2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yapma be alpicim benim içimde yanıyor hele Adana sıcağında soğuk suya sardım günde kaç defa şişeleri dolaba koyuyorum şimdiden o da soğuk suya alışsa olmazmı
ay icme icme buzlu icme soguk ic ama cok soguk olmasin bak icerdeki kuzuya gidiyor direk ona göre

Iyiki dogmussun canim nice guzel yaslara saglikla huzurla bebislerinle ..

samedbest dedi:
günaydın arkadaşlar....bu gün benim doğum günüm hem mutluyum hem yastayım...33 haftalık 33yaşındayım....şaka bi yana kızım ve oğlum en güzel hediyelerim.....benim doğum günü takıntım vardır ama eşim saolsun bi kere şımartmaz.....neyse olsun ona da eyvallah...dün gece oğluşa hazırlık yaptım....keseden vaz geçtim diyen ben gene birşeyler yaptım keseye koydum...akıllı telim yok resmini paylaşmak isterdim....eşime öğrencilerinden biri a 101 den kese içinde havlu hediye getirmişti bende onun kesesine koydum:)
dün bi iki şey daha aldım...ama emzik konusunda ben nuk düşünüyorum kavuççuk uç ama o kadr çok çeşit var ki bilemedim....

hem normal artık havalar ısınmaya başladı sizin oralar daha fenadır biz karadenizde ctesi gecesi 9 a kadar dışardaydık hava çok güzeldi ii geldi yürüyüş....
hemde kız olacaksa çok sıcak basarmış öylede olabilir...bir de bunun lohusalık teri nice mutlu yıllara arkadasim

Gecmis olsun canim dikkat et kendine dinlenmene bak tabiki iyi haberlerini ver arasira zamaninda saglikli dogumlar nasip olsun cumlemize..tansiyon gercekten son zamanlarda cok onemli

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat

Canım çok geçmiş olsun. Bununla gitsin inşallah. Bende burda okudukça hergün 1-2 kez tansiyonumu ölçüyorum korkuyorum. Aman dikkat et kendine doktorun dediklerine uymaya çalış
Teşekkur ederim hanımlar herkesin anneler gunu kutlu olsun Evde yatmaktan icim sıkıldı artıkbi dus alsam tansiyonum cikiyo hemen bunaltma basladi artık benicok şükür hazırlıkları tamamladim kıyafetler yikandi utulendi tabi kide ben de yapmadim hepsini babamiz yapti ben yattigim yerden izledim

Gunaydın guzel annişler öncelikle bi gün gecikmeli de olsa anneler günümüz kutlu olsun. Seneye anneler gununu yavrumuz kucagımızda kutlayalım inş
Baya yazı bırıkmıs okuyanadım hepsını. Ayıptır soylemesı haftasonu mınık bı tatil yaptım da

Cuna günü de kontrolumuz vardı. Minigim 1863 gr olmus iyi gidiyo dedı dr. Cok sukur. Bizden haberler böyle umarım sızde de hersey yolundadır

Ne guzel tesadüf canim ben de iskenderundayım:) is nedeni ile mi buradasınız siz? Buranin sicaklari meşhur zaten bu sene biraz geç geldi sıcaklar cok şükür:) bu arada hangi hastaneye ve dr an gidiyorsun acaba?
Aa sen de mi?ne güzel:) Evet canım iş nedeniyle buradayız:) aynen yatıp kalkip dua ediyoruz biraz gec sıcaklar diye.palmiyeye gidiyorum canim sedef hanıma.sen hangisine gidiyosun :)

Aa sen de mi?ne güzel:) Evet canım iş nedeniyle buradayız:) aynen yatıp kalkip dua ediyoruz biraz gec sıcaklar diye.palmiyeye gidiyorum canim sedef hanıma.sen hangisine gidiyosun :)

Ben de palmiyeye gidiyorum Canim. İlk muayenem sedef hanima oldu. Devlet hastanesinde ki doktorumun arkadasi o nedenle onu tercih ettim ama pek memnun kalmadim açıkçası o nedenle eşimin yoğun araştırmaları sonucu Ertan beye karar verdik. Mahremiyete de çok önem veren bir doktor her acıdan memnun kaldım cok şükür öyle iste :) sevdiniz mi iskenderunu. Pek sevilecek bir yani yok ama

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara bebişinle..

Aynen sevilecek hic bir yanı yok maalesef.ama disaridn gelen insanlar nasil begeniyolar anlamiyorum.gezilecek gidilecek hic bi yer yok.sosyal hayat sıfır
Sedef hanim ilk basta bana da soğuk biri gibi gelmisti.ama şu an o kadar iyi ki.muhabbet eder dertleşir.guler yüzlü de.bir de çok sağlamcı bir yapısı var.o hoşuma gidiyor :) doğumu da orada mi yapacaksin canim?

Hataydan iyidir yahu iskenderun En azindan deniz sahil var git yürüyüş yap hava al denizi seyret gel :)

Kızlar bebeği durgunlaşan var mı? Yani dürtüp zorlarsam cok hafif oynuyo o bile sanki uyurken hareket ediyor gibi. Bu haftamda gununun cogunu uyuyarak gecirir yaziyor ama bu kadarda kurallara uyulmazki canim
Bende bir kaç gündür hareketleri çok azaldı diye tırsmıştım. Bugün sağlık ocağı kontrolu vardı daha sormadan hemşire hareketleri yavaşlayabilir normal sadece gün içinde az da olsa hareket edip etmediğine bakman yeterli dedi.

Canim benim, Rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla ıns. annelik kadar hic birsey güzel gelmedi bana, kendimi iyi hissettirmedi. Her anı ayrı bir tad veriyor. Çok şükür yaşayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…