Iyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
çok tesekkür ederim son kalan malzemelrini dün aldım yarın bitiricem zaten 50 tane yaptım çok çevremiz yok 20 tane iş yerine götüretyim dedi 30 da eş dost yeter diye düşündüm hemen yarın paylaşıcamHosgeldin canim saglikla gelsin bebisin..bizde bazi sorunlar yasayarak geldik bugunlere seninde az kalmis insallah gebeliginin bundan sonrasi guzel gecer..
Yaptiklarini paylasirsan fikir olur guzel olur canim..
çok geçmiş olsun çok sevindirici haber durumunun düzelmesi kuzucuguda maşallahIyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
Geçmiş olsun canım, neyseki normale dönmüş tansiyonun..iyi olmanıza sevindim.
Cok gecmis olsun yaa,sen dinlenmene bak artik o zaman.tansiyonu hic takip etmiyorum walla var miydi oncesinde sıkıntin
Teşekkur ederim hanımlarçok geçmiş olsun çok sevindirici haber durumunun düzelmesi kuzucuguda maşallah
Gecmis olsun tekrarlamaz insallah ne gerekiyorsa yap canimIyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
Insallah birsey yoktur canim insan korkuyor sona yaklastikca :)) bol su ic tatlim
Hoş geldin canımay çok teşekkür ederim aslında hergün takip ediyorum hepiniz çok içtensiniz ama şifremi unutmuşum ondan yazamadım bi türlü. bu arada kilolar ne durumda ben ilk uc ay bes kilo verdim o bes kilodan sonra 12 kilo geri aldım ama doktor verdiğim kiloyu hesaba katıp 7 kilo artış olrak hesaplıyor sadece demir hapı verdi vitamine gerek yok gelişimi normal dedi artık ayda iki defa gidicekmişim zaten dayanamayıp erken alıyordum randevuları hep en son gittğimde yandan gülümsedi söylüyorum herkese inanmıyolar şimdi hiç duramıyorum akşama kadar siyah beyaz fotografını seviyorum dua ediyorum kızımın adıda kesinleşti karen olcak bir de hiç çatlama olmadı bi kadın hergün saf zeytinyağı sür dedi sürekli zeytinyağı ve bebeyağı sürdüm aklınızda olsun kıllanmada olmadı hiç aklınızda olsun sizin de
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine iyiki düsmüs insallah birdaha cıkmazIyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
Aman güzelim şurda az birşey kaldı, sakin müzikler dinle. Dinlen,seni fazla uyaracak herşeyden uzak dur. Çok çok geçmiş olsun, atlatmışsınızIyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
cok gecmis olsun zamaninda gelsin kuzucuk insallahIyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
Küsme aynalara, aslında hamilelik insanlrın kanıksadığı normal bir durum gibi ammaa yaşamadan bilinecek birşey değil çok özel bir süreç. Ben önceden kadın ve erkeği çoğu koşulda eşit görüyordum.Fakat aylar süren bulantılar, geçmeyen acıkmalar, kilolar, sola yatmaktan uyuşan şişen ağrıyan kollar-kalçalar, sıcak basmaları, vücut deformasyonları,sancılar, üstüne Doğum ve emzirme süreci derken hiçbir erkek kusura bakmasın kadınlar mucize gibi birşeymiş. Şuan böyle düşünüyorum :) O yüzden aynaya baktığında kendinle her daim gurur duy, aylardır bunca sıkıntıya katlanıyor bu beden ve yine de çok güçlüyüm, güzelim de.selülüt bacak aralarımda çok oldu benim ve normalde benim omuzlarım çok geniş kiloyu hep üstten alırım şimdi yine öyle aldım çok orantısız yüzüm genişledi aynalara küstüm resmen bizde annen gibi oluruz umarım ya çok özendim bak şimdi . çatlak konusunda kesinlikle haklısın olcağı varsa olur bence de ama ben yine nemlendireyim de . erkek bebiş mi olcak senin nedense erkek bebek bekleyenler arkadan hiç belli olmuyo çok tatlı görünüyo önden de
Sonuna kadar katiliyorum sana hamilelik beni hic cirkinlestirmedi aksine guzellestirdi herkes sana hamilelik cok yakisti diyor. Cunku ben mutluyum kilomla sisen vucudumla agriyan igne yerlerimle :)) Ben mutluysam bebegimde mutlu o yuzden zor olan hersey kolay geliyor bana ..Küsme aynalara, aslında hamilelik insanlrın kanıksadığı normal bir durum gibi ammaa yaşamadan bilinecek birşey değil çok özel bir süreç. Ben önceden kadın ve erkeği çoğu koşulda eşit görüyordum.Fakat aylar süren bulantılar, geçmeyen acıkmalar, kilolar, sola yatmaktan uyuşan şişen ağrıyan kollar-kalçalar, sıcak basmaları, vücut deformasyonları,sancılar, üstüne Doğum ve emzirme süreci derken hiçbir erkek kusura bakmasın kadınlar mucize gibi birşeymiş. Şuan böyle düşünüyorum :) O yüzden aynaya baktığında kendinle her daim gurur duy, aylardır bunca sıkıntıya katlanıyor bu beden ve yine de çok güçlüyüm, güzelim de.
Evet erkek bebek, top karın :) Oğlumu da kadınların çok özel olduğu bilinciyle büyütmeye çalışacağım inşallah.
Küsme aynalara, aslında hamilelik insanlrın kanıksadığı normal bir durum gibi ammaa yaşamadan bilinecek birşey değil çok özel bir süreç. Ben önceden kadın ve erkeği çoğu koşulda eşit görüyordum.Fakat aylar süren bulantılar, geçmeyen acıkmalar, kilolar, sola yatmaktan uyuşan şişen ağrıyan kollar-kalçalar, sıcak basmaları, vücut deformasyonları,sancılar, üstüne Doğum ve emzirme süreci derken hiçbir erkek kusura bakmasın kadınlar mucize gibi birşeymiş. Şuan böyle düşünüyorum :) O yüzden aynaya baktığında kendinle her daim gurur duy, aylardır bunca sıkıntıya katlanıyor bu beden ve yine de çok güçlüyüm, güzelim de.
Evet erkek bebek, top karın :) Oğlumu da kadınların çok özel olduğu bilinciyle büyütmeye çalışacağım inşallah.
Tabi ki özeliz karnımızda bir insan büyüyor ya düşününce ne kadar acayip biz hem onu büyütüp hem diğer her işi yapmaya devam ediyoruz erkekler olsaaa nazdan kıllarını kıpırdatmazdı
canım evet fıyatlar cok ucuk ızmırdeyım ben de karataş ta 2000 dı sormustum ama bastan berı medıcale gıdıorm tup bebek bolumu doktorum kontrol edıyor hala medıcal gcen hesaplattım 3800 dedıler 2 katı fark var baya da borclarımız arttı karatasa ta mı dogum yapsam dıorm bı taraftan da pahalı ama doktorumu bırakmak ıstemıorm cok arada kaldımBu fiyatlar niye boyle ucuk ben izmirdeyim ozel bir hastaneye gidiyorum 2000 sezeryan sizlerin saglik sigortasi oldugu icinmi boyle fiyatlar yuksek..
5000-7000 tup bebek yaptiriyo insanlar Allah yardimciniz olsun valla o paraya bebise yatirim yapilir
ne güzel anlatmışsın....Allahım herkese yaşatsın...bende kendimi hamiletken daha çok seviyorum....hani geçen makyajdan konuşulmu..inanın o tatlı emaneti kucağımıza alınca o yüzdeki mutluluk o kadr güzellik katıyor ki....bu süreç çok güzel ama ileri ki hayatta ki sorumluluk o kadar ağır ki....Allahım hayırlı sağlıcaklı ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize.....Küsme aynalara, aslında hamilelik insanlrın kanıksadığı normal bir durum gibi ammaa yaşamadan bilinecek birşey değil çok özel bir süreç. Ben önceden kadın ve erkeği çoğu koşulda eşit görüyordum.Fakat aylar süren bulantılar, geçmeyen acıkmalar, kilolar, sola yatmaktan uyuşan şişen ağrıyan kollar-kalçalar, sıcak basmaları, vücut deformasyonları,sancılar, üstüne Doğum ve emzirme süreci derken hiçbir erkek kusura bakmasın kadınlar mucize gibi birşeymiş. Şuan böyle düşünüyorum :) O yüzden aynaya baktığında kendinle her daim gurur duy, aylardır bunca sıkıntıya katlanıyor bu beden ve yine de çok güçlüyüm, güzelim de.
Amin. En zor kısmı bu küçük insanları doğurmaktan ziyade; insanlığa yakışır, kendine yetebilen, mantık sahibi, çevresine saygılı, duyarlı, kalbinde sevgi taşıyan, dünyaya faydalı bir yetişkin haline getirebilmek. Esas bunu başarabilirsek ebeveynliğin hakkını verip, dünyaya iyi varlıklar bıraktığımız bilinciyle gözümüz arkada gitmeyiz diye düşünüyorum.ne güzel anlatmışsın....Allahım herkese yaşatsın...bende kendimi hamiletken daha çok seviyorum....hani geçen makyajdan konuşulmu..inanın o tatlı emaneti kucağımıza alınca o yüzdeki mutluluk o kadr güzellik katıyor ki....bu süreç çok güzel ama ileri ki hayatta ki sorumluluk o kadar ağır ki....Allahım hayırlı sağlıcaklı ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize.....
Gecmis olsun canim dikkat et kendine dinlenmene bak tabiki iyi haberlerini ver arasira zamaninda saglikli dogumlar nasip olsun cumlemize..tansiyon gercekten son zamanlarda cok onemliIyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
Çok geçmiş olsun canım aman dikkatIyi günler annisler3 gündür hastaneydim .tansiyonum dusmeseydi suan doğum yapmış olacaktım evde tansiyonumu ölçtüm 16/10 cikti baktık düşmüyor hemen acile gittik 18 firlamusti.doktorum geldi hemen nts ye bağladı bi skinti çıkmadı.bi gece karalik odada yatirildim ziyaretçi telefon yasaklandı yanima sadece esimi aldilar.sok şükür 2.gün tansiyonum 12 yee düştü.eger dusmeseydi doktor doğuma hazir ol dedi.3 gunde normal seyredince bugun taburcu etti.çalışmak yasaklandı.tv telefon uzun sure bakmak uzun uzun konuşma k kalabalik ortam fazla ışığı yasakladı.cok şükür bizim minikte skinti yok aksine hiç durmuyor 1500 gr 39 cm olmus.kendinize dikkat edin hanımlar cok sinsi tansiyon acile gittiğimde bana göre hicbiseyim yoktu.cok sık bakamıyorum malesef artik buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?