- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Zevklerimiz de benziyor ha :)Aaaaaaaaaa bende bunlardan sipariş verdim ama henüz ulaşmadı elime.. 20 tanede kadife gibi kaymayan pembe askı aldım.. onlar ulaşdı..canımm güle güle kullanın.. biz yarın gelecek mobilyaların durumuna göre hareket etcez o zaman.. çekmece organizatörlerinden alıyım dediğin gibi çoraplar ve eldivenler karışık durmazzz
aynen oyle canım ben de oyle bılıyorum hatta bı an acaba o mu dogru doylyo dıe dusundum ama olamaz ki tam 32+ 0 olması gerek ben kendı bıldıgım gıbı gıdıcemcanım dr un senı 32. haftada mı osterıcek nası ızın verıcek kı? benım bıldıgım tam 32+0 da ızın verılıyomus. bır gun bıle oncesınden ızın alınamıyomus. ıyıce arastır bence ya da dr unla bı konus sorun olmasın.
Öncesi,sonrası :) :) :) İpek güzel oluyor ama bir saatte takılıyor üç ay kullanıyorsun,böyle gözlerini kırpıştıırken Türkan Şoray gibi hissediyorsun :)Ipek mipek takamam ben öyle seyleride :)) Benim kirpikler ipek gibi zaten
Dogurayim da saglikla sonra hemen maşayla sekil veririm sacima bir rimel bi kalem ohh bitti :))
Öncesi sonrasini gorsun oglusunda :)
aynen oyle canım ben de oyle bılıyorum hatta bı an acaba o mu dogru doylyo dıe dusundum ama olamaz ki tam 32+ 0 olması gerek ben kendı bıldıgım gıbı gıdıcem
Ayy ben hic takma kirpik takmadim rimel surunce takmis gibi oluyor benimkiler zaten korkarim ben takinca benimkide duser diyeÖncesi,sonrası :) :) :) İpek güzel oluyor ama bir saatte takılıyor üç ay kullanıyorsun,böyle gözlerini kırpıştıırken Türkan Şoray gibi hissediyorsun :)
Sağol canım daha Mayıs tarihleri böyle biz haziran temmuz ağustos ta ne yapacaz burada hiç bilmiyorum beğenmediğim Aladağ ın gözünü seveyimÇok yorma kendini canım.. Hava zaten çok sıcak aman aman. İşleri de bırakmışsıj iyi yapmışsın bu halde ve sıcakta çekilmiyor zaten
Sağol canım daha Mayıs tarihleri böyle biz haziran temmuz ağustos ta ne yapacaz burada hiç bilmiyorum beğenmediğim Aladağ ın gözünü seveyim
Sağol canım ben araştırıyorum istiyorum ama bir o kadar da tırsıyorum ben ilkinde doğum sancısı çekip sonradan sezeryana girdim o yüzden acaba yapabilirmiyim diyorum ama dün ben de doktorumla konuştum herşey Ssvd için şuan uygun dedi daha önceden doğum sancısı çekmek Ssvd için aranan birşeymiş ama suni sancı verilemiyormuş doktor bana cesaret verdi ama hastanenin Ssvd için fiyatları çok yüksekmiş 5-6 bin civarında bir sonraki geldiğinde kesin fiyat öğrenirim dedi bide oğlum hala makat konumunda onunda dönmesi gerekiyor o zamana kadar döner herhalde Allah hakkımızda hayırlısını versinBende nerelerdesin diyorum, maşAllah ev taşımışsın bitti sayılır zor kısımları halletmişsin, ben bir evin içinde tadilatı boya badanası dolap içleri halledene kadar mahvoldum ki hala bitmedi
Ssvd bende istiyordum dün de drumla netleştirdik, gidişata göre herşey sağlıkla devam ederse drumda taraftarhayırla kucağımıza alırız inşAllah
Riskleri okuduktan sonra korktum bende zaten ondan evde kendim olcmeye basladim simdilik hep ayni cikiyor ama tabi kontrolu birakmamak lazim. Senin de baya yukselmis kacinci haftada dogum yaptin peki
Sağol canım ben araştırıyorum istiyorum ama bir o kadar da tırsıyorum ben ilkinde doğum sancısı çekip sonradan sezeryana girdim o yüzden acaba yapabilirmiyim diyorum ama dün ben de doktorumla konuştum herşey Ssvd için şuan uygun dedi daha önceden doğum sancısı çekmek Ssvd için aranan birşeymiş ama suni sancı verilemiyormuş doktor bana cesaret verdi ama hastanenin Ssvd için fiyatları çok yüksekmiş 5-6 bin civarında bir sonraki geldiğinde kesin fiyat öğrenirim dedi bide oğlum hala makat konumunda onunda dönmesi gerekiyor o zamana kadar döner herhalde Allah hakkımızda hayırlısını versin
Bizim klima kullanmama şansımız yok zaten Yüreğir deyim ama burası hiç esmiyor klima olayınıda hiç sevmiyorum sanki kendimi eve hapsedilmiş gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsunAynen canım maalesef.. Yazın sıcaklık 50yi buluyor hatta geçiyor hissedilen.. Aladağ daha serin tabii.. Çukurova seyhan ceyhan yüreğir felaket..arada esiyor ama şimdiden şort askılıyla pişiyoruz yaza klimasız durulmaz..
Bizim klima kullanmama şansımız yok zaten Yüreğir deyim ama burası hiç esmiyor klima olayınıda hiç sevmiyorum sanki kendimi eve hapsedilmiş gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun
Sağol canım ben araştırıyorum istiyorum ama bir o kadar da tırsıyorum ben ilkinde doğum sancısı çekip sonradan sezeryana girdim o yüzden acaba yapabilirmiyim diyorum ama dün ben de doktorumla konuştum herşey Ssvd için şuan uygun dedi daha önceden doğum sancısı çekmek Ssvd için aranan birşeymiş ama suni sancı verilemiyormuş doktor bana cesaret verdi ama hastanenin Ssvd için fiyatları çok yüksekmiş 5-6 bin civarında bir sonraki geldiğinde kesin fiyat öğrenirim dedi bide oğlum hala makat konumunda onunda dönmesi gerekiyor o zamana kadar döner herhalde Allah hakkımızda hayırlısını versin
İlla olması gereken birşey değil onun yanında bir sürü şeye bakıyorlar canım ben Ortadoğu'da Sezer FilizErdal a gidiyorumBenim ilkinde sancım olmadı hiç.. O yüzden ssvd yapamam bu da sezaryen. Hangi doktora gidiyorsun canım?
Benim ilkinde sancım olmadı hiç.. O yüzden ssvd yapamam bu da sezaryen. Hangi doktora gidiyorsun canım?
Bizim klima kullanmama şansımız yok zaten Yüreğir deyim ama burası hiç esmiyor klima olayınıda hiç sevmiyorum sanki kendimi eve hapsedilmiş gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun
Sanırım hastane risk alıyor o yüzden mi böyle fiyatlar artıyor anlamıyorum bende akışına bıraktım yaşayıp göreceğizAmin canım bakalım akışına bıraktım ben, düşünüp kendimi germemeye çalışıyorum, vardır onların bir geliş şekli zamanı yaşayıp görücez
Ssvd işin içine girdi mi ücretler artıyor maalesef burada da öylw
Sanırım hastane risk alıyor o yüzden mi böyle fiyatlar artıyor anlamıyorum bende akışına bıraktım yaşayıp göreceğiz
Bende alışırım inşallah memleketine havası beni öldürüyor yaAyyyy Adana yüreğir memleketim
Bendede aynısı var doktor alttan muayene etmişti o mu tetikledi acaba diyorum çok korkuyorum daha önce doğum sancısı çekmedim bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?