2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
2 sabahtır adet olcakmışım gibi hafif sancım oluyor ama sonra geçiyor...bu yalancı kasılmalar mı oluyor

Bende nerelerdesin diyorum, maşAllah ev taşımışsın bitti sayılır zor kısımları halletmişsin, ben bir evin içinde tadilatı boya badanası dolap içleri halledene kadar mahvoldum ki hala bitmedi

Ssvd bende istiyordum dün de drumla netleştirdik, gidişata göre herşey sağlıkla devam ederse drumda taraftar hayırla kucağımıza alırız inşAllah

Sanırım her hamilelikte farklı bir durum oluyor. Annem bana hamileyken 9 kilo almış, kız kardeşime hamileyken 22.

melegimve ben canım korkutmak kesinlikle istemem ama tansiyon takibi önemli, devam edeceksen de sen talep et tansiyon bakabilir miyiz diye,
İlk doğumumu hissedilmeyen yüksek tansiyon ile yaptım ben, 23le hastaneye yattığımda tek bir belirti yoktu, Allah muhafaza o yüzden tansiyona karşı hassasım, 2dr değiştirdim sırf bu yüzden drum içime sinsin istiyorum, şimdi gittiğim riskimi bildiğinden asistanına bile bırakmıyor kendi ölçüyor sağolsun

canım heralde normal seninki ...aynı haftalardayız nerdeyse...ama bende hala gelen giden bişey yok...

Bende ilkinde hamileyken gelmedi diye endişe etmiştim aynı dönem hamile arkadaşlarımın hep geldi,
Ama erken sezeryan olmama rağmen odaya geldiğimde süt inmişti,
Hepimizin doğumdan sonra hemen akar sütleri inşAllah

Bir nazar boncuğu tak, ne olur ne olmaz. Kendini iyi hissettirir bence

İçerden onlarda heyecanlanıyor bence kavuşma anı yaklaşıyor diye, öyle güçlendi ki tekmeler her an her yerden vurabiliyor kuzu

Günaydın dün benim oğlan biraz tembeldi sabah in 6 sında tekmesiyle uyandim yatınca tekmeden uyutmuyo sırt üstü yatamiyom ne tarafa yatsam otarafa geliyor bi sağ bi sol yatakda dönüp duruyom sizdenim oylesiniz

Dün bana dr artık hiç bir şekilde sırt üstü yatmamalısın dedi, dönerken bile dikkat etmeliymişiz bu haftalarda, bende tüm gece bi sağ bi sol yarım saatte bir uyuşuyıor üstüne yattığım taraf

İçerden onlarda heyecanlanıyor bence kavuşma anı yaklaşıyor diye, öyle güçlendi ki tekmeler her an her yerden vurabiliyor kuzu
Ya evet şaşırıyorum nerde olduğunu bile tahmin edemiyorum pozisyonunun :) öyle büyüdülerki ay doktorumuza da 9 gün kaldı geçsin zaman biran önce

Canım evde sargı bezin varsa eğer bacağına nemlendirici ve kolonya sür sar öyle hem ağrısı hafifliyor hem de üstüne biraz olsun basabiliyorsun.. Bana sağlı sollu girip duruyor böyle bir yöntem buldum. Sargı bezi yoksa şal vs. herhangi bir şey sar

Günaydın hanımlar... artık hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı.. yolun sonu gözükmeye başladı..dün burda hava harikaydı.. erken doğum olabilir denince korkudan dün kızımın herşeyini yıkadım.. yarında odası gelecek.. ütüleyip yerleştircem.. sanki bişey almamış gibiydim ama ip dolusu kıyafetleri olmuş..o minicik kıyafetleri büyük bir aşkla serdim.. rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasio etsin.. bu güzel dyguları onlarada yaşatsın.. hahaha eşim bizim kızın benden çok kıyafeti var diyor..bu arada yıkama için şu renkleri koruyan mendillerdende kullandım.. gercekten çok işe yaradı.. bilgiyi paylaşan arkadaşa tşk ederim..

Kızlar günaydınnnn :) terlemekten uyuyamadım bu gece.. Pencere de açıktı ama çok sıcakk.. Haziran temmuz ne yapacağız valla şimdiden derdi sardı beniii
Aynen geceleri özellikle kan ter içinde kalıyorum. Üstelik bura henüz sıcak bile sayılmaz. Havadan çok hormonlardan bence. Az kaldı sabredeceğiz birazcık daha

Aynen geceleri özellikle kan ter içinde kalıyorum. Üstelik bura henüz sıcak bile sayılmaz. Havadan çok hormonlardan bence. Az kaldı sabredeceğiz birazcık daha

Şortla yatıyorum ama piştim.. Burası o kadar sıcak ki şimdiden hava 32 yi buluyor ve geçiyor.. Benim hormonlardan çok havadan bence.. Oğlumda öyle şortlu yatıyoruz.. Buraya yaz geldi de cehennem sıcakları yakındır.. Malum 50 yi de görüyoruz biz her sene.. Yakında klimayı açarım gibi geliyor

Bende dolaba yerleştirdim geçen nasıl zevkli o minnak şeylerin içinde hayal etmek :) mendillerin işe yaramasına sevindim canım :)

Kızlar bir de yenidoğan ilk bez için kaç numara aldınız. 2 numaranın jumbo paketini aldım ama 3-6 kg büyük mü gelir bilemedim.
İndirimde olursa depolamak için 4numaraları tavsiye ediyorlar bu arada. Bebeğin uzun zaman içinde kaldığı kilo aralığı 4numaraymış.

Owww ora baya sıcakmış, ben şort bile gitmiyorum yine de sıcaklıyorum iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…