maşallah ikiside faalKiyamam ya dün gerçekten sıcaktı gece kac kere üzerimi açtım bende. Canm ikizlerde tekmeler nasıl yani ikisininde hareketleri geliyormu yoksa yerleri dar olduğu için az mi hareket ediyorlar merak ettim
ay icme icme buzlu icme soguk ic ama cok soguk olmasin bak icerdeki kuzuya gidiyor direk ona göreYapma be alpicim benim içimde yanıyor hele Adana sıcağında soğuk suya sardım günde kaç defa şişeleri dolaba koyuyorum şimdiden o da soğuk suya alışsa olmazmı
Iyiki dogmussun canim nice guzel yaslara saglikla huzurla bebislerinle ..günaydın arkadaşlar....bu gün benim doğum günüm hem mutluyum hem yastayım...33 haftalık 33yaşındayım....şaka bi yana kızım ve oğlum en güzel hediyelerim.....benim doğum günü takıntım vardır ama eşim saolsun bi kere şımartmaz.....neyse olsun ona da eyvallah...dün gece oğluşa hazırlık yaptım....keseden vaz geçtim diyen ben gene birşeyler yaptım keseye koydum...akıllı telim yok resmini paylaşmak isterdim....eşime öğrencilerinden biri a 101 den kese içinde havlu hediye getirmişti bende onun kesesine koydum:)
dün bi iki şey daha aldım...ama emzik konusunda ben nuk düşünüyorum kavuççuk uç ama o kadr çok çeşit var ki bilemedim....
hem normal artık havalar ısınmaya başladı sizin oralar daha fenadır biz karadenizde ctesi gecesi 9 a kadar dışardaydık hava çok güzeldi ii geldi yürüyüş....
hemde kız olacaksa çok sıcak basarmış öylede olabilir...bir de bunun lohusalık teri var kızım 29 temmuda emzirirken ter damlardı...
Günaydın canimGünaydın kızlar
Gecmis olsun canim dikkat et kendine dinlenmene bak tabiki iyi haberlerini ver arasira zamaninda saglikli dogumlar nasip olsun cumlemize..tansiyon gercekten son zamanlarda cok onemli
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat
Teşekkur ederim hanımlarCanım çok geçmiş olsun. Bununla gitsin inşallah. Bende burda okudukça hergün 1-2 kez tansiyonumu ölçüyorum korkuyorum. Aman dikkat et kendine doktorun dediklerine uymaya çalış
Aa sen de mi?ne güzel:) Evet canım iş nedeniyle buradayız:) aynen yatıp kalkip dua ediyoruz biraz gec sıcaklar diye.palmiyeye gidiyorum canim sedef hanıma.sen hangisine gidiyosun :)Ne guzel tesadüf canim ben de iskenderundayım:) is nedeni ile mi buradasınız siz? Buranin sicaklari meşhur zaten bu sene biraz geç geldi sıcaklar cok şükür:) bu arada hangi hastaneye ve dr an gidiyorsun acaba?
Aa sen de mi?ne güzel:) Evet canım iş nedeniyle buradayız:) aynen yatıp kalkip dua ediyoruz biraz gec sıcaklar diye.palmiyeye gidiyorum canim sedef hanıma.sen hangisine gidiyosun :)
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebişinle..günaydın arkadaşlar....bu gün benim doğum günüm hem mutluyum hem yastayım...33 haftalık 33yaşındayım....şaka bi yana kızım ve oğlum en güzel hediyelerim.....benim doğum günü takıntım vardır ama eşim saolsun bi kere şımartmaz.....neyse olsun ona da eyvallah...dün gece oğluşa hazırlık yaptım....keseden vaz geçtim diyen ben gene birşeyler yaptım keseye koydum...akıllı telim yok resmini paylaşmak isterdim....eşime öğrencilerinden biri a 101 den kese içinde havlu hediye getirmişti bende onun kesesine koydum:)
dün bi iki şey daha aldım...ama emzik konusunda ben nuk düşünüyorum kavuççuk uç ama o kadr çok çeşit var ki bilemedim....
hem normal artık havalar ısınmaya başladı sizin oralar daha fenadır biz karadenizde ctesi gecesi 9 a kadar dışardaydık hava çok güzeldi ii geldi yürüyüş....
hemde kız olacaksa çok sıcak basarmış öylede olabilir...bir de bunun lohusalık teri var kızım 29 temmuda emzirirken ter damlardı...
Aynen sevilecek hic bir yanı yok maalesef.ama disaridn gelen insanlar nasil begeniyolar anlamiyorum.gezilecek gidilecek hic bi yer yok.sosyal hayat sıfırBen de palmiyeye gidiyorum Canim. İlk muayenem sedef hanima oldu. Devlet hastanesinde ki doktorumun arkadasi o nedenle onu tercih ettim ama pek memnun kalmadim açıkçası o nedenle eşimin yoğun araştırmaları sonucu Ertan beye karar verdik. Mahremiyete de çok önem veren bir doktor her acıdan memnun kaldım cok şükür öyle iste :) sevdiniz mi iskenderunu. Pek sevilecek bir yani yok ama
Hataydan iyidir yahu iskenderunBen de palmiyeye gidiyorum Canim. İlk muayenem sedef hanima oldu. Devlet hastanesinde ki doktorumun arkadasi o nedenle onu tercih ettim ama pek memnun kalmadim açıkçası o nedenle eşimin yoğun araştırmaları sonucu Ertan beye karar verdik. Mahremiyete de çok önem veren bir doktor her acıdan memnun kaldım cok şükür öyle iste :) sevdiniz mi iskenderunu. Pek sevilecek bir yani yok ama
Bende bir kaç gündür hareketleri çok azaldı diye tırsmıştım. Bugün sağlık ocağı kontrolu vardı daha sormadan hemşire hareketleri yavaşlayabilir normal sadece gün içinde az da olsa hareket edip etmediğine bakman yeterli dedi.Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
MaşallahSelam herkese bugun itibariyle ben de 30 lu haftaya giris yaptım bebısımle cok mutlu ve heyecanlıyım Allahım hepimize saglıkla kucagımıA almayı nasip etsin
Canim benim, Rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla ıns. annelik kadar hic birsey güzel gelmedi bana, kendimi iyi hissettirmedi. Her anı ayrı bir tad veriyor. Çok şükür yaşayanaCanım maşallah senin kuzularına okuduğumda çok duygulandım bir o kadar da kıskandım 1-2 çocukla o program olmazdı çok çocuklu aileleri seviyorum minikler organize çalışmışlar doğduğunu anlamadığın gibi büyüdüğünüde anlamayacaksın inşallah Yusuf unun. Rabbim bizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?