2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler. Hepimizin anneler günü kutlu olsun.Oğlum bana ilk annelik duygusunu tattırdı, mükemmel bir duygu. Şimdi kızımla iki çocuk annesi olacağım inşallah. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın..Hepimizin yavrularına sağlık versin. Hepinizi tanimasamda seviyorum ve öpüyorum

Mayıs ayı benım için çok duygusal asla gelmesini istemediğim tarihten silmek istediğim bir aydı 17 yıldır kutlayamadığım bir gündü geçen sene söylediğim bir söz vardı ben bir evladım evlatlar içinde annesiz bir anneyim ben anneler içinde evlatsız çok dua ettim bir sonraki anneler günü böyle olmasın diye çok şükür kucağımda olmasada karnımda tekmeleriyle kutluyor günümü uzun aradan sonra ilk defa bugün benim için bir anlam kazandı sizide üzdüysem kusura bakmayın kızlar bugün benim için çok başka birgün tarifi imkansızherkesin anneler günü kutlu olsun

Oğlum beni ilk kez anne yapacak.. Yani yaptı.. Rahmime düştüğü ilk günden beri anneyim.. Ama bunu en son doktor teyzemiz bak annesi diyerek hitap ettiği zaman daha yoğun hissettim.. Her geçen gün kuvvetlenen tekmelerine aferin maşallah diye diye geziyorum ellerim karnımda topukları avcumda şimdilik.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bizi de sağlıkla kavuştursun.. Oğlumun arkadaşlarının anneleri sizlerin de günü kutlu olsun.. Annelik haber bültenlerinde 40 yaşında adamın başına acı bi olay geldiğinde 'kim bilir annesi ne kadar üzülmüştür' diye içinin dayanmaması imiş.. Annem de beni böyle mi seviyor diye annemi yeni anlamakmış.. 15 haftalık bebeğe aldığın bodynin etiketini ensesini kaşıtır diye o gün kesmekmiş.. Neler nelermiş..

Annelerimizin anne olanların anne olacakların anne olmak isteyen anneliği hakeden herkesin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun. Bir bebeğe canı allah verir. Ama ona sevgiyi doğruyu gideceği yolu annesi gösterir. Sevgiyle büyüyen insan ömür boyu yararlı faydalı olur sevgisiz büyüyen insan çevresine zarar verir. Rabbim bize sevgiyle büyüyen hayırlı ve ahlaklı çocukların ANNESİ olmayı nasip etsin.

Ay inşallah inşallah :) 36.haftadan sonra her hafta çağıracakmış doktorum :)

Canım çok geçmiş olsun. Ne geçmek bilmez hastalıkmış. Hemencik iyileş annesi bak kızın iyimiş annesini de iyi ister

Canım çok geçmiş olsun. Benim kızım hep sağ göğsümün altında yatıyor. Tabi artık büyüdüler her yerdeler ama hareketlerini hissettiğimden beri sağımda yawrum

merhaba kizlar bizim mahallede marmarise giden minibüs kaza yaptı cok ölü tanıdığımız var nekadar kötü şeyler yaşanıyor allah ailelerine geride kalanlara sabır versin sizde dua edin
Oooo Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Kaç kişi varmışki minibüs dediğin küçük değilmiya

Ne güzel mesajlar yazmışsınız ağladım epey.. geçen sene çok dua etmiştim bende annelerin içinde evlatsız kalmak çok zordu, isterken olmaması. Allah herkese bu duyguları yaşamayı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin.. bu senede biraz buruğum ilk defa annemden ayrıyım.. Allah başımızdan eksik etmesin.. şubat ayında annemin doğumgününde ağlaya ağlaya bir mektup yazmıştım.. iki gün sonrada benim doğumgünüm aldığım en güzel hediye minik kızım o da bu aralar hep uyuyor uykucu şirine :)

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın anne olmak isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin.karnımızdaki minik mucizelerimizi hayırlı bir şekilde yetiştiririz inşallah. hepiniz benim için tatlı minnoş annelersiniz

Kızlar öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederiz.. bugün düne göre daha iyiyiz..eveeeet bugün "Anneler Günü" hepimizin annler günü kutlu olsun... kimimiz planlı, proğramlı hamile kaldı, kimimize süpriz oldu, kimimiz de benim gibi tedavi süreçlerinden geçerek hamile kalabildik.. bütün bu emekler ne için?? "Anne" olabilmek içindi.. ben hala tam olarak ne hissettiğimi bilmiyorum.. mutlumuyum evett çok mutluyuum, ama sanırım annelik duygumu kızımı büyüterek, yaşayarak öğrencem.. tek temennim hepimiz sağlıcakla can parçalarımızı kucağımıza alıp, büyütebilmek..anne olabilmek duygusu içini yakıp kavuran tüm herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…