2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayatimda icmedigim kadar sut ictim dis olayindan sonra:) sende yuklen bakalim insallah gecici hassasiyettir
Hassasiyet gibi değil canım ya onu da yaşadım onun için özel diş macunu kullanıyorum zaten.bişey ısırdığımda felaket bir batma oluyor.muhtemelen dolgu kırıldı içten o batıyor.ben de yüklenmeye başladım zaten.bundan sonrası için kurtarayım bari :) bu arada önceki mesajında tavsiyeler için çok teşekkürler arada gelen ağrılar için denicem mutlaka

Maalesef yaşamıyor. Bu hamileliğimde kan sulandırıcı kullanıyorum. Hamilelik öncesi normal bir kiloya indim. Ben de sürekli tansiyon takibindeyim. Çok önemli. Çok kötü bir hastalık. Kimseye göstermesin.

Canim insallah bu bebegini saglikla kucagina almak nasip olsun rabbim yardimcin olsun..
Bende 20. Haftadan beri suphelerle bu zamana geldim..

Bebek bakim sorunlarina mucizevi cozumlerin yazari miydi o,ben de okudum cok iyi bence de tavsiyeleri.Montesorinin kitabini yeni bitirdim.Orada oyuncaklarla olgili bolum vardi,egitimde de psikologla konusmustum.O yuzden az ama islevsel oyuncak alacagim.

Ee sen orersin tabi :)orunce paylas olur mu bizle de.

Dönenceyi epey bir süre tavsiye etmiyorlar canım, göz kaymasını tetikleyebiliyormuş, oğlumda drumuz uyarmıştı, yine bir araştır öyle al istersen
Her drun tavsiyesi farkli iste.Egitimde tavsiye ettiler.Drlari cok onemsemiyorum da takip ettigim yazarlar,bebek bakim uzmanlari da tavsiye ediyor.Arastirayim yine de goz kaymasi ile baglantisini.Tesekkur ederim canim.

Hafif sarilinca kolunu cikartiyormus,kundak yuze falan gelirmis bogulma riski oluyormus.Ust taraf siki kundak olmaliymis.

Tabii çekiyorlar minicik bile olsalar :) valla oğlumda yapmadım serbest uyudu kolları yukarda rahattı öyle sıçrama falan olmadı uyanmadı yani. Zaten ilk zamanlar reflü olmaması adına arkasına yastık destekli yan yatırıyorsun şu reflü yastığı gibi. Hiç sorun yaşamadım o yüzden...

Ee sen orersin tabi :)orunce paylas olur mu bizle de.
Evet canim o yazar.memnun kalanlar da çok olmuş.hem de çocuğa bir düzen oturtmak için bebekken başlamak lazım kitapta yazdığı gibi olursa harika olur gerçekten.

Tamam canım ördükçe atarım buraya da

Günaydın kızlar, haftasonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğiz annemle, hurçlara koyacağız toz olmasın die nekadar çekmece içide olsa evler toz oluyor malesef.. ..tiny love konuşulmuş... dönence bende almak istiyorum ama henüz karar veremedim daha hangisini alacağıma.....benim doğum yapacağım hastane pakete dahil olarak; sadece lohusa şerbeti veriyormuş+birde kapıyı süslüyorlarmış.... ..gerisini biz yapıcaz..sağlıkla doğsunlarda herşey olur inşalah...daha kuzumu görmeye 2hafta var yaaa...özlüyorum artık..ben hala magnezyum almıyorum ..doktora mesaj attım kasıklarımda ağrı var filan diye..magnezyum eksikliği olabilir....

Dönenceyi dra danışmadan almayınderim canım, yanlış değildem ilk 6ay önermiyorlar, göz kaymasına sebebiyet verdiği için, yada alıp sabit kullanılabilir sadece müziği ile

Uyardığın için saol canm, benim aklimdaydi almayi düşünüyordum, dediğin gibi bi doktora sormak lazım

Dişi ağrıyan arkadaşlar hergün diş ipi kullanmanizi tavsiye ederim inanın cok rahatlatiyor, normal bir iplede olur. Ardindan dişleri fircalayip tuzlu suyla gargara yapın. Ilk başlarda cok kanar ama daha sonra kanama azalır mutlaka hergün yapın bunu, ben böyle kurtuldum ağrılardan

Günaydin Herkese..
Bende dönenceye cok heves etmistim ama önerilmedigini duyunca vazgecmistim. Yerine muzik acarim oyuncaga sabit bakmasindansa sesin nerden geldigini bilmeden dinler diye dusundum..
Birde donencenin oyuncaklarini bir sure sonra degismek lazimmis öyle okumustum cocugun gözü hep yukarda oluyor yazik ben onu dusununce vazgectim :) Elimizde telefon olupta uyumaya calismak gibi bisey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…