- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar bir de yenidoğan ilk bez için kaç numara aldınız. 2 numaranın jumbo paketini aldım ama 3-6 kg büyük mü gelir bilemedim.
İndirimde olursa depolamak için 4numaraları tavsiye ediyorlar bu arada. Bebeğin uzun zaman içinde kaldığı kilo aralığı 4numaraymış.
Owww ora baya sıcakmış, ben şort bile gitmiyorum yine de sıcaklıyorum iyi mi
Evet canım rossmandan aldım.. bir kutu beyazlar için , bir kutuda renkliler için.. kıyafetlerimizde hiç bozulma olmadı.. mendiller rengarenk çıktı.. :)G Gulsumiklima canım renk koruyucu mendili arkadaş rossmandan aldım memnun kaldım demişti, sen de mi ordan aldın ?
Haklisin canım biraz yildizum düşük sanırım.çok cabuk etkileniyorum çoğu şeydenBir nazar boncuğu tak, ne olur ne olmaz. Kendini iyi hissettirir bence
Haklisin canım biraz yildizum düşük sanırım.çok cabuk etkileniyorum çoğu şeyden
Ayyyy evettt yaaa hele o minnacık çorapları sevmekten bi hal oldum.. bilgi için tekrar tşk tatlımm..Bende dolaba yerleştirdim geçen nasıl zevkli o minnak şeylerin içinde hayal etmek :) mendillerin işe yaramasına sevindim canım :)
Evet aklimizda var zaten biseyler dağıtmak.rabbim daha beterinden korusun amin canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza inşallahCanim oyle dusunme herseyde bir hayir vardir biraz ekmek tuz vs inanirsan dagit hayir yap..Allah korusun bazi sanssizliklar yasaniyor malesef saglikla gelsin yavrun kucagina
Evet daha cok okumamiz lazim.insanin kendine bile nazari deger derler.benim de yildizim düşüktür.hemen bisey gelir basima hemen etkilenirim...neyse rabbim daha beterinden korusun napalim.sagol canım cok tesekkurler:)Allah Allah nasil ust uste gelmis butun terslikler.Nazar mi var acaba?Cok inanirim boyle seylere.Bol bol oku kendine,esine,bebegine.Bir de Melissa81 in dedigi gibi bir seyler dagit.Bazisinin yildizi dusuk oluyor derler.Benim de oyleymis.Doguma kadar kendini guclendir,bebeginin fotosunu da 40 ina kadar bir yere koyma,kimseye de gosterme dediler.Keselerin de cok guzel olmus.Aman masallah diyeyim :)
Ayyyy evettt yaaa hele o minnacık çorapları sevmekten bi hal oldum.. bilgi için tekrar tşk tatlımm..
O benim de aklıma geliyor,şimdi doğuma gireceğiz,doğumdan sonra duşa.Saç falan bozulacak.Acaba odaya kuaför geliyor mu?Doğumhaneye sıfır makyajla mı giriliyor?Dr a bunları soramadım,kadına bak neyin derdinde diyecek.Kime sormak lazım acaba?Herkeslere günaydın. Penceremden içeri harika bir güneş sızıyor çok güzel bir gün olsun hepimiz için. Ay dün annemlerle hastaneye nasıl gideriz, saçımı nasıl yaparız, odayı ne ara süsleriz diye konuştuk. Konusu bile öyle heyecanlandırdıki. kIZImda kıpır kıpır maşallah. 32.haftayada girdik dün bin şükür. Ne kaldıki şurda
Evet aklimizda var zaten biseyler dağıtmak.rabbim daha beterinden korusun amin canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza inşallah
Evet daha cok okumamiz lazim.insanin kendine bile nazari deger derler.benim de yildizim düşüktür.hemen bisey gelir basima hemen etkilenirim...neyse rabbim daha beterinden korusun napalim.sagol canım cok tesekkurler:)
Sagol cnm, Allah razi olsun. Yorma kendini bende taşındım, hem ev işiydi hem bahce işiydi, çocuklardi, misafirlerdi derken geliverdi kuzum. Başka bir neden yok insan kendini biliyor. Skin dişinizi yapmayın iş güç, insan kaç kere hamile oluyor ki hayatında tadını çıkarın her saniyesinin. Bu dünyanın işi gücü bitmez :)) Rabbim sirasiyla zamaninda saglikla göndersin kuzularimizi ıns.Kızlar 1 haftadır doğru dürüst giremedim 100lerce sayfa döktürmüşsünüz maşallah hepsini okuyamadım rahatsız olan hastanede yatan arkadaşlara geçmiş olsun topiğimizin ilk bebeğide gelmiş bu aradaBir-Yolcu canım Allah analı babalı büyütsün ikinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim bugün hastanede okudum çok duygulandım Rabbim bizlerede nasip etsin bu mübarek gecede Allah berat edenlerden kılsın hepimizi
Bende sonunda taşındım badana boya taşıma yerleşme bitti ama bende bittim 2 gündür çok sancım oldu bugün doktora gittim 19 günde ben 700 g bebeğim 600 g almış doktor çok iyi dedi ama toplamda 16 kilo aldım doktor yorgunluktan dedi nst ye bağladı bundan sonra bol bol istirat dedi kramplar çok sıklaştı magnezyumu 2ye çıkardı daha işler bitmedi ama hepsini bıraktım
O benim de aklıma geliyor,şimdi doğuma gireceğiz,doğumdan sonra duşa.Saç falan bozulacak.Acaba odaya kuaför geliyor mu?Doğumhaneye sıfır makyajla mı giriliyor?Dr a bunları soramadım,kadına bak neyin derdinde diyecek.Kime sormak lazım acaba?
Sağol canım, O zaman birkaç gün gidecek kadar almak lazım her markadan, poposuna iyi gelirse devamı alınır.Canım depolamanı tavsiye etmem. Cildine uyarsa uygun bulduğunda alırsın.. Oğlumda 2 numaradan başladım ilk 1 ay kullandım 2 sonra 3 ama onu da 3 ay falan kullandım.. Kilosuna gör almak gerekli.. Ablam 1 numara almış bize neyse ki 22 tane var içinde.. 3 günde falan en fazla biter zaten. 2 numara prima aldım 138li bir de 2 no küçük paket a101in bezi var.denerim alerji yaparsa kullanmam.. Başka da bez almadm.. Doğunca alınır kiloya ve durumuna göre.. E bebek mesela kendi ürününü çıkarmış kendi ürünlerinden diğerleri güzel ama bezi bilemem tabii.. Doğunca deneye yanıla bulacağız. İnşallah gerek kalmaz da kullandıklarımız iyi gelir popişlerine
Birinin yanında rahatsızlık hissedince başlıyorum okumaya,alçak sesle ama duyulacak şekilde Ayetel kürsi okuyorum.Ne düşünürlerse düşünsünler bayılacak gibi oldum kaç kere,okudum kendime geldim.Eşim de benim gibi.Birbirimize okuyup duruyoruz:)Yapacak bişi yok Allaha sığınacaksın,enerji alanımız dar.İnsana annesinin bile nazarı değiyor,fesat olmasına da gerek yok.Bazıları hemen etkileniyor,etki altında kalıyor.Geçmiş olsun canım.. Benim de yıldıızm düşük.. Ne kadar okunsa da okusam da bazılarının da gözü berbat yani.. Maşallah demeyi bilmiyor dese de içi fesat olabiliyor.. İnsanları anlamak zor oluyor
Tamam canım sağol ben de alayım, herkes memnun mendillerden. Bana dm daha yakın, rossman ın yolu sapa önce dm e de bakayım vardır belki o tarz bir ürün, bulamazsam rossmanaEvet canım rossmandan aldım.. bir kutu beyazlar için , bir kutuda renkliler için.. kıyafetlerimizde hiç bozulma olmadı.. mendiller rengarenk çıktı.. :)
benimde cumartesi rapor günüm haziran 19 a kadar geliyim diyorum ama çok skıntı var bu ara cok bunaldım napsam bilemedimgünaydın kızlar
benim de bugün son iş günüm ama iş yerimin haberi yokhazirana kadar calısıcam demıstım ama dayanamıyorum artık. yarın kontrole gıdıp 3 - 4 gunluk rapor alıcam sonra da dogum ıznı ıcın rapor alıcam. ama ben hala cozemedım sat a göre mi vericek ultrasona göre mi? bana ultrasona göre vericekmiş gibi gün verdi. umarım bi aksilik çıkmaz. bu gün bitmez bana şimdi :)
Y Yellu ya o titreme bende de var sevimdim valla sizlerde de olmasına :) deprem oluyo sanki içimde bi de tüm vücudum sallanıyo. bazen ben de süşünüyorum acaba bır sıkıntısı mı var dıye ama dr a sordugumda bana içerde hareket ettiğinden suyu sallanıyo onun titreşimleridir dedi. bilemedim.
Benim yeni dr da otoriter gibi.İzin alamayabilirim.Bir de doğuma benimle birlikte üç kişinin daha girmesini istiyorum,eski dr izin vermişti.Bakalım bu ne diyecek.Doğum fotocusu,hikayecisi ve eşim.Eşim bebişimizin göbek bağını kessin istiyorum.Bizim hastanede öyle bir uygulama var.O da keserim diyor :)Ojenin ne zararı olacak ya da makyajın sanki elle yüzle işleri var.Sezaryen olduğum için kalem bile çekmeme izin vermemişlerdi.. Sonrasında uyuşma geçince yapmıştım ama duş alamadım eve geçince demişti doktorum. Sor yine de ani bir müdehalede makyaj sorun olabiliyormuş oje bile..
benimde cumartesi rapor günüm haziran 19 a kadar geliyim diyorum ama çok skıntı var bu ara cok bunaldım napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?