- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Yapma be alpicim benim içimde yanıyor hele Adana sıcağında soğuk suya sardım günde kaç defa şişeleri dolaba koyuyorum şimdiden o da soğuk suya alışsa olmazmı
Canım maşallah senin kuzularına okuduğumda çok duygulandım bir o kadar da kıskandım 1-2 çocukla o program olmazdı çok çocuklu aileleri seviyorum minikler organize çalışmışlar doğduğunu anlamadığın gibi büyüdüğünüde anlamayacaksın inşallah Yusuf unun. Rabbim bizlerede nasip etsinAnneler gününüz kutlu olsun kızlar, seneye bugunlerde emekleyerek , ilk adimlariyla gelecekler kucağınıza ıns...
Benim kuzular ben hastanedeyken bahcede gösteri hazırlamışlar şiirli felan :) birde bana finalde sahnede konuşturma yaptırdilar. "İyi ki beni anne yaptınız, iyiki sizin annenizim"dedim :)
Bugün günümün büyük bir kısmını oglusumla geçirdim. 5 kez geldim, gittim emme saatlerinde. Suan yanimda misil misil uyuyor Yusufum...Yarın açık kuveze geçecek kuzum. Artık çok güzelde emiyor çok şükür.
Yarın bir haftalik oluyor, rüya gibiydi herşey. Ne ara hamileydim, ne ara doğum yaptım anlayamadım birşey Yusuf ta. Herşeyide kendisi gibi hafifçe geldi bana, pamuk gibi. Hele bi çıkalım hayirlisiyla bende onu pamuklara saracağıminsAllah.
Yapma be alpicim benim içimde yanıyor hele Adana sıcağında soğuk suya sardım günde kaç defa şişeleri dolaba koyuyorum şimdiden o da soğuk suya alışsa olmazmı
Bende buzlu içmiyorum 2 tane şişe koyuyorum dolaba zaten sürekli değiştirdiğim için serinlese yetiyor dondurma da olmazsa olmazAynen valla yokaa ha kaynak su içmişim ha su içmemişim.. Soğuk su olmadan bir anlamı olmuyor.. Buzlu içmiyorum ama soğuk olmazsa olmaz... Hatta her gün dondurma yiyorum yani
Kız ne diye endişeleniyon o zaman bizim yaşadığımız yerlerde elin ayağın yanmıyorsa bir problem var demektir ben dün pişik oldum oğlumun pişik kremini kullandım çok işe yarıyormuş bu sabah geçmiştiCanım pek bi fark yok galiba benimki de hatay sıcağı:) bizim de sicagimiz meşhur maalesef. Her disari cikip eve dönüşümüzden sonra tövbe ediyorum bir yere cikmayaklima da gecicek butun yaz mecbur :)
Kız ne diye endişeleniyon o zaman bizim yaşadığımız yerlerde elin ayağın yanmıyorsa bir problem var demektir ben dün pişik oldum oğlumun pişik kremini kullandım çok işe yarıyormuş bu sabah geçmişti
İlk sayfada yaziyor canim soyleyen arkadaşların. Biz nasipse Yüsra Tuba koycazKızlar konuşmuşsunuzdur belki ama benim gözümden kaçmış. Bebislerin isimleri belli mi? Hangi isimler var aklinizda
Bende buzlu içmiyorum 2 tane şişe koyuyorum dolaba zaten sürekli değiştirdiğim için serinlese yetiyor dondurma da olmazsa olmaz
Kızlar konuşmuşsunuzdur belki ama benim gözümden kaçmış. Bebislerin isimleri belli mi? Hangi isimler var aklinizda
İlk sayfada yaziyor canim soyleyen arkadaşların. Biz nasipse Yüsra Tuba koycaz
Aynen ben de iskenderundayim ve sicaklar geldi yelpazem elimde dolaşıyorum.normal su icilmiyor kiCanım pek bi fark yok galiba benimki de hatay sıcağı:) bizim de sicagimiz meşhur maalesef. Her disari cikip eve dönüşümüzden sonra tövbe ediyorum bir yere cikmayaklima da gecicek butun yaz mecbur :)
Günaydın kızlar,
Dün gerçekten yaz gibiydi..temmuz ayında ne yapıcaz dedim doğumdan sonra..hem sıcaklar iyice gelecek..hemde lohusalıkta ateş de oluyormuş vücutta..kızlar resmen gün sayıyorum..doktor rapor yazdıktan sonra..son 3haftayı dörtgözle bekliyorum..güzel bir hafta olsun hepimize..
hem normal artık havalar ısınmaya başladı sizin oralar daha fenadır biz karadenizde ctesi gecesi 9 a kadar dışardaydık hava çok güzeldi ii geldi yürüyüş....Kızlar merhaba. Ellerim ayaklarım çok yanıyor. Hava sıcak ondan mı öyle hissediyorum bilemiyorum. Esim öyle çok sıcak değil diyor ama yanıyor sanki anlamadım sürekli yıkamak soğutmak istiyorum
Ben dün klimayi açtım valla gece catladim sıcak ben zaten ev kusuyum istirahat mecbur Karnım bildigin büyük bir tepe nefes alamıyorum ikiz olunca hareketler hiç durmuyor maşallah 6 haftayida bi atlatsak hayirlisyla inşallah
canım benim kızım da hamileliğimin başından beri hep sağ tarafımda. Göbeğim hep yamuk duruyor. Sol tarafımödan hareketleri hissettiğim sayılıdır. O kadar soluma yatıyorum ama hep sağımda yaniiKızlar epey sayfa olmuş biraz okuyabildim bebisleri görenler gözünüz aydın sağlıkla büyüsünler inşallah benim dün akşam baş ağrısı ve kusma tuttu zorla uyudum bu sabah iyi gibiydim ama karın ağrısı kusma ishal vurdu tansiyonum normal çıktı ama çarpıntım vardı dinlendim geçti gibi ama korkuyorum atak şeklinde geliyor sanki bi anda kızım kıpır kıpır içim rahat etti ama doktora gidip gitmemekte kararsızım tekrarlarsa gideyim dimi ? Birde şu var kızım hep sağ tarafta karnım sağa yamuk gibi sürekli orda hareket halinde sola hiç geçmedi diyebilirim bugüne kadar bebisi böyle tek tarafta takılan var mi ?
Aynen ben de iskenderundayim ve sicaklar geldi yelpazem elimde dolaşıyorum.normal su icilmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?