2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorun tutumundan endise ettigimden tedirgin oldum. Normalde ilac kullanmayi hic sevmem zaten hep dogal yontemlerle iyi olmaya calismisimdir simdiye kadar. Ama bebek soz konusu olunca akljma turlu turlu seyler geliyor

Dişim kırılmıştı geçen ay ancak gidebildim doktora.tam geçti derken bu sefer de farklı bi dişime bişey oldu ama ne oldu bilmiyorum.çerez yerken birden bişey batmaya başladı kızlar hamilelikte yaşamadığım kalmadı resmen...önce bulantılar vardı 4 5 ay sürdü tam geçti derken kayınvalidem bana ziyarete geldiğinde bizde felç geçirdi bir ay onunla ilgilendik.görümcem aldı kayınvalidemi tam rahatladık derken ameliyat işi çıktı onu atlattım derken parmağımı kestim yine dikiş atıldı arada dişim kırılmıştı ameliyattan sonra ancak yaptırabildim.dün ayağımı öyle bir vurdum ki parmağım incindi sanırım.yere basınca acıyo zaten mosmor oldu.az önce eşimle çay içerken de dişime bişey oldu kırılma falan değil ama ne bilmiyorum nasıl bir hamilelik böyle anlamadım hiç bişey sağ salim kucağıma alabilirim inşallah.offf çok moralim bozuldu upuzun yazdım

Hakkaten hep ust uste gelmis canim cok gecmis olsun ama iyi yonunden bak cok az bi sure kaldi bu surecte de kendine cok dikkat et ozellikle kilo alimiyla vucut dengesi degisiyor ekstra dikat etmek gerekiyor.

Kızlar acil sol göğsümden durmadan süt geliyor bu normalmi ya resmen akıyor
Geçen gün göğsümün ucundaki pütürü alınca benim de geldi sarı süt ama şakır şakır değil. O kadar çok gelmesi normal mi bilemedim..

Geçen gün göğsümün ucundaki pütürü alınca benim de geldi sarı süt ama şakır şakır değil. O kadar çok gelmesi normal mi bilemedim..

Şimdi tekrar geldi hatta ayni anda berbat bi şekilde midemde yandı.. Üzerimi değiştirmek zorunda kaldım hafiften sızlıyor göğsüm, yarın olsun ebe hemşiremi ariyip bir sorayım ben en iyisi

Kızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum
Ben 6 kilo aldım şimdiye kadar. Ama az kilo almak için hiçbirşey yapmadım, canımın her istediğini yiyorum..Oğlumda çok hızlı kilo alıyordum bunda az alıyorum. Oğlumda toplam 15 kilo almıştım, bunda 10 u bulur mu bilmiyorum.

İlk bel bacak ağrılarım var dediğimde senin doktor gibi normal deyip vermemişti. Sonra karın ağrılarım başladı. Onu söyler söylemez magnezyum yazdı. İhtiyacın olmadığı için yazmamış canım.

Aynı benim doktor:))

Olsun canim gelmis gecmis olsun bundan sonra birsey olmasin bebegin saglikli ve seninle öyle dusun mutlu ol bunlar gecici seyler bebegini kucagina alinca hepsi gececek ..
Bol bol oku kendine bazen insanlarin bakislari bile nazar degdiriyor .. Allah beterinden saklasin bu haline sukredersin o yuzden gececek de az kaldi de bak bundan sonrasi nasil guzel gececek.. ♡♡

25 e 30 cm bez,30 a 35 cm kıyafet kesesi cnm.

ellerien sağlık....çok güzel olmuşlar...baktımda bulamadım nerelere bakıyorsun ve el dikişimi...

Hmm hiç bilgim yok o yaş arası çocuklarla ilgili ee ne zaman tuvaletini öğreniyor ki çocuklar?
Her çocuk farklı oluyor bu konuda, kimisi erken söylüyor kimisi söylediği halde klozeti reddediyor kimisinin tuvalet algısı daha oluşmamış oluyor. Genelde 2-3 yaş bu eğitim için ideal ama benim kızımda kışa denk geldi, bir de gebeliğim çok ağır geçti, şimdi yaz gelsin dedik bebiş doğuyor bilmiyorum yani ne zaman alışır :) su akar yolunu bulur elbet öğrenecektir Allahın izniyle ama ilk zamanlar biraz zorlanacak gibiyim.

Benim oğlumda üç yaşında söyledi çişini kaç çeşit lazımlık aldım ams yok söylemedi wc aparatı aldım en son taktık şu sürekli duran o girdiği zaman kendi katını indiriyor çok kullanışlı hemde büyükler gibi oturuyorsun harika flan filan derken söyledi gitti :)

Bebiş gelince hepsi gelip gecicek inşallah canm sen moralini yüksek tut iyi şeyler düşün pozitif düşünki herşey pozitif olsun

Hakkaten hep ust uste gelmis canim cok gecmis olsun ama iyi yonunden bak cok az bi sure kaldi bu surecte de kendine cok dikkat et ozellikle kilo alimiyla vucut dengesi degisiyor ekstra dikat etmek gerekiyor.

Bebiş gelince hepsi gelip gecicek inşallah canm sen moralini yüksek tut iyi şeyler düşün pozitif düşünki herşey pozitif olsun
Çok Sağolun kızlar.ancak bebeğimi,onunla geçireceğimiz zamanı düşündükçe moralim yerine geliyor zaten.bir de burada sizlerle konuşmak iyi geliyor.
Alpicim dediğin gibi bunlara şükür ama üst üste geldiği için bunalttı bayağı...ama rabbim daha büyük dert vermesin.buna bin şükür

Canım aynısı bende de vardı ama malesef nedenini bulamadılar ve enfeksiyon hastalıkları uzmanı ben gerek görmüyorum antibiyotik kullanmasına dedi bende bu şekilde ne olacak diye bekliyorum sadece

ellerien sağlık....çok güzel olmuşlar...baktımda bulamadım nerelere bakıyorsun ve el dikişimi...
Sağol canım teşekkür ederim :) pintereste bakıyorum,takip ettiğim hobi bloggerları var onlara bakıyorum.nasıl yapacağıma da youtube sağolsun.her konuda videolar var.dilini anlamasam bile izliyorum.elde sadece öndeki tavşanı diktim gerisini makine.makine dediğimde migrostan almıştım bir karış bişey.ufacık yani

Allah yardımcın olsun illa olur bir gün:) zaten aklı ermeye başladı anlar yakında:) insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…