2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım onu ben de duydum. oje varsa çıkattırıyolar sezeryanda. ama makyaj kısmı beni de dusunduruyo. ben her ihitmale karsı saç maşamı yanımda getiricem makyaj cantamla beraber :)

Sağol canım, O zaman birkaç gün gidecek kadar almak lazım her markadan, poposuna iyi gelirse devamı alınır.

Aynen canım.. Başka türlü zor.. Depoladığında olabi bir durumda bitirsen dert bitirmesen dert oluyor.

Orası öyle canım anne vs. İçin demiyorum ama bazısının içini bilmiyorsun.. Bu durum bize zor tabii

Kızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum
Cnm slm seninle daha öncede konusmuştuk kilo sorununu. 11 kg alınca dr beni fırcaladı demiştim :) hergün 1 saat yürü demişti bana, hergün olmasada haftada 3-4 gün yürüyorum, ve durdu kilo almam iki haftadır yarım kilo falan aldım.

Benim eşime izin vermemişlerdi. Canım oksijensiz kaldığında parmaklarının ya da göz altlarının morarıp morarmadığını göremezler. Anestezi doktoruma sormuştum öyle demişti bana.. Müdehale gecikmesin diyeymiş. Ben daha önce de 2 ameliyat geçirdim o zaman da öyleydi

Haklisin canım biraz yildizum düşük sanırım.çok cabuk etkileniyorum çoğu şeyden
Sosyal medyada paylasim yapiyo musun? Ben mesela yaptiklarimdan instagramin hikaye kisminda paylasiyorum heves ediyorum. Ama sonrada pisman oluyorum. Cunku mutlaka icimi ya bi mutsuzluk kapliyo yada esimle tartisiyoruz, agrim oluyo vsm benimde hamileligim sikintilarla gecti hep bi oh dedigim dönem 5-6. Aylar oldu sanirim... Okuyorumda her gece ama insanlarda cok merakli zaten. Annemlere yada kayinvalideye gittigimde merakli bakislari gorebiliyorum. Allah fesat gozden korusun... Ne diyelim :)

Oje şu ele takilan alet varya tirnaga takiliyor o olmuyormus o yuzden onu biliyorum.
Kiz ben korkarim zaten makyajla girmeye ne olur ne olmaz cikinca yapariz ne olacak zaten o gun melek gibi oluruz makyajsizda merak etme melek doguracagiz mis kokulu cennet kokulu melek bizede onlarin guzelligi yansir :)

Benide haberdar et canım korkuyorum erkenden gelmesin bide enfeksiyon tetiklemesin doğumu

Günaydın kızlar,
2 sabahtır adet olcakmışım gibi hafif sancım oluyor ama sonra geçiyor...bu yalancı kasılmalar mı oluyor

Bendede aynısı var doktor alttan muayene etmişti o mu tetikledi acaba diyorum çok korkuyorum daha önce doğum sancısı çekmedim bende bilmiyorum

Hımm haklılar canım o zaman oje sürdürtmemekle,makyaj yaptırmamakla.

Kızlar bebişlerin dolap düzenini nasıl yaptınız?? Takım olan kıyafetleri ayırdınız mı, kısa kollular, uzun kollular, zıbınlar vb.. gibi.. yarın odamız gelecek pratik ve düzenli nasıl yapılabilir?? Benim biraz dolap düzenine takıntım var.. renkler, modeller herşey ayrı ve düzenli olmalı.. bebiş konusunda bilgim yok..

P Prenseslale canım valla normal sancı yaşamadım hiç ilk doğumda. Ama o ara ara bende de oluyor. Kasılma yaşadım geçen karnım taş gibiydi dokununca acıyordu. Nefes almak bile acı veriyordu. Uzandım baya sonra geçti.

Bebiş daha sonra fotolara bakınca annem de ruh gibiymiş demesin :)Baba en iyi haliyle,anne kilo almış,kaymış :)Bari ipek kirpik taktırsaydım :)Haklısın canım bize meleklerimiz güzelliği yansır,ışıl ışıl oluruz o gün.Gitmeden bir maske yapayım yine de :)

Yarın oda gelecek de bakalım koku olacak mı?Koku olursa yerleştiremezsin zaten.Çekmece organizatöründen bahsetmişlerdi burada.Ben daha almadım ama çorap,eldiven gibi küçük eşyalar açısndan iyi olur.20 tane askı almıştım renk renk,onlar da pek yetmeyecek gibi.

Eklentiler

hadi hayırlı olsun canım. ah aah çok özendim sana...banada 22 mayıs gibi gel rapor yazalım dedi..son 3 haftaya kadar çalışıcam bende inşallah bi aksilik çıkmazsa tabii..

canım çok güldüm yaa..kilo almış kaymış lafına. :))))) .hakkaten oyle olacagız... bak ipek kirpik güzel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…