2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende bugun dogum soncisi nasil birsey diye izledim bel ve kasik agrisi diyordu..aman dikkat et dr yazisabiliyormusun bi haber etsene

Canim bende bugun dogum soncisi nasil birsey diye izledim bel ve kasik agrisi diyordu..aman dikkat et dr yazisabiliyormusun bi haber etsene

Kasıklarımda bir ağrı vs. yok. Doktorumu arayıpta sorabilirim onda sorun yok ama şimdi sancım falan da yok aramak istemedim. Bir de normal zamandaki adet tarihim acaba ondan mı diyorum.. Akşam da geçmezse acile giderim. Kum falan dökmüyorumdur heralde :)

Fikir olarak gerçekten iyi ama ben uğraşamam sesimi kaydetmekle, nefesim şuan kendime zor yetiyor, çok uzun cümlelerden kaçınıyorum. Kitabı sesli okuduğumu düşünemiyorum.
Bebek için Vivaldi önerdiler. Çocuk için yumuşakmış. Yoksa benim de kişisel tercihim pazar brunchlarında fonda Mozart.

Aklıma geldi de bir anımı paylaşayım benim oğlan doğduğında çok gazlıydı off çok sancılar ağlamalarhatta katılmalar çok korkutucuydu gece yarısı acillere giderdik yarım bir fitile bundan neredeyse dokuz sene önce 70 TL para verdim :)) sonra bu fitili orada öğrenip kendim evde çok sıkışınca atıyordum bebişe, Bir de bir CDyi aldık Buzuki orhan isminde bu bebeğe anne karnında hissi veren müzik çalıyor Buda baya rahatlatıcı olmuştu yani bir süreliğine

Kizlar cocuklarimin kremlerine sardim deneme olsun diye unibayb almistim.losyonu gobegime suruyorum baya nemleniyor kasinti oldugu icin lierac kullanamiyorum sadece nemlendirici kullaniyorum..
Son sir faciamdan sonra artik salonada gitmiyorum biraz tahris olmustu bikini bolgesi pisik kremini kullandim sabaha gecirmis..unibay kullancam bende bundan sonra

Öylemi dersin gerçekten çok değişik hiçbişeyim aklımda tutamıyorum :)
Gerçekten öyle :) Hacimsel bir küçülme oluyor, yapıda önceye göre hafif farklılıklar da görülüyor. Kız bebek bekleyenlerde biraz daha etkili olabiliyormuş. Hamileliğimin başından beri eşim konuyu iyi bildiğinden bu konuda hassas. Ev- araba anahtarlarımı, ocağı, fırını, çanta değiştirdiysem cüzdanımı, kimlikleri falan ikinci kez kontrol eder. Ki bende beklenen kadar olmadı, yine de çok normal. Ve en önemlisi geçecek az kaldı canım

17 kilo civarı aldım. 34 bedendim şuan 36-38 arası. Önceden spor yaptığım için sanırım bedenim irileşti ama orantısız yada yağlı görünmüyorum.Arkadan hamile olduğum belli bile değil. Kiloyu da kafama takmıyorum annem Doğumun ertesi günü kotumu giydim çıktım demişti. Ama dün ne göreyimmm popoda selülit . En hoşuma gitmeyen bu oldu sanırım.
İki kere bio Hindistan cevizi yağı ve çeşitli markaların yağlarından birkaç sefer denemişliğim var ama kokuları beni tiksindirdi. Hiçbirini kullanamadım sonuç olarak. Çatlağım şimdilik hiç yok, zaten bence yağ ile kremle hiç alakası yok çatlama olayları genetik kesinlikle .

Zaten kendimizde denemek lazım özellikle şampuanı.. Göz yakmaz denen şampuanların bazısı yakabiliyor.. İyi yapmışın işine yaramış.

Haftada 2 gün 5 saat kursa gidicem sadece onun için düşünüyorum.O da doğumdan sonra eylül ortasına kadar.Yoksa şu an çalışmıyorum zaten bebeğim sürekli yanımda olacak.
O zaman manuel al canim cok kullanmiycaksin tabi secim senin manuel eve biraz yoruyo ama elektr. Pahali. 2 gun icin degmez diye dusunuyorum.

Insallah birsey yoktur canim insan korkuyor sona yaklastikca :)) bol su ic tatlim

Canım ben de medikal parka gidiyorum ama öyle uçuk değil duyduğum kadarıyla.demekki şehirden şehire de fark edebiliyor
olabilir canim ama medicalpark her zaman uçuk fiyatlari normal hastanelere göre ..
Normal ozel hastanede dogum 1000-1300 arasi benim eski hastanem oyleydi yani.

Lohusa sepetindeki ne kadar kotuymus yahu :) Ne koydun kafana olmus resmen onun ciceklerini al altina fisto koy al sana farkli bir tac daha
Ama linadaki guzel
Ya hiç sorma,bir geldi şok oldum,ne çirkin şey:)Melissa beyazlarını kes dedi keseyim de belki bir şeye benzer.

Iyi günler annisler 3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktımevde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya

Geçmiş olsun canım, neyseki normale dönmüş tansiyonun..iyi olmanıza sevindim.

selülüt bacak aralarımda çok oldu benim ve normalde benim omuzlarım çok geniş kiloyu hep üstten alırım şimdi yine öyle aldım çok orantısız yüzüm genişledi aynalara küstüm resmen bizde annen gibi oluruz umarım ya çok özendim bak şimdi . çatlak konusunda kesinlikle haklısın olcağı varsa olur bence de ama ben yine nemlendireyim de . erkek bebiş mi olcak senin nedense erkek bebek bekleyenler arkadan hiç belli olmuyo çok tatlı görünüyo önden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…