2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah kuzucuna bugun herkes yavrularini gormus yeni dogan sunneti zor olmazmi yaaa beni cok dusunduruyor

Aksine canım çok daha rahat.. 3 aylıktı sünnet olduğunda oğlum 6 günse iyileşti hiçbir şeyi kalmadı. Ki kasık fıtığı ameliyatı da olmuştu.. Yenidoğan daha çabuk iyileşiyor.. Hem de çocuğa çevrenin psikolojik şiddeti olmuyor.. Kesecekler vs. Gibi yani. Bu bebişim erkek olsaydı yaptıracaktım hemen bende :)

Abuu fiyata bak :)) Bende sordum 4.600 dedi ama size 5.300 dedi sigortayla pahali benimkide.. Ustelik dogum bebegin ilk muayenesi topuk kani 1 gece yatis baskada bir su bile yok bizde ..
Hastane süse de izin vermiyor hersey parayla ..
Nasil yani,sen ne kadar odeyeceksin?5600 uzerinden sigortan odeyecek geri kalanini sen mi odeyeceksin?Bizde standart pakette,2 gece yatis,bebegin asilari,kuafor,anne babaya yemek falan varmis.Sigorta umarim onemli bir kismini oder.Sigortayla dogum ucretini toplayinca,su an zaradayiz.Ne cikarsa ciksin 15000+ olacak.Hic sigortasiz gitsem 12000 mis zaten.Bir faydasini gormedim.Bir tek 360 muayene ucreti yerine 36 tl odedim.O iyiydi.1000 lik testler 200 e geldi,ayrintili 500 kusur falandi ona da 100 kusurlerde odedik.

Gecmis olsun canim dikkat et kendine tabi devam ederse git mutlaka ishale son zamanlarda erken dogum tetikleyicisi olarak okuyorum havalardanmi oluyor ishal olmayan kalmadi nerdeyse gebeligin son zamanlarinda herkesdemi oluyor anlamadim..

merhaba kizlar bizim mahallede marmarise giden minibüs kaza yaptı cok ölü tanıdığımız var nekadar kötü şeyler yaşanıyor allah ailelerine geride kalanlara sabır versin sizde dua edin
Yaa cok uzuldum anneler gunu etkinligiymis birde rabbim olenlere rahmet geride kalanlara sabir versin..

Bende konusacagim dr la haftaya gittigimde sagol canim :)

Gecmis olsun canim dikkat et kendine tabi devam ederse git mutlaka ishale son zamanlarda erken dogum tetikleyicisi olarak okuyorum havalardanmi oluyor ishal olmayan kalmadi nerdeyse gebeligin son zamanlarinda herkesdemi oluyor anlamadim..
Benim de var ishal sorunu

Valla ben de çok duydum salgın sanki bide acil doktora gitme işinde beni bi telaş sarıyor ya erken doğum olursa hiçbişey hazır değil bi duş alıp mi gitsem kafamda sorular doluyo artık

Benim 5300 cikti limitliydi benimki sanirim yetiyor üste para ödemiyecegim. Ama zaten alti ustu dogum var icinde yetsin bi zahmet .. Birde ben ilk 4 ay hataydaydim ya orda gecmiyordu o yuzden buraya gelince özel sigortayla basladim 12bin limitliydi dogumla birlikte hepsi başabaş geliyor yani.

Bende ona şasırdım sigorta olmazsa sskli olsam 5bine foto oda susleme dogum hepsini aliyorum ne saçma iş .. Sigorta sadece dogumu karsiliyor paketi karsilamiyor

Bende konusacagim dr la haftaya gittigimde sagol canim :)
Canim kiyamiyorsun dogunca ama en guzeli o sonradan daha zor birde sanirim ilk 6 ay icinde narkoz verilmiyor bebege 6 aydan sonra narkozla yapiliyor sunnet .. konus bence yaptirin sonra 5-6 yasina gelince alirsin bir kiyafet foto cektirirsin hatirasi olsun diye .. Benim erkek olsa planim öyleydi ..

Valla ben de çok duydum salgın sanki bide acil doktora gitme işinde beni bi telaş sarıyor ya erken doğum olursa hiçbişey hazır değil bi duş alıp mi gitsem kafamda sorular doluyo artık
Uzun sürerse canim hemen dogum olmaz merak etme bol su ic git serum filan baglarlar insallah birseycik kalmaz..

Uzun sürerse canim hemen dogum olmaz merak etme bol su ic git serum filan baglarlar insallah birseycik kalmaz..
Çok şükür tekrarlamadi daha iyiyim kızımı özlediğimi hissediyorum 23 mayısta aldım randevu dayanabilirsem beklicem artık on gün daha

Masallah kuzucuna bugun herkes yavrularini gormus yeni dogan sunneti zor olmazmi yaaa beni cok dusunduruyor
Ya doktorum öyle bir anlattı ki ikna olduk resmen hiç acabam kalmadı çocuğu ne anestesi ne ağrı kesici gerekiyormuş çünkü hiç hissetmiyormuş bir arkadaşım uyurken verdim sünnete uyuyarak çıktı demişti de inanmamıştım o nasıl oluyor diye ama aynen de öyleymiş hiç hissetmiyormuş ve yenidoğan olduğu için göbekten bile önce iyileşiyor dedi ki bunu da çok duydum aslında :) ee yaptırmakta fayda var yani demek ki büyüyünce çok zor oluyor ya çok uğraştım ben oğlumla bu sene

Bugun ultrason için iki saat sıra bekledik iki kere de baktırdık ama yok göremedik yine yüzünü aşağıda kafası tam oradaki kemiğin arkasındaydı sıpacan

Sigortalar dusuk ucret uzerinden anlasiyor.Disaridan gitsem 12000,dogum teminatim olmasa bile sigortayla gitsem 8000.Adamlar bir yerlerden kisiyorlar.Kazanmasalar is yapmazlar,sigorta yapmazlar ki.Organizasyonun icinde olmamasi normal canim,hicbir sigorta organizasyonu karsilamiyor.

Tarak olan setten almadım ben.aldığımın içinde tırnak makası törpüsü bir de normal makas gibi olan tırnak makasından var.fırça ve tarak lazım olursa alırız bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…