- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Maşallah kuzucuğunaSlm kızlar kontrolümüz vardı bugün 2026gr olmus kızım masallah32+2 yiz hersey yolunda. Dogum fiyati aldim 1500 normal 2000 sezeryanmis epidural +400 gece doktorunu cagirmak +350 imiş. Ben anlamadim hast ozel ya hani kendi dokt gece kalmiyormus nobetci dokt yaptiriyormus dogumu!
Azalma derken suyun az mı yoksa sizıntı mı varmış?merhaba, 22+3 haftalık hamileyim amniyon sıvısında azalma saptadı doktorum. bu haftalarda benim gibi bunu yaşayan oldu mu acaba ?
Masallah kilosu gayet iyi.. Ne sacma uygulama ya kendi doktorun parayla geliyor olacak iş mi bu..Slm kızlar kontrolümüz vardı bugün 2026gr olmus kızım masallah32+2 yiz hersey yolunda. Dogum fiyati aldim 1500 normal 2000 sezeryanmis epidural +400 gece doktorunu cagirmak +350 imiş. Ben anlamadim hast ozel ya hani kendi dokt gece kalmiyormus nobetci dokt yaptiriyormus dogumu!
Azalma derken suyun az mı yoksa sizıntı mı varmış?
Gecmis olsunBugün böbrek ultrason randevum vardi. Hatirlarsaniz cok berbat bir enfeksiyon gecirmistim bobrek agrisida olmustu. Meger sag bobregimde buyume varmis. Takip edilecek. Siddetli agri ve ateş olursa stent takilacakmis. Agrilari hafife almayin takip yaptirin
Heh iyi çok şükür havuç suyu cok öneriliyor suyu arttirmada ne kadar bol su icsende bazen vucut yapiyor bunu yediklerimiz ictiklerimiz bile etki ediyor suya sadece au icmekle amniyon sıvısı artmiyormuş..sızıntı yok çok şükür. bebeğin gelişimi de haftasında takip ediyor. rahimdeki amniyon sıvısının seviyesi sınırda dedi. 6-7 cm kadarmış şu an.
Gecmis olsun canim.Organizere bakacaktim oradan da,bebis icin ise yarayacak bisiler gordun mu?Amine Busra gecmis olsun canim.. Bende dun cok dolastim ikeanin gezmedik yerini birakmadim aksam hemen geldim uyudum ama simdi sag kasigim agrıyor insalalh gecer.. Sende öyle deyince korktum ben üsütmüş olabilirim cunku terlikle elbiseyle gittim sıcakti ama klimalar sagolsun .
Sagol canim.. Dolap ici duzenleyicilerden mi bahsediyorsun ben bir tane 6li aldim birde kendime aldim . Buyuklu kucuklu kutucuklar var bezlerini koydum taragini filan koydum cekmece icinde duzenli duruyor ..Tabi simdilik boş tozlanmasin diye dizmedim :)Gecmis olsun canim.Organizere bakacaktim oradan da,bebis icin ise yarayacak bisiler gordun mu?
Heh iyi çok şükür havuç suyu cok öneriliyor suyu arttirmada ne kadar bol su icsende bazen vucut yapiyor bunu yediklerimiz ictiklerimiz bile etki ediyor suya sadece au icmekle amniyon sıvısı artmiyormuş..
Protein agırlıklı beslenmeye dikkat et yine suyunu ihmal etme havuc suyu da hergun bir bardak ic insallah duzelir diger kontrole kadar..
Okuyan olursa yazar canim merak etme.. Sende icini ferah tut Allah baska birsey vermesin bu duzelir insallahcumartesi günü başladım havuç suyuna başladım inşallah düzelir her şey çok iyi gidiyordu neden oldu anlamadım. başına böyle bir şey gelen varsa ve yazarsa çok ama çok sevinirim...
Evt canim cekmece ici duzenleyici.Kac tane kutu aldin?Iki kutu yeter sanirim di mi?Biri bezlerine,birine tirnak,sac fircasi konur.Sampuanlari banyoda durur zaten.Sagol canim.. Dolap ici duzenleyicilerden mi bahsediyorsun ben bir tane 6li aldim birde kendime aldim . Buyuklu kucuklu kutucuklar var bezlerini koydum taragini filan koydum cekmece icinde duzenli duruyor ..Tabi simdilik boş tozlanmasin diye dizmedim :)
Slm kızlar kontrolümüz vardı bugün 2026gr olmus kızım masallah32+2 yiz hersey yolunda. Dogum fiyati aldim 1500 normal 2000 sezeryanmis epidural +400 gece doktorunu cagirmak +350 imiş. Ben anlamadim hast ozel ya hani kendi dokt gece kalmiyormus nobetci dokt yaptiriyormus dogumu!
Ayı sen o belediyecileri bize yolla bir de bizden dinlesinlerben de istanbuldan eşim İzmit'ten geldik canım.o kadar zorlanıyoruz ki...3 senedir buradayız tayin hakkımız var ama ne zaman isteriz bilmiyorum..
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.ben normal düşünüyorum ama apandisit ameliyatı da oldum ya sezaryen da olabilir henüz belli değil.
olur tabii görürüz birbirimiz de Bebişleri de.sen çalışıyor Musun canım? Benim eşim limanda memur.
Canım bebişin hayırlı olsun erken gelmiş ama sağlıkla gelmiş inş tez zamanda kavuşursunuz rabbim işlerini kolaylaştırsın güç kuvvet versin iniAnneler gününüz kutlu olsun kızlar, seneye bugunlerde emekleyerek , ilk adimlariyla gelecekler kucağınıza ıns...
Benim kuzular ben hastanedeyken bahcede gösteri hazırlamışlar şiirli felan :) birde bana finalde sahnede konuşturma yaptırdilar. "İyi ki beni anne yaptınız, iyiki sizin annenizim"dedim :)
Bugün günümün büyük bir kısmını oglusumla geçirdim. 5 kez geldim, gittim emme saatlerinde. Suan yanimda misil misil uyuyor Yusufum...Yarın açık kuveze geçecek kuzum. Artık çok güzelde emiyor çok şükür.
Yarın bir haftalik oluyor, rüya gibiydi herşey. Ne ara hamileydim, ne ara doğum yaptım anlayamadım birşey Yusuf ta. Herşeyide kendisi gibi hafifçe geldi bana, pamuk gibi. Hele bi çıkalım hayirlisiyla bende onu pamuklara saracağıminsAllah.
tşk ederim...bende mı iki çeşit alsam...ins alır... geçmiş olsun bu arada..Meraba canim doğumgünün kutlu olsun. Yarinda benim dogumgunum. Benimde esimden bi beklentim azcik hava degisikligiydi ama sanirim yapamayacagiz. Olsun diyorum bebisim benimle ya bu senede boyle olsun bi kucuk pasta yiyebilirsek kafii :) emzik konusunda nuk aldim hem silikon hem kaucuk. Cunku uygun fiyatli emzigi o kadar pahali almak istemedim bide eger kabul etmezse zorlamicam hic kendi fikrim
Dün bensde 2-3 saat gezdim kaynanacigimla alisveris yaptik. Aksam bir baktim ayaklar balon. O degilde butun vucuduma parmak bastim puf puf olmuştum. Simdide annemle cikcaz hic bitmicek mi diyorum :/
aldığınız da paylaşır mısınız ? Bende baktım da gözleri küçük geldiEvt canim cekmece ici duzenleyici.Kac tane kutu aldin?Iki kutu yeter sanirim di mi?Biri bezlerine,birine tirnak,sac fircasi konur.Sampuanlari banyoda durur zaten.
Canim kutular 6lı ama boy boy ben ondan aldim yani resmini cekerim sana atarim. Birde tek parca vardi onu kendi cekmecem icin aldim o göz göz ona çok bisi sigmaz bebek icin olmaz sanirm..Evt canim cekmece ici duzenleyici.Kac tane kutu aldin?Iki kutu yeter sanirim di mi?Biri bezlerine,birine tirnak,sac fircasi konur.Sampuanlari banyoda durur zaten.
Hayirli olsun yeni evin gule gule oturun saglikla huzurla .. Temmuz anneleri olarak ne kadar cok kisi tasindik :))Merhaba kızlar sonunda taşınıp yerleşebildim bebek alışverişini kendi alışverişimi yaptım yıkama işine girişicem evin eksikleri olmayan yerleri var ama artık benimde takatim gücüm kalmadı kasılmalarım olmaya başladı bide karnımın içi acımaya çarşamba görüş günümüz inş önemli bişey değildir içim yırtılmış gibi hissediyorum çok az okudum geçmişi umarım herkes iyidir rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularımıza zamanında kavuştursun inş birde dalanla yıkamıştım oğlumun çanaşırlarını bir kaç markete baktım bulamadım hangi marketlerde var acaba bilen varsa yada kullanan şimdiden teşekkür ederim
40 numara terlik aldım dün hemde tokalı annem giyer anca :/ simdi gene diktim ayaklaricanım gecmıs olsun artık az kaldı son zamanlar bıraz cetin gecıyor benımde senın gubı ayaklar sureklı sıs halınde 2 numara buyuk aldım ayakkan-bı ve terlik sabah kalktıgımda ayagımın altında balon varmıs gıbı oluyor cok kılo da almadım totalde 8 kılo olduk bol bol sıvı alıp ayaklarımızı uzatıp dınlenmemız gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?