2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bize egitimlerde kundak yapmayin deniyor canim.Her zaman oldugu gibi geriden takip ediyoruz.Kollari degil de bacaklari dumduz sikmanin riskli oldugunu biliyorum.Kundak yapmayi annelerden ogrenirim.

Hafif sarilinca kolunu cikartiyormus,kundak yuze falan gelirmis bogulma riski oluyormus.Ust taraf siki kundak olmaliymis.

Kac tane alacaksin ki orgu oyuncak bir tane al yeter.Birkac tane cingarak bir de donence,tamam ama senin her sey carpi 2 di mi

Kızlar ben e bebekten hazır kundak aldım çok hoş birşey.çok sıkı değil cırt cırtlı.yeni doğan bebeklerin refleksleri çok olduğu için uykuları çok kolay bölünüyor.bebeğin rahat uykusu için uzmanlar çok sıkı olmayan kundakları öneriyor.ben de yapacağım .hazırlar daha kullanışlı geldi bana

Canim oje yasak ters birsey olursa morarma tirnaklardan anlasiliyor diye biliyorum..ama hastanen tolerans gosterirmi sorman lazim
Bugun egitimde sordum.Hastanede odaya esim disinda sadece bir kisiyi alacaklar.Makyajla girebiliyorum.Ojede surebilirim ama bir tirnagi bos birakacagim.Hastanede dus alabiliyorum.Kuafor de odaya geliyormus standart paketin icinde bunlar var.Hastanede alt temizlerken unibaby kullaniyorlarmis,su pamuk diyince kullanan annelere saygi duyuyorumla basladi,takintili anneyle bitirdi.Tabi bebeklerin altini islak mendille silmek kolay :) Bebegin altini 10-15 bez kadar kendileri degistiriyormus.15 tane bez de siz getirin dedi.Cok kalabalik oldugunda pek ilgilenmiyorlar sanirim.Biraz mama veriyorlarmis,bir cay kasigi kadar.Ilk tulumu hastanede veriyorlar ama ben giydirmeyecegim.

Kac tane alacaksin ki orgu oyuncak bir tane al yeter.Birkac tane cingarak bir de donence,tamam ama senin her sey carpi 2 di mi
☺☺donence almak istedimde melodisi guzel birsey bulamadim orgulerde bir cok cesit var instagramda cok var onlara bakiyorum ya evet *2 oluyor 150 desen 300 1 orgu bebikk :)) oglan cocugu neyle oynarki ilk etapta bilemedim :)

Ohh iyi olmus canim tum sorularin yanit bulmus oldu..ilk etapta baya yardim ediyorlarmis bak bu cok guzel

hangi hastane canim bu acibadem mi yoksa :)
Bak dedigim gibi o ele takilan alet icin bir parmak bosta kalacak duymustum bunu ameliyata girmeden bir tirnagi sildirmislerdi.
Ne guzelmis senin hastane ben sormadim ama bu kadar ilgi sanmiyorum.

kızlar dişi ağrıyanlar vardı sanırım önceden doktora gitmiş miydiniz? Hangi işlem yapılmıştı.benim dişim fena.hiç birşey çiğneyemiyorum.içinden sancı oluyor.normalde pek ağrı yok ama çiğneme sırasında felaket bir sancı oluyor.iki doktora gittim bugün doğumdan sonra gel dediler ama dayanamicam sanırım

Kizlar bi sey sorcam sizlere anne yani besik aldim oglusuma ahsap olanlarindan ama salonda oldugunda bu yavrucagiz nerede durcak portatif basit bisey almak istiyorum babynestler mi anne dizi midir bi sey daha vardi ne almami onerirsiniz ya da siz ne aldiniz

☺☺donence almak istedimde melodisi guzel birsey bulamadim orgulerde bir cok cesit var instagramda cok var onlara bakiyorum ya evet *2 oluyor 150 desen 300 1 orgu bebikk :)) oglan cocugu neyle oynarki ilk etapta bilemedim :)
Annem çeşit çeşit ördü allahtan hatta hala örüyo durduramıyorum en son top da örcem onla oynar diyodu o kadar para vermeme gerek kalmadı :)

Ben baby nest aldım ama yapımı çok kolaymış instagramda paylaştı bir anne adayı bilsem yapardık onu

Benim 2.trimesterda agrim vardi perinatolog su an gidebilirsin ama 3.trimesterda narkoz alacak bi islem yaptirma demişti

Doğumdan sonra duşa mı nası yani. Topluyolar boneyle kapatıyolar zaten. Ablama göz makyajını sildirmişlerdi. Hastaneden hastaneyede değişebilir
Sezeryanin ertesi gunu dusa girebiliyormusum.Sonra kuafor geliyormus.Makyajla girebiliyormusum doguma.Her hastanenin farkli sanirim.Hastanede uc gun kalacakmisim.O kisim ilginc geldi.

Canım hazır almaz isen belki olabilir ama hazırlarda cırt cırt var.imkansız bebeğin onu açabilmesi.foto çektim ama bi türlü koyamadım .hata veriyor
Ben de hazir fermuarli aldim canim.Annelerden ogrenirim de normal kundaklamayi ya cok sıktım mi diye endiselenirim ya gevsek bagladim,bogulur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…