2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Madam cocoya gittim ama urunler yoktu.Internetten siparis verdim.8 tane kese aldim kendi pijamalarimi,geceliklerimi,bakim urunlerini falan da koyarim.Tanesi 3 tl.Guzeldir umarim.Duzenli olur.Bir tane de hasir sepet aldim.En uygun koctastaydi o bile 40 kusurdu.Bu 25 tl.Tesekkur ederim.Iyi ki soyledin.

saol canım ...ben çıtçıtlı badi yerine hani ince zıbınlar var ya onlardan koydum yazmayı unutmuşum...ilk etapta giydirmesi kolay oluyır...

kızımda semamed kullanıştık onu kullanmayı düşünüyorum ....kendim için de lansilonun göğüs ucu sancısı için krem...çok sızı olmuştu kızımda yara olmadıda bu sızısını alıyordu...

Bunlari hastaneye mi gotureceksin,cok fazla degil mi?
yok canım yanlış anlatım oldu...3 takım hastaneye diğerleri ayrıyeten aldıklarım...

sen baya çok almışsın...kızmda çabuk büyür dediler aldırmadılar ama kızım 40kı çıkana kadar giydi ve çok yıkanmaktan yıprandı...aslında sen ii yapmışsın sanırm bi iki tanede daha takım alacağım....
ne güzel bi anı olmuşş bu zamanda o kadar ihtiyacımız varki böyle sözlere....eşim bana bi güzel söz söylemez ama gözümün içine bakar....ama bekliyorsun bayan olarak...şımartılmayı....

benim anladığım kadrı ile bu gelişimin geri olması bebeğin ölçümleri alakalı yani bence doğumu etkileyecek birşey değil....yanlışmıyım aynı yaşta ama herbririmizin fiziksel özellikleri farklı..bu doğumu etkilemez....

Masallah canim oglusuna..yer kalmiyor annesi ne yapsin buyuduler artik masallah 2,kg olmus say :)) saglikla kavusun insallah zamaninda canim :)
Amin inşallah canım hepimiz vakitli sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşalım İnşallah daha yeni okuyabiliyorum geçmişi

Valla ben de çok duydum salgın sanki bide acil doktora gitme işinde beni bi telaş sarıyor ya erken doğum olursa hiçbişey hazır değil bi duş alıp mi gitsem kafamda sorular doluyo artık
Endise etme canim ishalle vucuttaki mineral ve su kaybi cok oluyor ya serum felan verirler hemen dogum olmaz sadece riski arttiriyor

Evet canim ya minisime kiyamiyorum ama hem 6 ay sonra kendi ellerimle goturcem beklicem oda stres en iyisi dr uygun gorurse dogdugunda yapilmasi danisicam bakalim

hadı ya yokmuydu ben de yarın bakıcam bıkac magazasına eger bulamazsam ben de sıtesınden alayım ınsallah boyutları falan ıyıdır haklısın koctasta da pahalıydı nedemek canım bırbırımızı yardımcı oluyoruz

Gece foto çekemedim canım bu nette ki fotolar üç fonksiyonu varmış ben 200 e almıştım Şubat indirimi zamanı

Emzik bence de mantıklı ve çok güzel bir kurtarıcı ama gelde eşime anlat. 100 önce emzik mi varmış diye bir başlıyor sırf sussun diye tamam diyorum resmen

Eklentiler

• Screenshot_20170513-234617.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20170513-234604.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 34
Canim benim ikiz ya dediler gunde 5-6 tur kiyafet degistircen cok kakasi tasiyor vs oyle olunca gozum korktu ikiside boklumu olcak bu bebelerin :))
Elimiz alisana kadar idare eder insallah kiyafetler bizi yaza gelmeside cok iyi oldu yikar yikar kuruturuz hemen :))

Hadi gözün aydın canım. Bize 3 hafta sonra gelin dedi doktorum

Bundan ben de aldım indirimde ilk zaman çok kolaylık olacak sonrasında da koltuğu olacak

Kıyafet işini bende abarttım çıt citli badilerden atlet kısa kollu ve uzun kollu olarak aldım her birinden 5 6 tane ayaklı alt üst üç takım iki takım da tulum var bikaç tane de gezmelere süslü aldı babamız kışa kadar kıyafete doyarız sonra büyükleri gelsin bakalım hırka yelekler patik şapka falan ananeden örme battaniye ince kalın muslin birer ikişer oldu çok şükür gorumcemin kızından da kalma var epey bişeyler tabi onun kızı kış bebegiymis kalinlar olduğu kadar artık şimdi telasim hastane çantası herkesi tembihledim ailede kıyafet olarak hiçbişey almayın artık sakın diye sorana bakim ürünlerini falan söylüyorum almak isteyene açığız :))) gerçi şuan soran sadece annem ve kardeşim yatak odama sepet beşik alıyor annem bebek arabasını da birlikte alicaz sen beğenirsin dedi

Valla bizde epey bi battaniye oldu. Ananemiz aldı. Hastane cikislarindan iki tane, bir tane ince penye, bir tanede bu nohut battaniye denilenlerde almiş. İkide muslin aldim ben. Bir tanede kalin tuylu aldik

O kadar battaniye kullanılmaz diye düşünüyorum ya ben bu hastane çıkışında kiler bide kalın battaniye yeterlidir diye düşünüyorum ama tabi ilk olunca insan bilmiyor

Sevgili Temmuz Anneleri..
Bugün bir çoğumuz için ilk anneler günü. Son 4 senedir içim buruk girdigim anneler gününde bu sene içimde bir minikle giriyorum.. Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları yaşamayı..
Nice güzel anneler gününü bebislerimizle kutlamak dilegiyle..
Hepinizin Anneler Gününü Kutluyorum

anneler gunun kutlu olsun inci'nin annesi

Cogumuzun duygulari hassasiyeti aynidir hepimizin anneler gununu kutluyorum kizlar..
Rabbim bu duyguyu yasamak isteyen herkese yasatsin kimsenin kucagini bos birakmasin cocugundan ayri olan @selo86 arkadasimiz biran once kavussun bebisine..ve hepimize hayirli saglikli hemen kavusmali dogumlar nasip olsun insallah
Annesini kaybetmis olanlarin mekanlari cennet olsun..
Suan annemi tam olarak anladigim yerdeyim..insallah bende annem kadar iyi bir anne olurum bebişlerime
Anneler gününüz kutlu olsun tatli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…