- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Benim yeni dr da otoriter gibi.İzin alamayabilirim.Bir de doğuma benimle birlikte üç kişinin daha girmesini istiyorum,eski dr izin vermişti.Bakalım bu ne diyecek.Doğum fotocusu,hikayecisi ve eşim.Eşim bebişimizin göbek bağını kessin istiyorum.Bizim hastanede öyle bir uygulama var.O da keserim diyor :)Ojenin ne zararı olacak ya da makyajın sanki elle yüzle işleri var.
Sağol canım, O zaman birkaç gün gidecek kadar almak lazım her markadan, poposuna iyi gelirse devamı alınır.
Birinin yanında rahatsızlık hissedince başlıyorum okumaya,alçak sesle ama duyulacak şekilde Ayetel kürsi okuyorum.Ne düşünürlerse düşünsünler bayılacak gibi oldum kaç kere,okudum kendime geldim.Eşim de benim gibi.Birbirimize okuyup duruyoruz:)Yapacak bişi yok Allaha sığınacaksın,enerji alanımız dar.İnsana annesinin bile nazarı değiyor,fesat olmasına da gerek yok.Bazıları hemen etkileniyor,etki altında kalıyor.
Cnm slm seninle daha öncede konusmuştuk kilo sorununu. 11 kg alınca dr beni fırcaladı demiştim :) hergün 1 saat yürü demişti bana, hergün olmasada haftada 3-4 gün yürüyorum, ve durdu kilo almam iki haftadır yarım kilo falan aldım.Kızlar kilolar ne alemde ben hic sasmadan her hafta 1 kg almaya devam.az kilo alanlar biraz taktik verseniz ya 14 kg aldım ve artık haftada 1 kg almak istemiyorum
Benim yeni dr da otoriter gibi.İzin alamayabilirim.Bir de doğuma benimle birlikte üç kişinin daha girmesini istiyorum,eski dr izin vermişti.Bakalım bu ne diyecek.Doğum fotocusu,hikayecisi ve eşim.Eşim bebişimizin göbek bağını kessin istiyorum.Bizim hastanede öyle bir uygulama var.O da keserim diyor :)Ojenin ne zararı olacak ya da makyajın sanki elle yüzle işleri var.
Sosyal medyada paylasim yapiyo musun? Ben mesela yaptiklarimdan instagramin hikaye kisminda paylasiyorum heves ediyorum. Ama sonrada pisman oluyorum. Cunku mutlaka icimi ya bi mutsuzluk kapliyo yada esimle tartisiyoruz, agrim oluyo vsm benimde hamileligim sikintilarla gecti hep bi oh dedigim dönem 5-6. Aylar oldu sanirim... Okuyorumda her gece ama insanlarda cok merakli zaten. Annemlere yada kayinvalideye gittigimde merakli bakislari gorebiliyorum. Allah fesat gozden korusun... Ne diyelim :)Haklisin canım biraz yildizum düşük sanırım.çok cabuk etkileniyorum çoğu şeyden
Oje şu ele takilan alet varya tirnaga takiliyor o olmuyormus o yuzden onu biliyorum.Benim yeni dr da otoriter gibi.İzin alamayabilirim.Bir de doğuma benimle birlikte üç kişinin daha girmesini istiyorum,eski dr izin vermişti.Bakalım bu ne diyecek.Doğum fotocusu,hikayecisi ve eşim.Eşim bebişimizin göbek bağını kessin istiyorum.Bizim hastanede öyle bir uygulama var.O da keserim diyor :)Ojenin ne zararı olacak ya da makyajın sanki elle yüzle işleri var.
Benide haberdar et canım korkuyorum erkenden gelmesin bide enfeksiyon tetiklemesin doğumuGeçen ay enfeksiyon atlattım ama bu ay öyle bir şey olmadı. İnternetten araştırdım hamileliğin son aylarında artar diyor.. İlk hamileliğimde artmadı bende anlamadım. Sağlık ocağındaki doktoruma sorcam bakalım.. Merak ettim.
Günaydın kızlar,
2 sabahtır adet olcakmışım gibi hafif sancım oluyor ama sonra geçiyor...bu yalancı kasılmalar mı oluyor
Benide haberdar et canım korkuyorum erkenden gelmesin bide enfeksiyon tetiklemesin doğumu
Hımm haklılar canım o zaman oje sürdürtmemekle,makyaj yaptırmamakla.Benim eşime izin vermemişlerdi. Canım oksijensiz kaldığında parmaklarının ya da göz altlarının morarıp morarmadığını göremezler. Anestezi doktoruma sormuştum öyle demişti bana.. Müdehale gecikmesin diyeymiş. Ben daha önce de 2 ameliyat geçirdim o zaman da öyleydi
Hımm haklılar canım o zaman oje sürdürtmemekle,makyaj yaptırmamakla.
Bebiş daha sonra fotolara bakınca annem de ruh gibiymiş demesin :)Baba en iyi haliyle,anne kilo almış,kaymış :)Bari ipek kirpik taktırsaydım :)Haklısın canım bize meleklerimiz güzelliği yansır,ışıl ışıl oluruz o gün.Gitmeden bir maske yapayım yine de :)Oje şu ele takilan alet varya tirnaga takiliyor o olmuyormus o yuzden onu biliyorum.
Kiz ben korkarim zaten makyajla girmeye ne olur ne olmaz cikinca yapariz ne olacak zaten o gun melek gibi oluruz makyajsizda merak etme melek doguracagiz mis kokulu cennet kokulu melek bizede onlarin guzelligi yansir :)
bende ilk fırsatta doktora soracam. hareket edince geçiyor. sağol canımP Prenseslale canım valla normal sancı yaşamadım hiç ilk doğumda. Ama o ara ara bende de oluyor. Kasılma yaşadım geçen karnım taş gibiydi dokununca acıyordu. Nefes almak bile acı veriyordu. Uzandım baya sonra geçti.
Evet canım zorluk olmasın ve acil müdehale edilsin diye
günaydın kızlar
benim de bugün son iş günüm ama iş yerimin haberi yokhazirana kadar calısıcam demıstım ama dayanamıyorum artık. yarın kontrole gıdıp 3 - 4 gunluk rapor alıcam sonra da dogum ıznı ıcın rapor alıcam. ama ben hala cozemedım sat a göre mi vericek ultrasona göre mi? bana ultrasona göre vericekmiş gibi gün verdi. umarım bi aksilik çıkmaz. bu gün bitmez bana şimdi :)
@Yellu ya o titreme bende de var sevimdim valla sizlerde de olmasına :) deprem oluyo sanki içimde bi de tüm vücudum sallanıyo. bazen ben de süşünüyorum acaba bır sıkıntısı mı var dıye ama dr a sordugumda bana içerde hareket ettiğinden suyu sallanıyo onun titreşimleridir dedi. bilemedim.[/QU
Yarın oda gelecek de bakalım koku olacak mı?Koku olursa yerleştiremezsin zaten.Çekmece organizatöründen bahsetmişlerdi burada.Ben daha almadım ama çorap,eldiven gibi küçük eşyalar açısndan iyi olur.20 tane askı almıştım renk renk,onlar da pek yetmeyecek gibi.Kızlar bebişlerin dolap düzenini nasıl yaptınız?? Takım olan kıyafetleri ayırdınız mı, kısa kollular, uzun kollular, zıbınlar vb.. gibi.. yarın odamız gelecek pratik ve düzenli nasıl yapılabilir?? Benim biraz dolap düzenine takıntım var.. renkler, modeller herşey ayrı ve düzenli olmalı.. bebiş konusunda bilgim yok..
günaydın kızlar
benim de bugün son iş günüm ama iş yerimin haberi yokhazirana kadar calısıcam demıstım ama dayanamıyorum artık. yarın kontrole gıdıp 3 - 4 gunluk rapor alıcam sonra da dogum ıznı ıcın rapor alıcam. ama ben hala cozemedım sat a göre mi vericek ultrasona göre mi? bana ultrasona göre vericekmiş gibi gün verdi. umarım bi aksilik çıkmaz. bu gün bitmez bana şimdi :)
@Yellu ya o titreme bende de var sevimdim valla sizlerde de olmasına :) deprem oluyo sanki içimde bi de tüm vücudum sallanıyo. bazen ben de süşünüyorum acaba bır sıkıntısı mı var dıye ama dr a sordugumda bana içerde hareket ettiğinden suyu sallanıyo onun titreşimleridir dedi. bilemedim.
Bebiş daha sonra fotolara bakınca annem de ruh gibiymiş demesin :)Baba en iyi haliyle,anne kilo almış,kaymış :)Bari ipek kirpik taktırsaydım :)Haklısın canım bize meleklerimiz güzelliği yansır,ışıl ışıl oluruz o gün.Gitmeden bir maske yapayım yine de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?