Merhaba hoşgeldinherkese merhaba bende temmuz annesiyim kısmetse aranıza katılmak istedim izninizle. çok zorlu bi süreçti benim için ilk ay panik atağa yakalandım hatırlamak bile istemiyorum ilaç kullandım 3 ay kadar sonra birden düzeldi ama her gün ilaç zarar verir mi korkusu diye kabuslar bu gune geldim çok şükür 29 haftadayım 1250 gm günüyle bir gidiyo , artık alışverişe başladım az bi eksiği kaldı. lavanta kesesi yapmaya karar verdim doğunca hediye olarak onlarla uğraşıp vakit geçiyorum fotografını paylaşıcam neyse çok uzattım :)) umarım sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebişleri
evet müziği bozulmayan ve döndükçe aparatının özelliğini kaybetmeyen bu dönence tavsıye ediliyor kullananlar tarafından..ben oyun halısıda alıcam dönencede..Tiny love üstündeki aparatı kullandık biz müziğine bayılıyordu oğlum sürekli açıyırduk artık geceleri rüyamda sürekli kulağımda o müzik
Valla ben normal sgklı gidiyorumda sezeryan 5700 tüp bebekle zaten batmıştık battı balık yan gider dedik :)Bu fiyatlar niye boyle ucuk ben izmirdeyim ozel bir hastaneye gidiyorum 2000 sezeryan sizlerin saglik sigortasi oldugu icinmi boyle fiyatlar yuksek..
5000-7000 tup bebek yaptiriyo insanlar Allah yardimciniz olsun valla o paraya bebise yatirim yapilir
İlkinde benimde koku kaşıntı yoktu yine de fitil verdi. Enfeksiyon riskine karşı önlem alıyorlar. Malum erken doğuma neden oluyoTamam canim yarin soracagim :) Koku kaşıntı yok sadece akıntı o yuzden cok önemsemedim birde yarin doktora gidecegim icin rahatim ..
Zara home de üzeri kumaş kaplı olanlar kız bebişler için çok şekerdi,ciciydi :)Biz erkek olduğumuz için ahşap aldık :)Askı bakanlar varsa benim gibi Koçtaş ve Zara Home da çok güzel şeyler var
O Tümüyle normal canım, vücudunda herşey tam olsa dahi beynin hacminde gebeliğe bağlı geçici bir değişiklik oluyor.Vit. eksikliğinden falan değil. Doğumdan sonra geçecek.Benim b12 gayet iyide. Gebelikle birlikte algım zayıflamaya başladı unutkanlıkta var ama herşey yolunda
Bunda utanacak bişey yokki canım:)) Benim hamileliğimin başından beri akıntım var..Dr.uma sormuştum, koku ve kaşıntı olmadığı sürece normal dedi.Bisey soracagim da utaniyorum azcikAfedersiniz ama akıntısı olan var mi ? Off doktor erkek olunca ben simdi nasil söyleyecegim bunu ama iki üc gündür akıntım var altima yapmis gibi oluyorum
Eger cok sk kullanmiycaksan bir iki gun icinse manuel ama surekli kullancam dersen elektrikli al canm ben nadir disari cikarken falan sut sagiyordumElektrikli mi manuel miydi canım?
Haftada 2 gün 5 saat kursa gidicem sadece onun için düşünüyorum.O da doğumdan sonra eylül ortasına kadar.Yoksa şu an çalışmıyorum zaten bebeğim sürekli yanımda olacak.Eger cok sk kullanmiycaksan bir iki gun icinse manuel ama surekli kullancam dersen elektrikli al canm ben nadir disari cikarken falan sut sagiyordum
Benimkiler cok komik pazardan magazadan nerden alirsam alayim olmuyor buyuk aliyorum sonra kesip biciyorum esim guluyor bim a101 olmuyor kuzum bana artik onlarin hepsini kaldirdim.dagide rahat ediyorum onuda birdaha giyemicem diye okadar para vermek istemiyorum donsuz gezcem nerdeyse :))Aslinda koku kaşintı yoksa akinti normal derdi hep benim doktorlar cunku benin gebelik onceside hep akintim olurdu korkuyordum iltihap mi var ondan mi diye doktor akinti iyi birsey diyordu :)
Bakayim sorayim yarin yinede ne diyecek ..
ayy sorma artik don almaktan biktım :)) Ama en guzeli yine A101dekiler hem cok ince yokmus gibi kalitesiz :)) Hemde batmiyor siyah aldim oda aynidir diye o kalin vede rahatsiz dar geldi evde don koleksiyonu yapiyorum resmen artik s gelmiyor m aliyorum onunda bazisi olmuyor :))
Senin oraya arkadasim gidiyor zekeriya beye onlarinda saglik sigortasi var ozeller iste ne koparirsa herhalde..verdigi hizmetler dogum icin resim susleme cekim felan varsa iyi yoksa bosuna cok gibi bilmiyorum.Yok canim hastaneden ötürü bu fiyatlar medical parka gidiyorum ben ordada öyle 5.300 dogum :)
Linaninki cok guzelmis gule gule kullan canim digerinide kesip bicebilirsin beyazlarini azaltabilirsin aslindaLina tasarimdan gelen taci paylasayim ,alttaki de lihusa sepetinden gelen.Hala fon cektiremedim,fonlu sacla daha guzel olur.
Aynen sigorta olmasa cok tabi ya bari o kadar paraya bisiler yapsalar bakalim soracagim bu gidisimde . Ama sanmiyorum birsey yapacaklarini sadece dogum bir gunluk yatistir.Senin oraya arkadasim gidiyor zekeriya beye onlarinda saglik sigortasi var ozeller iste ne koparirsa herhalde..verdigi hizmetler dogum icin resim susleme cekim felan varsa iyi yoksa bosuna cok gibi bilmiyorum.
Hahah bende senin gibiyim merak etme sıkıyor hep aldiklarim genis aliyorum ondada bisi cikiyor :))Benimkiler cok komik pazardan magazadan nerden alirsam alayim olmuyor buyuk aliyorum sonra kesip biciyorum esim guluyor bim a101 olmuyor kuzum bana artik onlarin hepsini kaldirdim.dagide rahat ediyorum onuda birdaha giyemicem diye okadar para vermek istemiyorum donsuz gezcem nerdeyse :))
Lohusa sepetindeki ne kadar kotuymus yahu :) Ne koydun kafana olmus resmen onun ciceklerini al altina fisto koy al sana farkli bir tac dahaLina tasarimdan gelen taci paylasayim ,alttaki de lihusa sepetinden gelen.Hala fon cektiremedim,fonlu sacla daha guzel olur.
Hosgeldin canim saglikla gelsin bebisin..bizde bazi sorunlar yasayarak geldik bugunlere seninde az kalmis insallah gebeliginin bundan sonrasi guzel gecer..herkese merhaba bende temmuz annesiyim kısmetse aranıza katılmak istedim izninizle. çok zorlu bi süreçti benim için ilk ay panik atağa yakalandım hatırlamak bile istemiyorum ilaç kullandım 3 ay kadar sonra birden düzeldi ama her gün ilaç zarar verir mi korkusu diye kabuslar bu gune geldim çok şükür 29 haftadayım 1250 gm günüyle bir gidiyo , artık alışverişe başladım az bi eksiği kaldı. lavanta kesesi yapmaya karar verdim doğunca hediye olarak onlarla uğraşıp vakit geçiyorum fotografını paylaşıcam neyse çok uzattım :)) umarım sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebişleri
Öylemi dersin gerçekten çok değişik hiçbişeyim aklımda tutamıyorum :)O Tümüyle normal canım, vücudunda herşey tam olsa dahi beynin hacminde gebeliğe bağlı geçici bir değişiklik oluyor.Vit. eksikliğinden falan değil. Doğumdan sonra geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?