2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zevklerimiz de benziyor ha :)

aynen oyle canım ben de oyle bılıyorum hatta bı an acaba o mu dogru doylyo dıe dusundum ama olamaz ki tam 32+ 0 olması gerek ben kendı bıldıgım gıbı gıdıcem

Ipek mipek takamam ben öyle seyleride :)) Benim kirpikler ipek gibi zaten
Dogurayim da saglikla sonra hemen maşayla sekil veririm sacima bir rimel bi kalem ohh bitti :))
Öncesi sonrasini gorsun oglusunda :)
Öncesi,sonrası :) :) :) İpek güzel oluyor ama bir saatte takılıyor üç ay kullanıyorsun,böyle gözlerini kırpıştıırken Türkan Şoray gibi hissediyorsun :)

aynen oyle canım ben de oyle bılıyorum hatta bı an acaba o mu dogru doylyo dıe dusundum ama olamaz ki tam 32+ 0 olması gerek ben kendı bıldıgım gıbı gıdıcem

ben doktoruma sordugum da dedım kı 31+2 de kontrole gelsem dogum ıznı verırmısınız dıye dırek ahyır olmaz 32+0 da gelmen lazım dedı. ben de arastırdım oncesınde olmuyomus. o yuzden bana 3- 4 gun normal rapor verıcek. ultrasonda cıkan sonuca gore de 32. haftamda gıdıcem.

Öncesi,sonrası :) :) :) İpek güzel oluyor ama bir saatte takılıyor üç ay kullanıyorsun,böyle gözlerini kırpıştıırken Türkan Şoray gibi hissediyorsun :)
Ayy ben hic takma kirpik takmadim rimel surunce takmis gibi oluyor benimkiler zaten korkarim ben takinca benimkide duser diye
Sen sarisinsan kesin kirpiklerinde azdir :))) Sari saca da makyaj lazim ama dogur hemen sur :))

Çok yorma kendini canım.. Hava zaten çok sıcak aman aman. İşleri de bırakmışsıj iyi yapmışsın bu halde ve sıcakta çekilmiyor zaten
Sağol canım daha Mayıs tarihleri böyle biz haziran temmuz ağustos ta ne yapacaz burada hiç bilmiyorum beğenmediğim Aladağ ın gözünü seveyim

Sağol canım daha Mayıs tarihleri böyle biz haziran temmuz ağustos ta ne yapacaz burada hiç bilmiyorum beğenmediğim Aladağ ın gözünü seveyim

Aynen canım maalesef.. Yazın sıcaklık 50yi buluyor hatta geçiyor hissedilen.. Aladağ daha serin tabii.. Çukurova seyhan ceyhan yüreğir felaket..arada esiyor ama şimdiden şort askılıyla pişiyoruz yaza klimasız durulmaz..

Sağol canım ben araştırıyorum istiyorum ama bir o kadar da tırsıyorum ben ilkinde doğum sancısı çekip sonradan sezeryana girdim o yüzden acaba yapabilirmiyim diyorum ama dün ben de doktorumla konuştum herşey Ssvd için şuan uygun dedi daha önceden doğum sancısı çekmek Ssvd için aranan birşeymiş ama suni sancı verilemiyormuş doktor bana cesaret verdi ama hastanenin Ssvd için fiyatları çok yüksekmiş 5-6 bin civarında bir sonraki geldiğinde kesin fiyat öğrenirim dedi bide oğlum hala makat konumunda onunda dönmesi gerekiyor o zamana kadar döner herhalde Allah hakkımızda hayırlısını versin

Riskleri okuduktan sonra korktum bende zaten ondan evde kendim olcmeye basladim simdilik hep ayni cikiyor ama tabi kontrolu birakmamak lazim. Senin de baya yukselmis kacinci haftada dogum yaptin peki

35hFtalıktı canım preeklampsi ile doğum yapmıştım acil sez oldum

Benim ilkinde sancım olmadı hiç.. O yüzden ssvd yapamam bu da sezaryen. Hangi doktora gidiyorsun canım?

Bizim klima kullanmama şansımız yok zaten Yüreğir deyim ama burası hiç esmiyor klima olayınıda hiç sevmiyorum sanki kendimi eve hapsedilmiş gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun

Bizim klima kullanmama şansımız yok zaten Yüreğir deyim ama burası hiç esmiyor klima olayınıda hiç sevmiyorum sanki kendimi eve hapsedilmiş gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsun

Öyle valla odadan çıkınca buharlaşacak gibi hissediyorum kendimi.. Allah yardımcımız olsun bebişler doğunca isilik falan olmasınnn

Amin canım bakalım akışına bıraktım ben, düşünüp kendimi germemeye çalışıyorum, vardır onların bir geliş şekli zamanı yaşayıp görücez
Ssvd işin içine girdi mi ücretler artıyor maalesef burada da öylw

Benim ilkinde sancım olmadı hiç.. O yüzden ssvd yapamam bu da sezaryen. Hangi doktora gidiyorsun canım?

Bana sancı şart değil dedi drum yoksa benim de erken sezeryan olduğu için hiç bir belirtim olmadı ama bakalım bunda nasıl doğum yapmak kısmet olacak

Sanırım hastane risk alıyor o yüzden mi böyle fiyatlar artıyor anlamıyorum bende akışına bıraktım yaşayıp göreceğiz

Sanırım hastane risk alıyor o yüzden mi böyle fiyatlar artıyor anlamıyorum bende akışına bıraktım yaşayıp göreceğiz

Aynı anda ameliyat ekibide hazır bekletiliyormuş diye duydum ben canım, ama gittiğim hastanenin tam fiyat bilgilendirmesini almadım, 10gün snra kontrolde ebe ile görüştürecek drum ozaman detayları konuşuruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…