2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim oyle dusunme herseyde bir hayir vardir biraz ekmek tuz vs inanirsan dagit hayir yap..Allah korusun bazi sanssizliklar yasaniyor malesef saglikla gelsin yavrun kucagina

Kızlar 1 haftadır doğru dürüst giremedim 100lerce sayfa döktürmüşsünüz maşallah hepsini okuyamadım rahatsız olan hastanede yatan arkadaşlara geçmiş olsun topiğimizin ilk bebeğide gelmiş bu arada Bir-Yolcu canım Allah analı babalı büyütsün ikinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim bugün hastanede okudum çok duygulandım Rabbim bizlerede nasip etsin bu mübarek gecede Allah berat edenlerden kılsın hepimizi
Bende sonunda taşındım badana boya taşıma yerleşme bitti ama bende bittim 2 gündür çok sancım oldu bugün doktora gittim 19 günde ben 700 g bebeğim 600 g almış doktor çok iyi dedi ama toplamda 16 kilo aldım doktor yorgunluktan dedi nst ye bağladı bundan sonra bol bol istirat dedi kramplar çok sıklaştı magnezyumu 2ye çıkardı daha işler bitmedi ama hepsini bıraktım

Canim saglikla yavrunla agiz tadiyla gule gule otur gecmis olsun buarada yordun tabi kendini bundan sonra bol bol dinlen tatlim..amin gulum rabbim tum dualarimizi kabul etsin insallah .kolay dogumlar nasip etsin cumlemize evlatlarimiza saglik nasip etsin insallah
Evet baya yogun geciyor gunler ilk bebis geldi ilk sut geldi anammm nstler basladii :))

Bende bir tane kucuk citcitli badi aldim dedim benim kiz zayif bisi olur bi tane olsun :)))
Ay bakalim ya ne zaman gelecek korkuyorum vaktinde gelsinde kilo alsin biraz daha yoksa ben onu tutamam bile kucagimda senin gibi tecrubemde yok ..
Yerim onun badisinı :)) sen bir doğur hayirlisiyla zannedeceksin yıllardır seninle bebegin, sende yıllardır annesin. Sen bile bebekle beraber kendinle değişen şeylere şaşıracaksın cnm, gelsin o gunler insAllah :)

Allah Allah nasil ust uste gelmis butun terslikler.Nazar mi var acaba?Cok inanirim boyle seylere.Bol bol oku kendine,esine,bebegine.Bir de Melissa81 in dedigi gibi bir seyler dagit.Bazisinin yildizi dusuk oluyor derler.Benim de oyleymis.Doguma kadar kendini guclendir,bebeginin fotosunu da 40 ina kadar bir yere koyma,kimseye de gosterme dediler.Keselerin de cok guzel olmus.Aman masallah diyeyim :)

Hakkimizda hayirlisi canim bende bekliyorum bu hafta ayaklarim felan cok agriyor genel olarakta agirlastim bebislerde topiklesip duruyor surekli yerleri kalmadi kuzucuklarimin.yasayip gorcez :)
Ayy saglikla gelsin kuzuların annesi... Yolun sonuna yaklastiniz iyice, bol bol resim çekinin :))

Günaydın kızlar. Herkesi okudum bitirdim sonunda. Hastalara geçmiş olsun selocum sana da hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun evladın.

Bugün de bizim görüş günümüz doğum iznine ayrılacağım artık bu şirket her gün geriyor beni dayanamıyorum İnşallah buraya da geri dönmeyi düşünmüyorum

Anladım canım.. Ama sen ölçüp bilgilendirdiğin için kontrol etmemiş olabilir.. Her doktorun uygulaması farklı.. Başka bir doktora git beğenirsen devam edersin olmadı değiştirirsin

Canım aynısı bende de vardı ama malesef nedenini bulamadılar ve enfeksiyon hastalıkları uzmanı ben gerek görmüyorum antibiyotik kullanmasına dedi bende bu şekilde ne olacak diye bekliyorum sadece

Geçen ay enfeksiyon atlattım ama bu ay öyle bir şey olmadı. İnternetten araştırdım hamileliğin son aylarında artar diyor.. İlk hamileliğimde artmadı bende anlamadım. Sağlık ocağındaki doktoruma sorcam bakalım.. Merak ettim.​

Çok yorma kendini canım.. Hava zaten çok sıcak aman aman. İşleri de bırakmışsıj iyi yapmışsın bu halde ve sıcakta çekilmiyor zaten

Aman aman kendini yorma canim yavas yavas yap daha erken kuzun zamaninda gelsin.. Saglikla huzurla otur evinde Hizlisin ne cabuk yerlestin :)

Herkeslere günaydın. Penceremden içeri harika bir güneş sızıyor çok güzel bir gün olsun hepimiz için. Ay dün annemlerle hastaneye nasıl gideriz, saçımı nasıl yaparız, odayı ne ara süsleriz diye konuştuk. Konusu bile öyle heyecanlandırdıki. kIZImda kıpır kıpır maşallah. 32.haftayada girdik dün bin şükür. Ne kaldıki şurda

Aman aman kendini yorma canim yavas yavas yap daha erken kuzun zamaninda gelsin.. Saglikla huzurla otur evinde Hizlisin ne cabuk yerlestin :)
Kısmen yerleştirdim diyelim yatak odası mutfak salon bitti ama daha çocuk odası ve balkonlar duruyor istesemde yapamıyorum bu sabah bacağıma kramp girdi ve orda kaldı şimdi üstüne basamıyorum bide bu aralar Ssvd yi araştırıyorum acaba yapabilirmiyim cesaretimi toplamaya çalışıyorum araştırıyorum

Günaydın dün benim oğlan biraz tembeldi sabah in 6 sında tekmesiyle uyandim yatınca tekmeden uyutmuyo sırt üstü yatamiyom ne tarafa yatsam otarafa geliyor bi sağ bi sol yatakda dönüp duruyom sizdenim oylesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…