2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Medicalparkta da mı öyle yanlış mı anlıyorum :) bugün algılarım kapalı resmenya

Yok canım fiyat çok farketmiyor
Medical 5500₺ bahçelievler
Acıbadem halkalı 7000₺
Ama medicalde neler dahil konuşmadık bu kontrolde görüşücem

Bisey soracagim da utaniyorum azcik Afedersiniz ama akıntısı olan var mi ? Off doktor erkek olunca ben simdi nasil söyleyecegim bunu ama iki üc gündür akıntım var altima yapmis gibi oluyorum

Bende var canım hatta suyum mu diye endişe ettiğim oldu yada altımamı kaçırdım diye, dra sordum koku ve renk yoksa sıkıntı olmaz dedi ama yine de idrar tahlili istedi, bu dönemden sonra enfeksiyon riakli diye 2haftada bir idrar bakıcaz dedi

kızlar ben bu ara bi anda büyümeye başladım...balık yagına başlamıştık sanırım fayda etti...haftaya kont var inş gelişimi düzelmiştir...sağlıcakla gelsinler....
kıyafet olayını daha tamamlamayan varsa lcw güzel yeni doğan kıyafetleri gelmiş kız çocuklarına civciv sarısı bi takım gelmiş çok tatlı...kızımda erkek bebişlerine beğeniyordum şimdi kız...çok şükür

Bisey soracagim da utaniyorum azcik Afedersiniz ama akıntısı olan var mi ? Off doktor erkek olunca ben simdi nasil söyleyecegim bunu ama iki üc gündür akıntım var altima yapmis gibi oluyorum
Normal sanirim canim benimde var hatta beyaz sumuksu akintiya donuyor sanirim arasira artik ped kullanmiyorum direk babane kiloduna gecis yaptim :))) herhafta cesit cesit kilot aliyorum kendime bi rahat edemedim :))) akinti.da cok rahatsiz ediyor (

Oyy ne tatli olurlar abi kardes ❤ Bol bol fotografla onlarin o guzel zamanlarini ben korkmasam ikinciyi cok ara vermeden yaparim sirf şu kardes aşkı için :)

Çok çok istiyordu kardeşi olmasını, şimdi de bizi şaşırtacak kadar sabırla bekliyor inan nasıl günler görücez çok merak ediyorum, sırf ikisini çekebilmek için prof makina aldık, inşAllah güzel anılar biriktiricez hem onlara hem kendimize
Hergün mutlaka çekmeye çalışın kızlar, büyüdüklerinde o günler unutuluyor ama fotolar kalıyor insanın elinde

Olur oyle canim hersey imkanlarimiz dahilinde olabiliyor herseyin basi saglik yeterki bizimde onlarinda sagliklari yerinde olsun.bugun eksik olan yarin tam olur

Acıbadem halkalı 7000₺
Bu fiyatlar niye boyle ucuk ben izmirdeyim ozel bir hastaneye gidiyorum 2000 sezeryan sizlerin saglik sigortasi oldugu icinmi boyle fiyatlar yuksek..
5000-7000 tup bebek yaptiriyo insanlar Allah yardimciniz olsun valla o paraya bebise yatirim yapilir

Canım sakın ihmal etme. Benimkide erkek 2 sefer yaşadım hatta 2.de kaşıntıda başlamıştı. İlaç veriyo fitil bide krem anında geçti. Yani 2-3 güne bişeycik kalmıyo. Utanacak birşey yok muayene etmiyo

Aslinda koku kaşintı yoksa akinti normal derdi hep benim doktorlar cunku benin gebelik onceside hep akintim olurdu korkuyordum iltihap mi var ondan mi diye doktor akinti iyi birsey diyordu :)
Bakayim sorayim yarin yinede ne diyecek ..

Normal sanirim canim benimde var hatta beyaz sumuksu akintiya donuyor sanirim arasira artik ped kullanmiyorum direk babane kiloduna gecis yaptim :))) herhafta cesit cesit kilot aliyorum kendime bi rahat edemedim :))) akinti.da cok rahatsiz ediyor (
ayy sorma artik don almaktan biktım :)) Ama en guzeli yine A101dekiler hem cok ince yokmus gibi kalitesiz :)) Hemde batmiyor siyah aldim oda aynidir diye o kalin vede rahatsiz dar geldi evde don koleksiyonu yapiyorum resmen artik s gelmiyor m aliyorum onunda bazisi olmuyor :))

Benim b12 gayet iyide. Gebelikle birlikte algım zayıflamaya başladı unutkanlıkta var ama herşey yolunda

Bu fiyatlar niye boyle ucuk ben izmirdeyim ozel bir hastaneye gidiyorum 2000 sezeryan sizlerin saglik sigortasi oldugu icinmi boyle fiyatlar yuksek..
5000-7000 tup bebek yaptiriyo insanlar Allah yardimciniz olsun valla o paraya bebise yatirim yapilir
Yok canim hastaneden ötürü bu fiyatlar medical parka gidiyorum ben ordada öyle 5.300 dogum :)

Tamam canim yarin soracagim :) Koku kaşıntı yok sadece akıntı o yuzden cok önemsemedim birde yarin doktora gidecegim icin rahatim ..

Acıbadem halkalı 7000₺
Kuaför olayını sordum canım medicalde de mi odaya kuaför geliyomuş? Ben konuştuğumda hiç öyle birşey demediler

Valla bizim sigorta falan yok 4000 tl bayılacaz ( çok pahalı maalesef

herkese merhaba bende temmuz annesiyim kısmetse aranıza katılmak istedim izninizle. çok zorlu bi süreçti benim için ilk ay panik atağa yakalandım hatırlamak bile istemiyorum ilaç kullandım 3 ay kadar sonra birden düzeldi ama her gün ilaç zarar verir mi korkusu diye kabuslar bu gune geldim çok şükür 29 haftadayım 1250 gm günüyle bir gidiyo , artık alışverişe başladım az bi eksiği kaldı. lavanta kesesi yapmaya karar verdim doğunca hediye olarak onlarla uğraşıp vakit geçiyorum fotografını paylaşıcam neyse çok uzattım :)) umarım sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebişleri

Hosgeldin canim.. Bizim sohbetimiz guzel bazilari internette vakit gecirip kafaya taktigi icin bizi terketsede biz aciyida sevincide paylasa paylasa bu gunlere geldik.. Strestlerimizi azalttik burda cok guzel arkadasliklar kurduk.. Keske sende basinda gelseydin seninde korkularini kaygilarini azaltirdik
Saglikla kucagina al bebisini masallah ona ..

Aynen öyle , ben de Hamleys den 5 tane peluş aldım. 5-6 aylık olmadan çıkarmam ortaya.Bir de Fisher Price ın dönencesi var yeter. Onun dışında hayvan kartları ve Disney in renkli masal kitaplarından aldım bolbol. Biraz büyüyünce resimlerine bakıp kendi hayal dünyası gelişir.
1 aydan fazladır Vivaldi dinliyoruz, artık resmen tanıyor, summer' a tepki bile veriyor çok hoşuma gidiyor. Doğduktan sonra da kendini içerdeki gibi hissetmesi için four season dinletmeye devam edeceğim. Şimdiden kitap okumayı da öneriyorlar ama onu yapamıyorum. Uyku basıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…