- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Doktorun tutumundan endise ettigimden tedirgin oldum. Normalde ilac kullanmayi hic sevmem zaten hep dogal yontemlerle iyi olmaya calismisimdir simdiye kadar. Ama bebek soz konusu olunca akljma turlu turlu seyler geliyorCanım ben de sadece decavit ve ferro sanol kullanıyorum.Magnezyuma ihtiyaç duymamıştır.sıkıntı yapma.hem ilaçların çok da masum olduğunu düşünmüyorum.birşeylere fayda sağlarken bir yerlerden alıyordur diye düşünüyorum.
Hakkaten hep ust uste gelmis canim cok gecmis olsun ama iyi yonunden bak cok az bi sure kaldi bu surecte de kendine cok dikkat et ozellikle kilo alimiyla vucut dengesi degisiyor ekstra dikat etmek gerekiyor.Dişim kırılmıştı geçen ay ancak gidebildim doktora.tam geçti derken bu sefer de farklı bi dişime bişey oldu ama ne oldu bilmiyorum.çerez yerken birden bişey batmaya başladıkızlar hamilelikte yaşamadığım kalmadı resmen...önce bulantılar vardı 4 5 ay sürdü tam geçti derken kayınvalidem bana ziyarete geldiğinde bizde felç geçirdi bir ay onunla ilgilendik.görümcem aldı kayınvalidemi tam rahatladık derken ameliyat işi çıktı onu atlattım derken parmağımı kestim yine dikiş atıldı arada dişim kırılmıştı ameliyattan sonra ancak yaptırabildim.dün ayağımı öyle bir vurdum ki parmağım incindi sanırım.yere basınca acıyo zaten mosmor oldu.az önce eşimle çay içerken de dişime bişey oldu kırılma falan değil ama ne bilmiyorum nasıl bir hamilelik böyle anlamadım hiç bişey sağ salim kucağıma alabilirim inşallah.offf çok moralim bozuldu upuzun yazdım
Geçen gün göğsümün ucundaki pütürü alınca benim de geldi sarı süt ama şakır şakır değil. O kadar çok gelmesi normal mi bilemedim..Kızlar acil sol göğsümden durmadan süt geliyor bu normalmi ya resmen akıyor
Geçen gün göğsümün ucundaki pütürü alınca benim de geldi sarı süt ama şakır şakır değil. O kadar çok gelmesi normal mi bilemedim..
Ben 6 kilo aldım şimdiye kadar. Ama az kilo almak için hiçbirşey yapmadım, canımın her istediğini yiyorum..Oğlumda çok hızlı kilo alıyordum bunda az alıyorum. Oğlumda toplam 15 kilo almıştım, bunda 10 u bulur mu bilmiyorum.Kızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum
İlk bel bacak ağrılarım var dediğimde senin doktor gibi normal deyip vermemişti. Sonra karın ağrılarım başladı. Onu söyler söylemez magnezyum yazdı. İhtiyacın olmadığı için yazmamış canım.Kizlar herkes magnezyum kullaniyormu? Benim dr vermedi bana sadece decavit ve ferro sanol kullaniyorum. Cok fazla agrimda yok aslinda sadece geceleri surekli saga sola yatmaktan kaburgalarim agriyor. Dr a dedigimde normal dedi gecti ilgisiz mi yoksa benmi pimpkrikliyim bilemedim
Aynı benim doktor:))Kramp bi kez girdi ondada benim hatam cok derin uyumusum engelleyemedim. Belki sikayetim olmadigindan vermemistir o zaman. Ne bileyim dusununce biraz canim sikildi tansiyon takibi hic yapmiyor ben yapiyorum evde kendim bugun soylrdim su cikiyor diye kilo desen onu da sormadi acaba cok gec olmadan degistirsem mi diyorum icime sinmeyen biaeyler var ama anlayamadjm
Olsun canim gelmis gecmis olsun bundan sonra birsey olmasin bebegin saglikli ve seninle öyle dusun mutlu ol bunlar gecici seyler bebegini kucagina alinca hepsi gececek ..Dişim kırılmıştı geçen ay ancak gidebildim doktora.tam geçti derken bu sefer de farklı bi dişime bişey oldu ama ne oldu bilmiyorum.çerez yerken birden bişey batmaya başladıkızlar hamilelikte yaşamadığım kalmadı resmen...önce bulantılar vardı 4 5 ay sürdü tam geçti derken kayınvalidem bana ziyarete geldiğinde bizde felç geçirdi bir ay onunla ilgilendik.görümcem aldı kayınvalidemi tam rahatladık derken ameliyat işi çıktı onu atlattım derken parmağımı kestim yine dikiş atıldı arada dişim kırılmıştı ameliyattan sonra ancak yaptırabildim.dün ayağımı öyle bir vurdum ki parmağım incindi sanırım.yere basınca acıyo zaten mosmor oldu.az önce eşimle çay içerken de dişime bişey oldu kırılma falan değil ama ne bilmiyorum nasıl bir hamilelik böyle anlamadım hiç bişey sağ salim kucağıma alabilirim inşallah.offf çok moralim bozuldu upuzun yazdım
25 e 30 cm bez,30 a 35 cm kıyafet kesesi cnm.
ellerien sağlık....çok güzel olmuşlar...baktımda bulamadım nerelere bakıyorsun ve el dikişimi...Eki Görüntüle 1993843 teşekkür ederim....
Kendi çapımda yapıyorum herşeyi.hayatımda hiç dikiş dikmediğim halde videolardan izledim ve bugün bi kese diktim.bütün gün uğraştım ama oldu sanırım.sadece tavşanın kuyruğu kaldı.ponpon dikilecek oraya dabi kese daha var ama onu dikmedim daha.biraz dinleneyim onu da dikerim Eki Görüntüle 1993841 Eki Görüntüle 1993841
Her çocuk farklı oluyor bu konuda, kimisi erken söylüyor kimisi söylediği halde klozeti reddediyor kimisinin tuvalet algısı daha oluşmamış oluyor. Genelde 2-3 yaş bu eğitim için ideal ama benim kızımda kışa denk geldi, bir de gebeliğim çok ağır geçti, şimdi yaz gelsin dedik bebiş doğuyor bilmiyorum yani ne zaman alışır :) su akar yolunu bulur elbet öğrenecektir Allahın izniyle ama ilk zamanlar biraz zorlanacak gibiyim.Hmm hiç bilgim yok o yaş arası çocuklarla ilgili ee ne zaman tuvaletini öğreniyor ki çocuklar?
Dişim kırılmıştı geçen ay ancak gidebildim doktora.tam geçti derken bu sefer de farklı bi dişime bişey oldu ama ne oldu bilmiyorum.çerez yerken birden bişey batmaya başladıkızlar hamilelikte yaşamadığım kalmadı resmen...önce bulantılar vardı 4 5 ay sürdü tam geçti derken kayınvalidem bana ziyarete geldiğinde bizde felç geçirdi bir ay onunla ilgilendik.görümcem aldı kayınvalidemi tam rahatladık derken ameliyat işi çıktı onu atlattım derken parmağımı kestim yine dikiş atıldı arada dişim kırılmıştı ameliyattan sonra ancak yaptırabildim.dün ayağımı öyle bir vurdum ki parmağım incindi sanırım.yere basınca acıyo zaten mosmor oldu.az önce eşimle çay içerken de dişime bişey oldu kırılma falan değil ama ne bilmiyorum nasıl bir hamilelik böyle anlamadım hiç bişey sağ salim kucağıma alabilirim inşallah.offf çok moralim bozuldu upuzun yazdım
Ayni doktora mi gidiyoruz acaba ankara damisinAynı benim doktor:))
Hakkaten hep ust uste gelmis canim cok gecmis olsun ama iyi yonunden bak cok az bi sure kaldi bu surecte de kendine cok dikkat et ozellikle kilo alimiyla vucut dengesi degisiyor ekstra dikat etmek gerekiyor.
Olsun canim gelmis gecmis olsun bundan sonra birsey olmasin bebegin saglikli ve seninle öyle dusun mutlu ol bunlar gecici seyler bebegini kucagina alinca hepsi gececek ..
Bol bol oku kendine bazen insanlarin bakislari bile nazar degdiriyor .. Allah beterinden saklasin bu haline sukredersin o yuzden gececek de az kaldi de bak bundan sonrasi nasil guzel gececek..♡♡
Çok Sağolun kızlar.ancak bebeğimi,onunla geçireceğimiz zamanı düşündükçe moralim yerine geliyor zaten.bir de burada sizlerle konuşmak iyi geliyor.Bebiş gelince hepsi gelip gecicek inşallah canm sen moralini yüksek tut iyi şeyler düşün pozitif düşünki herşey pozitif olsun
Canım aynısı bende de vardı ama malesef nedenini bulamadılar ve enfeksiyon hastalıkları uzmanı ben gerek görmüyorum antibiyotik kullanmasına dedi bende bu şekilde ne olacak diye bekliyorum sadeceKızlar kan tahlilimde wbc yüksek çıkmış. Hasta değilim grip vs. Göz enfeksiyonum varken yüksekti onu anlıyorum ama şuan öyle bir şey yok ve yüksek. Bir de ne# diye bir değer var o da yüksek.. Acaba protein ve sebze ağırlıklı beslenmem yüzünden mi oldu.. Çok sinir oldum açıkçası görünce.. Yarın sağlık ocağına soracağım.. 22sinde doktoruma gideceğim ... Bilen var mı acaba
Sağol canım teşekkür ederim :) pintereste bakıyorum,takip ettiğim hobi bloggerları var onlara bakıyorum.nasıl yapacağıma da youtube sağolsun.her konuda videolar var.dilini anlamasam bile izliyorum.elde sadece öndeki tavşanı diktim gerisini makine.makine dediğimde migrostan almıştım bir karış bişey.ufacık yaniellerien sağlık....çok güzel olmuşlar...baktımda bulamadım nerelere bakıyorsun ve el dikişimi...
Düzcedeyim canım :)Ayni doktora mi gidiyoruz acaba ankara damisin
Her çocuk farklı oluyor bu konuda, kimisi erken söylüyor kimisi söylediği halde klozeti reddediyor kimisinin tuvalet algısı daha oluşmamış oluyor. Genelde 2-3 yaş bu eğitim için ideal ama benim kızımda kışa denk geldi, bir de gebeliğim çok ağır geçti, şimdi yaz gelsin dedik bebiş doğuyor bilmiyorum yani ne zaman alışır :) su akar yolunu bulur elbet öğrenecektir Allahın izniyle ama ilk zamanlar biraz zorlanacak gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?