2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk trimester ve son trimesterde işlem yapilmiyor diye biliyorum ama kadin dogumcunuza sorun yine en azindan ilac yazarlar belki. Ben 8-13 haftalar arasi ilacla gecistirdim 20lik diş agrisini Allah düşmanima vermesin. 13. Haftada 4. Dişçi kabul etti hemen çektirmiştim. İnşallah kurtulursun sende
pazarda alternatif gecelikler vardi aslinda, sabahlik da bakayim o zaman. Seninki de guzelmis, gule gule kullan. pijama olarak bol ve onu dugmeli model aldim, lohusa takimi almadim ozellikle.
Normal iki takim pijama takimimi sirf dugmeli aldim daha sonrada kullanisli olsun diye. Açıkçası bu takimlarda merağım vardı. Gelinlik çeyizime alınan takım satici tarafından bedeni yanlış verilmiş, aylar sonra evlenince farkettim hiç giyemedim. Hevesimi almak istedim bu takımla. Sonraki doğumlarimda da nasipse iyi olur inşallah :)

Amin gerçekten büyük sıkıntı.bir günde bile mahfetti beni

Merhaba canım ben de preeklampsi geçirdim ilk hamileliğimde. Ne kadar önce geçirmiştin sen? Ben de normal doğum istiyorum bu sefer ama çok zor görünüyor.

4sene önce geçirdim hafif ve geç preeklampsi dendi 35haftadaydık, sen kaçıncı haftada geçirdin

Bende düz pamuklu şallardan almak istiyorum pijamalarımla uygun bulabilirsem, pijama takımının da geceliğinde uzun sabahlıkları var onlarla idare ederim yaz günü hırka gerek olur mu bilmiyorum oğlumda marttaydı doğumum, en çok aklımda kalan terlemelerimdi

4sene önce geçirdim hafif ve geç preeklampsi dendi 35haftadaydık, sen kaçıncı haftada geçirdin
Ben 26. Haftamda ağır preeklampsi geçirdim. Geçen yıl Ocak ayında. Senin normal doğum olasılığın çok daha yüksek. Öncelikle sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Sezeryan normal bunlar teferruat bizim için

uzun tek sabahlik bulsam alabilirim ben de, pijamalarim kisa kollu geceligim de yeterince uzun degil. sicakta nasil olacak hic bilmiyorum
Benim de hep kolsuz geceliğim pijamam ama sabahlıklar uzun, boyları da uzun Allahtan hem de incecik,
lohusa sepetinde tek sabahlık olabilir canım bi incele istersen, yani eminönündeki mağazasında vardı

Çok geçmiş olsun, 26.hafta baya erkenmiş, yanlış anlamazsan yaşıyor mu?
Kesinlikle sağlıkla gelsinler de hayırlısı nasılsa öyle olsun önemli değil gerisi,
Baştan beri takipteyim şimdilik bir bulgu yok gibi gözüküyor inşAllah sorunsuz tamamlarız

☺☺donence almak istedimde melodisi guzel birsey bulamadim orgulerde bir cok cesit var instagramda cok var onlara bakiyorum ya evet *2 oluyor 150 desen 300 1 orgu bebikk :)) oglan cocugu neyle oynarki ilk etapta bilemedim :)

Dönenceyi epey bir süre tavsiye etmiyorlar canım, göz kaymasını tetikleyebiliyormuş, oğlumda drumuz uyarmıştı, yine bir araştır öyle al istersen

Dönenceyi dra danışmadan almayınderim canım, yanlış değildem ilk 6ay önermiyorlar, göz kaymasına sebebiyet verdiği için, yada alıp sabit kullanılabilir sadece müziği ile

mathsdaisy ben seni çok iyi anlarım,
ilk hamileliğimde çok çektim 32-33.haftalarda başladı, dişçi tedavi yapamayız doğumu tetikler dedi, geçici birşeyler koymuştu ozaman, zaten erken doğım yaptım 5günlükken soluğu dişçide almıştım

Doktoru ikna etmeye çalışıcam geçici de olsa bişey yapmasını isticem

Doğum yaz tatiline denk geldiği için sonraya aktarım olmuyor canım. Ben çok araştırdOnu sor öğren ona göre izne ayrıl.

Dogum yaptigin zaman da onemli,mesela bayrama ka
Niye kismet degilmis dedin ki canim

Pazar gunu agriyla hastaneye gittim sancim cikmisti.istirahat verdi doktor.calisabilir raporunu 19 mayista verecekti sat a gore..simdi evde yatiyorum raporluyum pazartesi kontrole gel olmazsa dogum iznine ayiririz dedi,calisabilirsin dese bu saatten sonra riske atabilir miyim bilmiyorum,erken dogmasindansa kizimin napalim eylulde raporu zorlarim artik

Doktoru ikna etmeye çalışıcam geçici de olsa bişey yapmasını isticem

Cok gecmis olsun bende 2.trimestrin basinda cektim hala dua ediyorum sonuna kadar bisey cikmasin diye.az riskli olmasina ragmen zaman olarak doktorlar dokunmak istemedi.memlekete gittim yariyil tatilinde orda tanidik birine zar zor yaptirdim.
Adrenalinsiz lokal.anestezi ile yapilabilir diye kadin dogumcudan onay istiyorlar ama son aylarda bende olmuyor diye biliyorum.gerci bu agrinin da seni strese sokup bebege zarari olur ama disciler risk almak istemiyorlar.
Tuzlu suyla,adacayini demleyip suyuyla,hatta karanfili suda bekletip onun suyuyla gargara yapmistim,bir de su colgatein dis macunu var hassas dis eti mi ne onu disin oraya sur beklet bakalim belki ise yarar

Bişey çiğnemezsem ağrısı olmuyo çok şükür canım.inşallah bidaha olmaz seninde.bol kalsiyum almamız lazım.pek önemsemiyodum ama önemini çok iyi anladım

Gecmis olsun canım hic kendini kasma o zaman benim de bugun okulda sag alt karnima bi sanci girdi dogrulamadim bi taraftan dusunuyorum ayrilsam mi diye allah yardimcimiz olsun

Bişey çiğnemezsem ağrısı olmuyo çok şükür canım.inşallah bidaha olmaz seninde.bol kalsiyum almamız lazım.pek önemsemiyodum ama önemini çok iyi anladım

Hayatimda icmedigim kadar sut ictim dis olayindan sonra:) sende yuklen bakalim insallah gecici hassasiyettir

Gecmis olsun canım hic kendini kasma o zaman benim de bugun okulda sag alt karnima bi sanci girdi dogrulamadim bi taraftan dusunuyorum ayrilsam mi diye allah yardimcimiz olsun

Doktorun bakalim ne diyecek bakarsin duruma gore,insan iki arada kaliyor hakikaten Allah yardim etsin..okulda ayakta kalmamaya calismama ragmen yine de yorulmusum demek ki diyorum simdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…