- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Kısmen yerleştirdim diyelim yatak odası mutfak salon bitti ama daha çocuk odası ve balkonlar duruyoristesemde yapamıyorum bu sabah bacağıma kramp girdi ve orda kaldı şimdi üstüne basamıyorum bide bu aralar Ssvd yi araştırıyorum acaba yapabilirmiyim cesaretimi toplamaya çalışıyorum araştırıyorum
Kızlar acil sol göğsümden durmadan süt geliyor bu normalmi ya resmen akıyor
Sanırım her hamilelikte farklı bir durum oluyor. Annem bana hamileyken 9 kilo almış, kız kardeşime hamileyken 22.Ben 6 kilo aldım şimdiye kadar. Ama az kilo almak için hiçbirşey yapmadım, canımın her istediğini yiyorum..Oğlumda çok hızlı kilo alıyordum bunda az alıyorum. Oğlumda toplam 15 kilo almıştım, bunda 10 u bulur mu bilmiyorum.
canım heralde normal seninki ...aynı haftalardayız nerdeyse...ama bende hala gelen giden bişey yok...
Bende ilkinde hamileyken gelmedi diye endişe etmiştim aynı dönem hamile arkadaşlarımın hep geldi,
Ama erken sezeryan olmama rağmen odaya geldiğimde süt inmişti,
Hepimizin doğumdan sonra hemen akar sütleri inşAllah
Bir nazar boncuğu tak, ne olur ne olmaz. Kendini iyi hissettirir benceÇok Sağolun kızlar.ancak bebeğimi,onunla geçireceğimiz zamanı düşündükçe moralim yerine geliyor zaten.bir de burada sizlerle konuşmak iyi geliyor.
Alpicim dediğin gibi bunlara şükür ama üst üste geldiği için bunalttı bayağı...ama rabbim daha büyük dert vermesin.buna bin şükür
Herkeslere günaydın. Penceremden içeri harika bir güneş sızıyor çok güzel bir gün olsun hepimiz için. Ay dün annemlerle hastaneye nasıl gideriz, saçımı nasıl yaparız, odayı ne ara süsleriz diye konuştuk. Konusu bile öyle heyecanlandırdıki. kIZImda kıpır kıpır maşallah. 32.haftayada girdik dün bin şükür. Ne kaldıki şurda
Günaydın dün benim oğlan biraz tembeldi sabah in 6 sında tekmesiyle uyandim yatınca tekmeden uyutmuyo sırt üstü yatamiyom ne tarafa yatsam otarafa geliyor bi sağ bi sol yatakda dönüp duruyom sizdenim oylesiniz
Ya evet şaşırıyorum nerde olduğunu bile tahmin edemiyorum pozisyonunun :) öyle büyüdülerkiİçerden onlarda heyecanlanıyor bence kavuşma anı yaklaşıyor diye, öyle güçlendi ki tekmeler her an her yerden vurabiliyor kuzu
Kısmen yerleştirdim diyelim yatak odası mutfak salon bitti ama daha çocuk odası ve balkonlar duruyoristesemde yapamıyorum bu sabah bacağıma kramp girdi ve orda kaldı şimdi üstüne basamıyorum bide bu aralar Ssvd yi araştırıyorum acaba yapabilirmiyim cesaretimi toplamaya çalışıyorum araştırıyorum
Aynen geceleri özellikle kan ter içinde kalıyorum. Üstelik bura henüz sıcak bile sayılmaz. Havadan çok hormonlardan bence. Az kaldı sabredeceğiz birazcık dahaKızlar günaydınnnn :) terlemekten uyuyamadım bu gece.. Pencere de açıktı ama çok sıcakk.. Haziran temmuz ne yapacağız valla şimdiden derdi sardı beniii
Aynen geceleri özellikle kan ter içinde kalıyorum. Üstelik bura henüz sıcak bile sayılmaz. Havadan çok hormonlardan bence. Az kaldı sabredeceğiz birazcık daha
Günaydın hanımlar... artık hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı.. yolun sonu gözükmeye başladı..dün burda hava harikaydı.. erken doğum olabilir denince korkudan dün kızımın herşeyini yıkadım.. yarında odası gelecek.. ütüleyip yerleştircem.. sanki bişey almamış gibiydim ama ip dolusu kıyafetleri olmuş..o minicik kıyafetleri büyük bir aşkla serdim.. rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasio etsin.. bu güzel dyguları onlarada yaşatsın.. hahaha eşim bizim kızın benden çok kıyafeti var diyor..bu arada yıkama için şu renkleri koruyan mendillerdende kullandım.. gercekten çok işe yaradı.. bilgiyi paylaşan arkadaşa tşk ederim..
Owww ora baya sıcakmış, ben şort bile gitmiyorum yine de sıcaklıyorum iyi miŞortla yatıyorum ama piştim.. Burası o kadar sıcak ki şimdiden hava 32 yi buluyor ve geçiyor.. Benim hormonlardan çok havadan bence.. Oğlumda öyle şortlu yatıyoruz.. Buraya yaz geldi de cehennem sıcakları yakındır.. Malum 50 yi de görüyoruz biz her sene.. Yakında klimayı açarım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?