- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Hassasiyet gibi değil canım ya onu da yaşadım onun için özel diş macunu kullanıyorum zaten.bişey ısırdığımda felaket bir batma oluyor.muhtemelen dolgu kırıldı içten o batıyor.ben de yüklenmeye başladım zaten.bundan sonrası için kurtarayım bari :) bu arada önceki mesajında tavsiyeler için çok teşekkürlerHayatimda icmedigim kadar sut ictim dis olayindan sonra:) sende yuklen bakalim insallah gecici hassasiyettir
Maalesef yaşamıyor. Bu hamileliğimde kan sulandırıcı kullanıyorum. Hamilelik öncesi normal bir kiloya indim. Ben de sürekli tansiyon takibindeyim. Çok önemli. Çok kötü bir hastalık. Kimseye göstermesin.Çok geçmiş olsun, 26.hafta baya erkenmiş, yanlış anlamazsan yaşıyor mu?
Kesinlikle sağlıkla gelsinler de hayırlısı nasılsa öyle olsun önemli değil gerisi,
Baştan beri takipteyim şimdilik bir bulgu yok gibi gözüküyor inşAllah sorunsuz tamamlarız
Aa oylemiymis canim arastirayim hemen yataklarin tepesinde hosuma gidiyordu cok sagol canim:)Dönenceyi epey bir süre tavsiye etmiyorlar canım, göz kaymasını tetikleyebiliyormuş, oğlumda drumuz uyarmıştı, yine bir araştır öyle al istersen
Canim insallah bu bebegini saglikla kucagina almak nasip olsun rabbim yardimcin olsun..Maalesef yaşamıyor. Bu hamileliğimde kan sulandırıcı kullanıyorum. Hamilelik öncesi normal bir kiloya indim. Ben de sürekli tansiyon takibindeyim. Çok önemli. Çok kötü bir hastalık. Kimseye göstermesin.
Bebek bakim sorunlarina mucizevi cozumlerin yazari miydi o,ben de okudum cok iyi bence de tavsiyeleri.Montesorinin kitabini yeni bitirdim.Orada oyuncaklarla olgili bolum vardi,egitimde de psikologla konusmustum.O yuzden az ama islevsel oyuncak alacagim.Kartlar 0 6 aylık olarak tasarlanmış :) ne zaman ilgisini çekerse, ne zaman kullanabilirsem kullanırım artık.ilk bir ay dediğin gibi doyurmak temizlemek alışmakla geçecek hatta daha fazla belki.o yüzden gözümüz ne oyuncak görecek ne de başka bişey..sonrasında tadını çıkarmaya başlarız artık.
ayrıca doğumdan sonra bizim de psikolojik olarak geçeceğimiz zor bir süreç olacak...bence en az 3 4 ay sürüyor bu dönem..
bir de tracy hogg un döngüsünü denemeyi düşünüyorum ben.aktivite zamanları uzadıkça yapacak bişeyler bulmak lazım.
Ee sen orersin tabi :)orunce paylas olur mu bizle de.Ben de çıngırak örücem inşallah :) daha önce örmüştüm kendim için de örücem sırası gelebilirse.ses için çıngırak topları da koyuyorum içine harika oluyor.bebek arabasına asılacak çok tatlı oyuncaklar var örülebilecek.
Her drun tavsiyesi farkli iste.Egitimde tavsiye ettiler.Drlari cok onemsemiyorum da takip ettigim yazarlar,bebek bakim uzmanlari da tavsiye ediyor.Arastirayim yine de goz kaymasi ile baglantisini.Tesekkur ederim canim.Dönenceyi epey bir süre tavsiye etmiyorlar canım, göz kaymasını tetikleyebiliyormuş, oğlumda drumuz uyarmıştı, yine bir araştır öyle al istersen
Hafif sarilinca kolunu cikartiyormus,kundak yuze falan gelirmis bogulma riski oluyormus.Ust taraf siki kundak olmaliymis.
Bebek bakim sorunlarina mucizevi cozumlerin yazari miydi o,ben de okudum cok iyi bence de tavsiyeleri.Montesorinin kitabini yeni bitirdim.Orada oyuncaklarla olgili bolum vardi,egitimde de psikologla konusmustum.O yuzden az ama islevsel oyuncak alacagim.
Evet canim o yazar.memnun kalanlar da çok olmuş.hem de çocuğa bir düzen oturtmak için bebekken başlamak lazımEe sen orersin tabi :)orunce paylas olur mu bizle de.
Dönenceyi dra danışmadan almayınderim canım, yanlış değildem ilk 6ay önermiyorlar, göz kaymasına sebebiyet verdiği için, yada alıp sabit kullanılabilir sadece müziği ile
Ana ciddimisin. Bizim hastane odalarındada duşlar var güzel güzel aldırırlar mı acepBazen duş aldirtiyolarmiş
Eşimin kuzeni havlu koymamiş. Kucuk havluyla kurulandim dedi. Bende normal buyuk havlu koydum bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?