- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
24 ölü 10 yaralı canim çoğu kadın öldü ama camdan fırlayan bebek yaşıyor öldürmeyen Allah öldürmüyor
Off çok acı gerçekten. Rabbim yaralılara sağlık ölenlere rahmet eylesin24 ölü 10 yaralı canim çoğu kadın öldü ama camdan fırlayan bebek yaşıyor öldürmeyen Allah öldürmüyor
Benimde öyle iki gündür gece uyumadım nerdeyse oynuyor ben dürtünce ama hafif kalp atışı gibi cok şiddetli değil bazen gerinme gibi hareketler bi esneme gibi kasılma hareketi yapıyor tuhaf hatta gece yanlışlıkla cok yan yatıp ezdimmi acaba diyordum neyseki yanlız değilmişimKızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
İşin garibi son birkaç gündür bende de uyku artışı var maşallah fazla uyuyorum. Bugün ayni dedigin gibi kalp atimi gibi pit pit atiyodu. Bide ayni oyle kaburgamda sertlesme gerinme hissi vardi sığamadıklarından herhaldeBenimde öyle iki gündür gece uyumadım nerdeyse oynuyor ben dürtünce ama hafif kalp atışı gibi cok şiddetli değil bazen gerinme gibi hareketler bi esneme gibi kasılma hareketi yapıyor tuhaf hatta gece yanlışlıkla cok yan yatıp ezdimmi acaba diyordum neyseki yanlız değilmişim
Bendede uyku artısı varİşin garibi son birkaç gündür bende de uyku artışı var maşallah fazla uyuyorum. Bugün ayni dedigin gibi kalp atimi gibi pit pit atiyodu. Bide ayni oyle kaburgamda sertlesme gerinme hissi vardi sığamadıklarından herhalde
Hastanede bebegin ilk kiyafetlerini icine koyup verebilirsin canimBu kese ne ise yarıyor ki ,???
Benimde oglusum oyle canim durtunce kipirdiyor sesleniyoruz surekli :))Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
madam coco da buldum ben o keselerden ve hurclardan karsıyaka carsıda ama kese pek guzel deılmış cok sert ve bı boyutu cok kucuk dıgerı de cok buyuktu bır tane aldım bıkac tane hurc aldım hurclar guzeldı bır de keceden sepetlerını aldım onlar guzeldi kıyafetlerını utuledıkten sonra o hurclara koymayı dusunuyorumHastanede bebegin ilk kiyafetlerini icine koyup verebilirsin canim
Ustu suslenemezmi canim keceden kalp fil vs bisekiller yapip diksenyada ismini isleyebilirsinmadam coco da buldum ben o keselerden ve hurclardan karsıyaka carsıda ama kese pek guzel deılmış cok sert ve bı boyutu cok kucuk dıgerı de cok buyuktu bır tane aldım bıkac tane hurc aldım hurclar guzeldı bır de keceden sepetlerını aldım onlar guzeldi kıyafetlerını utuledıkten sonra o hurclara koymayı dusunuyorum
Canım büyüdükçe yeri daraldığı için hareketi azalırmış.bebişin büyüyor.Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
Benimde oglusum oyle canim durtunce kipirdiyor sesleniyoruz surekli :))
Ama kizim kipir kipir benimde kız hareketli oğlan sakin
olabılır tabı ki canım ama keseler cok kucuktu dıger boyu da cuval gıbıydı nebılım hurclar guzeldı ama olmadı onları süslerim yanı sız de bılın dıye soyledım ama sen de zaten almıstın başka..Ustu suslenemezmi canim keceden kalp fil vs bisekiller yapip diksenyada ismini isleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?