2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler gunumuz kutlu olsun arkadaslar. Rabbim seneye de kucagimizda mis kokularini icimize cekerek gecirmeyi nasip eder insallah. O kadar duygulu yazmissiniz ki gozlerim doldu okurken. Allah bu duyguyu tatmak isteyen , tadamayan kim varsa kucaklarini doldursun. Hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.

24 ölü 10 yaralı canim çoğu kadın öldü ama camdan fırlayan bebek yaşıyor öldürmeyen Allah öldürmüyor

Ayyy çok kötü yaa.. Allah sabır versin.. Nasıl mantık anlamam küçücük minibüse 34 kişi.. Kaza göz göre göre gelmiş.. Allah ailelerine sabır versin okudum haberi kötü oldum..

Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
Benimde öyle iki gündür gece uyumadım nerdeyse oynuyor ben dürtünce ama hafif kalp atışı gibi cok şiddetli değil bazen gerinme gibi hareketler bi esneme gibi kasılma hareketi yapıyor tuhaf hatta gece yanlışlıkla cok yan yatıp ezdimmi acaba diyordum neyseki yanlız değilmişim

İşin garibi son birkaç gündür bende de uyku artışı var maşallah fazla uyuyorum. Bugün ayni dedigin gibi kalp atimi gibi pit pit atiyodu. Bide ayni oyle kaburgamda sertlesme gerinme hissi vardi sığamadıklarından herhalde

Bendede uyku artısı varhatta uykuyu sevmem ilk dönemlerde bile uyumazdım demekki bu dönemler böyleymiş kötü düşünmeyim artık içerde psikolojisini bozdum stresten şimdi rahatladım

Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
Benimde oglusum oyle canim durtunce kipirdiyor sesleniyoruz surekli :))
Ama kizim kipir kipir :)

Hastanede bebegin ilk kiyafetlerini icine koyup verebilirsin canim
madam coco da buldum ben o keselerden ve hurclardan karsıyaka carsıda ama kese pek guzel deılmış cok sert ve bı boyutu cok kucuk dıgerı de cok buyuktu bır tane aldım bıkac tane hurc aldım hurclar guzeldı bır de keceden sepetlerını aldım onlar guzeldi kıyafetlerını utuledıkten sonra o hurclara koymayı dusunuyorum

Ustu suslenemezmi canim keceden kalp fil vs bisekiller yapip diksenyada ismini isleyebilirsin

Canım büyüdükçe yeri daraldığı için hareketi azalırmış.bebişin büyüyor.

Ustu suslenemezmi canim keceden kalp fil vs bisekiller yapip diksenyada ismini isleyebilirsin
olabılır tabı ki canım ama keseler cok kucuktu dıger boyu da cuval gıbıydı nebılım hurclar guzeldı ama olmadı onları süslerim yanı sız de bılın dıye soyledım ama sen de zaten almıstın başka..

Bugün bende 2 büyük 2 orta boy hurc aldım 2 çekmece içi düzenleyici eldiven coraplarini koyarım diye prima 2 5 kg yeni doğan bez aldım iyimidirki daha küçüğü nu bulamadım unubeybi bebek detarjani aldım yarın kıyafetleri yikayacacam nasip olursa bez almak çok tuhaf geldi eşimle birbirime bakıp bakıp bi güldük

Anneler gününüz kutlu olsun kızlar, seneye bugunlerde emekleyerek , ilk adimlariyla gelecekler kucağınıza ıns...
Benim kuzular ben hastanedeyken bahcede gösteri hazırlamışlar şiirli felan :) birde bana finalde sahnede konuşturma yaptırdilar. "İyi ki beni anne yaptınız, iyiki sizin annenizim" dedim :)
Bugün günümün büyük bir kısmını oglusumla geçirdim. 5 kez geldim, gittim emme saatlerinde. Suan yanimda misil misil uyuyor Yusufum...Yarın açık kuveze geçecek kuzum. Artık çok güzelde emiyor çok şükür.
Yarın bir haftalik oluyor, rüya gibiydi herşey. Ne ara hamileydim, ne ara doğum yaptım anlayamadım birşey Yusuf ta. Herşeyide kendisi gibi hafifçe geldi bana, pamuk gibi. Hele bi çıkalım hayirlisiyla bende onu pamuklara saracağım insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…