- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Madam cocoya gittim ama urunler yoktu.Internetten siparis verdim.8 tane kese aldim kendi pijamalarimi,geceliklerimi,bakim urunlerini falan da koyarim.Tanesi 3 tl.Guzeldir umarim.Duzenli olur.Bir tane de hasir sepet aldim.En uygun koctastaydi o bile 40 kusurdu.Bu 25 tl.Tesekkur ederim.Iyi ki soyledin.Arkdaslar ben hastane ıcın keselerı nerden bulurum uygun dıye duusnyordum bugun gordum sıtesınde madam coco da saklama keselerı vardı gayet uygun bugun gıdemıycem ama ınsallah yarına bulurum sız gordunuz mu bunlar olur mu acaba bır de uygun sepetler vardı bakın bunlar?
saol canım ...ben çıtçıtlı badi yerine hani ince zıbınlar var ya onlardan koydum yazmayı unutmuşum...ilk etapta giydirmesi kolay oluyır...Hastaneye 2 çıtçıtlı body ve 1 takım daha koysan yeterli gelir.. Onun dışında hastane için kendi kıyafetlerin ve ne olur ne olmaz biberon ve çorap koyabilirsin. 1 penye battaniye daha koy. Ne olur ne olmaz kakasını yapar batırır benim sıpa öyle yaptı koyduklarım yetmemişti. Hastane için yeterli.. Geri kalanları da büyüdükçe alırsın canım sorun olmaz.. Çabuk büyüdüklerinden aldıklarını üstüne göre alırsın
kızımda semamed kullanıştık onu kullanmayı düşünüyorum ....kendim için de lansilonun göğüs ucu sancısı için krem...çok sızı olmuştu kızımda yara olmadıda bu sızısını alıyordu...Canım yeterli bence aldıkların.. İçin rahat etmezse çıtçıtlı al.. Bu bebekler yaz bebeği çorap çıtçıtlı yetecek 2 hafta sonrasına doğumdan.. Ama kilosuna ve bebeğin boyuna göre alırsın geri kalanları.. Alıp kenarda durmasındansa üstüne göre al giysin büyüsün tekrar al.. Kıyafetler okey peki bakım malzemelerini aldın mı?
yok canım yanlış anlatım oldu...3 takım hastaneye diğerleri ayrıyeten aldıklarım...Bunlari hastaneye mi gotureceksin,cok fazla degil mi?
sen baya çok almışsın...kızmda çabuk büyür dediler aldırmadılar ama kızım 40kı çıkana kadar giydi ve çok yıkanmaktan yıprandı...aslında sen ii yapmışsın sanırm bi iki tanede daha takım alacağım....Canim ben izmirdeyim sicak olacagi icin gunduzleri icin bolca alttan citcitli badi aldim ip askili kollu ve atlet tarzi altina tek altlarda aldim 10 badiye 10 alt gibi..
Ilk baslar icin zibin takimlari aldim irde gece giydirmek icin tulum aldim.ben gunluk aldim 7-7 14 tulum bunun disinda 2 serde 10lu hastane cikisim var..
Hic deneyim olmadigi icin kac kilo alicaklar nekadar giycekler bilemedik netten sparis vericem kuculme durumuna gore
ne güzel bi anı olmuşş bu zamanda o kadar ihtiyacımız varki böyle sözlere....eşim bana bi güzel söz söylemez ama gözümün içine bakar....ama bekliyorsun bayan olarak...şımartılmayı....Eşim bugün acaba sana mı benzer bana mı die sordu. Bende bilmem babasına benzeyecek galiba içimden öyle geçiyor dedim inşallah annesine benzer de oda çok güzel olur dedi. Eşimden böyle bişi duyunca çok duygusallaştım sarıldım omzunda ağladım biraz. O da bana sımsıkı sarıldı. Sanırım bundan sonraki zamanlar daha duygusal geçecek. Çok sevdiğim ve beni çok sevdiğine inandığım bir adam var karşımda. Bir de çok sevilen kızım olacak. Yaşadığım şu anları bi film sahsesinde izliyor gibiyim. Keşke zamanı durdursam böyle kalsa. Keşke zamanı geri alabilsem ve sürekli aynı şeyleri yaşasam ya da keşke tekrar tekrar bu kareleri izlesemde hiç bitmese. Bana bu anları yaşatan rabbime şükürler olsun ve herkese yaşatmayı nasip etsin.
benim anladığım kadrı ile bu gelişimin geri olması bebeğin ölçümleri alakalı yani bence doğumu etkileyecek birşey değil....yanlışmıyım aynı yaşta ama herbririmizin fiziksel özellikleri farklı..bu doğumu etkilemez....
Amin inşallah canım hepimiz vakitli sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşalım İnşallah daha yeni okuyabiliyorum geçmişiMasallah canim oglusuna..yer kalmiyor annesi ne yapsin buyuduler artik masallah 2,kg olmus say :)) saglikla kavusun insallah zamaninda canim :)
Endise etme canim ishalle vucuttaki mineral ve su kaybi cok oluyor ya serum felan verirler hemen dogum olmaz sadece riski arttiriyorValla ben de çok duydum salgın sanki bide acil doktora gitme işinde beni bi telaş sarıyor ya erken doğum olursa hiçbişey hazır değil bi duş alıp mi gitsem kafamda sorular doluyo artık
Belkide bu haftalarda vucudumuz kendimi yapiyor ilginc yada salgin gibi anlamadim canim dikkat et sendeBenim de var ishal sorunu
Evet canim ya minisime kiyamiyorum ama hem 6 ay sonra kendi ellerimle goturcem beklicem oda stres en iyisi dr uygun gorurse dogdugunda yapilmasi danisicam bakalimCanim kiyamiyorsun dogunca ama en guzeli o sonradan daha zor birde sanirim ilk 6 ay icinde narkoz verilmiyor bebege 6 aydan sonra narkozla yapiliyor sunnet .. konus bence yaptirin sonra 5-6 yasina gelince alirsin bir kiyafet foto cektirirsin hatirasi olsun diye .. Benim erkek olsa planim öyleydi ..
hadı ya yokmuydu ben de yarın bakıcam bıkac magazasına eger bulamazsam ben de sıtesınden alayım ınsallah boyutları falan ıyıdır haklısın koctasta da pahalıydı nedemek canım bırbırımızı yardımcı oluyoruzMadam cocoya gittim ama urunler yoktu.Internetten siparis verdim.8 tane kese aldim kendi pijamalarimi,geceliklerimi,bakim urunlerini falan da koyarim.Tanesi 3 tl.Guzeldir umarim.Duzenli olur.Bir tane de hasir sepet aldim.En uygun koctastaydi o bile 40 kusurdu.Bu 25 tl.Tesekkur ederim.Iyi ki soyledin.
ana diznin resmini paylaşırmısın???bende istiyorum....bu arada emzik konuşunda kızım almadı felaketti devamlı memede kalmak istiyordu o zmanda süt yetmiyordu....dün bi arkadaş geldi maşallah diyeyim önce...4 bucuk aylık kızı var biraz mızırdanında emziğini verde ve bebek kendi kendine oynarken uyudu...bi imrendim...ben kızımda uyuyaağı zamn çileden çıkardım....inşallah bu sefer alır....
ana diznin resmini paylaşırmısın???bende istiyorum....bu arada emzik konuşunda kızım almadı felaketti devamlı memede kalmak istiyordu o zmanda süt yetmiyordu....dün bi arkadaş geldi maşallah diyeyim önce...4 bucuk aylık kızı var biraz mızırdanında emziğini verde ve bebek kendi kendine oynarken uyudu...bi imrendim...ben kızımda uyuyaağı zamn çileden çıkardım....inşallah bu sefer alır....
Canim benim ikiz ya dediler gunde 5-6 tur kiyafet degistircen cok kakasi tasiyor vs oyle olunca gozum korktu ikiside boklumu olcak bu bebelerin :))saol canım ...ben çıtçıtlı badi yerine hani ince zıbınlar var ya onlardan koydum yazmayı unutmuşum...ilk etapta giydirmesi kolay oluyır...
kızımda semamed kullanıştık onu kullanmayı düşünüyorum ....kendim için de lansilonun göğüs ucu sancısı için krem...çok sızı olmuştu kızımda yara olmadıda bu sızısını alıyordu...
yok canım yanlış anlatım oldu...3 takım hastaneye diğerleri ayrıyeten aldıklarım...
sen baya çok almışsın...kızmda çabuk büyür dediler aldırmadılar ama kızım 40kı çıkana kadar giydi ve çok yıkanmaktan yıprandı...aslında sen ii yapmışsın sanırm bi iki tanede daha takım alacağım....
ne güzel bi anı olmuşş bu zamanda o kadar ihtiyacımız varki böyle sözlere....eşim bana bi güzel söz söylemez ama gözümün içine bakar....ama bekliyorsun bayan olarak...şımartılmayı....
benim anladığım kadrı ile bu gelişimin geri olması bebeğin ölçümleri alakalı yani bence doğumu etkileyecek birşey değil....yanlışmıyım aynı yaşta ama herbririmizin fiziksel özellikleri farklı..bu doğumu etkilemez....
Hadi gözün aydın canım. Bize 3 hafta sonra gelin dedi doktorumBiz geldik minnak kizimla.. Dönmüş poposunu yatiyordu yine göstermedi bize gül yüzünü
1.900 gram olmuşuz hala 1 hafta geriden geliyoruz ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bu sefer çok üzülmedim yüzünü görmedigime iki hafta sonra görüselim deyinceBizden haberler böyle yani
Bundan ben de aldım indirimde ilk zaman çok kolaylık olacak sonrasında da koltuğu olacakGece foto çekemedim canım bu nette ki fotolar üç fonksiyonu varmış ben 200 e almıştım Şubat indirimi zamanı
Emzik bence de mantıklı ve çok güzel bir kurtarıcı ama gelde eşime anlat. 100 önce emzik mi varmış diye bir başlıyor sırf sussun diye tamam diyorum resmen
Kıyafet işini bende abarttım çıt citli badilerden atlet kısa kollu ve uzun kollu olarak aldım her birinden 5 6 tane ayaklı alt üst üç takım iki takım da tulum var bikaç tane de gezmelere süslü aldı babamız kışa kadar kıyafete doyarız sonra büyükleri gelsin bakalım hırka yelekler patik şapka falan ananeden örme battaniye ince kalın muslin birer ikişer oldu çok şükür gorumcemin kızından da kalma var epey bişeyler tabi onun kızı kış bebegiymis kalinlar olduğu kadar artık şimdi telasim hastane çantası herkesi tembihledim ailede kıyafet olarak hiçbişey almayın artık sakın diye sorana bakim ürünlerini falan söylüyorum almak isteyene açığız :))) gerçi şuan soran sadece annem ve kardeşim yatak odama sepet beşik alıyor annem bebek arabasını da birlikte alicaz sen beğenirsin dediCanim benim ikiz ya dediler gunde 5-6 tur kiyafet degistircen cok kakasi tasiyor vs oyle olunca gozum korktu ikiside boklumu olcak bu bebelerin :))
Elimiz alisana kadar idare eder insallah kiyafetler bizi yaza gelmeside cok iyi oldu yikar yikar kuruturuz hemen :))
Valla bizde epey bi battaniye oldu. Ananemiz aldı. Hastane cikislarindan iki tane, bir tane ince penye, bir tanede bu nohut battaniye denilenlerde almiş. İkide muslin aldim ben. Bir tanede kalin tuylu aldik
Sagol canim.. Bende dedim 3 hafta sonra cagirir ama 2 deyince sasirdim :) Cagirsin ya artik sık sık gidelim son zamanların tadini cikaralim..Hadi gözün aydın canım. Bize 3 hafta sonra gelin dedi doktorum
Sevgili Temmuz Anneleri..
Bugün bir çoğumuz için ilk anneler günü. Son 4 senedir içim buruk girdigim anneler gününde bu sene içimde bir minikle giriyorum.. Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları yaşamayı..
Nice güzel anneler gününü bebislerimizle kutlamak dilegiyle..
Hepinizin Anneler Gününü Kutluyorum
Seninde anneler gunun kutlu olsun tatlimGünaydın güzel Anneler hepinizin anneler gününü kutlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?