Yok gecti canim geceleri oluyor ayda bir bu kasinti moda olduGeçmiş olsun canım.İnşallah devam etmez kaşıntın.Allah şifa versin
Ay esim meyveydi disardan icecekti almis gelmis oda aciyo herhalde bana hadi yeye diye israr etti..bu defa bende yedimKasintida cok zor ya.Ne alerji yapti acaba?Bebisler de buyudu tabi.Acaba seninkiler 2 hafta daha durur mu yerlerinde,dursalar ne guzel olur.36 haftalik gibi dogarlar.
ahh canim ya işin nekadar zor diger çocuklarınla ilgilenmek hastane falan allah kolaylık versin aman bebiş iyi olsun da hallolur hepsi. dikkat et beslenmene bol süt lazım bebeğin için çıktığı günün haberlerini ver bize inşallahMerhaba kizlar, nasılsınız?
Ben çıktım hastaneden 2 gecedir evdeyim. Yusufum biraz daha kalacak. Böyle biraz daha zorlanmaya başladım kosusturmalarim başladı. Çocukları okula bırakıp sabah hemen yanına gidiyorum, 2, 3 saat kalıp eve dönüyorum. Evdeki işleri halledip süt sagıyorum, çocukları eve geçiruyorum. Akşam 6 da gidip gece 11 e doğru geri eve dönüyorum.
Elektrikli pompa cook işime yaradı. Bana bıraksalar ahh oglusuma kilo aldırirdim hemen ama herseyin hesabını yapıyor bu fransizlar :)
3 saatte bir 30 ml süt veriyorlar. Gecede dahil. Ben emzirecegim vakit önce tartiyorlar bebegi birde emzirdik ten sonra tartiyorlar mesele 10gr fazla çıkıyorsa verecekleri 30ml sütü 20ml me düşürüp veriyorlar.Nasıl kızıyorum içten içe 10 ml fazladan ici versin kuzum ne olacak sanki diyorum :))
süt satmaya başladıktan sonra bende bayagi yorgunluk başladı, cok iyi beslenmem gerek. Son haftalara girdiniz kizlar bedeninizi çok iyi dinlendirin. Lohusalikta cok ihtiyacınız olacak fazladan birikmiş enerjiye...
Senin bu ikizlerden sonra esin sana iki kat asik olmustur.Kolay degil,ikizlere hamileligin nasil bisi oldugunu goruyor sonrasinda ikiz anneligini gorecek.El ustunde tutar tabi :)Ay esim meyveydi disardan icecekti almis gelmis oda aciyo herhalde bana hadi yeye diye israr etti..bu defa bende yedim
Heray boyle bigece zikkim oluyor..
Insallah kalsalar yaramazlar :))
Onlarda surekli su dogum alistirmasindan yapiyor kasilmalarda popislerine vuruyorum 1,ay dahz diye :)))
Allah yardımcın olsun yusufuna bir kavuş yorgunluklarınıda unutursun canım sütün şifa olsun yavruna yarasın da insallah cok cabuk gelsin evineMerhaba kizlar, nasılsınız?
Ben çıktım hastaneden 2 gecedir evdeyim. Yusufum biraz daha kalacak. Böyle biraz daha zorlanmaya başladım kosusturmalarim başladı. Çocukları okula bırakıp sabah hemen yanına gidiyorum, 2, 3 saat kalıp eve dönüyorum. Evdeki işleri halledip süt sagıyorum, çocukları eve geçiruyorum. Akşam 6 da gidip gece 11 e doğru geri eve dönüyorum.
Elektrikli pompa cook işime yaradı. Bana bıraksalar ahh oglusuma kilo aldırirdim hemen ama herseyin hesabını yapıyor bu fransizlar :)
3 saatte bir 30 ml süt veriyorlar. Gecede dahil. Ben emzirecegim vakit önce tartiyorlar bebegi birde emzirdik ten sonra tartiyorlar mesele 10gr fazla çıkıyorsa verecekleri 30ml sütü 20ml me düşürüp veriyorlar.Nasıl kızıyorum içten içe 10 ml fazladan ici versin kuzum ne olacak sanki diyorum :))
süt satmaya başladıktan sonra bende bayagi yorgunluk başladı, cok iyi beslenmem gerek. Son haftalara girdiniz kizlar bedeninizi çok iyi dinlendirin. Lohusalikta cok ihtiyacınız olacak fazladan birikmiş enerjiye...
Hamdolsun o kotu yanlarini elbirligiyle olumlu dusuncelerle atlattik hep destek oldu sagolsun.bana uzayli gibi davraniyor bazen bebislerle konusmasi Cok hosuma gidiyor :)) diyebilirimki hic mutfaga girmedim hep o yapti yapiyor sagolsun..Senin bu ikizlerden sonra esin sana iki kat asik olmustur.Kolay degil,ikizlere hamileligin nasil bisi oldugunu goruyor sonrasinda ikiz anneligini gorecek.El ustunde tutar tabi :)
Ben hediye konusunu hiç açmadım. Gonlunden kopup dusunurse bence dusunmesin hic gereksiz masraf yapmasin:) İkimize en guzel hediyemiz bebegimiz olacak insallah. Sagsaglim dogsun 1 aylik olsun gezelim tozalim diyoruz insGunaydin guzel hamisler.Dogum hediyeleri ne oldu,kocalarinizdan bisiler istediniz mi, aldirabildiniz mi ya da surpriz bir hediye bekleyen var mi?
Günaydın. 30-31 haftalikken sabiha gokcen-samsun-ankara-antalya havalimanlarina thy,pegasus,sunexpress ve anadolu jet ile ucak yolculugi yaptim. Bir kisi de nerde raporun demedi. Ben her ihtimale karsi almistim yine de. Xrayden gectim. Hep de geciyorum cep telefonundan daha cok zararli degildir sanirim. Ankara'da bir tek hamileyim elle aranmak istiyorum dedim. Ayakkabilarimi falan cikarttilar. Tekrar giymek iskence oldu. Onu cekecegime. Ustumdeki oten otmeyen tum metalleri cikarip tek seferde gectim.bence daha rahatti. Simdiden iyi yolculuklar.Günaydın kızlar bugun tam 33+0 ız elhamdülillah. Bugun uçak yolculuğu yapıcaz inşaallah nelere dikkat etmeliyim? X ray den filan geçmim dimi rapora nerde bakıyorlar acaba.?
Geçmiş olsun canım inşallah geçer ender Saraç bitkisel çözümler veriyor gogleden bi aratirsan inşallah çabuk geçer. 35 36 doldumu tamamdır inşallah dikkat et canımYok gecti canim geceleri oluyor ayda bir bu kasinti moda oldu
Cok tesekkur ederim cnmGünaydın. 30-31 haftalikken sabiha gokcen-samsun-ankara-antalya havalimanlarina thy,pegasus,sunexpress ve anadolu jet ile ucak yolculugi yaptim. Bir kisi de nerde raporun demedi. Ben her ihtimale karsi almistim yine de. Xrayden gectim. Hep de geciyorum cep telefonundan daha cok zararli degildir sanirim. Ankara'da bir tek hamileyim elle aranmak istiyorum dedim. Ayakkabilarimi falan cikarttilar. Tekrar giymek iskence oldu. Onu cekecegime. Ustumdeki oten otmeyen tum metalleri cikarip tek seferde gectim.bence daha rahatti. Simdiden iyi yolculuklar.
Tesr etki yaratmis sende,hamilelikten belli uslu bebisler olacaklar :) Annem de bana ergenligin zor gecti,zaten hassassin.Yandik biz diyordu.Hamileligin ilk aylari birkac kez aglama krizlerine girdim ama bebis buyudukce daha iyi hissettim.Esim guclendin diyor.Annem de sasirdigini soyluyor:)Hamdolsun o kotu yanlarini elbirligiyle olumlu dusuncelerle atlattik hep destek oldu sagolsun.bana uzayli gibi davraniyor bazen bebislerle konusmasi Cok hosuma gidiyor :)) diyebilirimki hic mutfaga girmedim hep o yapti yapiyor sagolsun..
Ben hamileligin hastalik degilde gercekten hucreleri yeniledigine cok inaniyorum bu yavrular bana hic bulanti istifra gibi cektirmedi bi enzim problemim oldu onun disinda onceki romatizmal rahatsizliklarimi hic yasamadim..bi bel agrim bi bacak agrim olurduki duramazdim aglardim aldi goturdu yavrularim hamdolsuninsallah doguncada uslu bebis olurlar
Amin cnm, insAllah. Geceler çok uzadı sabah olmuyor. Gelsin çıkarmayan koynumda :)Allah yardımcın olsun yusufuna bir kavuş yorgunluklarınıda unutursun canım sütün şifa olsun yavruna yarasın da insallah cok cabuk gelsin evine
Evet cnm zor oluyor ama güzel olan şeyler hep emek istiyor. Yeterki sağlık olsun yorgunluk geçici. Her gelişmede yazarim cnm insAllah. Sagolasinahh canim ya işin nekadar zor diger çocuklarınla ilgilenmek hastane falan allah kolaylık versin aman bebiş iyi olsun da hallolur hepsi. dikkat et beslenmene bol süt lazım bebeğin için çıktığı günün haberlerini ver bize inşallah
Muhakkak oyledir tabi ama ana yüreği işte :) anasıda oğlu gibi aceleci. Hemen eve gotureyim istiyorum kuzumuGunaydin canim.Bence drlarin isini iyi biliyor.Anne karninda almasi gereken kiloyu aldirmaya calisiyor olmalilar.Hizli kilo almasinin da zararlari olabilir.
Bizimki bir aylik bebekle gezmez ya,bu yil bir yere gitmeyiz.Ben hediye konusunu hiç açmadım. Gonlunden kopup dusunurse bence dusunmesin hic gereksiz masraf yapmasin:) İkimize en guzel hediyemiz bebegimiz olacak insallah. Sagsaglim dogsun 1 aylik olsun gezelim tozalim diyoruz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?