Amin cnm, sagolasin. Gun söylemiyorlar sadece büyümesi lazım diyorlar. Her şeyleri kayıt altında cnm sorma çişi, kakası, emmesi, isisi daha bilemediğim çok seyi... Bana sabır gerek birde bol enerji :)Allah kolaylık versin.Ne zaman çıkaracaklar bebişini eve? Bir vakit verdiler mi?İnşallah hayırlısıyla tez zamanda evinize geçersiniz yavrunla da tartmadan ölçmeden emzirirsin.O neymiş tartmak öyle?
ana diznin resmini paylaşırmısın???bende istiyorum....bu arada emzik konuşunda kızım almadı felaketti devamlı memede kalmak istiyordu o zmanda süt yetmiyordu....dün bi arkadaş geldi maşallah diyeyim önce...4 bucuk aylık kızı var biraz mızırdanında emziğini verde ve bebek kendi kendine oynarken uyudu...bi imrendim...ben kızımda uyuyaağı zamn çileden çıkardım....inşallah bu sefer alır....Canım ben buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile e bebekten anne yani mi dizi mi almıştım ve çok işlevsel göründü bana. Arkadaşım da babynest dikti onu da çok faydalı diyorlar benim ikisi de oldu yani
Erken doğum olmazsa en fazla 2 gün yatarsiniz canım 10 lu hastane çıkışı yedek 2 takım zibin takımı veya 0 3 ay 2 tulum bez battaniye biberon ıslak mendil kendi bijamarin yeter heraldearkadaşlar aldıklarınızı neler yazabilirmisiniz...
dün valize bi kaç bişey koyuyum dedim...
1 tane 10 lu hast çıkş...tulum yok yelek var yani alt üst giydirmek için bi takım
1 tane 1-3 ay alt üst
1 tane tulum valize koydum...ee başka ne var
bi kaç çıtlı badi...2 tane 3-6 ay tulum
2 takım 3-6 ay alt üst pijama...
5 tane 0 numara çorak
7 tane filan 6 aylık çorap....
bi tane 10lu takımdan çıkan battaniye
2 tane abladan kalma battaniye
1 tane örgü battaniye
ağız mendili 4_5 tane alt pijama...
alsam çok alma diyorlar çabuk büyüyor diyorlar az olsa ben sıkıntı çekecem...bilemedim fikir verirseniz sevinirim....
arkadaşlar aldıklarınızı neler yazabilirmisiniz...
1 tane 10 lu hast çıkş...tulum yok yelek var yani alt üst giydirmek için bi takım
1 tane 1-3 ay alt üst
5 tane 0 numara çorak
1 tane örgü battaniye
alsam çok alma diyorlar çabuk büyüyor diyorlar az olsa ben sıkıntı çekecem...bilemedim fikir verirseniz sevinirim....
yanlış anlattım sanırım senin dediğin gibi hastaneye bi 10 lu 2 tane alt üst aldım ama onun haricinde neler aldığımı yazmaya çalıştım yani tüm aldıkları bu lkadar yeterli mi
Canım x-ray bavulların geçtiği bantta var. Biz metal dedektöründen geçiyoruz. Dikkat edeceğin hiçbirşey yok, koridorda kalabalığa dikkat et sadece.Uçağa binerken hostesler sorup bilgi istiyorlar kaç haftalık diye.Günaydın kızlar bugun tam 33+0 ız elhamdülillah. Bugun uçak yolculuğu yapıcaz inşaallah nelere dikkat etmeliyim? X ray den filan geçmim dimi rapora nerde bakıyorlar acaba.?
Bunlari hastaneye mi gotureceksin,cok fazla degil mi?arkadaşlar aldıklarınızı neler yazabilirmisiniz...
1 tane 1-3 ay alt üst
5 tane 0 numara çorak
1 tane örgü battaniye
Bitkiler komple yasak canim ya cekiceksin yada acile gidip kasinti ignesi olcaksin oda kortizonlu diye istemiyorum sabretcem biraz artik biatak daha gelmez insallahGeçmiş olsun canım inşallah geçer ender Saraç bitkisel çözümler veriyor gogleden bi aratirsan inşallah çabuk geçer. 35 36 doldumu tamamdır inşallah dikkat et canım
Canim ben izmirdeyim sicak olacagi icin gunduzleri icin bolca alttan citcitli badi aldim ip askili kollu ve atlet tarzi altina tek altlarda aldim 10 badiye 10 alt gibi..demin de yazdım ama anlatamdım sanırım benim tüm aldıklarım bu kadr...
1 tane 1-3 ay alt üst
1 tane tulum valize koydum..bunlara valize koyduklarım bunların dışında ev de olanlar da bunlar...
5 tane 0 numara çorak
1 tane örgü battaniye
alsam çok alma diyorlar çabuk büyüyor diyorlar az olsa ben sıkıntı çekecem...bilemedim fikir verirseniz sevinirim...büyükler den başka danışacak arkadaş yok kusura bakmayın 2. hamileliyim ama sanırım ben şu olacak diyen bir değilim ondan kararsızlık çekiyorum
Masallah canim pitpitlarinin gucunu duyacaksin seviyorum su nstyi :) insallah sancin cikmaz ben tele sesi i cek.istim kalp atislarininKizlar bebisimiz iyiymis. 1 hafta geri cikti. Doktorum daha once geri dedim mi diye sordu, hayir dedim. O zaman geri sayilmaz normal dedi. Simdi nst sirasi bekliyoruz. Ayy cok heyecanli:)))
Canım gözün aydın maşallah tosbiğine. Seninkide dayanmış 2 kiloya. Ay haftaya cumarteside ben gidicem kimbilir ne kadar büyümüş olacsk zillim. 2 haftaya düşmesi ne harika bir duygu demi :)Biz geldik minnak kizimla.. Dönmüş poposunu yatiyordu yine göstermedi bize gül yüzünü
1.900 gram olmuşuz hala 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bu sefer çok üzülmedim yüzünü görmedigime iki hafta sonra görüselim deyinceBizden haberler böyle yani
Masallah bebisine canim gozun aydin. Kucagimiza almaya da az kaldi doya doya bakariz hele bir dogsunlar saglikli sihhatli. Bu arada artik 2 kg lari goruyoruz hepimiz masallah sona geldigimizi daha cok hissettim bugun ayyy miss kokularini bi icimize cekebilsekBiz geldik minnak kizimla.. Dönmüş poposunu yatiyordu yine göstermedi bize gül yüzünü
1.900 gram olmuşuz hala 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bu sefer çok üzülmedim yüzünü görmedigime iki hafta sonra görüselim deyinceBizden haberler böyle yani
Aklıma geldi ama cekmedim. Elime bir buton tutusturdular hareket ettikce bas dediler. Esime cek diyecektim oyununu bölmek istemedim. Kizimizla konusuyordu o arada:)) hadi kizim hareket et diyorduMasallah canim pitpitlarinin gucunu duyacaksin seviyorum su nstyi :) insallah sancin cikmaz ben tele sesi i cek.istim kalp atislarinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?