- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Anladım canım, bende sezeryan olucam ama ameliyat gününe göre mi sat a göre mi izni ayarlamalıyım kafam karışık ! Haftaya gidip detaylı konuşmam lazım benimde. Peki sat a göre ayarlasam bi kaybım olmuyor değil mi ?
Kızlar bebişlerin dolap düzenini nasıl yaptınız?? Takım olan kıyafetleri ayırdınız mı, kısa kollular, uzun kollular, zıbınlar vb.. gibi.. yarın odamız gelecek pratik ve düzenli nasıl yapılabilir?? Benim biraz dolap düzenine takıntım var.. renkler, modeller herşey ayrı ve düzenli olmalı.. bebiş konusunda bilgim yok..
Bende alışırım inşallah memleketine havası beni öldürüyor ya
ağız mendili kusma olabiliyor...birde ben kendi kıyafetlerimi de aynı valize koydum inan o an bi çanta bi puset ancak taşınıyor...arkadaşlar geçende yazdım kendiniz için erik kurusu koymayı ihmal etmeyin...inş birine faydası olur vesile olmuş olurum...ben birde fadime ana otu koydum...bunun hikayesini de anlatmak isterimSelam kızlar
Dün kıyafetleri yikadim bugünde utusu bitti şükür, hastane cantasinida hazırladım. Bebek cantasina koydum yer bile kaldı büyük valiz alanlar siz ne koydunuz ki acaba ya
. fazladan belki küçük belki büyük gelir diye 3 hastane çıkışı koydum 5li,
. 2 çıtçıtlı badi
. 2 penye battaniye
. 1 pijama takımı
. Islak mendil, biberon, emzik
. Küçük havlu
. 1 ve 2 numara bebek bezi
Kendi çantam henüz hazır deil, bebek icin bir eksik varmi burda?
ağız mendili kusma olabiliyor...birde ben kendi kıyafetlerimi de aynı valize koydum inan o an bi çanta bi puset ancak taşınıyor...arkadaşlar geçende yazdım kendiniz için erik kurusu koymayı ihmal etmeyin...inş birine faydası olur vesile olmuş olurum...ben birde fadime ana otu koydum...bunun hikayesini de anlatmak isterim
İkinciyi doğurdukta üçüncü kaldıRica ederim canım.. Ayy evet yaa nokta kadarlar resmen o çoraplar ilk zamanlar onlar bile büyük geliyor.. Nasıl minik kuzular yaa .. Özledim valla :) bazen diyorum 3.yü de mi doğursam
yok sanırım gaz oluyor ve afedersin büyük tuvalette çıkmak sıkıntı oluyor kabızlık filan...rahatlatıyor...doğuma giderken ıslayım meyve suyu olarak için....Tamam saol canm listeye ekledim ikisinide. Erik kurusu süt icinmi canm?
ellerine sağlık evet pinterstte çok güzel şeyler varSağol canım teşekkür ederim :) pintereste bakıyorum,takip ettiğim hobi bloggerları var onlara bakıyorum.nasıl yapacağıma da youtube sağolsun.her konuda videolar var.dilini anlamasam bile izliyorum.elde sadece öndeki tavşanı diktim gerisini makine.makine dediğimde migrostan almıştım bir karış bişey.ufacık yani
O otu suya koyarken dua okunuyormuş galiba onu biliyo musun meryem suresi mi okunuyor acaba? Birde bana dediler ki birine soyliceksin o suya koycak okuyacak dogumun olunca cikaracak. Ben hastaneye goturmeyi dusunuyodum hatta cantama koydumyok sanırım gaz oluyor ve afedersin büyük tuvalette çıkmak sıkıntı oluyor kabızlık filan...rahatlatıyor...doğuma giderken ıslayım meyve suyu olarak için....
Ayetel Kürsi okunuyor diye biliyorumO otu suya koyarken dua okunuyormuş galiba onu biliyo musun meryem suresi mi okunuyor acaba? Birde bana dediler ki birine soyliceksin o suya koycak okuyacak dogumun olunca cikaracak. Ben hastaneye goturmeyi dusunuyodum hatta cantama koydum
İlla olması gereken birşey değil onun yanında bir sürü şeye bakıyorlar canım ben Ortadoğu'da Sezer FilizErdal a gidiyorum
Bana sancı şart değil dedi drum yoksa benim de erken sezeryan olduğu için hiç bir belirtim olmadı ama bakalım bunda nasıl doğum yapmak kısmet olacak
Havası fenadır canım,
Sıcağını iyi bilirim ben yılda bir iki kez geliyorum tüm akrabalarım orada
bana da doktorum 39 haftada alcagım ıcın 31 de rapor vercem dedı ona gore gun verdı ama ben ızın saglıkta calısıyorum gelınce de sordum olmazkı oyle yanlıs hesaplanmıs oluyor zaten sezeryanda 39 olsa bıle o bır hafta kalan sonraya aktarılacak kaybımız olnuyor ama doktorun dedıgı gıbı alırsak onceden fazla ızın tapmıs olucaz dogumdan sonra az ızın olacak bana kalırsa sata gore olmalı ısyerınde oyle hesaplıyoruz oyle kabul goruyor ben de randevuyu deıstırcem tam 32+0 da gidicem
aynen öyle canım ben de 37 ye kadar calısmak ısterdım arkdasınınkı gıbı olurdu ama dayanamıyorum işim cok rahat butn gun oturuorm ama oturmaktan ve sıcaklardan heryerım agrıyor yapamıycam ayrılcam sen de mı 32 de ayrılcaksın artıo napalım dogumdan sonra ohal var ama bı sekılde heyet falan almaya calısıcamEvet canım doğru söylüyorsun, 31 de rapor alırsan doğum öncesi fazla izin yapmış olucaksın. Şimdi bi arkadasımla konustum, 37 de çıkmış izne ertesi gün sancısı tutmuş doğum olmuş. Bütün izinlerim doğumdan sonraya aktarıldı 8+8 hafta dedi. Rapor falan derken 7 ay izin yapmış beşiyle geçirmiş. Doğum sonrasına ne kadar aktarsak o kadar iyi, bende sat a göre ayarlıycam o zaman
nasıl yaptınız peki canım nasıl kullandın tarif eder misinbu fadime ana eli otunu hacıdan annem getirmişti....ben 36 da sancı başladı erken sancı diye ilaç iğne serrum yatış doğumu ertelemeye çalıştı drum...39.haftada
dr beni sezeryana hazırlarken ben bu ot açıldıkça açılmam oldu ve normal doğum yaptım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?