2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tiny love var canım pahalı demezsen.ama daha ucuz piyasada ona benzer çok beşik var.ben onların genel adını tin tin beşik koydum

Ben de hazir fermuarli aldim canim.Annelerden ogrenirim de normal kundaklamayi ya cok sıktım mi diye endiselenirim ya gevsek bagladim,bogulur diye.
Biz normal yapamayız canım çünkü annemler gibi sıkı yapamayız kıyamayız kuzulara.sıkı yapmayıncada açılır.en iyisi hazırlar

☺☺donence almak istedimde melodisi guzel birsey bulamadim orgulerde bir cok cesit var instagramda cok var onlara bakiyorum ya evet *2 oluyor 150 desen 300 1 orgu bebikk :)) oglan cocugu neyle oynarki ilk etapta bilemedim :)
Bir tane kucuk ayi pelus aldim 40 tl jokerden.Joker gerekli belgeleri olmayan urunleri satmaz sanirim.Donence ile birkac tane cingirak alirim.Donencede anne karnindaki sesleri cikaran varmis,onu alirim.Sana bir tane donence olmaz mi,besiklerin ortasina falan koysan.Mothercarede de guzel cingiraklar vardi.Ilk etapta cok oyuncaga gerek yok ya.Zaten oyuncak getiren de cok olur.Bence en onemlisi donence.

Bende oyuncak bayağı var o yüzden ben de farklı arayışlara girdim sanırım kitaplar ve kartlar var yenidoğanlara onlardan alıcam.ilk zamanlar kontrast renkleri görebildikleri için ona göre tasarlanmış kartlar.youtuber bilgen kızı 3 aylık,ve kitapları öyle güzel dinliyor ki :)

uzun tek sabahlik bulsam alabilirim ben de, pijamalarim kisa kollu geceligim de yeterince uzun degil. sicakta nasil olacak hic bilmiyorum
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama pazarlarda bile oluyor sabahliklar. İstanbuldayim ben. Geceligimi boydan uzun ve bol beylikduzu beylik pazarinda buldum. Sabahligida boydan mi ariyorsun onu anlayamadim? Ben dizde aldim sabahligi. Ekteki ekru renk olan

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-01-14-35-54.webp
    5 KB · Görüntüleme: 48
hangi hastane canim bu acibadem mi yoksa :)
Bak dedigim gibi o ele takilan alet icin bir parmak bosta kalacak duymustum bunu ameliyata girmeden bir tirnagi sildirmislerdi.
Ne guzelmis senin hastane ben sormadim ama bu kadar ilgi sanmiyorum.
Memorial canim,kardesim Acibadem de yapmisti.O hic alt degistirmedi.Hep hemsireler yapti.Dusunu da hemsireler aldirtti,yikadilar.Acibadem de ilgi daha fazla,Memorial den bir tik daha iyi.

Ben baby plus almayı düşünüyorum canım. Oğlumdan kalma park yatak var evde onu kullanacağım. Beşik de var onu da annemde kullanacağım. Baby plus hoşuma gitti, katlaniyor ve diklestirip ilerde oturtulabilir.Evde salonda ve biryere gidince onu kullanırım diye düşündüm.

Annem çeşit çeşit ördü allahtan hatta hala örüyo durduramıyorum en son top da örcem onla oynar diyodu o kadar para vermeme gerek kalmadı :)
Donenceyle cingirak da mi ordu :)Donencenin iskeletine orgu takilabilir aslinda.Cingiraklar da orgu ile kaplanabilir.Topu biraz daha ilerleyen zamanlarda oynar.Annenin ellerine saglik bu arada.

Memorial canim,kardesim Acibadem de yapmisti.O hic alt degistirmedi.Hep hemsireler yapti.Dusunu da hemsireler aldirtti,yikadilar.Acibadem de ilgi daha fazla,Memorial den bir tik daha iyi.
Ben hic konusmadim hastaneyle o kadar para aliyorlar ilgi de olsa keske 5bin 6 bin az mi bi doguma ..
Bu gidisimde sorayim bakalim ne yapiyorlar ne istiyorlarmis..

pazarda alternatif gecelikler vardi aslinda, sabahlik da bakayim o zaman. Seninki de guzelmis, gule gule kullan. pijama olarak bol ve onu dugmeli model aldim, lohusa takimi almadim ozellikle.

Canim ilk zamanlar kartlarla ilgilenecek kadar uyanik kaliyor mu ki.Besle,altini temizle,uyut,banyo fasli.Aktivite zamani 5-10 dk sanirim.Zamanla yapariz kartlari oyuncaklari.Bebisleri bir duzgun doyuralim,kilo aldirtalim,uyutalim,altini temizleyelim de.Digerleri kolay yapariz.Bir de ilk zamanlar fazla uyarilmasi iyi degilmis.Uyuyamazmis.Fazla insan icine sokmayin deniyor.Yavas yavas o istedikce o kivama geldikce veririz oyuncaklari.Hikaye okusak da olur,ninni soylesek de,konussak da bebis icin cok guzel olur.O sesteki sefkati algiliyor ya :)

Ben hic konusmadim hastaneyle o kadar para aliyorlar ilgi de olsa keske 5bin 6 bin az mi bi doguma ..
Bu gidisimde sorayim bakalim ne yapiyorlar ne istiyorlarmis..
Sor canim az degil tabi.Ilgi eksik olursa oradan bir gorevliden rica edilir,karsiligi verilir artik.

37Ye kadar calisinca ekimin ilk haftasina geliyor diye hesapladim ben aramizda 3. Veya 4 gun var yanlis mi acaba benim hesap simdi tereddute düştüm pazartesi mudur yardimcimla bi konuşayım

Dogru hesaplamissin bayrama kadar 37 oluyor galiba,benim oyleydi.o 5 haftayi eylule denk getirmis oluyordum 8 arti 5 hafta diye dusununce.eylulu kurtaririm diyordum hep,benimki kismet degilmis

Kartlar 0 6 aylık olarak tasarlanmış :) ne zaman ilgisini çekerse, ne zaman kullanabilirsem kullanırım artık.ilk bir ay dediğin gibi doyurmak temizlemek alışmakla geçecek hatta daha fazla belki.o yüzden gözümüz ne oyuncak görecek ne de başka bişey..sonrasında tadını çıkarmaya başlarız artık.

ayrıca doğumdan sonra bizim de psikolojik olarak geçeceğimiz zor bir süreç olacak...bence en az 3 4 ay sürüyor bu dönem..

bir de tracy hogg un döngüsünü denemeyi düşünüyorum ben.aktivite zamanları uzadıkça yapacak bişeyler bulmak lazım.

Annem çeşit çeşit ördü allahtan hatta hala örüyo durduramıyorum en son top da örcem onla oynar diyodu o kadar para vermeme gerek kalmadı :)
Cok guzel canim eline saglik ne guzel elden gelince masrafinda azaliyor hemde anneannesinden ne guzel hatiralar :)

Donenceyle cingirak da mi ordu :)Donencenin iskeletine orgu takilabilir aslinda.Cingiraklar da orgu ile kaplanabilir.Topu biraz daha ilerleyen zamanlarda oynar.Annenin ellerine saglik bu arada.
Ben de çıngırak örücem inşallah :) daha önce örmüştüm kendim için de örücem sırası gelebilirse.ses için çıngırak topları da koyuyorum içine harika oluyor.bebek arabasına asılacak çok tatlı oyuncaklar var örülebilecek.

Bakayim jokere canim sagol ben kismetse oda yaptim ya ikisininde yatak basina alayim dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…