Hangi hastaneki o kuaför geliyo. Benim bildiğim acıbademde öyle ama ondada fiyatlar dudak uçuklatıyoSezeryanin ertesi gunu dusa girebiliyormusum.Sonra kuafor geliyormus.Makyajla girebiliyormusum doguma.Her hastanenin farkli sanirim.Hastanede uc gun kalacakmisim.O kisim ilginc geldi.
Gittigidiyordan bişey almamda hepsi buradaya bakayım bakalım :)Gittigidiyor dan canim aynisini Koctas ta gordum sonra :)
Hergun dis ipi zararli degil miDişi ağrıyan arkadaşlar hergün diş ipi kullanmanizi tavsiye ederim inanın cok rahatlatiyor, normal bir iplede olur. Ardindan dişleri fircalayip tuzlu suyla gargara yapın. Ilk başlarda cok kanar ama daha sonra kanama azalır mutlaka hergün yapın bunu, ben böyle kurtuldum ağrılardan
Hergun dis ipi zararli degil miBenim dis doktoru ayda bir mutlaka diş ipi kullan ve mutlaka hergun fircala macun mideni bulandiriyorsa macunsuz fircala dedi.
En korktugum sey dis agrisiydi gebelikte ilk baslarda cok sizlama yasadim sukur simdilik birsey yok bol yogurt tuketin
Gargarayi ve dis ipini dun dis doktoru da önerdi bana.agri oldukca gargara yapicam ben de.dis ipi zaten kullaniyodum.sagol tavsiyeler icin canım:)Dişi ağrıyan arkadaşlar hergün diş ipi kullanmanizi tavsiye ederim inanın cok rahatlatiyor, normal bir iplede olur. Ardindan dişleri fircalayip tuzlu suyla gargara yapın. Ilk başlarda cok kanar ama daha sonra kanama azalır mutlaka hergün yapın bunu, ben böyle kurtuldum ağrılardan
I
Gargarayi ve dis ipini dun dis doktoru da önerdi bana.agri oldukca gargara yapicam ben de.dis ipi zaten kullaniyodum.sagol tavsiyeler icin canım:)
Memorial canım,bizim sigorta olduğu için o kadar ödemeyeceğiz sanırım da yine tutacakmış.Kardeşim Acıbadem sigorta yaptırmıştı hiç ödemedi ekstra.Biz Alianz yaptırmıştık,ekstra ödüyoruz.Neden böyle anlamadım.Hangi hastaneki o kuaför geliyo. Benim bildiğim acıbademde öyle ama ondada fiyatlar dudak uçuklatıyo
Manueller çok zor canım,alanlar sonrasında onu bir köşeye bırakıp elektirikli almış.İki kere almak zorunda kalma bence.Bir kere temiz al kurtul ya da bir tanıdıktan al,hastaneden de kiralayabilirsin.Şu ikinci ellere de bakabilirsin tutumluanne'ye falan.Ben elektirikli Lansioh aldım,indirimdeydi eğtimde de tavsiye edilince aldım.Sütü artırmak için,bir de günde bir öğün babası beslesin aralarında bağ oluşsun istedim.Arkadaşlar manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra haftada 2 gün kursum var lazım olacak. Çok fazla ihtiyacım olmayacağı için elektrikli almayı düşünmüyorum. Manuellerden önerileriniz var mı? Lansinoh ve Philips Avent arasında kaldım.
Bazılarının o karikatürü çıkık geldi,yapıştırdım silikonla,iş çıkardım kendime.Koçtaşa bak,aynısı vardı.Neden gittigidiyordan almıyorsun?Gittigidiyordan bişey almamda hepsi buradaya bakayım bakalım :)
Tartar temizliği için gittiğimde dişçi her akşam kullan dedi.Diş etlerim şişmişti,hamileikte salgılanan hormonu seven bir bakteri varmış,o şişirmiş ve fırçalarken kanıyordu.Diş ipi kullanmaya başalayınca kanama azaldı.Hergun dis ipi zararli degil miBenim dis doktoru ayda bir mutlaka diş ipi kullan ve mutlaka hergun fircala macun mideni bulandiriyorsa macunsuz fircala dedi.
En korktugum sey dis agrisiydi gebelikte ilk baslarda cok sizlama yasadim sukur simdilik birsey yok bol yogurt tuketin
Uyardığın için saol canm, benim aklimdaydi almayi düşünüyordum, dediğin gibi bi doktora sormak lazım
Her drun tavsiyesi farkli iste.Egitimde tavsiye ettiler.Drlari cok onemsemiyorum da takip ettigim yazarlar,bebek bakim uzmanlari da tavsiye ediyor.Arastirayim yine de goz kaymasi ile baglantisini.Tesekkur ederim canim.
Maalesef yaşamıyor. Bu hamileliğimde kan sulandırıcı kullanıyorum. Hamilelik öncesi normal bir kiloya indim. Ben de sürekli tansiyon takibindeyim. Çok önemli. Çok kötü bir hastalık. Kimseye göstermesin.
Rica ederim canım, zaten doğduğunda göreceksiniz göz kasları tam gelişmemiş olduğu için bir noktaya bakarken şaşı gibi oluyorlar ilk 4-5ay,
ilkten korktuk biz dra götürdük oğlumu ama normal dendi
Günaydın kızlar, haftasonu bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğiz annemle, hurçlara koyacağız toz olmasın die nekadar çekmece içide olsa evler toz oluyor malesef....tiny love konuşulmuş... dönence bende almak istiyorum ama henüz karar veremedim daha hangisini alacağıma.....benim doğum yapacağım hastane pakete dahil olarak; sadece lohusa şerbeti veriyormuş+birde kapıyı süslüyorlarmış.... ..gerisini biz yapıcaz..sağlıkla doğsunlarda herşey olur inşalah...daha kuzumu görmeye 2hafta var yaaa...özlüyorum artık..ben hala magnezyum almıyorum ..doktora mesaj attım kasıklarımda ağrı var filan diye..magnezyum eksikliği olabilir....
iste bende tam tersini dusunmustum hergun kullanmak zararli olur diye hassas oldugu icin disler ..Tartar temizliği için gittiğimde dişçi her akşam kullan dedi.Diş etlerim şişmişti,hamileikte salgılanan hormonu seven bir bakteri varmış,o şişirmiş ve fırçalarken kanıyordu.Diş ipi kullanmaya başalayınca kanama azaldı.
Günaydin Herkese..
Bende dönenceye cok heves etmistim ama önerilmedigini duyunca vazgecmistim. Yerine muzik acarim oyuncaga sabit bakmasindansa sesin nerden geldigini bilmeden dinler diye dusundum..
Birde donencenin oyuncaklarini bir sure sonra degismek lazimmis öyle okumustum cocugun gözü hep yukarda oluyor yazik ben onu dusununce vazgectim :) Elimizde telefon olupta uyumaya calismak gibi bisey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?