Gözün aydın canım.Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.Doktora akıntını sordun mu?Ne dedi?Biz geldik minnak kizimla.. Dönmüş poposunu yatiyordu yine göstermedi bize gül yüzünü
1.900 gram olmuşuz hala 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bu sefer çok üzülmedim yüzünü görmedigime iki hafta sonra görüselim deyinceBizden haberler böyle yani
Masallah bebisine :)Biz de ciktik gorusten. 2110 kg olmus. Nstye girdim ilk kez. Sanci cikmadi. Haftaya cunartesi bir daha gidicem. Dr hemen sezeryan yapalim tedaviyle olan bebekler sezeryan olur dedi.(ki benim ki tedaviyle olmadi:)) ben normal istiyorum dedim. Muhtemelen uzuldu:))
Hasir sepet,hurc gayet uygunmus.Bizim gecelik,pijamalara da iyi olur keseler.Gidebilirsem alacagim.Bavulda duzenli durur.Arkdaslar ben hastane ıcın keselerı nerden bulurum uygun dıye duusnyordum bugun gordum sıtesınde madam coco da saklama keselerı vardı gayet uygun bugun gıdemıycem ama ınsallah yarına bulurum sız gordunuz mu bunlar olur mu acaba bır de uygun sepetler vardı bakın bunlar?
Masallah canim :) buyumus baya tatilleri yaklasiyorya dr.larin hemen hopp halledelim istiyorlar hersey planli saglikla zamaninda gelsin kuzucukBiz de ciktik gorusten. 2110 kg olmus. Nstye girdim ilk kez. Sanci cikmadi. Haftaya cunartesi bir daha gidicem. Dr hemen sezeryan yapalim tedaviyle olan bebekler sezeryan olur dedi.(ki benim ki tedaviyle olmadi:)) ben normal istiyorum dedim. Muhtemelen uzuldu:))
Masallah kuzucuna bugun herkes yavrularini gormus yeni dogan sunneti zor olmazmi yaaa beni cok dusunduruyorMerhaba biz de hastanedeyiz bugun hava mis gibi bebişim 1800 gr 42 santim olmuş herşey normal dedi çok şükür 3 hafta sonra geleceğiz tekrar ve doğum tarihimiz sanırım 1 Temmuz ayrıca yenidoğan sünneti önerdi galiba yaptırıcaz :)
Eşim bugün acaba sana mı benzer bana mı die sordu. Bende bilmem babasına benzeyecek galiba içimden öyle geçiyor dedim inşallah annesine benzer de oda çok güzel olur dedi. Eşimden böyle bişi duyunca çok duygusallaştım sarıldım omzunda ağladım biraz. O da bana sımsıkı sarıldı. Sanırım bundan sonraki zamanlar daha duygusal geçecek. Çok sevdiğim ve beni çok sevdiğine inandığım bir adam var karşımda. Bir de çok sevilen kızım olacak. Yaşadığım şu anları bi film sahsesinde izliyor gibiyim. Keşke zamanı durdursam böyle kalsa. Keşke zamanı geri alabilsem ve sürekli aynı şeyleri yaşasam ya da keşke tekrar tekrar bu kareleri izlesemde hiç bitmese. Bana bu anları yaşatan rabbime şükürler olsun ve herkese yaşatmayı nasip etsin.
Cok uygunmus gercekten canim madamme cocoda izmirparkta yoktu hangi magazada bulurum sorgusu yokmu ordan arastirsan yada kodunu al direk magazalara telefon etsen nerde oldugunu ogrenebilirsinArkdaslar ben hastane ıcın keselerı nerden bulurum uygun dıye duusnyordum bugun gordum sıtesınde madam coco da saklama keselerı vardı gayet uygun bugun gıdemıycem ama ınsallah yarına bulurum sız gordunuz mu bunlar olur mu acaba bır de uygun sepetler vardı bakın bunlar?
Insallah biran once iyilesirsin canim bol bol su ic enfeksiyon atmakta zorlaniyor vucut yesillik yesen az az detoks gibi olurmu acaba bebise zarar vermedenMerhaba kızlar!!! Kuzucuklarını gören anneleri tebrik ederim.. MaşaAllah hepsinin sağlığı sıhhati yerinde ve böylede devam etsin.. benim kızda bugün hiç uyumadı benide uyutmadı.. biz yine soluğu acilde aldık sabahın 4 de.. ishal kusma hala devam ediyor..elhamdulillah kızımız iyi, poposunu dönmüştü yine.. hamileliğimin başından beri toplasam 3 kere kusmam olmuştur,ama şu iki haftadır 7 ayın acısı çıktı resmen.. ne iğrenç bir durummuş..ağzımın tadı yok..antibiyotige devam..kendinize dikkat edin kızlar...
Sağ ol kuzum. Tum kuzucuklar ve anneleri iyi olsun insallah
Cok gecmis olsun canim. Hemen iyilesirsin insMerhaba kızlar!!! Kuzucuklarını gören anneleri tebrik ederim.. MaşaAllah hepsinin sağlığı sıhhati yerinde ve böylede devam etsin.. benim kızda bugün hiç uyumadı benide uyutmadı.. biz yine soluğu acilde aldık sabahın 4 de.. ishal kusma hala devam ediyor..elhamdulillah kızımız iyi, poposunu dönmüştü yine.. hamileliğimin başından beri toplasam 3 kere kusmam olmuştur,ama şu iki haftadır 7 ayın acısı çıktı resmen.. ne iğrenç bir durummuş..ağzımın tadı yok..antibiyotige devam..kendinize dikkat edin kızlar...
2 hafta daha sabret canim :) Aynen sagliklari yerinde olsunda yuzunu goruruz doguncaSağlığı yerinde olsun da yüzünü gormesekte olur:)) Maşallah canım büyümüş prenses.Benim kontrolüm 2 hafta sonra, ilk defa bu kadar ayrı kaldık. Babası şehir dışında olacağı için haftaya gidemiyoruz kontrole Çok özledim kızımı ve çok merak ediyorum.
Evet canim ya cok guzel oldu 2 hafta sonra gorecegim :)Masallah canim 2 kg oldu say ohh 2 haftayada dusmus gorus gunleri kavusmaya az kaldi desene :))
Olcumler degisiyor karin 33 bas 32 gibi cikiyor ama genel anlamda direk 31+5 cikiyor yani olmam gereken 32+5 öylede olunca benim sata göre dogum tarihim 3temmuz ama olcumde 7 temmuz boyle olunca geri diyoruz :)canım maşallah gayet ıyı kılosu sevındım ıyı olmasına bu bı hafta gerıden gelmesı bas kafa karın ortalamasımı hepsı yoksa sadece kılomu merak ettım ben de bı olcu gerıydı bırı haftasındaydı ortalamasına gore soylemıstı merak ettım sadece artık 2 haftada bır goreceksın super
Ben sormadan dediki sanci agri akinti varmi :)) Bende evet akintim var dedim ama koku kasinti yoksa tamam dedi ..Gözün aydın canım.Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.Doktora akıntını sordun mu?Ne dedi?
Allah rahmey eylesinmerhaba kizlar bizim mahallede marmarise giden minibüs kaza yaptı cok ölü tanıdığımız var nekadar kötü şeyler yaşanıyor allah ailelerine geride kalanlara sabır versin sizde dua edin
Abuu fiyata bak :)) Bende sordum 4.600 dedi ama size 5.300 dedi sigortayla pahali benimkide.. Ustelik dogum bebegin ilk muayenesi topuk kani 1 gece yatis baskada bir su bile yok bizde ..Hastaneden dogum icin fiyat aldim.Sezeryan 12000,Aliazla anlasmalari 8000 mis.Dogum teminatim 8000 nin bir kismini odeyecek,geri kalanini ben odeyecekmisim.Sigortayla pazartesi konusacagim.Net fiyat o zaman cikar.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. .Ben de gördüm haberlerde çok üzüldüm. .merhaba kizlar bizim mahallede marmarise giden minibüs kaza yaptı cok ölü tanıdığımız var nekadar kötü şeyler yaşanıyor allah ailelerine geride kalanlara sabır versin sizde dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?