- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Hangi hastaneki o kuaför geliyo. Benim bildiğim acıbademde öyle ama ondada fiyatlar dudak uçuklatıyo
Günaydın kızlar. Ay okuyamadım 150den fazla mesaj vardı :) herkes iyidir umarım. Bizim gecemiz fenaydı terlemekten sıcaktan bir hal olduk cam açtım bu seferde gaz topladım :) benim küçük kardeşim dönence aldı kızıma. Ama 6.aydan sonra kullanacağız zaten ışıklı falan. Nasıl zararı varki6.aydan sonra
Arkadaşlar manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra haftada 2 gün kursum var lazım olacak. Çok fazla ihtiyacım olmayacağı için elektrikli almayı düşünmüyorum. Manuellerden önerileriniz var mı? Lansinoh ve Philips Avent arasında kaldım.
Ben de indirimde yakaladım onu,ödüllü oyun halısı zaten.Kaç aylıkken başladınız onu kullanmaya?Şu an drlar yan yatırın diyor ya,yan yatış yastığı aldım ama okuduğum kitapta yüz üstü,başını çevirerek yatır.Kalkmaya çalışırken kol,boyun kasları güçlenir daha erken gelişim sağlar diyor.Sen nasıl yaptın,nasıl yatırdın?Alpicim en güzeli oyun halısı,
3aylık olmadan almıştık biz,
sürekli halıya farklı oyuncaklar asıyorduk dediğin gibi tekmeliyordu yakalamaya çalışıyorsu vs kaslarını geliştirdiğine inanıyırım, 4ayşıkken döndü oğlum sürekli yerde olduğundan, 8aylıktı yürüdü
Hatta indirimde yakalarsanız alıp kenara konuşabilir tinylove tekmele gibi birşeydi adı bizim kullandığımızın
Sana da mı zararlı dediler dönence için?Neden 6 aydan sonra?Günaydın kızlar. Ay okuyamadım 150den fazla mesaj vardı :) herkes iyidir umarım. Bizim gecemiz fenaydı terlemekten sıcaktan bir hal olduk cam açtım bu seferde gaz topladım :) benim küçük kardeşim dönence aldı kızıma. Ama 6.aydan sonra kullanacağız zaten ışıklı falan. Nasıl zararı varki6.aydan sonra
Bence de kullanılsa bile sabit kullanmak lazım ilk aylarda.Anne karnından,karanlık,güvenli ortamdan yeni çıkmış,çok fazla farklı şey var.Uyarana boğmayalım.En sevmediğim zaten şu drların hepsinin ayrı görüşte olması, ama benim aklıma yattı dönenceyi en azından sabit kullanmak çünkü ilk doğduklarında göz kasları gelişmemiş oluyor ya bi komik bakıyorlar
Dönenceden ziyade oyun halısı kıllanışlı oluyor ortasına koyuyoruz çocuğu değişik bölümleri var orada tepinir agular durur:))Günaydın kızlar. Ay okuyamadım 150den fazla mesaj vardı :) herkes iyidir umarım. Bizim gecemiz fenaydı terlemekten sıcaktan bir hal olduk cam açtım bu seferde gaz topladım :) benim küçük kardeşim dönence aldı kızıma. Ama 6.aydan sonra kullanacağız zaten ışıklı falan. Nasıl zararı varki6.aydan sonra
Dönenceden ziyade oyun halısı kıllanışlı oluyor ortasına koyuyoruz çocuğu değişik bölümleri var orada tepinir agular durur:))
Oyun halisi iyi fikir iki tane sumgeri bezle kapla capraz yapistir altinada sungerli bir minder ustunede oyuncak as al sana oyun halisi :))Alpicim en güzeli oyun halısı,
3aylık olmadan almıştık biz,
sürekli halıya farklı oyuncaklar asıyorduk dediğin gibi tekmeliyordu yakalamaya çalışıyorsu vs kaslarını geliştirdiğine inanıyırım, 4ayşıkken döndü oğlum sürekli yerde olduğundan, 8aylıktı yürüdü
Hatta indirimde yakalarsanız alıp kenara konuşabilir tinylove tekmele gibi birşeydi adı bizim kullandığımızın
Bende medicalparka gidiyorum evet gayet pahali belki bi acibadem degil ama ondan kalir yani da yok soracagim bakalim neleri varmis. Dogumda ne yapiyor ne veriyorlar.Halkalı acıbademe gidiyordum ben, medicalparktan çok da farklı değil canım, onda da kuaför başbaşa akşam yemeği vs var
Kesinlikle sana katiliyorum alpi bebek uyanik oldugunda anneyle temazla anne elinde oyuncakla bebekle iletisime girse daha iyi oglumda donence kullanmadim ben oynadim onun eline verdim cok daha aktif ve eglenceli oluyor birde oyun halisi alacak arkadaslar piyanolu modelleri tercih edrrseniz daha uzun kullanabilirsiniz oglum 15 aylik hala piyanosuyla oynuyor ve bikmiyorlar.Günaydin Herkese..
Bende dönenceye cok heves etmistim ama önerilmedigini duyunca vazgecmistim. Yerine muzik acarim oyuncaga sabit bakmasindansa sesin nerden geldigini bilmeden dinler diye dusundum..
Birde donencenin oyuncaklarini bir sure sonra degismek lazimmis öyle okumustum cocugun gözü hep yukarda oluyor yazik ben onu dusununce vazgectim :) Elimizde telefon olupta uyumaya calismak gibi bisey ..
Ben lansinoh aldim cokta memnun kaldim. Bu bebegimdede kullanicam insaallah.Arkadaşlar manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra haftada 2 gün kursum var lazım olacak. Çok fazla ihtiyacım olmayacağı için elektrikli almayı düşünmüyorum. Manuellerden önerileriniz var mı? Lansinoh ve Philips Avent arasında kaldım.
Erken diye hic oyun halisina bakmadim arastirmadim yani ama bakayim nasil modelleri varmis.Kesinlikle sana katiliyorum alpi bebek uyanik oldugunda anneyle temazla anne elinde oyuncakla bebekle iletisime girse daha iyi oglumda donence kullanmadim ben oynadim onun eline verdim cok daha aktif ve eglenceli oluyor birde oyun halisi alacak arkadaslar piyanolu modelleri tercih edrrseniz daha uzun kullanabilirsiniz oglum 15 aylik hala piyanosuyla oynuyor ve bikmiyorlar.
Zaten surekli yaninda oluyorsun bebegin birlikle vakit gecirmek donenceye bakmasindan daha kaliteli olacaktir bebek icin. Benim?oglum 3 aylikti oyun halisini kullanmaya basladk bayada eglendi :) eller kollar ayaklar hic durmuyoduErken diye hic oyun halisina bakmadim arastirmadim yani ama bakayim nasil modelleri varmis.
Zaten benim kizim bensiz kalmaz besikte uzun sure :))) Ancak evdeki el ayak cekilecekte tek kalsin yoksa uyandigi an yanimizda olur ..
Oyun halisi iyi fikir iki tane sumgeri bezle kapla capraz yapistir altinada sungerli bir minder ustunede oyuncak as al sana oyun halisi :))
Pahali diyenler kendileri yapabilir kizlar cok kolay
Bende medicalparka gidiyorum evet gayet pahali belki bi acibadem degil ama ondan kalir yani da yok soracagim bakalim neleri varmis. Dogumda ne yapiyor ne veriyorlar.
Oyun halısı benim aldığım ilk şeydi :) genelde olumlu yorumlar okumustum indirimdeyken ödüllü olan modeli almıştım.her tarafindan bir oyuncak çıkıyor.ilgisini mutlaka çeker.Dönenceden ziyade oyun halısı kıllanışlı oluyor ortasına koyuyoruz çocuğu değişik bölümleri var orada tepinir agular durur:))
Sigorta paketinin kapsamından kapsamına farkediyordur canım. Ne güzel ozaman şanslısınMemorial canım,bizim sigorta olduğu için o kadar ödemeyeceğiz sanırım da yine tutacakmış.Kardeşim Acıbadem sigorta yaptırmıştı hiç ödemedi ekstra.Biz Alianz yaptırmıştık,ekstra ödüyoruz.Neden böyle anlamadım.
Daha önce o sitede sorun yaşadım sistemiyle alakalı ama üründe sorun yaşamadım. Hepsi buradayı seviyorum ben. Koçtaşada bakayımBazılarının o karikatürü çıkık geldi,yapıştırdım silikonla,iş çıkardım kendime.Koçtaşa bak,aynısı vardı.Neden gittigidiyordan almıyorsun?
Medicalparkta da mı öyle yanlış mı anlıyorum :) bugün algılarım kapalı resmenyaHalkalı acıbademe gidiyordum ben, medicalparktan çok da farklı değil canım, onda da kuaför başbaşa akşam yemeği vs var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?