2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr merhabalar 8 ayda 8 kilo aldım. bebeğimin arabasını beşiğini kıyafetlerini aldık. bi tek şampuanı kaldık. uni baby ya da mustela alıcam ama hala karar veremedim. çalışır raporu aldım doktorumdan 12 hazirana kadar çalışmaya devam edicem. misafirlerim var 2000den fazla mesaj birikmiş okuyamadım umarım herkeste her şey yolundadır. ilk fırsatta beşiğimizin ve arabamızın fotoğraflarını atıcam size de. bu arada bi tek benim gecelik ve pijamam kaldı beğenip alamadım bi türlü

Bedenlerine gore siraladim. Bir cekmeceye her seyini koydum kuzumun:)) coraplari agiz bezleri zibinlari tulumlari alt ust takinlari ne varsa bir yere topladim. Yeni dogan ve 0-3 ayar bir yerde digerlerini alta koydum(3-6,6-9) olanlari. Benim icin her sey gozumun onunde olmali. Sadece sepet bulamadim bezlerini sampuanlarini koymak icin. Onlar da gozumun onunde olsun sepeti hemen alip temizleyeyim minik kuzumun popisini

Aaaaaaaaaa bende bunlardan sipariş verdim ama henüz ulaşmadı elime.. 20 tanede kadife gibi kaymayan pembe askı aldım.. onlar ulaşdı..canımm güle güle kullanın.. biz yarın gelecek mobilyaların durumuna göre hareket etcez o zaman.. çekmece organizatörlerinden alıyım dediğin gibi çoraplar ve eldivenler karışık durmazzz

Canım askıladın mı yoksa katladın mı?? Tşk ederim bilgi için..

canım benım sezaryen tarıhine göre yazarım dedi..sezaryen 39.hafta 14 temmuz oluyor..o gün alırız dedi..ona göre söyledi tarihi
Anladım canım, bende sezeryan olucam ama ameliyat gününe göre mi sat a göre mi izni ayarlamalıyım kafam karışık ! Haftaya gidip detaylı konuşmam lazım benimde. Peki sat a göre ayarlasam bi kaybım olmuyor değil mi ?

Amiin canım pek paylaşım yapıyorum diyemem.ama dediğin doğru canım bişey paylaştıktan birine anlattıktan hemen sonra illaki bi sorun yaşıyoruz.rabbim kötü gözlerden korusun hepimizi

hadi hayırlı olsun canım. ah aah çok özendim sana...banada 22 mayıs gibi gel rapor yazalım dedi..son 3 haftaya kadar çalışıcam bende inşallah bi aksilik çıkmazsa tabii..

saol canım. ben işi bırakıcagım ıcın aktarma derdım yok. ne kadar gec cıksam o kadar ıyı tabı maasımı alırım ama ınan gozumde degıl artık.

Riskleri okuduktan sonra korktum bende zaten ondan evde kendim olcmeye basladim simdilik hep ayni cikiyor ama tabi kontrolu birakmamak lazim. Senin de baya yukselmis kacinci haftada dogum yaptin peki

Amiin canım pek paylaşım yapıyorum diyemem.ama dediğin doğru canım bişey paylaştıktan birine anlattıktan hemen sonra illaki bi sorun yaşıyoruz.rabbim kötü gözlerden korusun hepimizi

canım keselerın ebatlarını kaça kaç yaptın ? ben de anneme yaptırıcam :)

Canım askıladın mı yoksa katladın mı?? Tşk ederim bilgi için..
Ben takim almadim bebek odasini. Cekmeceli dolap aldim. Aski yerim yok zaten hepsini katladim koydum. Aldigimiz bebek kiyafetlerinden cikan askilari biriktiriyorum. Ilerde lazim olur belki diye. Devir tasarruf devri.

walla aynı seylerı dusunmusuz ama ben soramam boyle seylerı utanırım be dusunur dıye:) ben de dıodum saclarıma doguma 2 hafta kala boyatırım platın saclarım diplerm acık kumral guzel duruo ama baya uzadı belkı rofle attırcam bı kalem ve ruj dıodum sezeryan olcam ama ızın vermıolarsa barı ıpek kırpıgu ben de dusunmustum haha:))) zaten bembeyazım ve dogumda ıyıce ruh gıbı olurum walla

canım keselerın ebatlarını kaça kaç yaptın ? ben de anneme yaptırıcam :)
Canım ben kafama göre yaptım.belirli bir ölçü standartı yok.ister büyük ister küçük :) benimkiler 40 50 oldu galiba.ama dikerken hatalar da yaptım ilk başta hedeflediğim ölçü bu değildi

canım benım sezaryen tarıhine göre yazarım dedi..sezaryen 39.hafta 14 temmuz oluyor..o gün alırız dedi..ona göre söyledi tarihi

bana da doktorum 39 haftada alcagım ıcın 31 de rapor vercem dedı ona gore gun verdı ama ben ızın saglıkta calısıyorum gelınce de sordum olmazkı oyle yanlıs hesaplanmıs oluyor zaten sezeryanda 39 olsa bıle o bır hafta kalan sonraya aktarılacak kaybımız olnuyor ama doktorun dedıgı gıbı alırsak onceden fazla ızın tapmıs olucaz dogumdan sonra az ızın olacak bana kalırsa sata gore olmalı ısyerınde oyle hesaplıyoruz oyle kabul goruyor ben de randevuyu deıstırcem tam 32+0 da gidicem

Ipek mipek takamam ben öyle seyleride :)) Benim kirpikler ipek gibi zaten
Dogurayim da saglikla sonra hemen maşayla sekil veririm sacima bir rimel bi kalem ohh bitti :))
Öncesi sonrasini gorsun oglusunda :)

canım dr un senı 32. haftada mı osterıcek nası ızın verıcek kı? benım bıldıgım tam 32+0 da ızın verılıyomus. bır gun bıle oncesınden ızın alınamıyomus. ıyıce arastır bence ya da dr unla bı konus sorun olmasın.

Geçmiş olsun canım, evi de tasimissin, Allah yardımcın olsun, zor olmuştur tabi hamileyken..Tekirdağ a mı taşındın başka bir şehire mi?

Ben de beyazım saçlar da ombreli,doğuma bir hafta kala dip yaptırmam lazım diplerin rengi koyu.İpek kirpik iyi olur en azından rimelli gibi dururuz.Platin saçlar makyaj ister allık sürersin az,zaten gözaltına bakıyorlarmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…