Ay inşallah inşallah :) 36.haftadan sonra her hafta çağıracakmış doktorum :)Ay en guzel tarafi o zaten 2 hafta sonrada 1 haftaya düşer o zaman süper olur :) Senin haftasiyla uyumlu ya daha cok cikar benim tarih 7temmuz su anda 2kiloya ulastik Senin 2yi gecer
Aynen ya 1 ay sonra 3 kilo zaten sonrasi dogum :)) Bende diyorum dogumca saklayamayacak yüzünü nasilsa o yuzden simdilik kacsin bakalim bizden ..
Babasida neye küstü bu kiz acaba diyor dedim yüz görümlügü istiyor olabilir
Canım çok geçmiş olsun. Ne geçmek bilmez hastalıkmış. Hemencik iyileş annesi bak kızın iyimiş annesini de iyi isterMerhaba kızlar!!! Kuzucuklarını gören anneleri tebrik ederim.. MaşaAllah hepsinin sağlığı sıhhati yerinde ve böylede devam etsin.. benim kızda bugün hiç uyumadı benide uyutmadı.. biz yine soluğu acilde aldık sabahın 4 de.. ishal kusma hala devam ediyor..elhamdulillah kızımız iyi, poposunu dönmüştü yine.. hamileliğimin başından beri toplasam 3 kere kusmam olmuştur,ama şu iki haftadır 7 ayın acısı çıktı resmen.. ne iğrenç bir durummuş..ağzımın tadı yok..antibiyotige devam..kendinize dikkat edin kızlar...
Canım çok geçmiş olsun. Benim kızım hep sağ göğsümün altında yatıyor. Tabi artık büyüdüler her yerdeler ama hareketlerini hissettiğimden beri sağımda yawrumKızlar epey sayfa olmuş biraz okuyabildim bebisleri görenler gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah benim dün akşam baş ağrısı ve kusma tuttu zorla uyudum bu sabah iyi gibiydim ama karın ağrısı kusma ishal vurdu tansiyonum normal çıktı ama çarpıntım vardı dinlendim geçti gibi ama korkuyorum atak şeklinde geliyor sanki bi anda kızım kıpır kıpır içim rahat etti ama doktora gidip gitmemekte kararsızım tekrarlarsa gideyim dimi ? Birde şu var kızım hep sağ tarafta karnım sağa yamuk gibi sürekli orda hareket halinde sola hiç geçmedi diyebilirim bugüne kadar bebisi böyle tek tarafta takılan var mi ?
Oooo Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Kaç kişi varmışki minibüs dediğin küçük değilmiyamerhaba kizlar bizim mahallede marmarise giden minibüs kaza yaptı cok ölü tanıdığımız var nekadar kötü şeyler yaşanıyor allah ailelerine geride kalanlara sabır versin sizde dua edin
24 ölü 10 yaralı canim çoğu kadın öldü ama camdan fırlayan bebek yaşıyor öldürmeyen Allah öldürmüyorOooo Allah rahmet eylesin çok üzüldüm. Kaç kişi varmışki minibüs dediğin küçük değilmiya
Cok uygunmus gercekten canim madamme cocoda izmirparkta yoktu hangi magazada bulurum sorgusu yokmu ordan arastirsan yada kodunu al direk magazalara telefon etsen nerde oldugunu ogrenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?