2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sata göre rapor verirse ve bebek erken gelirse...o çalıştığın haftayı doğum sonrasında ekliyorsun diye biliyorum sonradan

Selam kızlar
Dün kıyafetleri yikadim bugünde utusu bitti şükür, hastane cantasinida hazırladım. Bebek cantasina koydum yer bile kaldı büyük valiz alanlar siz ne koydunuz ki acaba ya

. fazladan belki küçük belki büyük gelir diye 3 hastane çıkışı koydum 5li,
. 2 çıtçıtlı badi
. 2 penye battaniye
. 1 pijama takımı
. Islak mendil, biberon, emzik
. Küçük havlu
. 1 ve 2 numara bebek bezi

Kendi çantam henüz hazır deil, bebek icin bir eksik varmi burda?

Benim de takıntılı olduğum konudur dolap düzeni, hem güzel gözüksün hem de kullanışlı olsun severim, yine bahsetmiştim çekmece dolap organizatörlerinden, kesinlikle hayat kurtarıcı oluyor,
Dün ikeadan aldım, kıyafetler yıkanıp ütülendi hurcta bekliyor, askılarımız eksik sadece, yerleşince fikir olması açısından paylaşırım inşAllah

ağız mendili kusma olabiliyor...birde ben kendi kıyafetlerimi de aynı valize koydum inan o an bi çanta bi puset ancak taşınıyor...arkadaşlar geçende yazdım kendiniz için erik kurusu koymayı ihmal etmeyin...inş birine faydası olur vesile olmuş olurum...ben birde fadime ana otu koydum...bunun hikayesini de anlatmak isterim

Tamam saol canm listeye ekledim ikisinide. Erik kurusu süt icinmi canm?

Rica ederim canım.. Ayy evet yaa nokta kadarlar resmen o çoraplar ilk zamanlar onlar bile büyük geliyor.. Nasıl minik kuzular yaa .. Özledim valla :) bazen diyorum 3.yü de mi doğursam
İkinciyi doğurdukta üçüncü kaldı alemsin kız bakalım doğumdan sonra aynı şeyi düşünebilecekmisin

bu fadime ana eli otunu hacıdan annem getirmişti....ben 36 da sancı başladı erken sancı diye ilaç iğne serrum yatış doğumu ertelemeye çalıştı drum...39.haftada
dr beni sezeryana hazırlarken ben bu ot açıldıkça açılmam oldu ve normal doğum yaptım...

pazara gittim pazarı hallettik kızımla daha sonra terziye uğradım bi kaç diktirilecek bir şey vardı...keselerden bahsettim...teyzenin cvbı kızım onun içinde kıyafetler puruşur bence hurç hazırla dedi kafama yattı o işide iptal ettik...ohhh ne güzel benim kadar kolay hazırlık yapan olmamıştır...bi kaç takım bi iki çorap bi hastane çıkışı neymiş hediyesi süsü...onlara vereceğim paraya büyüdün de bol bol oyuncak alırım...çünkü istekleri bitmiyor....

ellerine sağlık evet pinterstte çok güzel şeyler var

yok sanırım gaz oluyor ve afedersin büyük tuvalette çıkmak sıkıntı oluyor kabızlık filan...rahatlatıyor...doğuma giderken ıslayım meyve suyu olarak için....
O otu suya koyarken dua okunuyormuş galiba onu biliyo musun meryem suresi mi okunuyor acaba? Birde bana dediler ki birine soyliceksin o suya koycak okuyacak dogumun olunca cikaracak. Ben hastaneye goturmeyi dusunuyodum hatta cantama koydum

O otu suya koyarken dua okunuyormuş galiba onu biliyo musun meryem suresi mi okunuyor acaba? Birde bana dediler ki birine soyliceksin o suya koycak okuyacak dogumun olunca cikaracak. Ben hastaneye goturmeyi dusunuyodum hatta cantama koydum
Ayetel Kürsi okunuyor diye biliyorum

İlla olması gereken birşey değil onun yanında bir sürü şeye bakıyorlar canım ben Ortadoğu'da Sezer FilizErdal a gidiyorum

Anladım canım ama benim 38+1 de kasılmayla gittim sancı yok eşi de yaşlanmıştı.. Ertesi gün doğurdum :) bende doğumu ortadoğuda yapacağım ama şuan ortadoğunun tıp merkezi var adana cerrahi tıp orata gidiyorum..

Bana sancı şart değil dedi drum yoksa benim de erken sezeryan olduğu için hiç bir belirtim olmadı ama bakalım bunda nasıl doğum yapmak kısmet olacak

Açılmam da olmamıştı acil kasılma ile gittim ertesi gün doğurdum 38+1de.. Eşi eskimişti patlar riske atmayalım dedi. Şimdi de zaten plasenta postrior var aşağıda ve arka duvarda.. O yüzden normali yine bekleyemem.

Bende dün bebeğin çantasını hazırladım. Aldigim sirt cantasi aldi herseyi.. ceyizimdeki seccade takiminin keselerine iki ayri hastane cikisi takimlarini koydum. İclerinde hersey var zaten.. onlarin iki penye battaniyesi bide ayriyetten penye bir battaniye koydum. 5 tane tekli alt açma koydum, 10 tane bez. İslak mendil, yedek çıtçıtlı takimi (sapkali eldivenli), yedek tulum, süslediğim tulum takımı. Biberon, emzik. Kimisi her ihtimale karşı mama da alın diyor bilemedim. Bide pamuk alıcam islak mendili oylesine koydum asıl pamukla silmeyi dusunuyorum. Kendi cantamin agzi acik aklima geldikce atarim diye. Oncelikle kendime bir tane havlu koydum olurda dus gerekirse diye bir tane sampuan. Bornoz takimimdaki havlu terligi koydum. 3 başörtü(kapalıyım) 2 alt üst pijama takımı, bi tane tuvalet kagidi, lohusa takimim utulu askida, depend kulot yada hasta bezi henuz almadim hurma ve zemzemde konulcak aklima geldikce atiyorum iste cantaya :)

M m_kubra canım sağlık ocağındaki hekimim normal dedi. Hamilelerde olurmuş çok aşırı yüksek değil zaten dedi.. Enfeksiyon geçirdin mi dedi.. 2 ay oldu dedim anca çıkar etkisi hemen geçmez dedi.. Sorun yok dedi.. Kendi doktoruma da 22sinde sorcam bakalım

Evet canım doğru söylüyorsun, 31 de rapor alırsan doğum öncesi fazla izin yapmış olucaksın. Şimdi bi arkadasımla konustum, 37 de çıkmış izne ertesi gün sancısı tutmuş doğum olmuş. Bütün izinlerim doğumdan sonraya aktarıldı 8+8 hafta dedi. Rapor falan derken 7 ay izin yapmış beşiyle geçirmiş. Doğum sonrasına ne kadar aktarsak o kadar iyi, bende sat a göre ayarlıycam o zaman

aynen öyle canım ben de 37 ye kadar calısmak ısterdım arkdasınınkı gıbı olurdu ama dayanamıyorum işim cok rahat butn gun oturuorm ama oturmaktan ve sıcaklardan heryerım agrıyor yapamıycam ayrılcam sen de mı 32 de ayrılcaksın artıo napalım dogumdan sonra ohal var ama bı sekılde heyet falan almaya calısıcam

nasıl yaptınız peki canım nasıl kullandın tarif eder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…