Inşallah bebişin çıkar canım bir an önce, alırsın koynuna..Ah biz de inşallah sağlıkla zamanında alırız koynumuza.Amin cnm, insAllah. Geceler çok uzadı sabah olmuyor. Gelsin çıkarmayan koynumda :)
Ay en guzel tarafi o zaten 2 hafta sonrada 1 haftaya düşer o zaman süper olur :) Senin haftasiyla uyumlu ya daha cok cikar benim tarih 7temmuz su anda 2kiloya ulastik Senin 2yi gecerCanım gözün aydın maşallah tosbiğine. Seninkide dayanmış 2 kiloya. Ay haftaya cumarteside ben gidicem kimbilir ne kadar büyümüş olacsk zillim. 2 haftaya düşmesi ne harika bir duygu demi :)
Aynen ya 1 ay sonra 3 kilo zaten sonrasi dogum :)) Bende diyorum dogumca saklayamayacak yüzünü nasilsa o yuzden simdilik kacsin bakalim bizden ..Masallah bebisine canim gozun aydin. Kucagimiza almaya da az kaldi doya doya bakariz hele bir dogsunlar saglikli sihhatli. Bu arada artik 2 kg lari goruyoruz hepimiz masallah sona geldigimizi daha cok hissettim bugun ayyy miss kokularini bi icimize cekebilsek
Gözünaydın canım, maşallah bebişine.Kizlar bebisimiz iyiymis. 1 hafta geri cikti. Doktorum daha once geri dedim mi diye sordu, hayir dedim. O zaman geri sayilmaz normal dedi. Simdi nst sirasi bekliyoruz. Ayy cok heyecanli:)))
Sağlığı yerinde olsun da yüzünü gormesekte olur:)) Maşallah canım büyümüş prenses.Benim kontrolüm 2 hafta sonra, ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Babası şehir dışında olacağı için haftaya gidemiyoruz kontrole Çok özledim kızımı ve çok merak ediyorum.Biz geldik minnak kizimla.. Dönmüş poposunu yatiyordu yine göstermedi bize gül yüzünü
1.900 gram olmuşuz hala 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bu sefer çok üzülmedim yüzünü görmedigime iki hafta sonra görüselim deyinceBizden haberler böyle yani
Balinmaz bu hastane çıkışında ince battaniye çıktı o yetmez mi ? Tekrar almak gerekir mi ince battaniyeBizde kundak yapan hic gormedim. Sadece battaniyeye sarariz o kadar. İki tane de muslin aldim cok sicak olursa yine onlarla sarariz ayriyetten kundak dusunmuyorum
Masallah canim 2 kg oldu say ohh 2 haftayada dusmus gorus gunleri kavusmaya az kaldi desene :))Biz geldik minnak kizimla.. Dönmüş poposunu yatiyordu yine göstermedi bize gül yüzünü
1.900 gram olmuşuz hala 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bu sefer çok üzülmedim yüzünü görmedigime iki hafta sonra görüselim deyinceBizden haberler böyle yani
Valla bizde epey bi battaniye oldu. Ananemiz aldı. Hastane cikislarindan iki tane, bir tane ince penye, bir tanede bu nohut battaniye denilenlerde almiş. İkide muslin aldim ben. Bir tanede kalin tuylu aldikBalinmaz bu hastane çıkışında ince battaniye çıktı o yetmez mi ? Tekrar almak gerekir mi ince battaniye
Merhaba arkadaslar ben 1 aydir hic kilo almadim 52 ile basladim 1 aydir 61de kaldim.acaba bebegim almis midir sali gunu kontrolum dayanamiyorum bi de 4 gundur sag yaninda bicak saplanir gibi gecmeyen bi agrim var esime söylemedim.sali günü doktoruma sorcam bakalım insallah kötü bi durum yoktur
Ay herseyden nem kapar oldum hep diken ustundeyim boyle olunca da vakit bir türlü geçmiyor bi an once sakinlesmem lazım benim .yoksa doguma kadar isim cok zor insallah dedigin gibidir canim.Seninle gunlerimiz ayni bak gunlugun sonunda ne yaziyor :) kilo almistir bence hic kotu dusunme, bundan sonrada hizli alacaklar zaten canim
Ayy hadi hayirlisi.Gozunaydin canimKizlar bebisimiz iyiymis. 1 hafta geri cikti. Doktorum daha once geri dedim mi diye sordu, hayir dedim. O zaman geri sayilmaz normal dedi. Simdi nst sirasi bekliyoruz. Ayy cok heyecanli:)))
Ben de 1 - 1,5 aydır hiç kilo almıyorum canım.Doğuma kadar almam gereken kiloyu 5 ayda almıştım.Fazla iştahım kalmadı.Ekmek vs.gibi kilo aldırıcı gıdaları yiyemiyorum artık.Ama süt yumurta muz gibi vitaminli gıdalara dikkat etmeye çalısıyorum.Korkma.Bebişin alıyordur kilo.Merhaba arkadaslar ben 1 aydir hic kilo almadim 52 ile basladim 1 aydir 61de kaldim.acaba bebegim almis midir sali gunu kontrolum dayanamiyorum bi de 4 gundur sag yaninda bicak saplanir gibi gecmeyen bi agrim var esime söylemedim.sali günü doktoruma sorcam bakalım insallah kötü bi durum yoktur
canım maşallah gayet ıyı kılosu sevındım ıyı olmasına bu bı hafta gerıden gelmesı bas kafa karın ortalamasımı hepsı yoksa sadece kılomu merak ettım ben de bı olcu gerıydı bırı haftasındaydı ortalamasına gore soylemıstı merak ettım sadece artık 2 haftada bır goreceksın superBiz geldik minnak kizimla.. Dönmüş poposunu yatiyordu yine göstermedi bize gül yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?