bizim sutler hemen gelecek mi diye dusunuyoruz :))
Bende takvimde okumustum ilk süt gelir diye. Varsa tulbent koy yapacak bisi yok sanirim ..

Yaaaa güldürme beni:) neyseki durdu şimdi bi an durmicak sandım hatta tadına bile bakasım geldi tövbe estağfurullah biraz önce korkuyodum şimdi gülüyorum

Bana verei allerji yaptı sonra daha önce kullandığım vardı onu sordum içebilirsin dedi.. Yokaa bacaklarıma kramp giriyor..içtiğim halde yine giriyor o ayrı.. Decavit bende kullanıyorum. Bence içebilirsin kramp girince veriyorlar genelde

Kramp bi kez girdi ondada benim hatam cok derin uyumusum engelleyemedim. Belki sikayetim olmadigindan vermemistir o zaman. Ne bileyim dusununce biraz canim sikildi tansiyon takibi hic yapmiyor ben yapiyorum evde kendim bugun soylrdim su cikiyor diye kilo desen onu da sormadi acaba cok gec olmadan degistirsem mi diyorum icime sinmeyen biaeyler var ama anlayamadjm

Yaaaa güldürme beni:) neyseki durdu şimdi bi an durmicak sandım hatta tadına bile bakasım geldi tövbe estağfurullah biraz önce korkuyodum şimdi gülüyorum
Kiz sen ne tadina bakiyorsun evde sut mu kalmadi Korkma korkma ne olabilir ki cok kisi duydum ara ara sütu gelen birseycik olmaz .. insallah bebisin gelincede böyle bol bol gelir..

Bana doktorum magnezyum vermedi tansiyon desen hiç bakılmadı henüz gerek görmedi demekki

Sanirim cogumuz kullaniyoruz canim benim kalca agrim cok oluyordu mesela aksatirsam kullanmayi hemen agri basliyor..
Saglik ocagina bile gitsen sana hemen verirler. Zararli bisey de degil herkes alabiliyor sanirim

Canım ben de sadece decavit ve ferro sanol kullanıyorum.Magnezyuma ihtiyaç duymamıştır.sıkıntı yapma.hem ilaçların çok da masum olduğunu düşünmüyorum.birşeylere fayda sağlarken bir yerlerden alıyordur diye düşünüyorum.

Sanirim cogumuz kullaniyoruz canim benim kalca agrim cok oluyordu mesela aksatirsam kullanmayi hemen agri basliyor..
Saglik ocagina bile gitsen sana hemen verirler. Zararli bisey de degil herkes alabiliyor sanirim
Sagol canim haftaya vitamin almaya gidicem saglik ocagina bi konusuyum bu konuyu ihtiyac var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…