Maşallah sana yusufuna darısı bize inşallahAnneler gününüz kutlu olsun kızlar, seneye bugunlerde emekleyerek , ilk adimlariyla gelecekler kucağınıza ıns...
Benim kuzular ben hastanedeyken bahcede gösteri hazırlamışlar şiirli felan :) birde bana finalde sahnede konuşturma yaptırdilar. "İyi ki beni anne yaptınız, iyiki sizin annenizim"dedim :)
Bugün günümün büyük bir kısmını oglusumla geçirdim. 5 kez geldim, gittim emme saatlerinde. Suan yanimda misil misil uyuyor Yusufum...Yarın açık kuveze geçecek kuzum. Artık çok güzelde emiyor çok şükür.
Yarın bir haftalik oluyor, rüya gibiydi herşey. Ne ara hamileydim, ne ara doğum yaptım anlayamadım birşey Yusuf ta. Herşeyide kendisi gibi hafifçe geldi bana, pamuk gibi. Hele bi çıkalım hayirlisiyla bende onu pamuklara saracağıminsAllah.
ben soylemiştım canım sevndım almana ben de bugun aldım kese ve hurç saglıkla gelsınler kuzucuklar guzel gunlerde kullanırız insallahKızlar burda bir arkadaş var di kim paylaşım yaptı unuttum Allah ondan razı olsun..
Bugün madame cocadan o keselerden ve mini bir hurç aldim pazarda aramıştım o kadar bulamamıştım.
Çok teşekkür ederim unuttum arkadasi
Yaa cok sağol canım inan pazarda aradım o kadar bulamamıştım şükür varmış ordada aldimben soylemiştım canım sevndım almana ben de bugun aldım kese ve hurç saglıkla gelsınler kuzucuklar guzel gunlerde kullanırız insallah
İnşallah buyuyordur kuzum benim :)Canım büyüdükçe yeri daraldığı için hareketi azalırmış.bebişin büyüyor.
Kızlar hepimizin günü güzel geçmiştir inşallah benim bugün kv geldi alışveriş yemek falan derken çok yoruldum biraz önce oğlumuda alıp gittiler ayaklarım sızlıyor biraz fazla ayakta kalınca fena olmaya başladım ben ya
Su az ictigimde durgunlasiyor,cok su ic.Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
Enfeksiyon olmiyim diye bi dunya su iciyorum valla uyuyor ya belli ediyo kendini. Durtunce hafif kimildiyo. Mesela şu bir saattir uyanik aktif olarak hareket ediyo canimi bile acitiyo. Gunduz oyle degildiSu az ictigimde durgunlasiyor,cok su ic.
Aha kiz alfa olacak,baskin.Benimde oglusum oyle canim durtunce kipirdiyor sesleniyoruz surekli :))
Ama kizim kipir kipir :)
Anneler gününüz kutlu olsun kızlar, seneye bugunlerde emekleyerek , ilk adimlariyla gelecekler kucağınıza ıns...
Benim kuzular ben hastanedeyken bahcede gösteri hazırlamışlar şiirli felan :) birde bana finalde sahnede konuşturma yaptırdilar. "İyi ki beni anne yaptınız, iyiki sizin annenizim"dedim :)
Bugün günümün büyük bir kısmını oglusumla geçirdim. 5 kez geldim, gittim emme saatlerinde. Suan yanimda misil misil uyuyor Yusufum...Yarın açık kuveze geçecek kuzum. Artık çok güzelde emiyor çok şükür.
Yarın bir haftalik oluyor, rüya gibiydi herşey. Ne ara hamileydim, ne ara doğum yaptım anlayamadım birşey Yusuf ta. Herşeyide kendisi gibi hafifçe geldi bana, pamuk gibi. Hele bi çıkalım hayirlisiyla bende onu pamuklara saracağıminsAllah.
Bende öyleyim canim sıcak bize iki katı geliyor hormonlardan.. Ayagimin altindan alev cikiyor saç diplerim bile terliyor :)Kızlar merhaba. Ellerim ayaklarım çok yanıyor. Hava sıcak ondan mı öyle hissediyorum bilemiyorum. Esim öyle çok sıcak değil diyor ama yanıyor sanki anlamadım sürekli yıkamak soğutmak istiyorum
Bende öyleyim canim sıcak bize iki katı geliyor hormonlardan.. Ayagimin altindan alev cikiyor saç diplerim bile terliyor :)
Aman aman soguk su icmeyin buzlu filan bebege direk gecer sıcakta olsa suyu mutlaka ılıtıp icin soguk suyu direk icmeyin..
Amin ins. Cnm, şükürler olsun bu duyguları tattiranaCanım benim Rabbim inşallah damat olduğu günleri de göstersin sana ne güzel bir annesin
Normal normal korkma hamilelik sıcagı bu :)) Bana herkes sen simdi iki kat yaniyorsundur diyorlar basindan gecen biliyor bu durumu :)Yaa normalse sıkıntı değil Canim katlanicaz ne yapalim :) dikkat ediyorum soğuk su içmemeye daha yeni iyilestim aman kendimi rahatlaticam derken bebisimi hasta etmeyim.. Şansımıza sıcaklar denk geldi valla Canim mecbur sabredicez sağlıkla kavuşalım da insallah
Bugün bende 2 büyük 2 orta boy hurc aldım 2 çekmece içi düzenleyici eldiven coraplarini koyarım diye prima 2 5 kg yeni doğan bez aldım iyimidirki daha küçüğü nu bulamadım unubeybi bebek detarjani aldım yarın kıyafetleri yikayacacam nasip olursa bez almak çok tuhaf geldi eşimle birbirime bakıp bakıp bi güldük
Yapma be alpicim benim içimde yanıyor hele Adana sıcağında soğuk suya sardım günde kaç defa şişeleri dolaba koyuyorum şimdiden o da soğuk suya alışsa olmazmıBende öyleyim canim sıcak bize iki katı geliyor hormonlardan.. Ayagimin altindan alev cikiyor saç diplerim bile terliyor :)
Aman aman soguk su icmeyin buzlu filan bebege direk gecer sıcakta olsa suyu mutlaka ılıtıp icin soguk suyu direk icmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?