2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana dr 6aydan snra kullan dwmişti zaten canım

Canım imkanın varsa tekli bile olsa elektrikli al, manuel çok yoruyor

Tavsiyeler için teşekkürler elektriklileri inceleyim birde. Hastaneye gittiğimde de sorayım bakalım kiralama gibi bir uygulaması varsa o da mantıklı geldi

Ben de indirimde yakaladım onu,ödüllü oyun halısı zaten.Kaç aylıkken başladınız onu kullanmaya?Şu an drlar yan yatırın diyor ya,yan yatış yastığı aldım ama okuduğum kitapta yüz üstü,başını çevirerek yatır.Kalkmaya çalışırken kol,boyun kasları güçlenir daha erken gelişim sağlar diyor.Sen nasıl yaptın,nasıl yatırdın?

Sana da mı zararlı dediler dönence için?Neden 6 aydan sonra?

Bence de kullanılsa bile sabit kullanmak lazım ilk aylarda.Anne karnından,karanlık,güvenli ortamdan yeni çıkmış,çok fazla farklı şey var.Uyarana boğmayalım.

Dönenceden ziyade oyun halısı kıllanışlı oluyor ortasına koyuyoruz çocuğu değişik bölümleri var orada tepinir agular durur:))

Hayırlı cumalar kızlar,

Grubu takip ediyorum ama uzun zamandır yazamadım. Termal biberon kılıfı bakıyorum, daha önceden kullanan var mı? Yazın gezmeye giderken sütümüzü sağıp biberona koysak dışarıda bu kılıfların içinde ne kadar dayanır?

Oyun halisi iyi fikir iki tane sumgeri bezle kapla capraz yapistir altinada sungerli bir minder ustunede oyuncak as al sana oyun halisi :))
Pahali diyenler kendileri yapabilir kizlar cok kolay

Halkalı acıbademe gidiyordum ben, medicalparktan çok da farklı değil canım, onda da kuaför başbaşa akşam yemeği vs var
Bende medicalparka gidiyorum evet gayet pahali belki bi acibadem degil ama ondan kalir yani da yok soracagim bakalim neleri varmis. Dogumda ne yapiyor ne veriyorlar.

Kesinlikle sana katiliyorum alpi bebek uyanik oldugunda anneyle temazla anne elinde oyuncakla bebekle iletisime girse daha iyi oglumda donence kullanmadim ben oynadim onun eline verdim cok daha aktif ve eglenceli oluyor birde oyun halisi alacak arkadaslar piyanolu modelleri tercih edrrseniz daha uzun kullanabilirsiniz oglum 15 aylik hala piyanosuyla oynuyor ve bikmiyorlar.

Ben lansinoh aldim cokta memnun kaldim. Bu bebegimdede kullanicam insaallah.

Erken diye hic oyun halisina bakmadim arastirmadim yani ama bakayim nasil modelleri varmis.
Zaten benim kizim bensiz kalmaz besikte uzun sure :))) Ancak evdeki el ayak cekilecekte tek kalsin yoksa uyandigi an yanimizda olur ..

Erken diye hic oyun halisina bakmadim arastirmadim yani ama bakayim nasil modelleri varmis.
Zaten benim kizim bensiz kalmaz besikte uzun sure :))) Ancak evdeki el ayak cekilecekte tek kalsin yoksa uyandigi an yanimizda olur ..
Zaten surekli yaninda oluyorsun bebegin birlikle vakit gecirmek donenceye bakmasindan daha kaliteli olacaktir bebek icin. Benim?oglum 3 aylikti oyun halisini kullanmaya basladk bayada eglendi :) eller kollar ayaklar hic durmuyodu

Sünger bulcamda bezle kaplicamda minder nasıl minder olcak hem oyuncak desen zaten onlarda pahali ki daha neler ya hic ugrasamam hem kötü durur
Ben oğluma alırım en güzel oyun halisini ona hersey feda

Dönenceden ziyade oyun halısı kıllanışlı oluyor ortasına koyuyoruz çocuğu değişik bölümleri var orada tepinir agular durur:))
Oyun halısı benim aldığım ilk şeydi :) genelde olumlu yorumlar okumustum indirimdeyken ödüllü olan modeli almıştım.her tarafindan bir oyuncak çıkıyor.ilgisini mutlaka çeker.

Sigorta paketinin kapsamından kapsamına farkediyordur canım. Ne güzel ozaman şanslısın

Bazılarının o karikatürü çıkık geldi,yapıştırdım silikonla,iş çıkardım kendime.Koçtaşa bak,aynısı vardı.Neden gittigidiyordan almıyorsun?
Daha önce o sitede sorun yaşadım sistemiyle alakalı ama üründe sorun yaşamadım. Hepsi buradayı seviyorum ben. Koçtaşada bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…