2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hoşgeldin

Tiny love üstündeki aparatı kullandık biz müziğine bayılıyordu oğlum sürekli açıyırduk artık geceleri rüyamda sürekli kulağımda o müzik
evet müziği bozulmayan ve döndükçe aparatının özelliğini kaybetmeyen bu dönence tavsıye ediliyor kullananlar tarafından..ben oyun halısıda alıcam dönencede..

Reactions: SGd
Bu fiyatlar niye boyle ucuk ben izmirdeyim ozel bir hastaneye gidiyorum 2000 sezeryan sizlerin saglik sigortasi oldugu icinmi boyle fiyatlar yuksek..
5000-7000 tup bebek yaptiriyo insanlar Allah yardimciniz olsun valla o paraya bebise yatirim yapilir
Valla ben normal sgklı gidiyorumda sezeryan 5700 tüp bebekle zaten batmıştık battı balık yan gider dedik :)

Tamam canim yarin soracagim :) Koku kaşıntı yok sadece akıntı o yuzden cok önemsemedim birde yarin doktora gidecegim icin rahatim ..
İlkinde benimde koku kaşıntı yoktu yine de fitil verdi. Enfeksiyon riskine karşı önlem alıyorlar. Malum erken doğuma neden oluyo

Benim b12 gayet iyide. Gebelikle birlikte algım zayıflamaya başladı unutkanlıkta var ama herşey yolunda
O Tümüyle normal canım, vücudunda herşey tam olsa dahi beynin hacminde gebeliğe bağlı geçici bir değişiklik oluyor.Vit. eksikliğinden falan değil. Doğumdan sonra geçecek.

Kızlar sabahtan beri belimde boş bi ağrı var.. Sanki adet olacakmışım gibi ama sadece belimde ve sırtımda.. Dün gece başım ağrıdı ama geçmişti sabah o bel ağrısıyla yeniden başladı.. Uzanıyorum ama kar etmiyor.

Bisey soracagim da utaniyorum azcik Afedersiniz ama akıntısı olan var mi ? Off doktor erkek olunca ben simdi nasil söyleyecegim bunu ama iki üc gündür akıntım var altima yapmis gibi oluyorum
Bunda utanacak bişey yokki canım:)) Benim hamileliğimin başından beri akıntım var..Dr.uma sormuştum, koku ve kaşıntı olmadığı sürece normal dedi.

Eger cok sk kullanmiycaksan bir iki gun icinse manuel ama surekli kullancam dersen elektrikli al canm ben nadir disari cikarken falan sut sagiyordum
Haftada 2 gün 5 saat kursa gidicem sadece onun için düşünüyorum.O da doğumdan sonra eylül ortasına kadar.Yoksa şu an çalışmıyorum zaten bebeğim sürekli yanımda olacak.

Benimkiler cok komik pazardan magazadan nerden alirsam alayim olmuyor buyuk aliyorum sonra kesip biciyorum esim guluyor bim a101 olmuyor kuzum bana artik onlarin hepsini kaldirdim.dagide rahat ediyorum onuda birdaha giyemicem diye okadar para vermek istemiyorum donsuz gezcem nerdeyse :))

Akinti bende en basindan beri var gecmiyor. Zaten daha bekarliktan beri var. Bu yuzden normal dogumdan korkmaya basladim.dogumda bebegede enfeksiyon gecerse diye akinti denince sinirlerim zipliyo

Yok canim hastaneden ötürü bu fiyatlar medical parka gidiyorum ben ordada öyle 5.300 dogum :)
Senin oraya arkadasim gidiyor zekeriya beye onlarinda saglik sigortasi var ozeller iste ne koparirsa herhalde..verdigi hizmetler dogum icin resim susleme cekim felan varsa iyi yoksa bosuna cok gibi bilmiyorum.

1 aydan fazladır Vivaldi dinliyoruz, artık resmen tanıyor, summer' a tepki bile veriyor çok hoşuma gidiyor. Doğduktan sonra da kendini içerdeki gibi hissetmesi için four season dinletmeye devam edeceğim. Şimdiden kitap okumayı da öneriyorlar ama onu yapamıyorum. Uyku basıyor :)[/QU
Vivaldi yi açayım ben de bebeşime.Mozart dinlet diyorlar,beni sıkıyor.Bethowen'cuyum.O da sert mi gelir acaba diyorum.Phantom of the opera dinliyoruz şimdi ama o da sert.Eğitimde bir kız okuduğu hikayeleri kaydediyormuş,çalışacağı için.Çalşmaya başlayınca bakıcısı bebeğe dinletecekmiş.Dr gerek yok dedi ama iyi fikir bence de.

Reactions: SGd
Senin oraya arkadasim gidiyor zekeriya beye onlarinda saglik sigortasi var ozeller iste ne koparirsa herhalde..verdigi hizmetler dogum icin resim susleme cekim felan varsa iyi yoksa bosuna cok gibi bilmiyorum.
Aynen sigorta olmasa cok tabi ya bari o kadar paraya bisiler yapsalar bakalim soracagim bu gidisimde . Ama sanmiyorum birsey yapacaklarini sadece dogum bir gunluk yatistir.
Hahah bende senin gibiyim merak etme sıkıyor hep aldiklarim genis aliyorum ondada bisi cikiyor :))
Neyse az kaldi sonra gider kilolar eski donlara devam :)

Lina tasarimdan gelen taci paylasayim ,alttaki de lihusa sepetinden gelen.Hala fon cektiremedim,fonlu sacla daha guzel olur.
Lohusa sepetindeki ne kadar kotuymus yahu :) Ne koydun kafana olmus resmen onun ciceklerini al altina fisto koy al sana farkli bir tac daha
Ama linadaki guzel

Hosgeldin canim saglikla gelsin bebisin..bizde bazi sorunlar yasayarak geldik bugunlere seninde az kalmis insallah gebeliginin bundan sonrasi guzel gecer..
Yaptiklarini paylasirsan fikir olur guzel olur canim..

ay çok teşekkür ederim aslında hergün takip ediyorum hepiniz çok içtensiniz ama şifremi unutmuşum ondan yazamadım bi türlü. bu arada kilolar ne durumda ben ilk uc ay bes kilo verdim o bes kilodan sonra 12 kilo geri aldım ama doktor verdiğim kiloyu hesaba katıp 7 kilo artış olrak hesaplıyor sadece demir hapı verdi vitamine gerek yok gelişimi normal dedi artık ayda iki defa gidicekmişim zaten dayanamayıp erken alıyordum randevuları hep en son gittğimde yandan gülümsedi söylüyorum herkese inanmıyolar şimdi hiç duramıyorum akşama kadar siyah beyaz fotografını seviyorum dua ediyorum kızımın adıda kesinleşti karen olcak bir de hiç çatlama olmadı bi kadın hergün saf zeytinyağı sür dedi sürekli zeytinyağı ve bebeyağı sürdüm aklınızda olsun kıllanmada olmadı hiç aklınızda olsun sizin de

O Tümüyle normal canım, vücudunda herşey tam olsa dahi beynin hacminde gebeliğe bağlı geçici bir değişiklik oluyor.Vit. eksikliğinden falan değil. Doğumdan sonra geçecek.
Öylemi dersin gerçekten çok değişik hiçbişeyim aklımda tutamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…