2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryanin ertesi gunu dusa girebiliyormusum.Sonra kuafor geliyormus.Makyajla girebiliyormusum doguma.Her hastanenin farkli sanirim.Hastanede uc gun kalacakmisim.O kisim ilginc geldi.
Hangi hastaneki o kuaför geliyo. Benim bildiğim acıbademde öyle ama ondada fiyatlar dudak uçuklatıyo

Hergun dis ipi zararli degil mi Benim dis doktoru ayda bir mutlaka diş ipi kullan ve mutlaka hergun fircala macun mideni bulandiriyorsa macunsuz fircala dedi.

En korktugum sey dis agrisiydi gebelikte ilk baslarda cok sizlama yasadim sukur simdilik birsey yok bol yogurt tuketin

Günaydın kızlar. Ay okuyamadım 150den fazla mesaj vardı :) herkes iyidir umarım. Bizim gecemiz fenaydı terlemekten sıcaktan bir hal olduk cam açtım bu seferde gaz topladım :) benim küçük kardeşim dönence aldı kızıma. Ama 6.aydan sonra kullanacağız zaten ışıklı falan. Nasıl zararı varki6.aydan sonra

Hamilelikte ayda bir az geldi bana çok fazla hassaslasiyor disler ip kullanmasakta fircalamaliyiz hergün, ipi ağrı olduğu zamanlarda kullandim ben cok rahatlatti faydasını gördüm yani ama

I
Gargarayi ve dis ipini dun dis doktoru da önerdi bana.agri oldukca gargara yapicam ben de.dis ipi zaten kullaniyodum.sagol tavsiyeler icin canım:)

Arkadaşlar manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra haftada 2 gün kursum var lazım olacak. Çok fazla ihtiyacım olmayacağı için elektrikli almayı düşünmüyorum. Manuellerden önerileriniz var mı? Lansinoh ve Philips Avent arasında kaldım.

Hangi hastaneki o kuaför geliyo. Benim bildiğim acıbademde öyle ama ondada fiyatlar dudak uçuklatıyo
Memorial canım,bizim sigorta olduğu için o kadar ödemeyeceğiz sanırım da yine tutacakmış.Kardeşim Acıbadem sigorta yaptırmıştı hiç ödemedi ekstra.Biz Alianz yaptırmıştık,ekstra ödüyoruz.Neden böyle anlamadım.

Manueller çok zor canım,alanlar sonrasında onu bir köşeye bırakıp elektirikli almış.İki kere almak zorunda kalma bence.Bir kere temiz al kurtul ya da bir tanıdıktan al,hastaneden de kiralayabilirsin.Şu ikinci ellere de bakabilirsin tutumluanne'ye falan.Ben elektirikli Lansioh aldım,indirimdeydi eğtimde de tavsiye edilince aldım.Sütü artırmak için,bir de günde bir öğün babası beslesin aralarında bağ oluşsun istedim.

Tartar temizliği için gittiğimde dişçi her akşam kullan dedi.Diş etlerim şişmişti,hamileikte salgılanan hormonu seven bir bakteri varmış,o şişirmiş ve fırçalarken kanıyordu.Diş ipi kullanmaya başalayınca kanama azaldı.

Uyardığın için saol canm, benim aklimdaydi almayi düşünüyordum, dediğin gibi bi doktora sormak lazım

Rica ederim canım, zaten doğduğunda göreceksiniz göz kasları tam gelişmemiş olduğu için bir noktaya bakarken şaşı gibi oluyorlar ilk 4-5ay,
ilkten korktuk biz dra götürdük oğlumu ama normal dendi

Her drun tavsiyesi farkli iste.Egitimde tavsiye ettiler.Drlari cok onemsemiyorum da takip ettigim yazarlar,bebek bakim uzmanlari da tavsiye ediyor.Arastirayim yine de goz kaymasi ile baglantisini.Tesekkur ederim canim.

En sevmediğim zaten şu drların hepsinin ayrı görüşte olması, ama benim aklıma yattı dönenceyi en azından sabit kullanmak çünkü ilk doğduklarında göz kasları gelişmemiş oluyor ya bi komik bakıyorlar

Allah rahmet eylesin canım, bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşAllah, tansiyon, ödem ve kilo takibi çok önemli bizde, aynen öyle yaşamayan bilmez çok sinsi bir hastalık

Tiny love üstündeki aparatı kullandık biz müziğine bayılıyordu oğlum sürekli açıyırduk artık geceleri rüyamda sürekli kulağımda o müzik

iste bende tam tersini dusunmustum hergun kullanmak zararli olur diye hassas oldugu icin disler ..
Banada kanasada fircala sen fircaladikca gececek demisti ki öylede oldu :)
Her doktor farkli iste :))

Alpicim en güzeli oyun halısı,
3aylık olmadan almıştık biz,
sürekli halıya farklı oyuncaklar asıyorduk dediğin gibi tekmeliyordu yakalamaya çalışıyorsu vs kaslarını geliştirdiğine inanıyırım, 4ayşıkken döndü oğlum sürekli yerde olduğundan, 8aylıktı yürüdü
Hatta indirimde yakalarsanız alıp kenara konuşabilir tinylove tekmele gibi birşeydi adı bizim kullandığımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…