2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her drun tavsiyesi farkli iste.Egitimde tavsiye ettiler.Drlari cok onemsemiyorum da takip ettigim yazarlar,bebek bakim uzmanlari da tavsiye ediyor.Arastirayim yine de goz kaymasi ile baglantisini.Tesekkur ederim canim.
Ben dönence faydalı şeklinde biliyorum. Oyuncakların altında heyecandan yaptığı bacak hareketleri bile kolay gaz çıkarmasını sağlıyormuş. Müziklerle neden sonuç ilişkisini kavrayabiliyor, Zaten 2-7 ay için ideal dönence. Uzanmaya başlayınca oyuncaklarını sökün , projektörü ve müziklerine devam etsin diyorlar. Ben hep gelişime olumlu bilgileri olduğunu duydum dönence ile ilgili.

Sünger bulcamda bezle kaplicamda minder nasıl minder olcak hem oyuncak desen zaten onlarda pahali ki daha neler ya hic ugrasamam hem kötü durur
Ben oğluma alırım en güzel oyun halisini ona hersey feda
Alamayanlar icin alternatif canim Sonucta pahali ucuz degil yapmak isteyen becerikli anneler olabilir :) Yada ben onunla oynarim onun oyun halisi ben olurum diyende olabilir

O otu suya koyarken dua okunuyormuş galiba onu biliyo musun meryem suresi mi okunuyor acaba? Birde bana dediler ki birine soyliceksin o suya koycak okuyacak dogumun olunca cikaracak. Ben hastaneye goturmeyi dusunuyodum hatta cantama koydum
dua ettiğimi hatırlıyorum ama ne okuduğumu hatırlamıyorum canım...birde bi ben koymadım teyze kızlarıda koydu....ben yatış yaptım hemen onu suya koydum....yani eşime söyledim o koydu...

nasıl yaptınız peki canım nasıl kullandın tarif eder misin
canım geniş bi kap aldım yanıma ılık suya geniş yerini koydum...

baştan savmak değil de gerekli değil dedi....inan her şeye bende özeniyorum ama imkanlar sıkıntı...her anım kızımla gurbette yanlızım küçücük bi ilçe öyle istediğini bulamıyorsun öyle oluncada bazı şeyleri erteliyorsun....inanmazsın kuaföre bile bi 3 aylıkken gittim bide yenilerde..

Adi fatma ana eli otu :) sizde fadimemi deniyo canim. Bende bu otu kullandim 2 saatte 8 cm acildim tabi bol yuruyusve pilateste yapmistim tabi oglumun kalp ritmi azaldigi icin sezeryan olmak?zorunda kaldim .
hayırlısı canım sağlıcakla gelsinler bunlar vesile... bende çok yürüyüş yapmıştım ama bu sefer fazla olmuyor...

Bisey soracagim da utaniyorum azcik Afedersiniz ama akıntısı olan var mi ? Off doktor erkek olunca ben simdi nasil söyleyecegim bunu ama iki üc gündür akıntım var altima yapmis gibi oluyorum
Al_pi cim muhakkak doktora söyle.Utanma olur mu bunda?Akıntı olması normal de, ıslaklık çok olursa mesela el içi kadar falan olursa bebeğin suyu olma ihtimali de olabilir

Oyun halısı benim aldığım ilk şeydi :) genelde olumlu yorumlar okumustum indirimdeyken ödüllü olan modeli almıştım.her tarafindan bir oyuncak çıkıyor.ilgisini mutlaka çeker.
Ben de aynen öyle yaptım.İlk aldığm şey oyun halısı ve bebek telsiziydi.Şubat ayı indirimlerinde ebebekten almıştım :)

Medicalparkta da mı öyle yanlış mı anlıyorum :) bugün algılarım kapalı resmenya
Unutkanlık,dalgınlık çok fazla bende de.Dr b12 eksikliği var,ilaç da veremem dışarıdan zaten çok kilo almışsın,marulu iyice yıka gel git ye dedi.Yiyorum ama hala devam ediyor.Dün saç düzeleştiriciyi açık bırakıp çıkmışım evden.Kafa bir dünya.

Sünger bulcamda bezle kaplicamda minder nasıl minder olcak hem oyuncak desen zaten onlarda pahali ki daha neler ya hic ugrasamam hem kötü durur
Ben oğluma alırım en güzel oyun halisini ona hersey feda
Cesitleri ozellikleri nedir bilmiyorum ama en uygunu 110 civariydi ebebekte esim alcakti aldirmadim erken diye ordan bakabilirsin canim

Bebekler yüzüstü başı yanda çok seviyorlar canım, oğlum birde erken doğandı hep koala gibi popo havada yatıyordu, onda dikkat etmek gereken boğulmayı engelleyici yüzeyde yatırmak, sevi bebenin reflü yastığı vardı hem yan yatış minderi hem de kafa kısmı delikli yani yüzüstü suratını kapasa yada kussa bile rahat nefes alıp verebiliyor, kızıma şimdi ilk o yastığı aldım, abide parçalanmıştı kullana kullana
3aydan itibaren oyun halısına yatırdık yaza gelmişti 3aydan snrası abimizde, şimdi de eylül gibi çıkarırım altına birde ince battaniye serdiğin zaman harika birşey kalitesini çok beğeniyorum ben

Al_pi cim muhakkak doktora söyle.Utanma olur mu bunda?Akıntı olması normal de, ıslaklık çok olursa mesela el içi kadar falan olursa bebeğin suyu olma ihtimali de olabilir
Yok canim cok az damla seklinde öyle olsa korkardim zaten :))
Tamam yarin soyleyeyim

Okuduğum bebek bakım uzmanları da hep aynı şeyi söylüyor,psikologda hangi oyuncakları alayım dediğimde ilk zamanlar için dönence,çıngırak,kaliteli bir peluş dedi.Şımarık,doyumsuz bir çocuk olsun istemiyorum.Gelişimi için gerekli olanları alacağım sadece.

Reactions: SGd
Bende gelip gidip marul yiyorum annemler guluyor baska asercegin birsey yokmu diye :))
B12den oluyo demekki :)

Erken diye hic oyun halisina bakmadim arastirmadim yani ama bakayim nasil modelleri varmis.
Zaten benim kizim bensiz kalmaz besikte uzun sure :))) Ancak evdeki el ayak cekilecekte tek kalsin yoksa uyandigi an yanimizda olur ..
Oyun halısının içine bende yatıyordum yanına ohh hem dinlenme oluyordu bana hemde oyuncakları konuşturuyordum ona ayyy ne günlerdi, şimdi abiden bana kalmayabilir

Oyun halısının içine bende yatıyordum yanına ohh hem dinlenme oluyordu bana hemde oyuncakları konuşturuyordum ona ayyy ne günlerdi, şimdi abiden bana kalmayabilir
Oyy ne tatli olurlar abi kardes ❤ Bol bol fotografla onlarin o guzel zamanlarini ben korkmasam ikinciyi cok ara vermeden yaparim sirf şu kardes aşkı için :)

Bisey soracagim da utaniyorum azcik Afedersiniz ama akıntısı olan var mi ? Off doktor erkek olunca ben simdi nasil söyleyecegim bunu ama iki üc gündür akıntım var altima yapmis gibi oluyorum
canım olması normal ama söyle iltahapta olabiliyormuş....fitil filan kullanılıyor yoksa sorun normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…