2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah sana yusufuna darısı bize inşallah

Güzel gebisler anneler günümuz kutlu olsun ne kadar değişik bi duygu anneler günü Tebrikleri almak inanılmaz.. Yıllardır alışık olmayınca beklenti olmuyor o yüzden çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla evlatlarimizi kucağımiza alıp onlarla daha nice anneler günü geçirmeyi nasip etsin hepimize:))

Anne olmak Hacer olmaktı...ıssız çöllerde bir çift nemli göz olup, ilmik ilmik Boğaz'ında düğümlenen kelimeleri bir türlü telaffuz edememekti.
Anne olmak; Asiye olmak.. Musa'lara kucak açmaktı. Ona inanmaktı. Anne olmak Kemal minberinde Meryem'ce hayayı okumak.. Meryem'in iffetini yüreğinde taşımak...Anne olmak; Hatice olmaktı ve vefa tezgahında teslimiyet dokumaktı, ve giderken ardında yokluğunda hüznü yaşayan buğulu gözler, müteessir yürekler bırakmaktı. Anne olmak Aişece ilme vurulmak Fatmaca yiğitler doğurmak, Zeynepçe hüzne boğulmaktı... Anne olmak yağmur yüklü bir bulut olup, göz Pınar'ından süzülen her damla yaşla, körelmiş yüreklere Rahman'ın rahmetini muştulamaktı.
Tüm Annelere selam olsun....

Kızlar burda bir arkadaş var di kim paylaşım yaptı unuttum Allah ondan razı olsun..
Bugün madame cocadan o keselerden ve mini bir hurç aldim pazarda aramıştım o kadar bulamamıştım.
Çok teşekkür ederim unuttum arkadasi

ben soylemiştım canım sevndım almana ben de bugun aldım kese ve hurç saglıkla gelsınler kuzucuklar guzel gunlerde kullanırız insallah

ben soylemiştım canım sevndım almana ben de bugun aldım kese ve hurç saglıkla gelsınler kuzucuklar guzel gunlerde kullanırız insallah
Yaa cok sağol canım inan pazarda aradım o kadar bulamamıştım şükür varmış ordada aldim

Amin amin InşaaAllah canim

Bende önce düğüne gittim sonra alışverişe yine ayaklar şişti acıyor...

Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
Su az ictigimde durgunlasiyor,cok su ic.

Kızlar merhaba. Ellerim ayaklarım çok yanıyor. Hava sıcak ondan mı öyle hissediyorum bilemiyorum. Esim öyle çok sıcak değil diyor ama yanıyor sanki anlamadım sürekli yıkamak soğutmak istiyorum

Canım benim Rabbim inşallah damat olduğu günleri de göstersin sana ne güzel bir annesin

Kızlar merhaba. Ellerim ayaklarım çok yanıyor. Hava sıcak ondan mı öyle hissediyorum bilemiyorum. Esim öyle çok sıcak değil diyor ama yanıyor sanki anlamadım sürekli yıkamak soğutmak istiyorum
Bende öyleyim canim sıcak bize iki katı geliyor hormonlardan.. Ayagimin altindan alev cikiyor saç diplerim bile terliyor :)
Aman aman soguk su icmeyin buzlu filan bebege direk gecer sıcakta olsa suyu mutlaka ılıtıp icin soguk suyu direk icmeyin..

Yaa normalse sıkıntı değil Canim katlanicaz ne yapalim :) dikkat ediyorum soğuk su içmemeye daha yeni iyilestim aman kendimi rahatlaticam derken bebisimi hasta etmeyim.. Şansımıza sıcaklar denk geldi valla Canim mecbur sabredicez sağlıkla kavuşalım da insallah

Normal normal korkma hamilelik sıcagı bu :)) Bana herkes sen simdi iki kat yaniyorsundur diyorlar basindan gecen biliyor bu durumu :)

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar bugün cok erkenciyiz bizz

Normal doğum yapmak isteyenler bacak kaslarını kuvvetlendirmek için egzersiz hareketleri yapiyormusunuz? Kegel egzersizleride çok faydaliymis

İyi yapmışsın canım güle güle kullan.. 1 numara almışsın zaten daha lüçüğü prematüre bebekler için iyi yani aldığın.. Gerisi bebişin poposuna kalmış :) evet bes alınca daha bi garip oluyor.. Bizde market arabasına bi atıp bi çıkardık güldük falan baya sonra aldık :)

Yapma be alpicim benim içimde yanıyor hele Adana sıcağında soğuk suya sardım günde kaç defa şişeleri dolaba koyuyorum şimdiden o da soğuk suya alışsa olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…