2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Son anda dr degistirmekte iyi olmuyor ama tabi gidecegin dr isinmanada bagli bende karatasta yapacagim 2000 paket fiyat kuafor refakat 1 gecelik yatis ucreti dediler.egepolde var orada uygunmus ben kuvezi ve dr icin devam ediyorum ama cidden bir arkadasima irenbe 13 cikarmis..buda bir furya iste..saglikla sihatle kavusalimda artik onlar icin calisip kazanacagiz :)

Ay en önemlisi ocak fırın saç şekillendirici kaç kere kontrol ediyorum evden çıkarken. Bide sakarlık üstüne aldı gitti. Geçsin gerçekten bana bi haller oluyo bu gidişle

Canım çok geçmiş olsun. Bununla gitsin inşallah. Bende burda okudukça hergün 1-2 kez tansiyonumu ölçüyorum korkuyorum. Aman dikkat et kendine doktorun dediklerine uymaya çalış

Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı benim sıpam eline ayağını almış ağzına sokmakla meşguldü güzel poz vermedi bu sefer. Doktor teyzesi bile aşka gelip bizi unuttu oğlumla konuştu resmen yutma refleksi yapıyordu resmen emme provası obur tembel ve haylaz bir oğlan beni bekliyor galiba

1950gr olmuş herşeyi normal elhamdülillah. Doktorum normal doğum için yoga ya başlamamı önerdi yarın deneyeceğim İnşallah.

Kundak bez konularında valla nasip olursa tamamen eski usul gideceğim. Yikanabilir bezlerin siparişini verdim. Kundak annem benimkini saklamış ama o pembe diye paşama yenisini işledi kasnakla. Ayrıca bel sarma bezleri diktik Mermerşahi kumaştan. Herşey eski usul yani bizde. Biberon almayacağım Allah korusun terslik olursa alırız hemen. Bi emzik konusu muallak. Eşim kesinlikle karşı diş hekimi adayı kardeşim araştırdı öneriyor ben de istiyorum ama sevgili kocamı kırmak işime gelmiyor
Bizden haberler böyle kızlar hepiniz iyiki varsınız

Canım ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile e bebekten anne yani mi dizi mi almıştım ve çok işlevsel göründü bana. Arkadaşım da babynest dikti onu da çok faydalı diyorlar benim ikisi de oldu yani

Kızlar bu guzel mi taç ve kzım için bandana hastane için cok mu incili falan bır ara almıstım baska mı baksam acaba
Cook guzelmis ama biraz renksiz :) Hani biraz renk olsaydi tulunde filan bebek icin agir olmus senin icin gayet ideal

Masallah canim buyuyor bebekler artik her giden 2 kiloyla donuyor bundan sonrasi 3 kilo Benimde kundak eski usul ama ben kundak istemiyorum Esim annem istiyor napalim onlarimi kiracagim Icerde oyuncak yok napsin cocuk ayagiyla eliyle oynayacak ..

Cook guzelmis ama biraz renksiz :) Hani biraz renk olsaydi tulunde filan bebek icin agir olmus senin icin gayet ideal
aslında bu renk bır de pijama alırım uyar dıye duusnmustm bebekle de aynı olsun dıye dusundum ama olmadı ben takarım ona baska alırım olmadı tamamen baska alırım hosuma gıden bulamadım baska aslında:)

Bak annesi git kizina renkli bisi bul :) Cok guzel kotu degil sadece sade ama kizinla takarsiniz ayri bi takim daha alirsin sadece

Masallah canim oglusuna..yer kalmiyor annesi ne yapsin buyuduler artik masallah 2,kg olmus say :)) saglikla kavusun insallah zamaninda canim :)

Manueller pek işe yaramıyor sanırım. Ben elektrikli kiraladim. Çok şükür, sayesinde Yusufum hemen sütüne kavuştu, düzenli aralıklarla saginca mükemmel sonuç veriyor. Gece bile kalkıp sagıyorum :)) şuanda da o pozisyondayım...

Merhaba kizlar, nasılsınız?
Ben çıktım hastaneden 2 gecedir evdeyim. Yusufum biraz daha kalacak. Böyle biraz daha zorlanmaya başladım kosusturmalarim başladı. Çocukları okula bırakıp sabah hemen yanına gidiyorum, 2, 3 saat kalıp eve dönüyorum. Evdeki işleri halledip süt sagıyorum, çocukları eve geçiruyorum. Akşam 6 da gidip gece 11 e doğru geri eve dönüyorum.
Elektrikli pompa cook işime yaradı. Bana bıraksalar ahh oglusuma kilo aldırirdim hemen ama herseyin hesabını yapıyor bu fransizlar :)
3 saatte bir 30 ml süt veriyorlar. Gecede dahil. Ben emzirecegim vakit önce tartiyorlar bebegi birde emzirdik ten sonra tartiyorlar mesele 10gr fazla çıkıyorsa verecekleri 30ml sütü 20ml me düşürüp veriyorlar.Nasıl kızıyorum içten içe 10 ml fazladan ici versin kuzum ne olacak sanki diyorum :))
süt satmaya başladıktan sonra bende bayagi yorgunluk başladı, cok iyi beslenmem gerek. Son haftalara girdiniz kizlar bedeninizi çok iyi dinlendirin. Lohusalikta cok ihtiyacınız olacak fazladan birikmiş enerjiye...

Allah kolaylık versin.Ne zaman çıkaracaklar bebişini eve? Bir vakit verdiler mi?İnşallah hayırlısıyla tez zamanda evinize geçersiniz yavrunla da tartmadan ölçmeden emzirirsin.O neymiş tartmak öyle?

Gunaydin canim.Bence drlarin isini iyi biliyor.Anne karninda almasi gereken kiloyu aldirmaya calisiyor olmalilar.Hizli kilo almasinin da zararlari olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…