2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım.Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.Doktora akıntını sordun mu?Ne dedi?

Masallah bebisine :)
Hasir sepet,hurc gayet uygunmus.Bizim gecelik,pijamalara da iyi olur keseler.Gidebilirsem alacagim.Bavulda duzenli durur.

Merhaba kızlar!!! Kuzucuklarını gören anneleri tebrik ederim.. MaşaAllah hepsinin sağlığı sıhhati yerinde ve böylede devam etsin.. benim kızda bugün hiç uyumadı benide uyutmadı.. biz yine soluğu acilde aldık sabahın 4 de.. ishal kusma hala devam ediyor..elhamdulillah kızımız iyi, poposunu dönmüştü yine.. hamileliğimin başından beri toplasam 3 kere kusmam olmuştur,ama şu iki haftadır 7 ayın acısı çıktı resmen.. ne iğrenç bir durummuş..ağzımın tadı yok..antibiyotige devam..kendinize dikkat edin kızlar...

M MutluHuzurluBereketli Al_pi kızlar gözünüz aydın maşallah bebislerinize hep güzel güzel haberler alın inşallah alpicim üzülme onlar canı isteyince gösteriyor güzel yüzlerini benim kızım beklemediğim anda gösterdi kendini artık daha sık gideceksin nasılsa :) G Gulsumiklima canım sana da çok geçmiş olsun bebisler büyüdü o yüzden de daha zor oluyor çıkarmak

Kızlar bebek için tarak , t.makası filan olan bakım kutularından aldınız mı? Şimdilik sadece tırnak makası yetmez mi?
Bir de bizim ultrason ölçümlerinde değerlere göre günümüz hep farklı görünüyor. Ama doktorumuz gerilikten filan bahsetmedi. Bizim de mi öyle acaba?

Masallah canim :) buyumus baya tatilleri yaklasiyorya dr.larin hemen hopp halledelim istiyorlar hersey planli saglikla zamaninda gelsin kuzucuk

Masallah kuzucuna bugun herkes yavrularini gormus yeni dogan sunneti zor olmazmi yaaa beni cok dusunduruyor

masallah canim mutlulugunuz herdaim devam etsin bebisinizle kat kat artsin

Cok uygunmus gercekten canim madamme cocoda izmirparkta yoktu hangi magazada bulurum sorgusu yokmu ordan arastirsan yada kodunu al direk magazalara telefon etsen nerde oldugunu ogrenebilirsin

Insallah biran once iyilesirsin canim bol bol su ic enfeksiyon atmakta zorlaniyor vucut yesillik yesen az az detoks gibi olurmu acaba bebise zarar vermeden

Kızlar epey sayfa olmuş biraz okuyabildim bebisleri görenler gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah benim dün akşam baş ağrısı ve kusma tuttu zorla uyudum bu sabah iyi gibiydim ama karın ağrısı kusma ishal vurdu tansiyonum normal çıktı ama çarpıntım vardı dinlendim geçti gibi ama korkuyorum atak şeklinde geliyor sanki bi anda kızım kıpır kıpır içim rahat etti ama doktora gidip gitmemekte kararsızım tekrarlarsa gideyim dimi ? Birde şu var kızım hep sağ tarafta karnım sağa yamuk gibi sürekli orda hareket halinde sola hiç geçmedi diyebilirim bugüne kadar bebisi böyle tek tarafta takılan var mi ?

Hastaneden dogum icin fiyat aldim.Sezeryan 12000,Aliazla anlasmalari 8000 mis.Dogum teminatim 8000 nin bir kismini odeyecek,geri kalanini ben odeyecekmisim.Sigortayla pazartesi konusacagim.Net fiyat o zaman cikar.

Cok gecmis olsun canim. Hemen iyilesirsin ins

2 hafta daha sabret canim :) Aynen sagliklari yerinde olsunda yuzunu goruruz dogunca
Masallah canim 2 kg oldu say ohh 2 haftayada dusmus gorus gunleri kavusmaya az kaldi desene :))
Evet canim ya cok guzel oldu 2 hafta sonra gorecegim :)
Olcumler degisiyor karin 33 bas 32 gibi cikiyor ama genel anlamda direk 31+5 cikiyor yani olmam gereken 32+5 öylede olunca benim sata göre dogum tarihim 3temmuz ama olcumde 7 temmuz boyle olunca geri diyoruz :)

Gözün aydın canım.Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.Doktora akıntını sordun mu?Ne dedi?
Ben sormadan dediki sanci agri akinti varmi :)) Bende evet akintim var dedim ama koku kasinti yoksa tamam dedi ..

Amin canim hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize.. Sagolun kizlar yazan herkese tesekkur ediyorum ..

new mother Canim ben gecen ay 61.200 dum 1 ay sonra bugun 62 ciktim ama bebegim 700 gram almis

merhaba kizlar bizim mahallede marmarise giden minibüs kaza yaptı cok ölü tanıdığımız var nekadar kötü şeyler yaşanıyor allah ailelerine geride kalanlara sabır versin sizde dua edin
Allah rahmey eylesin Simdi gordum haberlerde

Hastaneden dogum icin fiyat aldim.Sezeryan 12000,Aliazla anlasmalari 8000 mis.Dogum teminatim 8000 nin bir kismini odeyecek,geri kalanini ben odeyecekmisim.Sigortayla pazartesi konusacagim.Net fiyat o zaman cikar.
Abuu fiyata bak :)) Bende sordum 4.600 dedi ama size 5.300 dedi sigortayla pahali benimkide.. Ustelik dogum bebegin ilk muayenesi topuk kani 1 gece yatis baskada bir su bile yok bizde ..
Hastane süse de izin vermiyor hersey parayla ..

merhaba kizlar bizim mahallede marmarise giden minibüs kaza yaptı cok ölü tanıdığımız var nekadar kötü şeyler yaşanıyor allah ailelerine geride kalanlara sabır versin sizde dua edin
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. .Ben de gördüm haberlerde çok üzüldüm. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…